Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar
Günyadın canım ablammmmmmmmm,nasılsın bugün canım benim

Maşallah canım,bu hafta da durumumuz gayet iyi şükürler olsun :118:

günaydın kızlar nev, tebrik ederim,7li rakamları gördün darısı 6 lı rakamlara.
Allah razı olsun ciğerim,seni takipteyim

kilomu yüzdede böldüm oldu inş....kızlar halı bakmaya gidiyoorum erken gelebilirsem hemen gelirim.......
Maşallah Saferanım'a

nevcim benim klavye gidip geliyo arada hemen bakiyrum lsitenize..toplam yüzde cok kolay yüzdeleri toplayip kisi sayisina bölüyosun canim,eger yüzde eksiyse toplarken basina eksi koyuyosun..
Öğrendimmmm,Allah razı olsun bitanemmmm Bana bir harf öğretenin kölesi olurum

Gerçekten maşallah,Allah nazarlardan saklasın güzel takımım,ramazan başından beri takımca verdiğimiz kilo 3 haftada yaklaşık 19 kilo Harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzz Şu andaki duruma göre 3. yüz ya da 4. yüz yüksek ihtimalle.Pes diyorum size artık :124:

Son düzenleme:

canımm yaa keşke deseydin ben yapardım uykusuz kaldın nolucak ki ben burdaydım müsaitdim
Canım ablam benimmmm,sağollll Aslında ara kestirdim ama,geciktiririm diye pek düzenli uyuyamadım,yine de 2'ye kadar Azeriyi bekleyip,gelmezse gönül rahatlığı ile yatıcam ablacım.Sağol bitanem

Nev'cim kusura bakmayin canim yaaa.cok kötü bir gün geciriyorum.kilomu veremedim.gecmi kaldim
55 ciktim tam.300 gram almisim
Tamam düzenleyip,yeniden hesaplayıp ekliyorum yeniden.

**7.TAKIM ** 220. ETAP**

Saferan(125/124.5/0.5/0.2%)(219. etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü).
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
nev81 (81/79.7/1.3/%1.60)
ipekyol51(
220.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)
RANA.ABLE(66.5/66.3/0.2/%0.30)
PABYA(78.5/78/0.5/%0.64)
hulyaeyup(69.4/69.0/0,4/%0,58)
Doga3(91.9/91.1/0.8/%0.87)

Azerikızı(54.7/54.4/-0.3/%-59)

7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%0.45 )

**7.TAKIM ** 220. ETAP**

Saferan(125/124.5/0.5/0.2%)(219. etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü).
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(220.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)
PABYA(78.5/78/0.5/%0.64)
Azerikızı(54.7/55/-0,3/-0,55%)

7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%0.52 )

**7.TAKIM ** 220. ETAP**

ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(
220.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)

PABYA(78.5/78/0.5/%0.64)

Azerikızı(54.7/54.4/-0.3/%-59)

7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%0.45 )

Son durum bu,canlarım artık ben uzanıyorum.Akşam görüşürüz.Yeni duruma göre ilk 5 teyiz yine de sanıyorum,öpüyorum sizleri.

Son düzenleme:

dogru diyorsun nevim.iste sen gibi bilincli bayanlar ne guzel deneyimlerini ilk gunden not tutmuslar. sonrasinda boyle bir yazi yayinlayabiliyorlar ben kara duzen gittim .hic bir not falan tutmadim malesef.dedigin gibi her bünye klendini en iyi taniyandir o yuzden herkes kendine uygun yontemleri seciyorlar hasretiminde hedefine cok ac kalmsi insallah onuda karatayla atacaktir

canim azerinin sonucunda hata var tatlim

%0.52 buldum bitanem ben,acaba doğru mu?

nev81 hayran kaldım azmine şu an senle aynı kilodayız ve hedefimiz de aynı:)
seni takip edeceğim .. çalıştığım iiçin sık sık takip edemiyor yazılar yazmaya fırsat bulamıyorum
aama bundan sonra takibimdesin.. kolay gelsin zayıflamak isteyen herkeseee:97:

Canımsın.Ganfed'im diyete başlarken yolumun ne kadar uzun olduğunu biliyordum ama başarıp başaramayacağımı bilmiyordum.Hedefim olan 50 kiloyu vermek,benim içimden bir ben çıkarmak gibiydi,imkansız geliyordu.Yani senin gibi 2 kişi gibiydim ben toplam kiloda Bu kadar uzun ve zor geçeceğini bildiğim bir yolculukta,verdiğim her kilonun kıymetini bilmek ve olur da pes edersem başarıya doğru yürüdüğümü hatırlamak adına ilk günden beri herşeyi kaydettim.Hislerimi,menülerimi,hafta hafta kilo değişimlerimi,regl günlerimi,3 kiloda bir çekilen fotoğraflarımı ve diyet yemek tarif ve resimlerimi.Şükürler olsun 7.ayıma girmek üzereyim bu maratonda,bitirdikten sonra da bu kayıtlarım kilosu yüzünden hayatı zindan olan insanlara güç,moral ve inanç olucam inşallah.Ganfed'im bu hafta da 3. yüz
canim azerinin sonucunda hata var tatlim
Evet o uyku ile eksinin yüzdesini 0.04 fazla çıkarmışım,yani yüzdeniz çok az daha yükselecek ve 3. lüğü tek başımıza alacaktık;ama sonuçlarda değişim yapmadı,yine 3. yüz

ryhncngz canım hoşgeldin.Güzel sözlerin,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Vericez,başarıcaz hiç şüphen olmasın Şu anda hangi diyeti uyguluyorsun,ne zaman başladın biraz bahsetsene canım.Her zaman başımın üzerinde yerin var,takımım misafirperver ve içtendir,gönül rahatlığı ile gelebilirsin canım.Akşamları 9'dan sonra sahura kadar buradayım hergün,akşam vakit bulabilirsen görüşürüz.Azminin ve başarının devamını dilerim canım

7. TAKIMMMMMMMMMMMMMM İlk 3 'ten çıkmaya niyetiniz yok galibaaaaaaaaaaaaaaaa
Özellikle son 5 haftadaki derecelerimiz; içinde ramazan olmasına ve uyku beslenme düzenlerimizin değişmesine rağmen öyle inanılmaz ki,gerçekten bu azim ve istikrarı ödüllendirecek bir kelime yok benim bildiğim.
Tebrik ederim yeryüzünün en harika takımııııııııııııııııııııııı,iyi ki aranızdayım ve bu hayatımın en doğru kararlarından biri,şükrediyorum sizi seviyorummmmmmmmmm
Eki Görüntüle 243936 Eki Görüntüle 243936

Son düzenleme:

takdire sayan bir dusunce tarzin var tatlim mukemmelsin ve bizde takim arkadasin olmaktan mutluyuz..ayrica takimimizin basarisinda senin emeklerin unutulamaz cok iyi motive ediyorsun herkesi..niyeti olmayan bile diete asiliyor .örnek ben

heyt be bu takim alisti dereceye elden birakmayacak galiba.kutluyorum arkadaslar hepinizi

takdire sayan bir dusunce tarzin var tatlim mukemmelsin ve bizde takim arkadasin olmaktan mutluyuz..ayrica takimimizin basarisinda senin emeklerin unutulamaz cok iyi motive ediyorsun herkesi..niyeti olmayan bile diete asiliyor .örnek ben
Canımsın sen ya,senin azmini bu takım çok iyi bilir afacan çıtırım benim Hayatımda yaptığım en doğru adımlardan biri idi 7. takıma geçmek.Bu anlamda 9 mayısı diyet maratonuma milat kabul ediyorum.Çünkü ben azimsizlik ve isyan karşısında demorolize oluyorum ki,diyet için en tehlikeli ruh hali budur.Ben 7. takımda;siz azimli ve inançlı canım arkadaşlarım arasında kendimi buldum.Gerçekten sizi çok seviyorum.Tek eksiğim diyete beraber başladığım yol arkadaşım Gülçin,o da sağolsun gerek faceden gerek burdan hayatımda olmaya devam ediyor.Daha ne isterim ya;diyete beraber başladığım yol arkadaşlarım Gülçin,Esra,Ayşegül ve beni ben yapan takımımın 13 pırıl pırıl üyesi.Rabbime şükürler olsunnnnnnnnnn

heyt be bu takim alisti dereceye elden birakmayacak galiba.kutluyorum arkadaslar hepinizi
Evet,artık çok oluyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…