Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gercekten dedigin gibi bende eskiden coooook acayip gelirdi bana.30 ama hala bekar dedilermi.ama o eskidendi gercektende.simdi artik herkes öyle evleniyor.hatta artik bu devir icin daha iyi.ne kadar erken evlenmezsen o kadar iyi
Bir hocamız vardı çok bilge kulakları çınlasın,derdi ki:''Bir birey evliliğe susadığı zaman kusursuz eş,çocuğa susadığı zaman kusursuz ebeveyn olur''Ben de çok inanıyorum bu fikre,bazen kıymet bilmek için bir şeyin,onu özlemek gerekiyor.Belki de daha önce olsa hayırsız olacaktı herkes için,o yüzden ben bu anlamda yaşa takmıyorum hiçbir zaman.Allah ne diyorsa,hayırlı olan o şüphesiz.Bektaşi'nin dediği gibi:''Cemaat ben Allah'ı çözdüm,hep ONUN dediği oluyo ''demiş ya

Son düzenleme:

öyle gercektende.kardesim kocasinin gönlünü edecekte anca öyle gelebilecek.ama eniste istemedimi bisey yapamiyor.akrabalar desen ariycaklar sorucaklar diyordum ama maalesef.arayan soran yok.offfff ne bileyim

öyle gercektende.kardesim kocasinin gönlünü edecekte anca öyle gelebilecek.ama eniste istemedimi bisey yapamiyor.akrabalar desen ariycaklar sorucaklar diyordum ama maalesef.arayan soran yok.offfff ne bileyim
Ah Azerim,işin içine eller girdi mi çok zor,hele koca biraz huysuz ya da sertse,kardeşine kırılma belki de gerçekten elinde olmuyor.Bir de ramazan rehaveti telaşı evlerde ciğerim,eminim ramazandan sonra senin için de çok daha güzel olacak inşallah

yoo zaten kardesimcok istiyordu gelmeyi,ama ehliyeti yok.mecbur kocasinin keyfi kalkacakta getirecek.evet maalesef huysuz bir insan bizim eniste.neyse amaaaan bugün iyi günüm degil galiba.biraz televizyon izleyip uyuycam bende napiyim.

yoo zaten kardesimcok istiyordu gelmeyi,ama ehliyeti yok.mecbur kocasinin keyfi kalkacakta getirecek.evet maalesef huysuz bir insan bizim eniste.neyse amaaaan bugün iyi günüm degil galiba.biraz televizyon izleyip uyuycam bende napiyim.
Tamam bitanem,şimdi ben de dua ederim sana ciğerim,inşallah Allah kalbine ferahlık versin

amin tatlim rabbim boyle guzel gunleri bizede gostersin insallah ay buyuyupte asker oldugunu gorecekmiyim ben :18:hayal gibi geliyo bana
evet sen canli yayin yap hatta telefonunu acik tut her ne konusursaniz biz aninda haberdar olalim

Son düzenleme:

canimcim cok hakli bir yere dokunmussun .gercekten verdigimiz kilolari simdi verseler kucagimiza tasiyamayiz valla.degil 25 kilo 5 kiloyu bile birgun aksama tasiyamayiz .ama dusunsenize o kadar kiloyu herne yaparsak tasiyorduk hamal gibi kurtuldugumuz iyi oldu darisi diger cekenlerin basina

canlarim her ikinizide alkisliyorum basarilarinizdan dolayi .istikrarli gidisinize devam durmak yok tam yol ileri hedef 55 pes etmek yok

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayirli olsun tatlim iyi giunler geciresin icinde.rabbim ogul kiz dugunu nasiip etsin evinde.insallah tapusunuda alirsinevin mutlu mesut yasarsin

allah kardesinede mutluluk versin tatlim.kotu gunler gostermesin.sag salim donersiniz misiraallah hayirli yolculuk versin

amin tatlim rabbim boyle guzel gunleri bizede gostersin insallah ay buyuyupte asker oldugunu gorecekmiyim ben :18:hayal gibi geliyo bana
evet sen canli yayin yap hatta telefonunu acik tut her ne konusursaniz biz aninda haberdar olalim
Allah damatlıklarını da göstersin Ganfed'im

insallah canim rabbim o gunleride gostersin size .minislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin
Amin balım

5 tane yağ bidonu ne demek ya,gerçekten akıl almıyor

canlarim her ikinizide alkisliyorum basarilarinizdan dolayi .istikrarli gidisinize devam durmak yok tam yol ileri hedef 55 pes etmek yok
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah

Canlarım sahurumu yazdım,geldim.Bugünkü Menümü yazıyım dedim unutmadan Bugün Dukan diyetimin protein+sebze günüydü;proteini biraz daha fazla almak koşulu ile sebze ve proteini dengeli ve beraber almaya çalıştım Dukan Bey'in istediği üzere
İFTAR:
*Üzerine 1 yumurta kırılmış haşlanmış taze fasulye
*Light yoğurtla yapılmış cacık
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*Light sütle yapılmış nescafe
SAHUR:
*1 bardak 2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış light süt
*1 kaşık yağsız lor
*1 haşlanmış yumurta
*Domates-salatalık
TOPLAM:3 litre su+20 dakika egzersiz

selam arkadaşlar nasılsınız bugun.
benim 3 hafatdır 69 lara takılı kalan kilom dün itibariyle 68 lere geçmiş bulunmakta.
diyetimin ilk ayının ramazana denk gelmesi kötü oldu motivasyonum düştü ama napalım idare edecez.

Harikasın Hayatım sakın modunu değiştirme,moralini düşürecek bir gidişatta değilsin.Aksine muhteşem gidiyorsun Ramazan da olsa 4 haftada neredeyse 1-1.5 kilo verdin ki ramazanda almamak bile büyük başarı kabul edilecekken.Ben seni çok kararlı ve bilinçli görüyorum,senin mezuniyetine de maximum 2 ay var yok,demişti dersin

selam kizlar
burada sabahin koru hala ayaktayim
kizim yarim satte bir basiyor yaygarayi
zennediyorum yeni bir dis daha cikariyor
iki gundur bu moddayiz
fazlada ugrayamadim buralara idare edin lutfen

yeni bir haftaya daha girdik butun guzellikleri beraberinde getirsin ins.

tebrikler hulyacim
ramazandan sonra daha iyi olacak hersey

Kıyamam Ona ben Bu diş çıkarma nasıl zordur ya,biz bile koca halimizle 20'lik diş çıkarırken feleğimiz şaştı.Sana da güzel bir hafta diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…