Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

meyvisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni cok ozledimmmmmmmmmm..kardes takimimiza gecmissin sende..sukurki yine bizimlesin..sen nasilsin canim..kac kilodasin...babiskoda yumusama varmi biraz??sen neler yaptin benim yoklugumda??

canım benim azından bal damlıyor o senin güzel bakıslarından inş yakındır o günler bana..bu gün tefriciyeye basladım olsun die allahım kabul eder inş dualarımı.
Meyvemmmm,hissettim diyorum bakkk,hem de çok yakıştırdım Allah nazardan saklasın Güzellikler çok yakın inşallah,sabır yalnızca

Kıyamam sana bennnn,aslan parçası.İşte Türkiye'mizde cennet ülkemizde kadın olmak bu kadar zor ne acıdır ki.Ben Anadolu'nun bir beldesinde öğretmenim biliyorsun küçük bir kasabada,diğerlerinden biraz daha özenli giyinmen ve yüzünü azıcık renklendirmen yetiyor sokaktan Ahu Tuğba geçiyor gibi bakmalarına göbeklerini kaşıyarak.Kendini yalnızca etten ibaret hissettiğin günler oluyor,avazın çıktığı kadar bağırmak istiyorsun.Ki ben çok dikkatli giyinirim yani kolsuz,kısa vesaire giyinmem öyle yerlerde,ona rağmen.Gerçekten çok acı,bu ülkede kadın olmak hep zor oldu ve iddia ediyorum hep zor olacak.Çünkü yalnız ve güzel ülkem bazı erkeklerinin öküzlükten son anda dönmüş olmalarından kaynaklanan manevrayı fazlasıyla bedel olarak ödüyor.O turistler de az mı çekti bizim Türk erkeklerinden,geçen yıl ülkesinden bisikletle Kapadokya'ya giden bir turisti çeşmede su içerken yakalayıp tecavüz edip öldüren de o Allahsızlar işte.Kork Allah'tan korkmayandan demişler çok doğru.Ya bazen gerçekten çok tiksiniyorum erkeklerden bunları düşününce,feminist damarım kabardı yine bak Yani Gülüm işte uzattım,velhasıl Mecburen amca teyze çocukların refakat etmiş sana,tabi sen de alışık olmayınca bocaladın kızdın belki ama inan öyle yapmak durumunda kalmışlardır senin rahatsız edilmemen için bitanem

Son düzenleme:

evet cnm, bende daha cok aldim diye korkuyordum..2 kilo gorunce sevindim..cunku inan herseydenn tika basa yedim..tatli tuzlu hamur isi..ve sabah aksam ekmekk yedim..buna ragmen cok sevindim tartida rakami gorunce ... ama bende senin yerinde olmak isterdimmmm...masallahinnn var nilosummm

oyle bitanem, cok dogru anlattin..kuzenlere lafim yok zaten..lafim yasadigim duruma..kendimi aciz hissettirmemi saglayan olaya..birde ankarada ankamalle gittik alis verise..insanlar okadar soguk geldiki bana..nebilim cok tuhaf oldum ya..kendini begenmislik felan..konusmaya bile cekindim...telefonumu kaydettirmem lazimdi..ki inan tel bayisine girdigimizde kuzenlere sordurttum..kendimi mal gibi hissettim ondan icimde biraz buruklukla dondum..bunu bir arkadasimada anlattim bana hollandali olmussun sen iyice diye kizdi :26::26::26: o oyle deyincede bir suc islemis gibi hissettim kendimi

Gülümmmm,gören de aramızda 10 kilo var sanır,sen sahalara dönünce ben sana yetişemem bile;senin nasıl istikrarlı kilo attığını biliyoruz malum Bence senin döndüğün hafta aynı kiloda buluşucaz,sonra yine yarışa başlarız diycem ama en son başladığımızda sen beni 9 kilo sollamıştın Zaten çok az yolumuz kaldı inşallah,yani çoğu gitti azı kaldı demek daha doğru olur sanırım :124:

Son düzenleme:
meyvisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni cok ozledimmmmmmmmmm..kardes takimimiza gecmissin sende..sukurki yine bizimlesin..sen nasilsin canim..kac kilodasin...babiskoda yumusama varmi biraz??sen neler yaptin benim yoklugumda??

gülüm tatilinin güzel gecmesine savindimm canım benimmm ahh babam canım babam benim babam off offf hayırlısı olsun ama cok yoruldum artıkk durum nedir bilmiyorum son olarak tatlım inş cabucak hallour :26:
dualarım kabul olur inş sürekli dua ediyorum..

Meyvemmmm,hissettim diyorum bakkk,hem de çok yakıştırdım Allah nazardan saklasın Güzellikler çok yakın inşallah,sabır yalnızca

nev im ben sabrediyorumda karşı taraf sabretmiyor her gün bi tartısma bi gerginlik inan artık cok zoruma gidiyor sürekli sorun yasamak rahatlamak istiyorum ..
biliyormusun herkes cok yakısıyorsunuz diyor oda benim gbi şişman heralde o yüzden

Yok yok Gülüm,hiç de Hollandalı filan olmamışsın,sen güçlü kararlı dayanıklı ve ülkesine aşık pırıl pırıl bir Türk kızısın.Tespitlerin çok doğru,özellikle büyük şehirler ne hikmettir ki Avrupa'nın yalnızca giyimde ve yozlaşmada tozunu yutmuşlardır.Ben en son İzmir'e gittiğimde,kendimi bir Türk yurdunda yürüyor gibi hissetmedim inan ki.Mavi saçlı küpeli erkekler,göbekleri piercing zincirli kızlar,eline birer bira alıp balkonlara slip ile çıkıp oturan erkekler;medeniyet bu değil ya.Medeniyet alabildiğine özgürlük değil,asıl medeniyet başkasına saygıdır ya.Değerlerine sahip çıkmaktır,sahip çıkarken de çağı yakalamaktır.Yok yok,bu anlamda ne yazık ki silahlı terörden de büyük yıkım yapmıştır kültürel terör bu ülkede
Hayırrrr,başka bir yakışma gözlerden akan sevginin,o kalplerin yakışması,ayrıca fiziksel olarak da çok güzel tamamlamışsınız birbirinizi tatlım Herşey çok güzel olacak,sevgisi gerçekse bekleyecek sabırla ki bekliyor çok şükür,arada olur böyle ufak tefek tadı tuzu

Son düzenleme:

insallah canim..sukur cogu gitti azi kaldi..ama bitsin artik bizde rahat edelim...kendime olan guvenim geri gelsin..bu yil bile..yuzun cok guzel ama kilolusun deyip durdular sinir oldum...bende sakaya vurdum ama yinede insani kiriyor eziyor kilolusun denmesi..insallah bende 7lerde olurum dondugumde ama daha bir hafta orucuz..anca aldiklarimi verebilirim diye dusunuyorum..ondan sonra yine baslariz yarisa..kosu bandina..buarada kardesim dogumgunume spor aleti almis..WII diye bir ateri oyunu var ya..onun spor aletleri felan var..bana birtane step yapabilmek icin bir tahta gibi birsey almis birde yoga halisi felan..cok hosuma gitti..onlarda bikti artik benim yillarca savasimi gormekten..ama bu makinada biri her sabah 1.5 saat spor yapmis iki ayda 10 kilo vermis..insallah bendede ise yarar

Meyvisim, eminim babanda eninde sonunda pes edecektir..malesef olumsuzluklar inanin direncini kiriyor ama eminim Allahin izniyle sizde yuvanizi kurabileceksiniz..Allahim yardimciniz olsun..ki evlende sirada bekleyenlerede yol acilsin artik demii...senin yuzunden bende git geller yasiyorum

Hayırrrr,başka bir yakışma gözlerden akan sevginin,o kalplerin yakışması,ayrıca fiziksel olarak da çok güzel tamamlamışsınız birbirinizi tatlım Herşey çok güzel olacak,sevgisi gerçekse bekleyecek sabırla ki bekliyor çok şükür,arada olur böyle ufak tefek tadı tuzu Bebeğim yaşınız da küçük henüz,bence gerilecek hiçbir durumunuz yok,asla vuslata eremeyeceklerin yerine koyun kendinizi,en azından kavuşacağınızı biliyorsunuz inşallah balım,be en büyük şükürleri hakediyor

hayırlısı canlarım artık dicek baska bişi yok ben mutluyum onunla cok hemde inş çözülür de düğüneme gelirsiniz gülüm sen face den takip edersin artık ama nevcim bak seni bekliyorum mutlaka zaten cok yakınız bak 26 sında yine geliyorum izmite zaten pazartesi dönmüştüm
gelirsinde karsılıklı göbek atarızz :87:

Yerim O'nu,ablasını da nasıl düşünür Gülüm ne 7'leri yaaaaaaaaaaaaa,bu yıl senle beraber şubata kadar 6'ları görücez inşallah.ne kaldı ki Sen 15 kilo,ben 10 kg verdik mi;6'ların ucu gözükecek Beraberce başarıcaz bunu bu yıl ve birdaha o kilalara dönmüycez dünya güzeli

evet malesef canim..bende buna cok uzuldum ve kendimi turk olmama ragmen cok yabanci hissettim..suclu gibi dolandim durdum..trdeki arkadasimada hissettiklerimi anlatinca kultur farki deyip durdu..beni hollandali olmamla sucladi..ne bilim..cok tuhafima geldi..buraya dondugumde bir rahatlik hissetim..seninde dedigin gibi giyim konusunda fenaaa halde turkiye ama saygi deger yok

senin okul nezaman basliyor cnm??seni gorenlerde baya sasiracak valla verdigin kiloyu gorunce

bende bi 10 kilo verebilecekmiyim ki

Gelirim inşallah Meyvem,memleketimde takım arkadaşımla göbek atarım çıtır çıtır Allah hayırlısı ile göstersin o günleri inşallah Ayyy şaka maka ben takımca buluşmayı çok istiyorum ya mezunlar günü gibi kilolarımız atınca,olmaz mı hıııı

olur canım neden olmasın süper olur hatta
ama nerdeeee :44:

insallah bitanem..Allah gonlune gore versin herseyi...bende dedigin gibi facede takib ederim..hani dugun yazin ankarada felan olsa bende gelmeye calisirdim ama obur turlu sen hayirlisiyla evlende ben facedede takib etmeye raziyim

haklisin canim..insallah son kilolarida atariz hayirlisiyla ve birdaha o rakamlara gelmeyiz..desene beraber mezun olacagiz

Çok haklısın bitanem ne yazık ki,değişiriz inşallah iyiye doğru ülke olarak Canım ben 3 eylülde görev yerimde olucam,evet bana da bu kez şaşıracaklar gibi geliyor Gülüm ama hiç belli olmaz,malum ilk 13 kiloyu farkeden olmamıştı Yazın gidene kadar 2.5 ayda sanırım 8-9 kg atmış olucam inşallah,ben de mutluyum tatilimi iyi değerlendirebildiğim için bu anlamda

bende bi 10 kilo verebilecekmiyim ki
Vereceksin tabi çıtırım,Dukan hiç düşünmedin mi meyvem sen,çok etkili biliyosun ya,düşünmez misin?

Güzellerim,prenseslerim size doyamam 3 gün de aralıksız yazsak,öyle özlemişim Ama şimdi benim ufaktan mutfağa geçmem lazım iftara çok az kaldı canlarım,yemeklerimiz var ama bugün diyetimin sebze günü olduğu için bir sebze haşlama yapmam lazım kendime özel.Görüşürüz yine inşallah,çok öpüyorum ikinizi deeeee

Son düzenleme:
insallah bitanem..Allah gonlune gore versin herseyi...bende dedigin gibi facede takib ederim..hani dugun yazin ankarada felan olsa bende gelmeye calisirdim ama obur turlu sen hayirlisiyla evlende ben facedede takib etmeye raziyim

canım hiç belli olmaz belkide sen tr deyken rast gelir nasılsa iki tane yapcaz biri izmitte diğeri kırıkkalede kırıkkale ank arası 40 dk gelirsin oraya

canım dukanı ben cok denedim hep atakta kaldım fazla protein benim mideme dokunuyor sanki cok ağır bi antibiyotik içmişim gibi oluyor ondan 2-3 dünden fazla devam edemedim bide kepek olayını çözemedim ben o yüzden zorlandım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…