Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vavvvvvvvv kız ne göbeee kalmamışki bişey

günaydınlarrr kızım gene sabahın köründe uyandı şaakıı dinliyor cadı

bendende kocaman gunaydin herkeze

dogacim yerim ben o cadiyi
masallah cok tatli cimcime
benimki genellikle sarkilara eslik eder

vavvvvvvvv kız ne göbeee kalmamışki bişey
Canım ablam,teşekkür ederim Bacağımın ön baldır kısımları ile,göğüsle bacak arasındaki bölümde bir problem var.7 aydır kulağıma kadar zayıfladı da o bölge zayıflamadı ne hikmetse Artık ramazandan sonra bol bol egzersizle yok ederim inşallah ablacım,çok teşekkür ederim
tesekkurler neviiim
bende cok begendim
Güle güle kullan bitanem

nevim harika gorunuyorsun
onceki resimlere gore anlasiliyorki artik verdigin her kilo bariz bir sekilde belli oluyor
gobek kismi asiri degil gibi ama sana twister cevirmeyi siddetle onerebilirim bel ve karin bolgesi icin
Twister aleti almıştım canım birkaç ay önce,koşu bandından sonra 5 dk düzenli çeviriyordum hergün,bel kısmımda gerçekten çok etkili değişim olduğunu farketmiştim ben de.Rana'cım hergün 20 dk hareket etmeye çalışsam da düzenli,ne de olsa ramazanda sporlarımız sıfırlandı ya da benim gibi 1/3'üne düştü.Ramazan yorgunluğu oluyor ister istemez,buna rağmen kilo veriyoruz ya bir de spor eklesek ne olur bilmiyorum Ramazan bitsin yine spor yarışlarımız başlıyor Rana Hanımmmmmmmm

bendende kocaman gunaydin herkeze

dogacim yerim ben o cadiyi
masallah cok tatli cimcime
benimki genellikle sarkilara eslik eder
Bizim topiğin bebeleri bile bi başka güzel maşallah Sizler tahtlarını yaparsınız en güzel şekilde eminim,Allah bahtlarını da güzel eylesin

canim buna bakip konusma bide 105 kiloykenki fotona bak arada ne cok fark var daha iyi goreceksin buda sana devam icin iyi moral olur bence cok iyi gorunuyorsun .bence sen subata kalmadan 58 i goreceksin inaniyorum buna
Haklısın Ganfed'im,ikisini yan yana koyunca fark aşikar.Bitanem ağzından bal damlıyor,inşallah sağlıkla görürüm afacan çıtırım benim
Kızlarrrrr bugün kardeşim askerden geldi çok mutluyum,darısı tüm asker yolu bekleyenlere

selam şirinim nevim birtek sen varsın herhalde topkte.
bu ramazan bana hiç yaramadı malesef güzelim takıldım 69 da 3 haftadır.inş ramazan bitimi bomba gibi olurumda artık 65 olmak istiyorum ben.seninde az kaldı okul açılmasına heyecan varmı.

Sahurda protein alırsan yalnızca,69'u fazlası ile kırarsın bitanem.Yani menünde sahurda protein harici birşey bulunmasın,iftarda da çok karıştırmazsan harika netice alırsın canım.Bu arada evet tabi heyecan var,1 senelik maraton,gerçi 2.5 ayda güzel güç toplasam da aile dinginliğinde,yine de bazen zor geliyor hayatı tek başına sırtlamak Bakalım değişimi farkedecek mi arkadaşlarım,öğrencilerim

Son düzenleme:

gozunaydin olsun canim .az kaldi yakindada sözlünün askerliginin bitmesini bekliyeceksin guzel gelinim

canim uzulme hedefe yaklastikca durur bazen canim ama sonrasinda mutlaka gidecektir .vucudunun direnci kirilir bir yerde sen dikkat etmeye devam. hepimiz o hedefleri kucaklayacagiz.bir atlet misali

ay ay ay o minikler nasilda kosusup civildasacaklar etrafinda ..arkadaslarin mutlaka farkedecektir sendeki degisimi .eger bisey demezlerse bilki kiskancliktandir yoksa aradaki farki gormemek korluk derecesinde agir vakadir

gözün aydiiiiin tatlim.Ne güzel sag salim kavustun kardesine.

ama yazdığı son cümleyi buradn yazimm madem öle.bundan sonra sanki 1-2 gün dikkat etmesem bile 3. gün dayanamam yani öle önceki gibi aylarca bırakamam sanırım. bu diyet olayı alışkanlık oluşturdu bünyede yeyince insan vicdan azabı hissediyo.yani inşallah hayat boyu tekrar o psikolojiye girmyeiz geri. neydi yaa o günler ye yee yee bimden al torba torba ye dışardan söle ye. aman Allahım.uzak olsun 80 ler bida ikimizede kış kışşş..

gozunaydin olsun canim .az kaldi yakindada sözlünün askerliginin bitmesini bekliyeceksin guzel gelinim
Yerim o minik paşamı bennnnn Emekleme kursu bitsin de hemen askere gönderelim kuzumu

ay ay ay o minikler nasilda kosusup civildasacaklar etrafinda ..arkadaslarin mutlaka farkedecektir sendeki degisimi .eger bisey demezlerse bilki kiskancliktandir yoksa aradaki farki gormemek korluk derecesinde agir vakadir
An an gelişmeleri bildiricem size ilk gün okula pc mi götürüp,belki görüntülü yayın yaparım size canlı canlı okuldan

gözün aydiiiiin tatlim.Ne güzel sag salim kavustun kardesine.
Allah razı olsun bitanem,darısı tüm bekleyenlere inşallah

Son düzenleme:
Aminnn balım,hamile bile olsak 75 ile tamamlayalım inşallah,bir daha 8 ve +8'leri görmek yokkkkk

kesinlikle bende cevap veremdikçe ordan sinir oldum. kız ben spor yapacaktım yalan oldu
yarım saat yapımda yatim azcık olur mu? sen kaça kadar duruyon.9 da mı yatıyon
Tamam bitanem,kolay gelsin.Oturamayacak gibiyim canım,gözlerim ağırlaştı.Bugün sütü fazla kaçırdım ondan sanırım.Seni seviyorum Gülocan,Allah rahatlık versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…