canım ben ramazana 71,5 la başladım 3 gün sonra 69 oldum ölece kldım düne kdaryani ramazand toplam neredeyse 3 kiloya yakın gitti.allah hepimize göstersin mezun olduğumuz günleri birtanem.sen hele daha bir süpersin ben daha üzerimden 1 yağ bidonu attım sen 5HarikasınHayatım sakın modunu değiştirme,moralini düşürecek bir gidişatta değilsin.Aksine muhteşem gidiyorsun Ramazan da olsa 4 haftada neredeyse 1-1.5 kilo verdin ki ramazanda almamak bile büyük başarı kabul edilecekken.Ben seni çok kararlı ve bilinçli görüyorum,senin mezuniyetine de maximum 2 ay var yok,demişti dersin
Canlarım sahurumu yazdım,geldim.Bugünkü Menümü yazıyım dedim unutmadanBugün Dukan diyetimin protein+sebze günüydü;proteini biraz daha fazla almak koşulu ile sebze ve proteini dengeli ve beraber almaya çalıştım Dukan Bey'in istediği üzere
İFTAR:
*Üzerine 1 yumurta kırılmış haşlanmış taze fasulye
*Light yoğurtla yapılmış cacık
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*Light sütle yapılmış nescafe
SAHUR:
*1 bardak 2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış light süt
*1 kaşık yağsız lor
*1 haşlanmış yumurta
*Domates-salatalık
TOPLAM:3 litre su+20 dakika egzersiz
selam arkadaşlar nasılsınız bugun.
benim 3 hafatdır 69 lara takılı kalan kilom dün itibariyle 68 lere geçmiş bulunmakta.
diyetimin ilk ayının ramazana denk gelmesi kötü oldu motivasyonum düştü ama napalım idare edecez.
HarikasınHayatım sakın modunu değiştirme,moralini düşürecek bir gidişatta değilsin.Aksine muhteşem gidiyorsun Ramazan da olsa 4 haftada neredeyse 1-1.5 kilo verdin ki ramazanda almamak bile büyük başarı kabul edilecekken.Ben seni çok kararlı ve bilinçli görüyorum,senin mezuniyetine de maximum 2 ay var yok,demişti dersin
selam kizlar
burada sabahin koru hala ayaktayim
kizim yarim satte bir basiyor yaygarayi
zennediyorum yeni bir dis daha cikariyor
iki gundur bu moddayiz
fazlada ugrayamadim buralara idare edin lutfen
yeni bir haftaya daha girdik butun guzellikleri beraberinde getirsin ins.
canım ben ramazana 71,5 la başladım 3 gün sonra 69 oldum ölece kldım düne kdaryani ramazand toplam neredeyse 3 kiloya yakın gitti.allah hepimize göstersin mezun olduğumuz günleri birtanem.sen hele daha bir süpersin ben daha üzerimden 1 yağ bidonu attım sen 5
gerçi bende bundan 20 ay önde kızın doğduktan sonra tam 82 kiloydum
onud sayarsak 3 e yakın yağ bidonuda ben atmışım üzrimden :)
Hosbulduk canim.Yine bayagi gec gordum mesajini,sayfayi aciyorum sagolsun kizim elimde laptobu gorunce pek izin vermiyor okumama yazmama...ipekyol hg canim .hulya nereye kayboldun hicbisey demeden .meyvecim sen neden konusmuyorsun kusmuyiuz yoksa:18:
Allah razi olsun canim guzel dualarin icin tesekkur ederim...allah kardesinede mutluluk versin tatlim.kotu gunler gostermesin.sag salim donersiniz misiraallah hayirli yolculuk versin
Nevvvv...Bundan daha guzel bir soz yok.Ne kadar guzel demis hocaniz.Bunu gunun sozu ilan ediyorum.Bencede yasi takma.Rabbim hayirli bir zamanda hayirli bir insanla evliligi nasip etsinBir hocamız vardı çok bilge kulakları çınlasın,derdi ki:''Bir birey evliliğe susadığı zaman kusursuz eş,çocuğa susadığı zaman kusursuz ebeveyn olur''Ben de çok inanıyorum bu fikre,bazen kıymet bilmek için bir şeyin,onu özlemek gerekiyor.Belki de daha önce olsa hayırsız olacaktı herkes için,o yüzden ben bu anlamda yaşa takmıyorum hiçbir zaman.Allah ne diyorsa,hayırlı olan o şüphesiz.Bektaşi'nin dediği gibi:''Cemaat ben Allah'ı çözdüm,hep ONUN dediği oluyo ''demiş ya
Amin canimRabbim senin kardesine de hayirli bir evlilik nasip etsin ins..Biz bu meseleyi uzun zamandir esimle planliyoruk aslinda.Esimin arkadasi oluyor yeni eniste.Tr ye geldikten sonra tanistirdik.Anlastilar,cokta uzatmaya gerek yok her ikisinide taniyoruz.Ins mutlu bir cift olurlarhayirli olsun canim,ne güzel.gitmeden bir kardesini nisanlayip gideceksin.Allah tamamina erdirsin.darisi benim kizkardesimin basina insallah.cünkü 20 hün önce 30 oldu ama hala bekar.hic evlenmedi.
Maşallah canım ya,azmin gözünü seveyimcanım ben ramazana 71,5 la başladım 3 gün sonra 69 oldum ölece kldım düne kdaryani ramazand toplam neredeyse 3 kiloya yakın gitti.allah hepimize göstersin mezun olduğumuz günleri birtanem.sen hele daha bir süpersin ben daha üzerimden 1 yağ bidonu attım sen 5
gerçi bende bundan 20 ay önde kızın doğduktan sonra tam 82 kiloydum
onud sayarsak 3 e yakın yağ bidonuda ben atmışım üzrimden :)
menun harika olmus canim allah tamamina erismeni nasip etsin cok guzel gidiyorsun egzersizde mukemmel ben 1 dk bile yapamiyorum cok tembelim cook
oy oy ne guzel ya heyecanlandim mezuniyeti duyunca.hadi kizlar bir mezuniyet daha veribn takimimiza supersiniz
Amin canım,gökte nikah olmadan yerde olmazmış,herşey yazılı çizilidir.Bize düşen tertemiz ve olağan bir şekilde Allah'ın -Ol-dediği günü beklemekNevvvv...Bundan daha guzel bir soz yok.Ne kadar guzel demis hocaniz.Bunu gunun sozu ilan ediyorum.Bencede yasi takma.Rabbim hayirli bir zamanda hayirli bir insanla evliligi nasip etsin
Harikasın sennnnnnnn,ablacım senin adına öyle güzellikler hissediyorum ki kalbimden,son 2 haftadır özellikle.Bak gör 1 ay içinde seninle 7'lerde buluşucazzzmerhabalar kızlar şoklardayımmöyle bi rakam gördüm ki ama iftar öncesiydi söylimm o derece ama sülememmmmmm cumayı bekleyin inşallah bu rakamda kalırım cumaya kadar
kızlar ben bu hafta izine ayrıldım doğanın annennesinin (bakıcımız)işi vardı benimde işime geldi bende bayram hazırlıklarını yaparım rahat rahat dedim bu gün 2 çeşit bana 4 çeşit komşulara pasta yaptık kızım uyuduktan sonrada kerebiçle bi çeşit daha yapıcam inşallah yani paylaşımda pek bulunanamam heralde beni idare edin kızlarhepinizi seviyorum
selam arkadaşlar nasılsınız bugun.
benim 3 hafatdır 69 lara takılı kalan kilom dün itibariyle 68 lere geçmiş bulunmakta.
diyetimin ilk ayının ramazana denk gelmesi kötü oldu motivasyonum düştü ama napalım idare edecez.
oyyyyy canim.gecmis olsun canim.insallah saglikla cikarir dislerini.selam kizlar
burada sabahin koru hala ayaktayim
kizim yarim satte bir basiyor yaygarayi
zennediyorum yeni bir dis daha cikariyor
iki gundur bu moddayiz
fazlada ugrayamadim buralara idare edin lutfen
yeni bir haftaya daha girdik butun guzellikleri beraberinde getirsin ins.
Ablacım aynı fikirdeyim,Rabbimiz herşeyi kusursuz planlayandır.Ben yalnızca Onun iradesine ram olmuşum,O ne eylerse güzel eylernevim fıstığım söyle hızlıca baktım geçmişe gözün aydın kardeşin vatani görevini yerine getirmiş
evlilik konusunda benim kız kardeşim 36 yaşında evlendi tam kafaları bir huyları bir çok iyiler maşallah evide var arabasıda kızıda oğluda (üst üste oldu çocuklar)yani demem o ki rabbim ne zaman ol derse o zaman olur ( 2 ayın içinde evlendi hemde) vaktin saatin gelirse inşallah hayırlı bir kısmetin çıkar karşına ve bu pek uzakda görünmüyorr
nevim canım güzel yürekli fıstığım bu ramazan bana çok iyi geldi resmen şanssızlığı kırdım ( nasıl yaptım bilmiyorum amaHarikasın sennnnnnnn,ablacım senin adına öyle güzellikler hissediyorum ki kalbimden,son 2 haftadır özellikle.Bak gör 1 ay içinde seninle 7'lerde buluşucazzzBen de seni çok seviyorum,artık o rakamı gördükten sonra daha de eksilere gidersin sen bu moralle canım ablam benim
menun harika olmus canim allah tamamina erismeni nasip etsin cok guzel gidiyorsun egzersizde mukemmel ben 1 dk bile yapamiyorum cok tembelim cook
İnan çok sevindim güzel ablam benimnevim canım güzel yürekli fıstığım bu ramazan bana çok iyi geldi resmen şanssızlığı kırdım ( nasıl yaptım bilmiyorum ama)süper moral oldu iftar öncesi hele bi tartılıym dedim hiç istemiyordum ama 2 gündür kaçırmıştım iftarda dayanamadım çıktım tartıya veeee o aynen böle oldum bida bida tartıldım şimdiden 6 şevval ve 5 borcumu nezamana tutarım diye hesap yapıyorum güzel geçecek 2 hafta demekdir bu
İnan çok sevindim güzel ablam benimÇok garip bir şekilde 90'ı kırıp 80'e değince hızlı bir iniş başlıyor,bak gör senle çok yakın zamandan 7'lerde koşmaya başlıcaz beraber Maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?