Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydin kizlar.nasilsiniz.benim agzim yapis yapis.dün iftarda sarmisakli yogurt yemistim.bu yüzden hem susamisim hemde agzim yapis.karnimda agriyor bu yüzden.sarmisagi cok cok seviyorum ama yiyincede böyle rahatsiz oluyorum bazen

ne güzel canim yaaa.hayirli olsun.benim mobilyalar daha gelmedi.iki haftasi falan var.bende heyecanla bekliyorum valla.
hayirli olsun cAnim sanada.agiz tadiyla güle güle otur insallah

sağolasın canıım..sende iyi günlerde otur allah herkesin gönlüne göre versin.....

amin canım allah söyletti inş..öyle oluur......çıtır neeev....
inasan uzaktan taşınınca öyle olucak sanıyor bana da öyle olmuştu ama insan evi çoluğu çocuğuyla heryerde yakında olsa dışardakiler dışarda kalıyor maalesef.............sende fazla üzülme canım kendin uğraşlar bul canım..sıkılmazsın......
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayirli olsun tatlim iyi giunler geciresin icinde.rabbim ogul kiz dugunu nasiip etsin evinde.insallah tapusunuda alirsinevin mutlu mesut yasarsin
sağolasın canıım ....

gözün aydın canıım..daha çok verirsin cumaya kadar inş......

canımbenim çok güzel vermişsin kilonu gördüüm...bayrama süper olucaksın......ama ben de gerebiç isteriim........
offff hadi söyliymm dayanamam yoksa 89.2

biz de seni özledik ama sen bizi bıraktın..hiç gelmiyorsun hem de.......

Hoşgeldim Ayşen'im,yeni gördüm bitanem.Allah razı olsun,sefalar getirdin Sen nasılsın ciğerim,müsli ile aran nasıl

hb canım..gece çıktım ben yazıp kuzu o yüzden bakamadım :)
müsliyle çok iyi anlaşıyoruz vesselam tadıda hoşuma gidiyo sahurda yoğurtla karıştırıp yiyeyim nasıl olur dedim çokda leziz oldu :)
ama doğru olurmu yoğurtla yemem bilemiyorum
onun haricinde sadece bol bol wc ye çıkarıyo ayıptır sölemesi sendede böyle oluyormu yoksa benmi böle oldum sadece

Son düzenleme:
nerdesiniz kızlaar...pazar akşamı öyle yorulmuşumki yerimden kalkamadım dün hep yattım ...eşimde evdeydi pc bana düşmedi tabii ondan hiç bakamadım size....

yayamaz meyve dun geldin de selam vermeden gidsen sensin ustelikde yazdim ben sana seni hic gormez olaymiyim .seni seviyom ben biliyon:26:

günaydin kizlar.nasilsiniz.benim agzim yapis yapis.dün iftarda sarmisakli yogurt yemistim.bu yüzden hem susamisim hemde agzim yapis.karnimda agriyor bu yüzden.sarmisagi cok cok seviyorum ama yiyincede böyle rahatsiz oluyorum bazen

gecmis olsun tatlim .bende cok severim sarimsagi .ama yiyincede 3 gun kokusundan kimse yanima yaklasamaz

insallah canimm agrisiz sizisiz cikarir dislerini .bugunlerde salyalari akiyo zaten

tabiki alacaksin emeklerinin karsiligini hic suphen olmasin .emeklerin karsiligini rabbim fazlasiyla vermistir hep

nev atan dönemimde 2,5-3kilodan bahsediyor senin neden 1,3 oldu acaba.
Bitanem ben atağı 2 ayrı bölümde yapmak gibi bir durumda kaldım biliyorsun regl sebebiyle.İlk 3 gününü 27 temmuzda,2. bölümünü 12 ağustos civarı.Toplamda 2.3 kg attım atakta ama ben düzenli olarak son başladığım günden itibaren saydığım için 1.3 kg dedim bitanem.Yani atak net sonucum 2.3 kg aslında.Ve asıl mucize ne biliyor musun,Dukan testimde Dukanın da 2.3 kg vereceğimi söylemesi atakta,adam gerçekten bu işi biliyor,şok oldum görünce Bu aradaaaaa,bugün tartım kıpırdadııııııııııııııııııııı Şu an 300 gr ama olsun,cumaya kadar 600-700'i buldurmak çabasındayım Ya canlarım birkez daha anladım ki,kilo durunca kendini bırakmak en büyük hataymış.Cumadan beri nerdeyse 5 gündür milim aşağı oynamamıştı düne kadar tartı,ama ben kaçamak yapmayınca bugün kendi pes etti şükür,mutluyummmmm Hülyam sen de çok memnun kalacaksın başlayınca

özledim kızlar sizleri
Nev cim sana benden nazar buncukları
Meyvem,teşekkür ederim bitanem.Asıl ben sana takıcam o nazar bocuklarını,sarı liraları en yakın zamanda Çok yakışmışsınız ve çok mutlu olacaksınız inşallah,facede ikinizin resmini görünce hissettim eş adayınla,Allah nazardan saklasın fıstığım Güzel günler çokkkk yakındırrrrrrrrr

amin canım allah söyletti inş..öyle oluur......çıtır neeev....
Oyyyy,inşallah ciğerim;çıtırlıktan önce adı geldi vardır bunda da bir hayır,inşallah hepimiz kavuşucaz hedeflerimize;beraberceeeeeeeeee

yazmasamda ben sizi hep okuyorumm takipcinizim
konusmalarınızı bölmek istemiyorum geliyorum ama sık sık yoksa bırakırmıyım ben siziii
Hiç bölmek olur muuuu,başımızın üzerinde yerin var.Seni burda görmek hepimiz için mutluluk Meyve'cim

Sen de benim gibi müsliye düşkünlerdensin ne mutlu bize Ayşen'im bana da tuvalet etkisi konusunda her zaman çok cömert davranmıştır müslim,kilo atışta çok büyük bir etken o düzenli tuvalet olayı,demek ki sende güzel etki gösterecek inşallah

hiccc sevme sen beni seni almam ogluma cok cadisin ben nevi aldim ogluma
Anne Oyyyy Ganfed'im pek gururlandım,hiç emekleme kursuna giden bir beyaz atlı prens hayal etmemiştim ama,Ona baylıyorummmmmmmmm

tabiki alacaksin emeklerinin karsiligini hic suphen olmasin .emeklerin karsiligini rabbim fazlasiyla vermistir hep
​Şükürler olsun,çok haklısın Ganfed'im,bugün almaya başladım 300 gr ile,5 günlük tartı inadı kırıldı en azından şükür

Son düzenleme:
kizlarr ben geldim...hepinizi cok ozledimmm..
masallah yoklugumda cok guzel sonuclar almissiniz..
hepinizi tebrik ediyorum.
ben iki hafta sonra donuyorum listeye..tatilde 2 kilo almisim kizlarr..
bu hafta onu vermek icin donmeyecektim..dun ise geldigimdede beni haftaya kursa gondereceklerini ogrendim..
sabah 9dan aksam 5e kadar..oyuzdende girmem zorlanir diye..iki hafta sonra donmeye karar verdim listeye..
buarada seflik sinavimin tarihi belli oldu..5 eylul pazartesi saat 09.00dan 10.00a kadar..insallah alirim kizlar bana dua edinde kurtulim artik...

Hoş geldin Gülümmmmmmm Hepimiz çok özledik seni gerçekten,çok İnşallah şefliği alırsın bitanem,sen en büyük güzellikleri hakediyorsun güzel kalbinle ve azminle.Tatilin nasıl geçti genel olarak,moral depolamışsındır demi bolca,biz de takımca sana dua ederiz hayırlısı ise olur inşallahhhh

Son düzenleme:
Bu arada aldığın 2 kg,1 aylık tatil için harika bir rakam bence,onun içinde bir de yol şişliği var düşün.Demek ki sağlıklı vermişsin bitanem,ne mutlu bak geri dönmedi bırakınca bile,maşallah

Son düzenleme:

canım benim azından bal damlıyor o senin güzel bakıslarından inş yakındır o günler bana..bu gün tefriciyeye basladım olsun die allahım kabul eder inş dualarımı.

gülüm hoşgeldin bak nasılda içten içten seni cağırmısım hemen geldin özledim seni yaaaaavvv
bir nazar boncuğuda sana masallah 2 kiloyla dönmek byük basarı sakercimm
ben sana dua edicem canım inş bu kes sınavı verirsin

Son düzenleme:

hosbulduk bitanem..tatilim guzel gecti..elbet bazi tatsizliklar oldu.
ama kizlar ya ben bu yil cok tuhaf hissettim kendimi trde..babamda yoktu ya..evin erkegi bendim herseyi halledecek..ama yanima teyzemin oglunu ama amcamin oglunu almadan bir isi halletmeye gidemedim..bakmalar felan baya rahatsiz oldum..kendimi cok aciz bir durumdaymis gibi hissettim..buraya gelince bir rahatlik oldu birden..niye boyle oldu bilmiyorum...ama cok saskin dondum aslinda..tr askiyla yanip tutusurken kendimi boyle hissetmek tuhaf oldu :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…