Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nevcim tickerimi degistirmeye calisiyorum ama sekiller cikmiyor bende
musait oldugunda bir el atarmisin canimcim
bu sefer diyete ilk basladigim kilomu yazmak istiyorum
79'u

aynen nevim
ucuncuyuz bende tebrik ediyorum herkezi
Takım olarak uyku ve beslenme düzeninin tamamiyle değiştiği ramazanda bile,kusursuz bir düzen tutturduk Ben bu ramazanı büyük ihtimal 5.5-6 kilo vermiş olarak tamamlıycam ki her ramazan kilo alan benim için harika bir rakam bu.Bu arada şaka maka yaklaşık 2.5 aylık yaz tatilimde 8-9 kg vermiş oluyorum,bu da benim için büyük mutluluk Sizinle herşey öyle başarılır geliyor ki bana,kk kazara kapansa 1 gr veremezmişim gibi Allah korusun

nevcim ramazanda en basarili azimli olan sendin aramizda
tekrar tebrik ediyorum canim

nevcim ramazanda en basarili azimli olan sendin aramizda
tekrar tebrik ediyorum canim
O azmin kaynağı benim azimli takım arkadaşlarım
kizim elimden tutmus didelim didelim diyor
tekrar ugramaya calisirim nevcim
Tamam bitanem,öp benim için prensesi
nevcim tickerimi degistirmeye calisiyorum ama sekiller cikmiyor bende
musait oldugunda bir el atarmisin canimcim
bu sefer diyete ilk basladigim kilomu yazmak istiyorum
79'u
Yaptım canım,alıntı ile cevapla dedikten sonra kopyala olur mu.İnşallah beğenirsin,ben çok beğendim
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wAH6tUg/weight.png

Son düzenleme:
Canlarım bugün Dukan diyetimin seyir dönemine geçtim.Dukan'ın hesabına göre bu dönem 58 kiloya düşeceğim şubata kadar devam edecek.Şubatta 58 kilo olmak kulağıma imkansız gelse de,Dukan'a güveniyorum Bugün seyir dönemimin ilk günüydü,yani protein+sebze günüm.Menüm şöyleydi:
İFTAR:
*Tavuk göğsü eşliğinde yağsız buharda pişirilmiş patlıcan yemeği
*Light yoğurtla yapılmış cacık
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 fincan light sütlü şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık yağsız lor
*Domates-salatalık
*1 bardak light süt
Yarın yine saf protein günüm,bugün bayram ettim,sebzeyi çok özlemişim

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
nev81
Asayiş berkemal 7. takım

Son düzenleme:
vah be 3. olmuşuz,bana görese bu hafta kötü diye düşünüyordum.En kötü günümüz böyle olsun inşallah.

vah be 3. olmuşuz,bana görese bu hafta kötü diye düşünüyordum.En kötü günümüz böyle olsun inşallah.
İşte temennilerin en güzeli,evet en kötü günümüz böyle olsun Pabya'm Kilona yetişiyorum,hızlı kaç Pabyaaaaaaaa

Son düzenleme:
evet hızlanmam gerek acil olarak,bizim şu detoks çorbasının tarifini unuttum,yapıp iftar ve sahurda içmek istiyorum.

canım çorbaya neler koyuyorduk

*6 yemek kaşığı haşlanmış bulgur
*6 yemek kaşığı haşlanmış nohut
*6 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
*2 rendelenmiş salatalık
*3 diş sarımsak
*Nane ve sevilen diğer baharatlar
*Çorba kıvamına yani sevdiğin kıvama gelene kadar su
2 günde tüketiyoruz bu miktarı canım

İşte 7'leri görmüş Nev,ama ama ama hala çok şişkooooooooooooo

Şu göbek ve mide bölümü erisin artık ya

Son düzenleme:

canim ben en cok neyi düsünüyorum biliyormusun,sen okula dönünce arkadaslarinin $A$kinliklarini,bakislarini daha simdiden cok merak ediyorum.acaba nasil $okluycaklaaaaaaaaaarrrrrrrr

mutlaka bize anlat olurmu.

canim ben en cok neyi düsünüyorum biliyormusun,sen okula dönünce arkadaslarinin $A$kinliklarini,bakislarini daha simdiden cok merak ediyorum.acaba nasil $okluycaklaaaaaaaaaarrrrrrrr

mutlaka bize anlat olurmu.
Tamam bitanem,bu kez ben de çok merak ediyorum.15 kilo verdiğimde bile 1-2 arkadaşım dışında kimse farketmemişti Ama bu kez sanırım farkedilir duruma geldi Allah razı olsun beni yüreklendiren,azmimi içtenlikleriyle arttıran canım arkadaşlarım;Allah gönüllerinizin muradını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…