- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
O azmin kaynağı benim azimli takım arkadaşlarım
Tamam bitanem,öp benim için prensesi
Yaptım canım,alıntı ile cevapla dedikten sonra kopyala olur mu.İnşallah beğenirsin,ben çok beğendim
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wAH6tUg/weight.png
İşte 7'leri görmüş Nev,ama ama ama hala çok şişkooooooooooooo Eki Görüntüle 244111
Eki Görüntüle 244112 Eki Görüntüle 244113
Şu göbek ve mide bölümü erisin artık ya
vavvvvvvvv kız ne göbeee kalmamışki bişey
günaydınlarrr kızım gene sabahın köründe uyandı şaakıı dinliyorcadı
Canım ablam,teşekkür ederimvavvvvvvvv kız ne göbeee kalmamışki bişey
Güle güle kullan bitanemtesekkurler neviiim
bende cok begendim
Twister aleti almıştım canım birkaç ay önce,koşu bandından sonra 5 dk düzenli çeviriyordum hergün,bel kısmımda gerçekten çok etkili değişim olduğunu farketmiştim ben de.Rana'cım hergün 20 dk hareket etmeye çalışsam da düzenli,ne de olsa ramazanda sporlarımız sıfırlandı ya da benim gibi 1/3'üne düştü.Ramazan yorgunluğu oluyor ister istemez,buna rağmen kilo veriyoruz ya bir de spor eklesek ne olur bilmiyorumnevim harika gorunuyorsun
onceki resimlere gore anlasiliyorki artik verdigin her kilo bariz bir sekilde belli oluyor
gobek kismi asiri degil gibi ama sana twister cevirmeyi siddetle onerebilirim bel ve karin bolgesi icin
Bizim topiğin bebeleri bile bi başka güzel maşallahbendende kocaman gunaydin herkeze
dogacim yerim ben o cadiyi
masallah cok tatli cimcime
benimki genellikle sarkilara eslik eder
İşte 7'leri görmüş Nev,ama ama ama hala çok şişkooooooooooooo Eki Görüntüle 244111
Eki Görüntüle 244112 Eki Görüntüle 244113
Şu göbek ve mide bölümü erisin artık ya
Haklısın Ganfed'im,ikisini yan yana koyunca fark aşikar.Bitanem ağzından bal damlıyor,inşallah sağlıkla görürüm afacan çıtırım benimcanim buna bakip konusma bide 105 kiloykenki fotona bak arada ne cok fark var daha iyi goreceksin buda sana devam icin iyi moral olur bence cok iyi gorunuyorsun .bence sen subata kalmadan 58 i goreceksin inaniyorum buna
Sahurda protein alırsan yalnızca,69'u fazlası ile kırarsın bitanem.Yani menünde sahurda protein harici birşey bulunmasın,iftarda da çok karıştırmazsan harika netice alırsın canım.Bu arada evet tabi heyecan var,1 senelik maraton,gerçi 2.5 ayda güzel güç toplasam da aile dinginliğinde,yine de bazen zor geliyor hayatı tek başına sırtlamakselam şirinim nevim birtek sen varsın herhalde topkte.
bu ramazan bana hiç yaramadı malesefgüzelim takıldım 69 da 3 haftadır.inş ramazan bitimi bomba gibi olurumda artık 65 olmak istiyorum ben.seninde az kaldı okul açılmasına heyecan varmı.
Haklısın Ganfed'im,ikisini yan yana koyunca fark aşikar.Bitanem ağzından bal damlıyor,inşallah sağlıkla görürüm afacan çıtırım benim
Kızlarrrrr bugün kardeşim askerden geldi çok mutluyum,darısı tüm asker yolu bekleyenlere Eki Görüntüle 244371
selam şirinim nevim birtek sen varsın herhalde topkte.
bu ramazan bana hiç yaramadı malesefgüzelim takıldım 69 da 3 haftadır.inş ramazan bitimi bomba gibi olurumda artık 65 olmak istiyorum ben.seninde az kaldı okul açılmasına heyecan varmı.
Sahurda protein alırsan yalnızca,69'u fazlası ile kırarsın bitanem.Yani menünde sahurda protein harici birşey bulunmasın,iftarda da çok karıştırmazsan harika netice alırsın canım.Bu arada evet tabi heyecan var,1 senelik maraton,gerçi 2.5 ayda güzel güç toplasam da aile dinginliğinde,yine de bazen zor geliyor hayatı tek başına sırtlamakBakalım değişimi farkedecek mi arkadaşlarım,öğrencilerim
Haklısın Ganfed'im,ikisini yan yana koyunca fark aşikar.Bitanem ağzından bal damlıyor,inşallah sağlıkla görürüm afacan çıtırım benim
Kızlarrrrr bugün kardeşim askerden geldi çok mutluyum,darısı tüm asker yolu bekleyenlere Eki Görüntüle 244371
Aaaaaanevcim facebook muhabbetimiz kaldıramadı dondu.
Message Not Sent
You are unable to perform this action
şöle diyo.
gozunaydin olsun canim .az kaldi yakindada sözlünün askerliginin bitmesini bekliyeceksin guzel gelinim
An an gelişmeleri bildiricem size ilk gün okula pc mi götürüp,belki görüntülü yayın yaparım size canlı canlı okuldanay ay ay o minikler nasilda kosusup civildasacaklar etrafinda ..arkadaslarin mutlaka farkedecektir sendeki degisimi .eger bisey demezlerse bilki kiskancliktandiryoksa aradaki farki gormemek korluk derecesinde agir vakadir
Allah razı olsun bitanem,darısı tüm bekleyenlere inşallahgözün aydiiiiin tatlim.Ne güzel sag salim kavustun kardesine.
Aminnn balım,hamile bile olsak 75 ile tamamlayalım inşallah,bir daha 8 ve +8'leri görmek yokkkkkama yazdığı son cümleyi buradn yazimm madem öle.bundan sonra sanki 1-2 gün dikkat etmesem bile 3. gün dayanamam yani öle önceki gibi aylarca bırakamam sanırım. bu diyet olayı alışkanlık oluşturdu bünyede yeyince insan vicdan azabı hissediyo.yani inşallah hayat boyu tekrar o psikolojiye girmyeiz geri. neydi yaa o günler ye yee yee bimden al torba torba ye dışardan söle ye. aman Allahım.uzak olsun 80 ler bida ikimizede kış kışşş..
AaaaaaBen de hala yazıyorum biliyor musun Kıskandı facebook bizi
Tamam bitanem,kolay gelsin.Oturamayacak gibiyim canım,gözlerim ağırlaştı.Bugün sütü fazla kaçırdım ondan sanırım.Seni seviyorum Gülocan,Allah rahatlık versinkesinlikle bende cevap veremdikçe ordan sinir oldum. kız ben spor yapacaktım yalan oldu
yarım saat yapımda yatim azcık olur mu? sen kaça kadar duruyon.9 da mı yatıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?