Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallahhhhhhhh bidaha 9 ları görmem artık bıktımda kendilerinden
105 kilo ile diyete başlayıp,8 leri gördüğüm ilk gün tartının yanına çöküp dakikalarca ağlamıştım mutluluktan,böyle bir güzel uyanıştan sonra,Allah'ın izniyle bir daha o günlere dönmüycez inşallah ablacım,beraberliğimize ve çabamıza kilo koruma topiğinde devam edicez

nevv iftardan önceki rakam ne kadar güvenilir olur acaba fark nedir:26:

inşalahhhhh beraberliğimizeallah bozmasın
kız şu sevimli şeyleri koyuyosun çok hoşuma gidiyor

nevv iftardan önceki rakam ne kadar güvenilir olur acaba fark nedir:26:
Ablam iftardan hemen önceki rakam,eğer afedersin ishal gibi bir durumun yoksa senin gerçek kilon.Ramazanın ilk birkaç günü olsaydı vücudumuz su kaybetmiş demekti o rakamdaki fark ama,bünye 23 gündür ramazan temposunda olduğu için,iftardan hemen önce baktığın o rakam gerçek kilon Sabahları sahurda içen yemeğin ve suyun şişkinliği oluyor.Hani normal zamanda nasıl sabahları ilk tuvaletimizden sonra mümkünse kıyafetsiz tartılıyorduk gerçek kilomuz için,şimdi de aynı durum iftar öncesi için geçerli,gerçek kilon o yani ablam Bir paragrafta kaç tane -gerçek kilo-ibaresi kullanmışım Burdan da belli ki o kilo gerçek kilon

Son düzenleme:

oooo zamannnnnn abbooovvvvvvv diyorum
nevim kızımın uykusu gelmiş gidip yatırayım öptümmmm en sulusundannnnn

inşalahhhhh beraberliğimizeallah bozmasın
kız şu sevimli şeyleri koyuyosun çok hoşuma gidiyor
Gözünüze hoş gözüküyorsa ne mutlu ablam,takımımızın duvarı ışıl ışıl olsun diye ekliyorum onları

oooo zamannnnnn abbooovvvvvvv diyorum
nevim kızımın uykusu gelmiş gidip yatırayım öptümmmm en sulusundannnnn
Kendinle ne kadar gurur duysan hakkındır ablacım.Son zamanlarda geçirdiğin zor günlere,strese,3 çocuğum acı tatlı yüküne rağmen bunu başarman en büyük takdirleri hakediyor.Hayranım güçlü kadınlara,sen de Onlardan birisin Tamam ablacım,görüşürüz yine,öp prensesimi benim yerime de

offff hadi söyliymm dayanamam yoksa 89.2
Hey maşallah,Allah nazarlardan saklasın O rakam cumaya kadar en az 88.8 olmazsa,ben de hiçbirşey bilmiyorum Harikasınnnnnnnnnn Ablam çarşamba iftar ve sahur haşlanmış tavuk göğsü yer ve benim mucize çaydan yaparsan perşembe iftardan önce tartılma günümüzde 88.5'u bile göreceğine iddiaya girerim

Son düzenleme:

doga tebrikler canim ramazan sana yaradi desene..

oyyyyy canim.gecmis olsun canim.insallah saglikla cikarir dislerini.
sagol tatlim insallah..

Kıyamam Ona ben Bu diş çıkarma nasıl zordur ya,biz bile koca halimizle 20'lik diş çıkarırken feleğimiz şaştı.Sana da güzel bir hafta diliyorum canım
tesekkur ederim nevim

insallah canim hayirli olur bu haftada .kizinada gecmis olsun .dis cikarmasi onun icin cok zor bisey ondandior benimde oglum huzursuz.galiba oda dis cikaracak .benim tembel zaten 11 aylik ama sadece iki disi var daha
tesekkurler genfedim
benim kizda ilk 2 disiyle uc ay dolasti
sonra patir patir cikmaya basladilar
senin oglusunda fazla huzursuzlanmadan dislenir insallah

Canlarım kim ne zaman hangi kilo ile izne ayrıldı listesi yaptım gidiş sırası ile,Gülüm 5 eylül civarı izinden dönüyor kısmetse,ona kolaylık olsun diye,özledim seni kaptanımmmmmmmm

Minnosprenses=211.etapta 64.5 kg ile izne ayrıldı.
Kırmızıgül=.215.etapta 82 kg ile izne ayrıldı.
Roseberry=219.etapta 62.1 kg ile izne ayrıldı.
Anşaa=219.etapta 74.5 kg ile izne ayrıldı.
İpekyol51=220.etapta,79.7 kg ile izne ayrıldı.

İzinli takım arkaşlarımızın ayrılış etap ve kiloları:
Minnosprenses
=211.etapta 64.5 kg ile izne ayrıldı.
Kırmızıgül=.215.etapta 82 kg ile izne ayrıldı.
Roseberry=218.etapta 62.1 kg ile izne ayrıldı.
Anşaa=218.etapta 74.5 kg ile izne ayrıldı.
İpekyol51=220.etapta,79.7 kg ile izne ayrıldı.

Canlarım sahurumu yaptım geldim,bugünkü menümü yazıyım dedim.Bugün Dukan diyetimin 11.,seyir dönemimin ise 5. günüydü.1+1 yani bir gün saf protein,1 gün saf protein+sebze dönüşümüyle gittiğim diyetimde,bugün saf protein günümdü.Henüz tartım bildirim gününe göre kıpırdamadı atakta verdiğim 1.3 kg'ın haricinde ama Dukancım kitapta bizi uyarmıştı malum,ataktan seyire geçtiğiniz hafta kilo veremeyebilir,hatta alabilirsiniz diye.Çok şükür almadım ama henüz vermiş de görünmüyorum ama sanırım cuma gününe birkaç yüz gram verebilirim diye tahmin ediyorum.Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*100 gr közlenmiş tavuk göğsü
*1 bardak light ayran
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 haşlanmış yumurta
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*Light ton balığı
*1 kaşık lor
*******Toplamda 3.5 lt su,20 dk egzersiz,1 magnezyum takviyesi ile günü güzel tamamladığımı düşünüyorum,11 gündür hiç kaçamak yapmadım,umarım yavaş yavaş emeğimin meyvelerini toplamaya başlıycam
Eki Görüntüle 245799

Son düzenleme:

nev atan dönemimde 2,5-3kilodan bahsediyor senin neden 1,3 oldu acaba.

günaydınnn

özledim kızlar sizleri
azerim gülüm saferanım doğam nerelerde

nev cim sana benden nazar buncukları

ganfedcimm canımın içi neler yapıyorsun bakımm hiç beni görmüyorsun küstüm sana azıcık siten edeyim

hadi bir sonraki ziyaretime kadar kendinize iyi bakın öpüldünüz şekerler mucuk mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…