105 kilo ile diyete başlayıp,8 leri gördüğüm ilk gün tartının yanına çöküp dakikalarca ağlamıştım mutluluktan,böyle bir güzel uyanıştan sonra,Allah'ın izniyle bir daha o günlere dönmüycez inşallah ablacım,beraberliğimize ve çabamıza kilo koruma topiğinde devam edicezinşallahhhhhhhh bidaha 9 ları görmem artık bıktımda kendilerinden
105 kilo ile diyete başlayıp,8 leri gördüğüm ilk gün tartının yanına çöküp dakikalarca ağlamıştım mutluluktan,böyle bir güzel uyanıştan sonra,Allah'ın izniyle bir daha o günlere dönmüycez inşallah ablacım,beraberliğimize ve çabamıza kilo koruma topiğinde devam edicez Eki Görüntüle 245649
Ablam iftardan hemen önceki rakam,eğer afedersin ishal gibi bir durumun yoksa senin gerçek kilon.Ramazanın ilk birkaç günü olsaydı vücudumuz su kaybetmiş demekti o rakamdaki fark ama,bünye 23 gündür ramazan temposunda olduğu için,iftardan hemen önce baktığın o rakam gerçek kilonnevv iftardan önceki rakam ne kadar güvenilir olur acaba fark nedir:26:
Ablam iftardan hemen önceki rakam,eğer afedersin ishal gibi bir durumun yoksa senin gerçek kilon.Ramazanın ilk birkaç günü olsaydı vücudumuz su kaybetmiş demekti o rakamdaki fark ama,bünye 23 gündür ramazan temposunda olduğu için,iftardan hemen önce baktığın o rakam gerçek kilonSabahları sahurda içen yemeğin ve suyun şişkinliği oluyor.Hani normal zamanda nasıl sabahları ilk tuvaletimizden sonra mümkünse kıyafetsiz tartılıyorduk gerçek kilomuz için,şimdi de aynı durum iftar öncesi için geçerli,gerçek kilon o yani ablam
Gözünüze hoş gözüküyorsa ne mutlu ablam,takımımızın duvarı ışıl ışıl olsun diye ekliyorum onlarıinşalahhhhh beraberliğimize allah bozmasın
kız şu sevimli şeyleri koyuyosun çok hoşuma gidiyor
Kendinle ne kadar gurur duysan hakkındır ablacım.Son zamanlarda geçirdiğin zor günlere,strese,3 çocuğum acı tatlı yüküne rağmen bunu başarman en büyük takdirleri hakediyor.Hayranım güçlü kadınlara,sen de Onlardan birisinoooo zamannnnnn abbooovvvvvvv diyorum
nevim kızımın uykusu gelmiş gidip yatırayım öptümmmm en sulusundannnnn
Hey maşallah,Allah nazarlardan saklasınoffff hadi söyliymm dayanamam yoksa 89.2
offff hadi söyliymm dayanamam yoksa 89.2
merhabalar kızlar şoklardayımmöyle bi rakam gördüm ki ama iftar öncesiydi söylimm o derece ama sülememmmmmm cumayı bekleyin inşallah bu rakamda kalırım cumaya kadar
kızlar ben bu hafta izine ayrıldım doğanın annennesinin (bakıcımız)işi vardı benimde işime geldi bende bayram hazırlıklarını yaparım rahat rahat dedim bu gün 2 çeşit bana 4 çeşit komşulara pasta yaptık kızım uyuduktan sonrada kerebiçle bi çeşit daha yapıcam inşallah yani paylaşımda pek bulunanamam heralde beni idare edin kızlarhepinizi seviyorum
sagol tatlim insallah..oyyyyy canim.gecmis olsun canim.insallah saglikla cikarir dislerini.
tesekkur ederim nevimKıyamam Ona benBu diş çıkarma nasıl zordur ya,biz bile koca halimizle 20'lik diş çıkarırken feleğimiz şaştı.Sana da güzel bir hafta diliyorum canım
tesekkurler genfediminsallah canim hayirli olur bu haftada .kizinada gecmis olsun .dis cikarmasi onun icin cok zor bisey ondandior benimde oglum huzursuz.galiba oda dis cikaracak .benim tembel zaten 11 aylik ama sadece iki disi var daha
offff hadi söyliymm dayanamam yoksa 89.2
Bitanem Pabya 3 gündür girmiyor,ben de merak ediyorum inşallah iyidirkizlar papyadan haberi olan varmi
merak ettim :26:
Hoşgeldim Ayşen'im,yeni gördüm bitanem.Allah razı olsun,sefalar getirdiniyi geceler nevcim pc başından kalkıyodum bi selam vereyim dedim
nasılsın canım
Canlarım sahurumu yaptım geldim,bugünkü menümü yazıyım dedim.Bugün Dukan diyetimin 11.,seyir dönemimin ise 5. günüydü.1+1 yani bir gün saf protein,1 gün saf protein+sebze dönüşümüyle gittiğim diyetimde,bugün saf protein günümdü.Henüz tartım bildirim gününe göre kıpırdamadı atakta verdiğim 1.3 kg'ın haricinde ama Dukancım kitapta bizi uyarmıştı malum,ataktan seyire geçtiğiniz hafta kilo veremeyebilir,hatta alabilirsiniz diye.Çok şükür almadım ama henüz vermiş de görünmüyorum ama sanırım cuma gününe birkaç yüz gram verebilirim diye tahmin ediyorum.Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*100 gr közlenmiş tavuk göğsü
*1 bardak light ayran
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 haşlanmış yumurta
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*Light ton balığı
*1 kaşık lor
*******Toplamda 3.5 lt su,20 dk egzersiz,1 magnezyum takviyesi ile günü güzel tamamladığımı düşünüyorum,11 gündür hiç kaçamak yapmadım,umarım yavaş yavaş emeğimin meyvelerini toplamaya başlıycam Eki Görüntüle 245799
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?