Bütün pc lerin,7 tuşu aşınmışselaaaaaam
yinemi derece yaptik
Takım olarak uyku ve beslenme düzeninin tamamiyle değiştiği ramazanda bile,kusursuz bir düzen tutturdukaynen nevim
ucuncuyuzbende tebrik ediyorum herkezi
Takım olarak uyku ve beslenme düzeninin tamamiyle değiştiği ramazanda bile,kusursuz bir düzen tutturdukBen bu ramazanı büyük ihtimal 5.5-6 kilo vermiş olarak tamamlıycam ki her ramazan kilo alan benim için harika bir rakam bu.Bu arada şaka maka yaklaşık 2.5 aylık yaz tatilimde 8-9 kg vermiş oluyorum,bu da benim için büyük mutluluk Sizinle herşey öyle başarılır geliyor ki bana,kk kazara kapansa 1 gr veremezmişim gibi Allah korusun
O azmin kaynağı benim azimli takım arkadaşlarımnevcim ramazanda en basarili azimli olan sendin aramizda
tekrar tebrik ediyorum canim
Tamam bitanem,öp benim için prensesikizim elimden tutmus didelim didelim diyor
tekrar ugramaya calisirim nevcim
Yaptım canım,alıntı ile cevapla dedikten sonra kopyala olur mu.İnşallah beğenirsin,ben çok beğendimnevcim tickerimi degistirmeye calisiyorum ama sekiller cikmiyor bende
musait oldugunda bir el atarmisin canimcim
bu sefer diyete ilk basladigim kilomu yazmak istiyorum
79'u
İşte temennilerin en güzeli,evet en kötü günümüz böyle olsun Pabya'mvah be 3. olmuşuz,bana görese bu hafta kötü diye düşünüyordum.En kötü günümüz böyle olsun inşallah.
canım çorbaya neler koyuyorduk
Takım olarak uyku ve beslenme düzeninin tamamiyle değiştiği ramazanda bile,kusursuz bir düzen tutturdukBen bu ramazanı büyük ihtimal 5.5-6 kilo vermiş olarak tamamlıycam ki her ramazan kilo alan benim için harika bir rakam bu.Bu arada şaka maka yaklaşık 2.5 aylık yaz tatilimde 8-9 kg vermiş oluyorum,bu da benim için büyük mutluluk Sizinle herşey öyle başarılır geliyor ki bana,kk kazara kapansa 1 gr veremezmişim gibi Allah korusun
Tamam bitanem,bu kez ben de çok merak ediyorum.15 kilo verdiğimde bile 1-2 arkadaşım dışında kimse farketmemişticanim ben en cok neyi düsünüyorum biliyormusun,sen okula dönünce arkadaslarinin $A$kinliklarini,bakislarini daha simdiden cok merak ediyorum.acaba nasil $okluycaklaaaaaaaaaarrrrrrrr
mutlaka bize anlat olurmu.
İşte 7'leri görmüş Nev,ama ama ama hala çok şişkooooooooooooo Eki Görüntüle 244111
Eki Görüntüle 244112 Eki Görüntüle 244113
Şu göbek ve mide bölümü erisin artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?