Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ben ramazana 71,5 la başladım 3 gün sonra 69 oldum ölece kldım düne kdaryani ramazand toplam neredeyse 3 kiloya yakın gitti.allah hepimize göstersin mezun olduğumuz günleri birtanem.sen hele daha bir süpersin ben daha üzerimden 1 yağ bidonu attım sen 5
gerçi bende bundan 20 ay önde kızın doğduktan sonra tam 82 kiloydum
onud sayarsak 3 e yakın yağ bidonuda ben atmışım üzrimden :)

menun harika olmus canim allah tamamina erismeni nasip etsin cok guzel gidiyorsun egzersizde mukemmel ben 1 dk bile yapamiyorum cok tembelim cook

harika canim 69 kirdiysan 5ile 6 kilo gidene kadar bi daha takilmazsin .her 5 kiloda bir genelde takilma oluyor direnc noktasidir o o kirilinca gerisi geliyor tatlim sen dikkat etmeye devam et balimhadi bakalim cumaya bir kilo daha ver harikasin bu haftada seni derecede gorelim

oy oy ne guzel ya heyecanlandim mezuniyeti duyunca.hadi kizlar bir mezuniyet daha veribn takimimiza supersiniz

insallah canim hayirli olur bu haftada .kizinada gecmis olsun .dis cikarmasi onun icin cok zor bisey ondandior benimde oglum huzursuz.galiba oda dis cikaracak .benim tembel zaten 11 aylik ama sadece iki disi var daha

demi ya kizlar biz kendimize bakipta moral bozmayalim gidenlere bakip moral bulalim.ne cok yuk atmisiz sirtimizdan

ipekyol hg canim .hulya nereye kayboldun hicbisey demeden .meyvecim sen neden konusmuyorsun kusmuyiuz yoksa:18:
Hosbulduk canim.Yine bayagi gec gordum mesajini,sayfayi aciyorum sagolsun kizim elimde laptobu gorunce pek izin vermiyor okumama yazmama...
allah kardesinede mutluluk versin tatlim.kotu gunler gostermesin.sag salim donersiniz misiraallah hayirli yolculuk versin
Allah razi olsun canim guzel dualarin icin tesekkur ederim...
Nevvvv...Bundan daha guzel bir soz yok.Ne kadar guzel demis hocaniz.Bunu gunun sozu ilan ediyorum.Bencede yasi takma.Rabbim hayirli bir zamanda hayirli bir insanla evliligi nasip etsin
hayirli olsun canim,ne güzel.gitmeden bir kardesini nisanlayip gideceksin.Allah tamamina erdirsin.darisi benim kizkardesimin basina insallah.cünkü 20 hün önce 30 oldu ama hala bekar.hic evlenmedi.
Amin canimRabbim senin kardesine de hayirli bir evlilik nasip etsin ins..Biz bu meseleyi uzun zamandir esimle planliyoruk aslinda.Esimin arkadasi oluyor yeni eniste.Tr ye geldikten sonra tanistirdik.Anlastilar,cokta uzatmaya gerek yok her ikisinide taniyoruz.Ins mutlu bir cift olurlar

İnşallah canım,güzel temennin için çok teşekkür ederim.Benim de hissim,bazı şeylerin yaklaştığı yönünde,Allah sevdiği kulunu sevdirsin inşallah.Şaka maka gerçekten zayıflayınca insanların bakışları,hal tavırları değişiyor.Ne acı.Ama hayat ,döngü bu;değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabul etmek zorundayız,akan suyun tersine yüzmek yorucudur.Erkek fıtratı kocamız da,kardeşimiz de,arkadaşımız da olsa bu.Kardeşine gerçekten çok sevindim,Allah bir ömür çok mutlu etsin inşallah canım.Mısır'a dönünce inşallah 75'i göreceksin tartıda [/QUOTE]

Saol canim ins.

merhabalar kızlar şoklardayımmöyle bi rakam gördüm ki ama iftar öncesiydi söylimm o dereceama sülememmmmmmcumayı bekleyininşallah bu rakamda kalırım cumaya kadar

kızlar ben bu hafta izine ayrıldım doğanın annennesinin (bakıcımız)işi vardı benimde işime geldi bende bayram hazırlıklarını yaparım rahat rahat dedim bu gün 2 çeşit bana 4 çeşit komşulara pasta yaptık kızım uyuduktan sonrada kerebiçle bi çeşit daha yapıcam inşallah yani paylaşımda pek bulunanamam heralde beni idare edin kızlar hepinizi seviyorum

Maşallah canım ya,azmin gözünü seveyim Gerçekten Ganfed'imin de dediği gibi kalana değil,giden kiloya bakıcaz.Bardağın boş tarafına bakanlardan değil,dolu tarafına bakıp şükredenlerden olucaz ki,dilemeye yüzümüz olsun.Gidişatın çok güzel,senin kilonda 3 kilo atmak hele ki ramazanda,muhteşem bir rakam

menun harika olmus canim allah tamamina erismeni nasip etsin cok guzel gidiyorsun egzersizde mukemmel ben 1 dk bile yapamiyorum cok tembelim cook

Ganfed'im ben de en fazla 20 dk yapabiliyorum diyetimin zorluğundan ve Dukan'ın tavsiyesinden dolayı.Ama mübarek ramazanı atlatınca,takımca spor yarışlarımız başlıyor haberiniz olsunnnnn

oy oy ne guzel ya heyecanlandim mezuniyeti duyunca.hadi kizlar bir mezuniyet daha veribn takimimiza supersiniz

Önce sen ve Azerim,sonra Roseberry,Hülya ve Rana Able.Ben daha şubata kadar en az burdayım,ama sizlerin çok az kaldı şaka maka hedefe,aslansınız

Nevvvv...Bundan daha guzel bir soz yok.Ne kadar guzel demis hocaniz.Bunu gunun sozu ilan ediyorum.Bencede yasi takma.Rabbim hayirli bir zamanda hayirli bir insanla evliligi nasip etsin
Amin canım,gökte nikah olmadan yerde olmazmış,herşey yazılı çizilidir.Bize düşen tertemiz ve olağan bir şekilde Allah'ın -Ol-dediği günü beklemek

Harikasın sennnnnnnn,ablacım senin adına öyle güzellikler hissediyorum ki kalbimden,son 2 haftadır özellikle.Bak gör 1 ay içinde seninle 7'lerde buluşucazzz Ben de seni çok seviyorum,artık o rakamı gördükten sonra daha de eksilere gidersin sen bu moralle canım ablam benim

nevim fıstığım söyle hızlıca baktım geçmişe gözün aydın kardeşin vatani görevini yerine getirmiş
evlilik konusunda benim kız kardeşim 36 yaşında evlendi tam kafaları bir huyları bir çok iyiler maşallah evide var arabasıda kızıda oğluda (üst üste oldu çocuklar)yani demem o ki rabbim ne zaman ol derse o zaman olur ( 2 ayın içinde evlendi hemde) vaktin saatin gelirse inşallah hayırlı bir kısmetin çıkar karşına ve bu pek uzakda görünmüyorr

ne güzel canim,bak kirmissin zor noktani.artik hizlica iner asagi.devam böyle.hic umudunu motivasyonunu kirma

oyyyyy canim.gecmis olsun canim.insallah saglikla cikarir dislerini.

Ablacım aynı fikirdeyim,Rabbimiz herşeyi kusursuz planlayandır.Ben yalnızca Onun iradesine ram olmuşum,O ne eylerse güzel eyler

Son düzenleme:
Eylülde takım olarak bizi muhteşem bir dönem bekliyor,hepimiz toplanınca yer yerinden oynayacak iddia ediyorummmmmm

Son düzenleme:
nevim canım güzel yürekli fıstığım bu ramazan bana çok iyi geldi resmen şanssızlığı kırdım ( nasıl yaptım bilmiyorum ama)süper moral oldu iftar öncesi hele bi tartılıym dedim hiç istemiyordum ama 2 gündür kaçırmıştım iftarda dayanamadım çıktım tartıya veeee o aynen böle oldum bida bida tartıldım

şimdiden 6 şevval ve 5 borcumu nezamana tutarım diye hesap yapıyorum güzel geçecek 2 hafta demekdir bu

İnan çok sevindim güzel ablam benim Çok garip bir şekilde 90'ı kırıp 80'e değince hızlı bir iniş başlıyor,bak gör senle çok yakın zamandan 7'lerde koşmaya başlıcaz beraber Maşallah sana

inşallahhhhhhhh bidaha 9 ları görmem artık bıktımda kendilerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…