ne güzel canim yaaa.hayirli olsun.benim mobilyalar daha gelmedi.iki haftasi falan var.bende heyecanla bekliyorum valla.
hayirli olsun cAnim sanada.agiz tadiyla güle güle otur insallah
amin canım allah söyletti inş..öyle oluur......çıtır neeev....Saferan'ımmmm,çok teşekkür ederim ciğerim,nasıl moral veriyorsunuz canlarım ya
Gerçekten bravo takımımıza Allah nazarlardan saklasın;son 4 haftada 2 tane 1.lik,1 tane 3.lük,1 tane 4.lük Ondan öte takımca verilmiş 19.5 kilo var hemn de yalnızca 3 haftada Maşallah azimli ve istikrarlı takımımaaaa :118:
Allah huzurla ve mutlulukla oturmayı nasip eylesin canım.İnşallah o evi satın almak nasip olur da,düzeniniz hiç bozulmaz Saferan'ım
NevcikkkÇok hoş geldi kulağıma Azerimmmmmmm Teşekkür ederim bitanem,canımsın
İnşallah canım,güzel temennin için çok teşekkür ederim.Benim de hissim,bazı şeylerin yaklaştığı yönünde,Allah sevdiği kulunu sevdirsin inşallah.Şaka maka gerçekten zayıflayınca insanların bakışları,hal tavırları değişiyor.Ne acı.Ama hayat ,döngü bu;değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabul etmek zorundayız,akan suyun tersine yüzmek yorucudur.Erkek fıtratı kocamız da,kardeşimiz de,arkadaşımız da olsa bu.Kardeşine gerçekten çok sevindim,Allah bir ömür çok mutlu etsin inşallah canım.Mısır'a dönünce inşallah 75'i göreceksin tartıda
inasan uzaktan taşınınca öyle olucak sanıyor bana da öyle olmuştu ama insan evi çoluğu çocuğuyla heryerde yakında olsa dışardakiler dışarda kalıyor maalesef.............sende fazla üzülme canım kendin uğraşlar bul canım..sıkılmazsın......canim reglim dün bitti.bugün orucluyum sükürler olsun.ya bende biraz hayal kirikligi oldu biliyormusun.o sehirde kimsem yoktu,yalnizdim.buraya geldim.artik yalniz kalmiycam dedim.ama öyle olmadi.yine yalnizim yine yalnizim.demekki insanin ana babasindan baska kimseye hayir yok.belli oldu bu.
sağolasın canıım ....ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayirli olsun tatlim iyi giunler geciresin icinde.rabbim ogul kiz dugunu nasiip etsin evinde.insallah tapusunuda alirsinevin mutlu mesut yasarsin
selam arkadaşlar nasılsınız bugun.
benim 3 hafatdır 69 lara takılı kalan kilom dün itibariyle 68 lere geçmiş bulunmakta.
diyetimin ilk ayının ramazana denk gelmesi kötü oldu motivasyonum düştü ama napalım idare edecez.
canımbenim çok güzel vermişsin kilonu gördüüm...bayrama süper olucaksın......ama ben de gerebiç isteriim........merhabalar kızlar şoklardayımmöyle bi rakam gördüm ki ama iftar öncesiydi söylimm o derece ama sülememmmmmm cumayı bekleyin inşallah bu rakamda kalırım cumaya kadar
kızlar ben bu hafta izine ayrıldım doğanın annennesinin (bakıcımız)işi vardı benimde işime geldi bende bayram hazırlıklarını yaparım rahat rahat dedim bu gün 2 çeşit bana 4 çeşit komşulara pasta yaptık kızım uyuduktan sonrada kerebiçle bi çeşit daha yapıcam inşallah yani paylaşımda pek bulunanamam heralde beni idare edin kızlarhepinizi seviyorum
offff hadi söyliymm dayanamam yoksa 89.2
günaydınnn
özledim kızlar sizleri
azerim gülüm saferanım doğam nerelerde
nev cim sana benden nazar buncukları
ganfedcimm canımın içi neler yapıyorsun bakımm hiç beni görmüyorsun küstüm sanaazıcık siten edeyim
hadi bir sonraki ziyaretime kadar kendinize iyi bakın öpüldünüz şekerler mucuk mucuk
biz de seni özledik ama sen bizi bıraktın..hiç gelmiyorsun hem de.......
Hoşgeldim Ayşen'im,yeni gördüm bitanem.Allah razı olsun,sefalar getirdinSen nasılsın ciğerim,müsli ile aran nasıl
günaydınnn
özledim kızlar sizleri
azerim gülüm saferanım doğam nerelerde
nev cim sana benden nazar buncukları
ganfedcimm canımın içi neler yapıyorsun bakımm hiç beni görmüyorsun küstüm sanaazıcık siten edeyim
hadi bir sonraki ziyaretime kadar kendinize iyi bakın öpüldünüz şekerler mucuk mucuk
yayamaz meyve dun geldin de selam vermeden gidsen sensin ustelikde yazdim ben sana seni hic gormez olaymiyim .seni seviyom ben biliyon:26:
nerdesiniz kızlaar...pazar akşamı öyle yorulmuşumki yerimden kalkamadım dün hep yattım ...eşimde evdeydi pc bana düşmedi tabii ondan hiç bakamadım size....
günaydin kizlar.nasilsiniz.benim agzim yapis yapis.dün iftarda sarmisakli yogurt yemistim.bu yüzden hem susamisim hemde agzim yapis.karnimda agriyor bu yüzden.sarmisagi cok cok seviyorum ama yiyincede böyle rahatsiz oluyorum bazen
ayyyy itiraf edicem bende seni seviyorum
doga tebrikler canim ramazan sana yaradi desene..
sagol tatlim insallah..
tesekkur ederim nevim
tesekkurler genfedim
benim kizda ilk 2 disiyle uc ay dolasti
sonra patir patir cikmaya basladilar
senin oglusunda fazla huzursuzlanmadan dislenir insallah
supeeer dogacim
bende kocaman masallah diyorum
Canlarım sahurumu yaptım geldim,bugünkü menümü yazıyım dedim.Bugün Dukan diyetimin 11.,seyir dönemimin ise 5. günüydü.1+1 yani bir gün saf protein,1 gün saf protein+sebze dönüşümüyle gittiğim diyetimde,bugün saf protein günümdü.Henüz tartım bildirim gününe göre kıpırdamadı atakta verdiğim 1.3 kg'ın haricinde ama Dukancım kitapta bizi uyarmıştı malum,ataktan seyire geçtiğiniz hafta kilo veremeyebilir,hatta alabilirsiniz diye.Çok şükür almadım ama henüz vermiş de görünmüyorum ama sanırım cuma gününe birkaç yüz gram verebilirim diye tahmin ediyorum.Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*100 gr közlenmiş tavuk göğsü
*1 bardak light ayran
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 haşlanmış yumurta
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*Light ton balığı
*1 kaşık lor
*******Toplamda 3.5 lt su,20 dk egzersiz,1 magnezyum takviyesi ile günü güzel tamamladığımı düşünüyorum,11 gündür hiç kaçamak yapmadım,umarım yavaş yavaş emeğimin meyvelerini toplamaya başlıycam Eki Görüntüle 245799
hiccc sevme sen beni seni almam ogluma cok cadisin ben nevi aldim ogluma
Bitanem ben atağı 2 ayrı bölümde yapmak gibi bir durumda kaldım biliyorsun regl sebebiyle.İlk 3 gününü 27 temmuzda,2. bölümünü 12 ağustos civarı.Toplamda 2.3 kg attım atakta ama ben düzenli olarak son başladığım günden itibaren saydığım için 1.3 kg dedim bitanem.Yani atak net sonucum 2.3 kg aslında.Ve asıl mucize ne biliyor musun,Dukan testimde Dukanın da 2.3 kg vereceğimi söylemesi atakta,adam gerçekten bu işi biliyor,şok oldum görüncenev atan dönemimde 2,5-3kilodan bahsediyor senin neden 1,3 oldu acaba.
Meyvem,teşekkür ederim bitanem.Asıl ben sana takıcam o nazar bocuklarını,sarı liraları en yakın zamandaözledim kızlar sizleri
Nev cim sana benden nazar buncukları
Oyyyy,inşallah ciğerim;çıtırlıktan önce adı geldi vardır bunda da bir hayır,inşallah hepimiz kavuşucaz hedeflerimize;beraberceeeeeeeeeeamin canım allah söyletti inş..öyle oluur......çıtır neeev....
Hiç bölmek olur muuuu,başımızın üzerinde yerin var.Seni burda görmek hepimiz için mutluluk Meyve'cim
yazmasamda ben sizi hep okuyorumm takipcinizim
konusmalarınızı bölmek istemiyorum geliyorum ama sık sık yoksa bırakırmıyım ben siziii
Sen de benim gibi müsliye düşkünlerdensin ne mutlu bizehb canım..gece çıktım ben yazıp kuzu o yüzden bakamadım :)
müsliyle çok iyi anlaşıyoruz vesselam tadıda hoşuma gidiyo sahurda yoğurtla karıştırıp yiyeyim nasıl olur dedim çokda leziz oldu :)
ama doğru olurmu yoğurtla yemem bilemiyorum
onun haricinde sadece bol bol wc ye çıkarıyo ayıptır sölemesisendede böyle oluyormu yoksa benmi böle oldum sadece
Annehiccc sevme sen beni seni almam ogluma cok cadisin ben nevi aldim ogluma
​Şükürler olsun,çok haklısın Ganfed'im,bugün almaya başladım 300 gr ile,5 günlük tartı inadı kırıldı en azından şükürtabiki alacaksin emeklerinin karsiligini hic suphen olmasin .emeklerin karsiligini rabbim fazlasiyla vermistir hep
Hoş geldin Gülümmmmmmmkizlarr ben geldim...hepinizi cok ozledimmm..
masallah yoklugumda cok guzel sonuclar almissiniz..
hepinizi tebrik ediyorum.
ben iki hafta sonra donuyorum listeye..tatilde 2 kilo almisim kizlarr..
bu hafta onu vermek icin donmeyecektim..dun ise geldigimdede beni haftaya kursa gondereceklerini ogrendim..
sabah 9dan aksam 5e kadar..oyuzdende girmem zorlanir diye..iki hafta sonra donmeye karar verdim listeye..
buarada seflik sinavimin tarihi belli oldu..5 eylul pazartesi saat 09.00dan 10.00a kadar..insallah alirim kizlar bana dua edinde kurtulim artik...
Bu arada aldığın 2 kg,1 aylık tatil için harika bir rakam bence,onun içinde bir de yol şişliği var düşün.Demek ki sağlıklı vermişsin bitanem,ne mutlu bak geri dönmedi bırakınca bile,maşallahkizlarr ben geldim...hepinizi cok ozledimmm..
bu hafta onu vermek icin donmeyecektim..dun ise geldigimdede beni haftaya kursa gondereceklerini ogrendim..
sabah 9dan aksam 5e kadar..oyuzdende girmem zorlanir diye..iki hafta sonra donmeye karar verdim listeye..
buarada seflik sinavimin tarihi belli oldu..5 eylul pazartesi saat 09.00dan 10.00a kadar..insallah alirim kizlar bana dua edinde kurtulim artik...
Meyvem,teşekkür ederim bitanem.Asıl ben sana takıcam o nazar bocuklarını,sarı liraları en yakın zamandaÇok yakışmışsınız ve çok mutlu olacaksınız inşallah,facedeikinizin resmini görünce hissettim eş adayınla,Allah nazardan saklasın fıstığım Güzel günler çokkkk yakındırrrrrrrrr
Hiç bölmek olur muuuu,başımızın üzerinde yerin var.Seni nurda görmek hepimiz için mutluluk Meyve'cim
kizlarr ben geldim...hepinizi cok ozledimmm..
Hoş geldin GülümmmmmmmHepimiz çok özledik seni gerçekten,çok İnşallah şefliği alırsın bitanem,sen en büyük güzellikleri hakediyorsun güzel kalbinle ve azminle.Tatilin nasıl geçti genel olarak,moral depolamışsındır demi bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?