Çok teşekkür ederim ciğerim.Azerim gelmedi,benim de çıkmam lazım,artık ekliyorum,haftaya alırız kilosunu,sağol bitanem.**7.TAKIM ** 220. ETAP**
Saferan(125/124.5/0.5/0.2%)(219. etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü).
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
nev81 (81/79.7/1.3/%1.60)
ipekyol51(220.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)
RANA.ABLE(66.5/66.3/0.2/%0.30)
PABYA(78.5/78/0.5/%0.64)
hulyaeyup(69.4/69.0/0,4/%0,58)
Doga3(91.9/91.1/0.8/%0.87)
Azerikızı(54.7/54.7/0/%0)Kilo bildiriminde bulunmadi
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%0.52 )
canim azeri bildirimde bulunmadiysa yanina bu notu düsüyosun
Çok teşekkür ederim ciğerim.Azerim gelmedi,benim de çıkmam lazım,artık ekliyorum,haftaya alırız kilosunu,sağol bitanem.
azeriyi sabah gördüm ama konuşamadık öğlen falanmı tartılıcak acaba
Günyadın canım ablammmmmmmmm,nasılsın bugün canım benimgünaydın kızlar
Maşallah canım,bu hafta da durumumuz gayet iyi şükürler olsun :118:**7.TAKIM ** 220. ETAP**
Saferan(125/)(219. etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü).
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(222.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)
PABYA(78.5/78/0.5/%0.64)
Azerikızı(54.7)
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
Allah razı olsun ciğerim,seni takipteyimgünaydın kızlar nev, tebrik ederim,7li rakamları gördün darısı 6 lı rakamlara.
Maşallah Saferanım'a
kilomu yüzdede böldüm oldu inş....kızlar halı bakmaya gidiyoorum erken gelebilirsem hemen gelirim.......
Öğrendimmmm,Allah razı olsun bitanemmmmnevcim benim klavye gidip geliyo arada hemen bakiyrum lsitenize..toplam yüzde cok kolay yüzdeleri toplayip kisi sayisina bölüyosun canim,eger yüzde eksiyse toplarken basina eksi koyuyosun..
Saat 2'ye geliyor bitanem,artık haftaya alırız.Geceden beri listeyi geciktirmeyim uyuyakalırım diye neredeyse hiç uyumadım ablam,zaten gelmeyecek sanırım.azeriyi sabah gördüm ama konuşamadık öğlen falanmı tartılıcak acaba
Günyadın canım ablammmmmmmmm,nasılsın bugün canım benim
Maşallah canım,bu hafta da durumumuz gayet iyi şükürler olsun :118:
Allah razı olsun ciğerim,seni takipteyim
Maşallah Saferanım'a
Öğrendimmmm,Allah razı olsun bitanemmmmBana bir harf öğretenin kölesi olurum
Saat 2'ye geliyor bitanem,artık haftaya alırız.Geceden beri listeyi geciktirmeyim uyuyakalırım diye neredeyse hiç uyumadım ablam,zaten gelmeyecek sanırım.
canımm yaa keşke deseydin ben yapardım uykusuz kaldın nolucak ki ben burdaydım müsaitdim
Canım ablam benimmmm,sağollllcanımm yaa keşke deseydin ben yapardım uykusuz kaldın nolucak ki ben burdaydım müsaitdim
Tamam düzenleyip,yeniden hesaplayıp ekliyorum yeniden.Nev'cim kusura bakmayin canim yaaa.cok kötü bir gün geciriyorum.kilomu veremedim.gecmi kaldim
55 ciktim tam.300 gram almisim
Sağol bitanemmmm,check-up da yaptırdıktan sonra içim iyice rahat edecek,spor da başlayınca,Allahhhhhhhhhhhhhh
Ganfed'im daha ne diyetler varmış bilmediğimiz,geceleri boş kaldıkça okuyorum da çok şaşırıyorum deneyim ve yöntemlereAma asla ve asla ara öğünsüz sağlıklı ve kalıcı bir diyete aklım yatmıyor.Ama kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor tabi,ben yemeyi çok seviyorum.Bu yüzden çok öğünlü ya da Dukan gibi sınırlı alanda sınırsız beslenme diyetleri,bana daha çok hitap ediyor.Kişi kendine özel ve uygun diyeti bulduktan sonra gerçekten kilolar akıp gidiyor.İnşallah Hasretim de az kalan finalini Karatay ile yapar ve başarıya ulaşır güzel arkadaşımız
**7.TAKIM ** 220. ETAP**
Saferan(125/124.5/0.5/0.2%)(219. etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü).
ganfed(52.5/52.5/0/%0)
ipekyol51(220.etapta dönmek üzere izne ayrıldı.)
PABYA(78.5/78/0.5/%0.64)
Azerikızı(54.7/54.4/-0.3/%-59)
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%0.45 )
Son durum bu,canlarım artık ben uzanıyorum.Akşam görüşürüz.Yeni duruma göre ilk 5 teyiz yine de sanıyorum,öpüyorum sizleri.
%0.52 buldum bitanem ben,acaba doğru mu?
Canımsın.Ganfed'im diyete başlarken yolumun ne kadar uzun olduğunu biliyordum ama başarıp başaramayacağımı bilmiyordum.Hedefim olan 50 kiloyu vermek,benim içimden bir ben çıkarmak gibiydi,imkansız geliyordu.Yani senin gibi 2 kişi gibiydim ben toplam kilodadogru diyorsun nevim.iste sen gibi bilincli bayanlar ne guzel deneyimlerini ilk gunden not tutmuslar. sonrasinda boyle bir yazi yayinlayabiliyorlar ben kara duzen gittim .hic bir not falan tutmadim malesef.dedigin gibi her bünye klendini en iyi taniyandir o yuzden herkes kendine uygun yontemleri seciyorlar hasretiminde hedefine cok ac kalmsi insallah onuda karatayla atacaktir
Evet o uyku ile eksinin yüzdesini 0.04 fazla çıkarmışım,yani yüzdeniz çok az daha yükselecek ve 3. lüğü tek başımıza alacaktık;ama sonuçlarda değişim yapmadı,yine 3. yüzcanim azerinin sonucunda hata var tatlim
ryhncngz canım hoşgeldin.Güzel sözlerin,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Vericez,başarıcaz hiç şüphen olmasınnev81 hayran kaldım azmine şu an senle aynı kilodayız ve hedefimiz de aynı:)
seni takip edeceğim .. çalıştığım iiçin sık sık takip edemiyor yazılar yazmaya fırsat bulamıyorum
aama bundan sonra takibimdesin.. kolay gelsin zayıflamak isteyen herkeseee:97:
Canımsın.Ganfed'im diyete başlarken yolumun ne kadar uzun olduğunu biliyordum ama başarıp başaramayacağımı bilmiyordum.Hedefim olan 50 kiloyu vermek,benim içimden bir ben çıkarmak gibiydi,imkansız geliyordu.Yani senin gibi 2 kişi gibiydim ben toplam kilodaBu kadar uzun ve zor geçeceğini bildiğim bir yolculukta,verdiğim her kilonun kıymetini bilmek ve olur da pes edersem başarıya doğru yürüdüğümü hatırlamak adına ilk günden beri herşeyi kaydettim.Hislerimi,menülerimi,hafta hafta kilo değişimlerimi,regl günlerimi,3 kiloda bir çekilen fotoğraflarımı ve diyet yemek tarif ve resimlerimi.Şükürler olsun 7.ayıma girmek üzereyim bu maratonda,bitirdikten sonra da bu kayıtlarım kilosu yüzünden hayatı zindan olan insanlara güç,moral ve inanç olucam inşallah.Ganfed'im bu hafta da 3. yüz
Evet o uyku ile eksinin yüzdesini 0.04 fazla çıkarmışım,yani yüzdeniz çok az daha yükselecek ve 3. lüğü tek başımıza alacaktık;ama sonuçlarda değişim yapmadı,yine 3. yüz
ryhncngz canım hoşgeldin.Güzel sözlerin,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Vericez,başarıcaz hiç şüphen olmasınŞu anda hangi diyeti uyguluyorsun,ne zaman başladın biraz bahsetsene canım.Her zaman başımın üzerinde yerin var,takımım misafirperver ve içtendir,gönül rahatlığı ile gelebilirsin canım.Akşamları 9'dan sonra sahura kadar buradayım hergün,akşam vakit bulabilirsen görüşürüz.Azminin ve başarının devamını dilerim canım
7. TAKIMMMMMMMMMMMMMM İlk 3 'ten çıkmaya niyetiniz yok galibaaaaaaaaaaaaaaaa
Özellikle son 5 haftadaki derecelerimiz; içinde ramazan olmasına ve uyku beslenme düzenlerimizin değişmesine rağmen öyle inanılmaz ki,gerçekten bu azim ve istikrarı ödüllendirecek bir kelime yok benim bildiğim.
Tebrik ederim yeryüzünün en harika takımııııııııııııııııııııııı,iyi ki aranızdayım ve bu hayatımın en doğru kararlarından biri,şükrediyorum sizi seviyorummmmmmmmmm
Eki Görüntüle 243937 Eki Görüntüle 243937 Eki Görüntüle 243936 Eki Görüntüle 243936 Eki Görüntüle 243937 Eki Görüntüle 243937
Canımsın sen ya,senin azmini bu takım çok iyi bilir afacan çıtırım benimtakdire sayan bir dusunce tarzin var tatlim mukemmelsin ve bizde takim arkadasin olmaktan mutluyuz..ayrica takimimizin basarisinda senin emeklerin unutulamaz cok iyi motive ediyorsun herkesi..niyeti olmayan bile diete asiliyor .örnek ben
Evet,artık çok oluyoruzheyt be bu takim alisti dereceye elden birakmayacak galiba.kutluyorum arkadaslar hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?