Anlıyorum canım.Meyvem sen bi ara Hollywood diyeti yapmıştın değil mi,aslında o daha sert bir diyetti bana göre ama dediğin gibi demek protein sana dokunuyor,ama sen zaten gayet fit ve güzelsin balık gibi çok hoş görünümüncanım dukanı ben cok denedim hep atakta kaldım fazla protein benim mideme dokunuyor sanki cok ağır bi antibiyotik içmişim gibi oluyor ondan 2-3 dünden fazla devam edemedim bide kepek olayını çözemedim ben o yüzden zorlandım sanırım.
Canlarım bugünkü menümü yazıyım.Bugün Dukan diyetimin 12.,seyir dönemimin ise 6. günüydü.1+1 yani bir gün saf protein,1 gün saf protein+sebze dönüşümüyle gittiğim diyetimde,bugün saf protein+sebze günümdü.Bugün tartım kaçamaksız yaptığım diyetime direnemedi ve pes etti,200 gr da olsa inadı kırıldıBugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*Yumurtalı haşlanmış semiz otu
*1 kase light yoğurtla yapılmış cacık
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHURHenüz yemedim ama hazır)
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*50 gr kavrulmuş yağsız kıyma
*1 kaşık lor
*Domates-salatalık
*******Magnezyum tabletimi içtim,20 dk kol-bacak-kalça egzersizlerimi yaptım,1.5 litre suyumu bitirdim ama sahura kadar 3.5'a tamamlıycam.Bugünü de hasarsız kapattım gibi Eki Görüntüle 246057
Canlarım bugünkü menümü yazıyım.Bugün Dukan diyetimin 12.,seyir dönemimin ise 6. günüydü.1+1 yani bir gün saf protein,1 gün saf protein+sebze dönüşümüyle gittiğim diyetimde,bugün saf protein+sebze günümdü.Bugün tartım kaçamaksız yaptığım diyetime direnemedi ve pes etti,200 gr da olsa inadı kırıldıBugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*Yumurtalı haşlanmış semiz otu
*1 kase light yoğurtla yapılmış cacık
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHURHenüz yemedim ama hazır)
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*50 gr kavrulmuş yağsız kıyma
*1 kaşık lor
*Domates-salatalık
*******Magnezyum tabletimi içtim,20 dk kol-bacak-kalça egzersizlerimi yaptım,1.5 litre suyumu bitirdim ama sahura kadar 3.5'a tamamlıycam.Bugünü de hasarsız kapattım gibi Eki Görüntüle 246057
bende bi 10 kilo verebilecekmiyim ki
evet cnm, bende daha cok aldim diye korkuyordum..2 kilo gorunce sevindim..cunku inan herseydenn tika basa yedim..tatli tuzlu hamur isi..ve sabah aksam ekmekk yedim..buna ragmen cok sevindim tartida rakami gorunce ... ama bende senin yerinde olmak isterdimmmm...masallahinnn var nilosummm
Allah saklasın bitanem,tüm kardeşlerimizi,Rabbimiz korktuğumuz yere uğratmasın.selam kizlar
biraz once kizimla ben cok korktuk :18:
burada deprem oldu
washington dc 5.9 merkezi
bizde oraya yakiniz
kac yildir buradayim ilk defa oluyor
hemen siteye indik oradan tele bglandim yazamadim
simdi evdeyiz
Sağol bitanem,özenli gitmeye çalışıyorum;inşallah başarırımgüzel menü.. tebrik ederim..
Teşekkür ederim bitanem,dikkat ediyorum Rana'cım,çünkü bildirim gününden beri oynamamıştı tartı,bugün nihayet pes ettinevcim tebrikler canim cok dikkatli gidiyorsun diyetinde :81:
Bitanem,azmin karşısında durabilecek hiçbirşey tanımıyorum.Evet belki yavaş olur ama kesin olur,benim senin azim ve kararlığından hiç şüphem olmadı güzel arkadaşım benimmeyvisim bende cok soruyorum kendime
ama bizim isimiz daha zor gibi versek bile alma potansiyelimiz cok yuksek malesef
pko dan dolayi bende birde tiroid problemide var
isim zor anlayacagin
Bitanem iraden konusunda kendini ne kadar takdir etsen azdır.Ben tek yaşıyorum biliyorsun,o zaman çok daha kolaydı.Ailemin yanındayken göre göre karşı durmak o güzel sofralara tabi çok daha zor olducanlarim ramazanin son gunune kadar hergun iftar davetindeyiz
bu ramazan cok hareketli ve bereketli geciyor
ama diyet acisindan hicte iyi oldugu soylenemez
kendimi zor tutuyorum
dinlendim canım iftarda sokak iftarına katıldık yeni geldim yarın ve c.tesi de misafir var....dinlendin mi peki tatlim simdi iyimisin .hg tekrar
aramiza
kizlarr ben geldim...hepinizi cok ozledimmm..
masallah yoklugumda cok guzel sonuclar almissiniz..
hepinizi tebrik ediyorum.
ben iki hafta sonra donuyorum listeye..tatilde 2 kilo almisim kizlarr..
bu hafta onu vermek icin donmeyecektim..dun ise geldigimdede beni haftaya kursa gondereceklerini ogrendim..
sabah 9dan aksam 5e kadar..oyuzdende girmem zorlanir diye..iki hafta sonra donmeye karar verdim listeye..
buarada seflik sinavimin tarihi belli oldu..5 eylul pazartesi saat 09.00dan 10.00a kadar..insallah alirim kizlar bana dua edinde kurtulim artik...
eline sağlık canımKendimeeeee sebzeli Dukan Pizzası yaptımmm
Eki Görüntüle 246108 Eki Görüntüle 246109
Önce 2 kaşık yulaf kepeği,2 kaşık yoğurt,1 yumurta ve 1 paket ton balığını yoğurarak hamurunu yaptım.O kızarınca 175 derecede;üzerine yağsız lor,domates,biber,soğan ve sarımsak ekledim.Protein+sebze günümde olduğum için hepsi serbestti.Veeee,ortaya bu görüntü çıktı
Eki Görüntüle 246110 Eki Görüntüle 246111 Tattım,enfesŞiddetle tüm dukanistlere tavsiye ederim
Bitanem ben bu tarifi ThirtFour'dan görmüştüm yani hamuruna ton balığı katma fikrini.Gerçekten çok hoş oldu,kepeğin nahoş tadını da hoş bir balık kokusu aldı.Yoğurduktan sonra borcama yayarak yaptım.Önce hamuru pişirdim sertleşene kadar fırında pizza hamuru gibi,sonra üzerine harcı koyup tekrar pişirdim canım.Ton balığı baskın bir koku vermiyor,bence seversineline sağlık canım
canım hamuru fırındamı kızarttın tavada omlet misalı yada krep misali mi pişirdin...
dukan mantısı nı da krep gibi pişirip içine kıyam koyup fırına atıyolar ya....
bıde ton balığı kokusu çok gelıyo mu?...
ben mısır salatası hariç ton balığı yıyemıyorum...tek yedığım mısır,ton ve mayonez bu ucu karışırsa yıyom....eee dıyette mayonezde yok...halıyle ton balıgım dolabı beklıyo...
Bitanem ben bu tarifi ThirtFour'dan görmüştüm yani hamuruna ton balığı katma fikrini.Gerçekten çok hoş oldu,kepeğin nahoş tadını da hoş bir balık kokusu aldı.Yoğurduktan sonra borcama yayarak yaptım.Önce hamuru pişirdim sertleşene kadar fırında pizza hamuru gibi,sonra üzerine harcı koyup tekrar pişirdim canım.Ton balığı baskın bir koku vermiyor,bence seversin
Olmazsa az miktarda dene bitanem,beğenmezsen israf olmaz ama ben balık kokusu almadım canım yerken,pişerken aldım sanmıştım amamakarnada yeşil salatada ton balığı kokusu midemi kaldırırr....
denesem mi ya.....
neyse bakıyım kaç gündür bı mantar pişiremedım zaten bulup...........
bu hafta kılo verebıldın mı gramda olsa.......
Anlıyorum canım.Meyvem sen bi ara Hollywood diyeti yapmıştın değil mi,aslında o daha sert bir diyetti bana göre ama dediğin gibi demek protein sana dokunuyor,ama sen zaten gayet fit ve güzelsin balık gibi çok hoş görünümün
meyvisim bende cok soruyorum kendime
ama bizim isimiz daha zor gibi versek bile alma potansiyelimiz cok yuksek malesef
pko dan dolayi bende birde tiroid problemide var
isim zor anlayacagin
Bitanem ben atağı 2 ayrı bölümde yapmak gibi bir durumda kaldım biliyorsun regl sebebiyle.İlk 3 gününü 27 temmuzda,2. bölümünü 12 ağustos civarı.Toplamda 2.3 kg attım atakta ama ben düzenli olarak son başladığım günden itibaren saydığım için 1.3 kg dedim bitanem.Yani atak net sonucum 2.3 kg aslında.Ve asıl mucize ne biliyor musun,Dukan testimde Dukanın da 2.3 kg vereceğimi söylemesi atakta,adam gerçekten bu işi biliyor,şok oldum görünceBu aradaaaaa,bugün tartım kıpırdadııııııııııııııııııııı Şu an 300 gr ama olsun,cumaya kadar 600-700'i buldurmak çabasındayım Ya canlarım birkez daha anladım ki,kilo durunca kendini bırakmak en büyük hataymış.Cumadan beri nerdeyse 5 gündür milim aşağı oynamamıştı düne kadar tartı,ama ben kaçamak yapmayınca bugün kendi pes etti şükür,mutluyummmmm Hülyam sen de çok memnun kalacaksın başlayınca
Meyvem,teşekkür ederim bitanem.Asıl ben sana takıcam o nazar bocuklarını,sarı liraları en yakın zamandaÇok yakışmışsınız ve çok mutlu olacaksınız inşallah,facede ikinizin resmini görünce hissettim eş adayınla,Allah nazardan saklasın fıstığım Güzel günler çokkkk yakındırrrrrrrrr
Oyyyy,inşallah ciğerim;çıtırlıktan önce adı geldi vardır bunda da bir hayır,inşallah hepimiz kavuşucaz hedeflerimize;beraberceeeeeeeeee
Hiç bölmek olur muuuu,başımızın üzerinde yerin var.Seni burda görmek hepimiz için mutluluk Meyve'cim
Sen de benim gibi müsliye düşkünlerdensin ne mutlu bizeAyşen'im bana da tuvalet etkisi konusunda her zaman çok cömert davranmıştır müslim,kilo atışta çok büyük bir etken o düzenli tuvalet olayı,demek ki sende güzel etki gösterecek inşallah
AnneOyyyy Ganfed'im pek gururlandım,hiç emekleme kursuna giden bir beyaz atlı prens hayal etmemiştim ama,Ona baylıyorummmmmmmmm
​Şükürler olsun,çok haklısın Ganfed'im,bugün almaya başladım 300 gr ile,5 günlük tartı inadı kırıldı en azından şükür
kizlarr ben geldim...hepinizi cok ozledimmm..
masallah yoklugumda cok guzel sonuclar almissiniz..
hepinizi tebrik ediyorum.
ben iki hafta sonra donuyorum listeye..tatilde 2 kilo almisim kizlarr..
bu hafta onu vermek icin donmeyecektim..dun ise geldigimdede beni haftaya kursa gondereceklerini ogrendim..
sabah 9dan aksam 5e kadar..oyuzdende girmem zorlanir diye..iki hafta sonra donmeye karar verdim listeye..
buarada seflik sinavimin tarihi belli oldu..5 eylul pazartesi saat 09.00dan 10.00a kadar..insallah alirim kizlar bana dua edinde kurtulim artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?