Tamam bitanem,kolay gelsin.Bugün oturamayacak gibiyim canım,gözlerim ağırlaştı.Bugün sütü fazla kaçırdım ondan sanırım.Seni seviyorum Gülocan,Allah rahatlık versin
Aminnn balım,hamile bile olsak 75 ile tamamlayalım inşallah,bir daha 8 ve +8'leri görmek yokkkkk
Sen insan mısın diyo yaaalaaa tickerına baktım da 25 kilo verdiğini bide tickerda görünce insan daha iyi anlıyo. sen insan mısın yaa yuhhh.varyaaa gerçekten aşkolsun sana insanı utandırıyosun.aylardır buralardayım vere vere 9 kilo verdim.25 kilo. 5 tane yağ bidonu nasıl verdin güzece istikrarlı şekilde maşallah yaaa..şimdi taşı deseler taşıyamazsın o kadar.
Sen insan mısın diyo yaaaCanımsın Ben de bakınca bazen,inanamıyorum bitanem 1 eylülde 7 ay olacak.Hesaplayınca 1 aya 3.5 kg düşüyor ki bu rakam daha sevindirici,çünkü uzmanlar tarafından önerilen de ayda maximum 4 kg kalıcı olması için biliyorsun ya.Şükürler olsun Rabbimize Gülçin'im,çok daha önce tanışsaydık,şimdi senle Kızılay'da kıyafet deneyip,kabinden kafamızı çıkartıp:''Afedersiniz,bu gömleğin x-small'u var mı acaba?''diye soruyorduk belki de Olsun yine de bu halimize şükürler olsun.Ayrıca benim 25 kiloyu atmamla senin 9 kiloyu atman eşdeğer biliyorsun ,kendi giden yağ bidonlarını görmezden gelme :13: Dukan da diyor ya,herkesin bir inat kilosu vardır en zor o kırılır diye,bence bizim -70- bu sınırımız amaaaaa,onu da kırıcaz Allah'ın izniyle Her zaman kilosu az olan daha zor kilo verir,bu anlamda ikimiz de başardık diye düşünüyorum canım,ümitle ve istikrarla yola devam :13:
Maşallah sanabende netten radyo açtım spora başlıyorum bismillah.. ayy insan çıkamıyo ki senle muahbbette tatlı ama hadi sende kalk bende popolarımızı şaşırtalımm.öpüyorum kocamannn..
İşte 7'leri görmüş Nev,ama ama ama hala çok şişkooooooooooooo Eki Görüntüle 244111
Eki Görüntüle 244112 Eki Görüntüle 244113
Şu göbek ve mide bölümü erisin artık ya
Haklısın Ganfed'im,ikisini yan yana koyunca fark aşikar.Bitanem ağzından bal damlıyor,inşallah sağlıkla görürüm afacan çıtırım benim
Kızlarrrrr bugün kardeşim askerden geldi çok mutluyum,darısı tüm asker yolu bekleyenlere Eki Görüntüle 244371
Yerim o minik paşamı bennnnn Emekleme kursu bitsin de hemen askere gönderelim kuzumu
An an gelişmeleri bildiricem size ilk gün okula pc mi götürüp,belki görüntülü yayın yaparım size canlı canlı okuldan
Allah razı olsun bitanem,darısı tüm bekleyenlere inşallah
ne güzel canim yaaa.hayirli olsun.benim mobilyalar daha gelmedi.iki haftasi falan var.bende heyecanla bekliyorum valla.kızlaaar dün yemekteydiik...bugünde misafir var....erkenden kaktım bu yüzdeeen........salon takımlarım geldiii..eşim seçti takımları ben netten görmüştüm maaaşallah eeen büyüğünden seçmiş herşeyi........... daha küçük salon olsa mümkün değil sığmaz yani ...iyice yayıldık eve burdan başka eve hayatta çıkmam artık inş.......
ipekyol hg tatlim nasilsin
Saferan'ımmmm,çok teşekkür ederim ciğerim,nasıl moral veriyorsunuz canlarım ya
maşallha neviiim bu ne güzellik...az sporla kalanlarda eriir hiiiç merak etme.......
gözlaeriniz aydın canım annende ne sevinmiştir sağsalim dönmüş şükür.............[/COLOR][/I][/B]
günaydın 7. takııııııııım...................
3.lük süpeeeeer..................ligleri altüst ettik vallaaaaaa..................
Allah huzurla ve mutlulukla oturmayı nasip eylesin canım.İnşallah o evi satın almak nasip olur da,düzeniniz hiç bozulmaz Saferan'ımkızlaaar dün yemekteydiik...bugünde misafir var....erkenden kaktım bu yüzdeeen........salon takımlarım geldiii..eşim seçti takımları ben netten görmüştüm maaaşallah eeen büyüğünden seçmiş herşeyi........... daha küçük salon olsa mümkün değil sığmaz yani ...iyice yayıldık eve burdan başka eve hayatta çıkmam artık inş.......
NevcikkkNev'cik,bak Nev'cik diyorum.cünkü artik minicik kaldin.fotonu gördüm,süper gözüküyorsun.masallah
İnşallah canım,güzel temennin için çok teşekkür ederim.Benim de hissim,bazı şeylerin yaklaştığı yönünde,Allah sevdiği kulunu sevdirsin inşallah.Şaka maka gerçekten zayıflayınca insanların bakışları,hal tavırları değişiyor.Ne acı.Ama hayat ,döngü bu;değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabul etmek zorundayız,akan suyun tersine yüzmek yorucudur.Erkek fıtratı kocamız da,kardeşimiz de,arkadaşımız da olsa bu.Kardeşine gerçekten çok sevindim,Allah bir ömür çok mutlu etsin inşallah canım.Mısır'a dönünce inşallah 75'i göreceksin tartıdaCanim gecmise bakinca ancak gorebildim yazdigini.Dun gece esim misirdan donduIyiyiz biz tatilin son zamanlarini geciriyoruz.4 eylulde donuyoruz misira.Buraya donmek icin netin baglanmasini bekleyecegiz mecburen.Ins tez zamanda bizi ugrastirmadan baglanir.
Size mutlu haberlerim var.Gitmeden kiz kardesimin nisanini yapip oyle gidecegiz.Nev bu senin icindi.Bak kardesim zayifladi,bahsetmistim hatirlarsan.Simdide evleniyor.Hayirlisiyla senin haberini de aliriz ins
Bu arada baskulle aram bozuk.Surekli farkli cikiyorum kafayi yedi.Bi 80 cikiyorum bi 78 hatta bi ara 76.4u bile gordum.Gercek kilomu herhalde ancak misira dondugumde ogrenecegim.Bu aralar regll zamani o yuzden azicik aldigim kaloriler artti.Takimimi da bu haftaki sonuc icin kutluyorum
Hepinize mutluluklar diliyorum bye
Canım neden sıkıyorsun kendini bitanem;yorgunsan biraz uyu,değilsen biraz tv izle lütfen sıkma kendini.Regl dönemim yaklaşıyor tahminim,yanılıyor muyum?Biraz da orucun rehaveti,hem de kolay değil neredeyse 1 aylık stresli bir dönemden çıktın taşın yerleş derken;azıcık gözlerini dinlendir iyi gelecek inşallah canımCanim cok SIKILIyor arkadaslar yaaa.asiri derecede hemde.kimse yok,hava kötü.kardesim gelcekti gelmedi.yapayalnizim.depresyona girdim herhalde.cok mutsuzum
Canim gecmise bakinca ancak gorebildim yazdigini.Dun gece esim misirdan donduIyiyiz biz tatilin son zamanlarini geciriyoruz.4 eylulde donuyoruz misira.Buraya donmek icin netin baglanmasini bekleyecegiz mecburen.Ins tez zamanda bizi ugrastirmadan baglanir.
Size mutlu haberlerim var.Gitmeden kiz kardesimin nisanini yapip oyle gidecegiz.Nev bu senin icindi.Bak kardesim zayifladi,bahsetmistim hatirlarsan.Simdide evleniyor.Hayirlisiyla senin haberini de aliriz ins
Bu arada baskulle aram bozuk.Surekli farkli cikiyorum kafayi yedi.Bi 80 cikiyorum bi 78 hatta bi ara 76.4u bile gordum.Gercek kilomu herhalde ancak misira dondugumde ogrenecegim.Bu aralar regll zamani o yuzden azicik aldigim kaloriler artti.Takimimi da bu haftaki sonuc icin kutluyorum
Hepinize mutluluklar diliyorum bye
Canım neden sıkıyorsun kendini bitanem;yorgunsan biraz uyu,değilsen biraz tv izle lütfen sıkma kendini.Regl dönemim yaklaşıyor tahminim,yanılıyor muyum?Biraz da orucun rehaveti,hem de kolay değil neredeyse 1 aylık stresli bir dönemden çıktın taşın yerleş derken;azıcık gözlerini dinlendir iyi gelecek inşallah canım
Azerim gerçekten bu çok garip birşey,ben eskiden 30'u geçmiş ve evlenmemiş bayanlara hayret ederdim,çok garip gelirdi evlenmemeleri.Şimdi ben de 30 yaşımdayım ve evlenmedimhayirli olsun canim,ne güzel.gitmeden bir kardesini nisanlayip gideceksin.Allah tamamina erdirsin.darisi benim kizkardesimin basina insallah.cünkü 20 hün önce 30 oldu ama hala bekar.hic evlenmedi.
İnan ki,inan ki ciğerim,sağ gözden sol göze bile fayda yok.Gerçekten.Bunu aklımızda tutmak,şu an çok şükür birşey yaşamasak da bu anlamda belki,yaşadığımız günlerde bizi dik tutacaktır.Ana babadan başka herkes yalan,inan bi yerde kardeş bile yabancı;anne babaya kıyasla.Onlar gibi koşulsuz ve beklentisiz kimse yaklaşamaz insana hayatta.canim reglim dün bitti.bugün orucluyum sükürler olsun.ya bende biraz hayal kirikligi oldu biliyormusun.o sehirde kimsem yoktu,yalnizdim.buraya geldim.artik yalniz kalmiycam dedim.ama öyle olmadi.yine yalnizim yine yalnizim.demekki insanin ana babasindan baska kimseye hayir yok.belli oldu bu.
Azerim gerçekten bu çok garip birşey,ben eskiden 30'u geçmiş ve evlenmemiş bayanlara hayret ederdim,çok garip gelirdi evlenmemeleri.Şimdi ben de 30 yaşımdayım ve evlenmedimGayet normal geliyor Şaka bir yana bitanem,elbette ve muhakkak Rabbim herkesi eş uyumlu yaratmış,inşallah tüm bekarlara hayırlı yuvalar nasip eylesin.30'dan sonra evlenen çok kadın tanıyorum şu an,hepsi de çok mutlu ve kararlarında isabetli olduklarını düşünüyorlar.Ben de her zaman gökte nikah olmadan yerde olmayacağına inanmışımdır.Ne yaşıyorsak,hayırlı olan odur,amenna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?