Bir hocamız vardı çok bilge kulakları çınlasın,derdi ki:''Bir birey evliliğe susadığı zaman kusursuz eş,çocuğa susadığı zaman kusursuz ebeveyn olur''Ben de çok inanıyorum bu fikre,bazen kıymet bilmek için bir şeyin,onu özlemek gerekiyor.Belki de daha önce olsa hayırsız olacaktı herkes için,o yüzden ben bu anlamda yaşa takmıyorum hiçbir zaman.Allah ne diyorsa,hayırlı olan o şüphesiz.Bektaşi'nin dediği gibi:''Cemaat ben Allah'ı çözdüm,hep ONUN dediği oluyo ''demiş yagercekten dedigin gibi bende eskiden coooook acayip gelirdi bana.30 ama hala bekar dedilermi.ama o eskidendi gercektende.simdi artik herkes öyle evleniyor.hatta artik bu devir icin daha iyi.ne kadar erken evlenmezsen o kadar iyi
İnan ki,inan ki ciğerim,sağ gözden sol göze bile fayda yok.Gerçekten.Bunu aklımızda tutmak,şu an çok şükür birşey yaşamasak da bu anlamda belki,yaşadığımız günlerde bizi dik tutacaktır.Ana babadan başka herkes yalan,inan bi yerde kardeş bile yabancı;anne babaya kıyasla.Onlar gibi koşulsuz ve beklentisiz kimse yaklaşamaz insana hayatta.
Ah Azerim,işin içine eller girdi mi çok zor,hele koca biraz huysuz ya da sertse,kardeşine kırılma belki de gerçekten elinde olmuyor.Bir de ramazan rehaveti telaşı evlerde ciğerim,eminim ramazandan sonra senin için de çok daha güzel olacak inşallahöyle gercektende.kardesim kocasinin gönlünü edecekte anca öyle gelebilecek.ama eniste istemedimi bisey yapamiyor.akrabalar desen ariycaklar sorucaklar diyordum ama maalesef.arayan soran yok.offfff ne bileyim
Ah Azerim,işin içine eller girdi mi çok zor,hele koca biraz huysuz ya da sertse,kardeşine kırılma belki de gerçekten elinde olmuyor.Bir de ramazan rehaveti telaşı evlerde ciğerim,eminim ramazandan sonra senin için de çok daha güzel olacak inşallah
Tamam bitanem,şimdi ben de dua ederim sana ciğerim,inşallah Allah kalbine ferahlık versinyoo zaten kardesimcok istiyordu gelmeyi,ama ehliyeti yok.mecbur kocasinin keyfi kalkacakta getirecek.evet maalesef huysuz bir insan bizim eniste.neyse amaaaan bugün iyi günüm degil galiba.biraz televizyon izleyip uyuycam bende napiyim.
sagol canim.gercekten dualara o kadar ihtiyacim varki.kendim ögle namazinda sonra bayaa dua ettim.Allah kabul etsin insallahTamam bitanem,şimdi ben de dua ederim sana ciğerim,inşallah Allah kalbine ferahlık versin
Yerim o minik paşamı bennnnn Emekleme kursu bitsin de hemen askere gönderelim kuzumu
An an gelişmeleri bildiricem size ilk gün okula pc mi götürüp,belki görüntülü yayın yaparım size canlı canlı okuldan
Allah razı olsun bitanem,darısı tüm bekleyenlere inşallah
Aminnn balım,hamile bile olsak 75 ile tamamlayalım inşallah,bir daha 8 ve +8'leri görmek yokkkkk
laaa tickerına baktım da 25 kilo evrdiğini bide tickerda görünce insan daha iyi anlıyo. sen insan mısın yaa yuhhh.varyaaa gerçketen aşkolsun sana insanı utandırıyosun.alardır buralardayım vere vere 9 kilo verdim.25 kilo. 5 tane yağ bidonu nasıl verdin güzece istikrarlı şekilde maşallah yaaa..şimdi taşı deseler taşıyamazsın o kadar.
Sen insan mısın diyo yaaaCanımsın Ben de bakınca bazen,inanamıyorum bitanem 1 eylülde 7 ay olacak.Hesaplayınca verdiğim kilo 1 aya 3.5 kg düşüyor ki bu rakam daha sevindirici,çünkü uzmanlar tarafından önerilen de ayda maximum 4 kg kalıcı olması için biliyorsun ya.Şükürler olsun Rabbimize Gülçin'im,çok daha önce tanışsaydık,şimdi senle Kızılay'da kıyafet deneyip,kabinden kafamızı çıkartıp:''Afedersiniz,bu gömleğin x-small'u var mı acaba?''diye soruyorduk belki de Olsun yine de bu halimize şükürler olsun.Ayrıca benim 25 kiloyu atmamla senin 9 kiloyu atman eşdeğer biliyorsun ,kendi giden yağ bidonlarını görmezden gelme :13: Dukan da diyor ya,herkesin bir inat kilosu vardır en zor o kırılır diye,bence bizim -70- bu sınırımız amaaaaa,onu da kırıcaz Allah'ın izniyle Her zaman kilosu az olan daha zor kilo verir,bu anlamda ikimiz de başardık diye düşünüyorum canım,ümitle ve istikrarla yola devam :13:
kızlaaar dün yemekteydiik...bugünde misafir var....erkenden kaktım bu yüzdeeen........salon takımlarım geldiii..eşim seçti takımları ben netten görmüştüm maaaşallah eeen büyüğünden seçmiş herşeyi........... daha küçük salon olsa mümkün değil sığmaz yani ...iyice yayıldık eve burdan başka eve hayatta çıkmam artık inş.......
Canim gecmise bakinca ancak gorebildim yazdigini.Dun gece esim misirdan donduIyiyiz biz tatilin son zamanlarini geciriyoruz.4 eylulde donuyoruz misira.Buraya donmek icin netin baglanmasini bekleyecegiz mecburen.Ins tez zamanda bizi ugrastirmadan baglanir.
Size mutlu haberlerim var.Gitmeden kiz kardesimin nisanini yapip oyle gidecegiz.Nev bu senin icindi.Bak kardesim zayifladi,bahsetmistim hatirlarsan.Simdide evleniyor.Hayirlisiyla senin haberini de aliriz ins
Bu arada baskulle aram bozuk.Surekli farkli cikiyorum kafayi yedi.Bi 80 cikiyorum bi 78 hatta bi ara 76.4u bile gordum.Gercek kilomu herhalde ancak misira dondugumde ogrenecegim.Bu aralar regll zamani o yuzden azicik aldigim kaloriler artti.Takimimi da bu haftaki sonuc icin kutluyorum
Hepinize mutluluklar diliyorum bye
Canim cok SIKILIyor arkadaslar yaaa.asiri derecede hemde.kimse yok,hava kötü.kardesim gelcekti gelmedi.yapayalnizim.depresyona girdim herhalde.cok mutsuzum
Allah damatlıklarını da göstersin Ganfed'imamin tatlim rabbim boyle guzel gunleri bizede gostersin insallah ay buyuyupte asker oldugunu gorecekmiyim ben :18:hayal gibi geliyo bana
evet sen canli yayin yap hatta telefonunu acik tut her ne konusursaniz biz aninda haberdar olalim
Amin balıminsallah canim rabbim o gunleride gostersin size .minislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin
5 tane yağ bidonu ne demek ya,gerçekten akıl almıyorcanimcim cok hakli bir yere dokunmussun .gercekten verdigimiz kilolari simdi verseler kucagimiza tasiyamayiz valla.degil 25 kilo 5 kiloyu bile birgun aksama tasiyamayiz .ama dusunsenize o kadar kiloyu herne yaparsak tasiyorduk hamal gibi kurtuldugumuz iyi oldu darisi diger cekenlerin basina
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahcanlarim her ikinizide alkisliyorum basarilarinizdan dolayi .istikrarli gidisinize devam durmak yok tam yol ileri hedef 55 pes etmek yok
Harikasınselam arkadaşlar nasılsınız bugun.
benim 3 hafatdır 69 lara takılı kalan kilom dün itibariyle 68 lere geçmiş bulunmakta.
diyetimin ilk ayının ramazana denk gelmesi kötü oldu motivasyonum düştü ama napalım idare edecez.
selam arkadaşlar nasılsınız bugun.
benim 3 hafatdır 69 lara takılı kalan kilom dün itibariyle 68 lere geçmiş bulunmakta.
diyetimin ilk ayının ramazana denk gelmesi kötü oldu motivasyonum düştü ama napalım idare edecez.
Kıyamam Ona benselam kizlar
burada sabahin koru hala ayaktayim
kizim yarim satte bir basiyor yaygarayi
zennediyorum yeni bir dis daha cikariyor
iki gundur bu moddayiz
fazlada ugrayamadim buralara idare edin lutfen
yeni bir haftaya daha girdik butun guzellikleri beraberinde getirsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?