Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlıyorum canım.Meyvem sen bi ara Hollywood diyeti yapmıştın değil mi,aslında o daha sert bir diyetti bana göre ama dediğin gibi demek protein sana dokunuyor,ama sen zaten gayet fit ve güzelsin balık gibi çok hoş görünümün

Canlarım bugünkü menümü yazıyım.Bugün Dukan diyetimin 12.,seyir dönemimin ise 6. günüydü.1+1 yani bir gün saf protein,1 gün saf protein+sebze dönüşümüyle gittiğim diyetimde,bugün saf protein+sebze günümdü.Bugün tartım kaçamaksız yaptığım diyetime direnemedi ve pes etti,200 gr da olsa inadı kırıldı Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*Yumurtalı haşlanmış semiz otu
*1 kase light yoğurtla yapılmış cacık
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHURHenüz yemedim ama hazır)
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*50 gr kavrulmuş yağsız kıyma
*1 kaşık lor
*Domates-salatalık
*******Magnezyum tabletimi içtim,20 dk kol-bacak-kalça egzersizlerimi yaptım,1.5 litre suyumu bitirdim ama sahura kadar 3.5'a tamamlıycam.Bugünü de hasarsız kapattım gibi

selam kizlar
biraz once kizimla ben cok korktuk :18:
burada deprem oldu
washington dc 5.9 merkezi
bizde oraya yakiniz
kac yildir buradayim ilk defa oluyor

hemen siteye indik oradan tele bglandim yazamadim
simdi evdeyiz

güzel menü.. tebrik ederim..

nevcim tebrikler canim cok dikkatli gidiyorsun diyetinde :81:

hosgeldin kirmizigul
tatili guzel degerlendirmissin canim hem yemissin hem sadece 2 kilo almissin
fazlalikta diyete gecince birkac gunde gider

canlarim ramazanin son gunune kadar hergun iftar davetindeyiz
bu ramazan cok hareketli ve bereketli geciyor
ama diyet acisindan hicte iyi oldugu soylenemez
kendimi zor tutuyorum

selam kizlar
biraz once kizimla ben cok korktuk :18:
burada deprem oldu
washington dc 5.9 merkezi
bizde oraya yakiniz
kac yildir buradayim ilk defa oluyor

hemen siteye indik oradan tele bglandim yazamadim
simdi evdeyiz
Allah saklasın bitanem,tüm kardeşlerimizi,Rabbimiz korktuğumuz yere uğratmasın.

güzel menü.. tebrik ederim..
Sağol bitanem,özenli gitmeye çalışıyorum;inşallah başarırım

nevcim tebrikler canim cok dikkatli gidiyorsun diyetinde :81:
Teşekkür ederim bitanem,dikkat ediyorum Rana'cım,çünkü bildirim gününden beri oynamamıştı tartı,bugün nihayet pes etti

meyvisim bende cok soruyorum kendime
ama bizim isimiz daha zor gibi versek bile alma potansiyelimiz cok yuksek malesef
pko dan dolayi bende birde tiroid problemide var
isim zor anlayacagin
Bitanem,azmin karşısında durabilecek hiçbirşey tanımıyorum.Evet belki yavaş olur ama kesin olur,benim senin azim ve kararlığından hiç şüphem olmadı güzel arkadaşım benim

canlarim ramazanin son gunune kadar hergun iftar davetindeyiz
bu ramazan cok hareketli ve bereketli geciyor
ama diyet acisindan hicte iyi oldugu soylenemez
kendimi zor tutuyorum
Bitanem iraden konusunda kendini ne kadar takdir etsen azdır.Ben tek yaşıyorum biliyorsun,o zaman çok daha kolaydı.Ailemin yanındayken göre göre karşı durmak o güzel sofralara tabi çok daha zor oldu Şimdi sen bebekle,eşinle benim neredeyse 3 katın enerji harcıyorsun.Eşine muazzam sofralar hazırlıyorsun ve göre göre irade sahip oluyorsun.Gerçekten benim emeğimden daha erdemli geliyor siz annelerin emekleri

Son düzenleme:
dinlendin mi peki tatlim simdi iyimisin .hg tekrar
aramiza
dinlendim canım iftarda sokak iftarına katıldık yeni geldim yarın ve c.tesi de misafir var....

hoşgeldin gülüüüüüüüüm.......2 kiloyu atarsın seen..üzülmeeeeeeee.............

Kendimeeeee sebzeli Dukan Pizzası yaptımmm

Önce 2 kaşık yulaf kepeği,2 kaşık yoğurt,1 yumurta ve 1 paket ton balığını yoğurarak hamurunu yaptım.O kızarınca 175 derecede;üzerine yağsız lor,domates,biber,soğan ve sarımsak ekledim.Protein+sebze günümde olduğum için hepsi serbestti.Veeee,ortaya bu görüntü çıktı
Tattım,enfes Şiddetle tüm dukanistlere tavsiye ederim

eline sağlık canım

canım hamuru fırındamı kızarttın tavada omlet misalı yada krep misali mi pişirdin...

dukan mantısı nı da krep gibi pişirip içine kıyam koyup fırına atıyolar ya....

bıde ton balığı kokusu çok gelıyo mu?...

ben mısır salatası hariç ton balığı yıyemıyorum...tek yedığım mısır,ton ve mayonez bu ucu karışırsa yıyom....eee dıyette mayonezde yok...halıyle ton balıgım dolabı beklıyo...

Bitanem ben bu tarifi ThirtFour'dan görmüştüm yani hamuruna ton balığı katma fikrini.Gerçekten çok hoş oldu,kepeğin nahoş tadını da hoş bir balık kokusu aldı.Yoğurduktan sonra borcama yayarak yaptım.Önce hamuru pişirdim sertleşene kadar fırında pizza hamuru gibi,sonra üzerine harcı koyup tekrar pişirdim canım.Ton balığı baskın bir koku vermiyor,bence seversin

makarnada yeşil salatada ton balığı kokusu midemi kaldırırr....

denesem mi ya.....

neyse bakıyım kaç gündür bı mantar pişiremedım zaten bulup...........

bu hafta kılo verebıldın mı gramda olsa.......

Olmazsa az miktarda dene bitanem,beğenmezsen israf olmaz ama ben balık kokusu almadım canım yerken,pişerken aldım sanmıştım ama Ciğerim cumadan beri tartı hiç kıpırdamamıştı seyire başladığımdan beri.Ama ben yine de moralimi bozmadan kaçamak yapmadan devam ettim çünkü Dukan kitabında uyarmıştı atakta su attınız seyirde su alabilir sebzelerle hatta kilo almış görebilirsiniz kendinizi ama gidecektir diye.Ve nihayet bugün sabah -200 ile uyandım,iftardan önce ise -400'ü gördüm çok şükür Bakalım cumaya kadar daha fazla oynayacak mı merak ediyorum canım.Senden her hafta hemen hemen gidiyor muydu ve miktarlar nasıldı Sude'cim

Son düzenleme:

nevcim ben hiç hollywood denemedim onu yapsam bayılırım heralde ayy ne zor sey o öylee
ben ölmemek için yiyenlerden değilim canım malesef yemek yemekden zevk alıyorum hobi gibi bişi benim için ayy ondan böyleyim işte her diyetide yapamıyorum o yüzden :78:

meyvisim bende cok soruyorum kendime
ama bizim isimiz daha zor gibi versek bile alma potansiyelimiz cok yuksek malesef
pko dan dolayi bende birde tiroid problemide var
isim zor anlayacagin

ranacım ramazanı bi atlatalımda ben montiye baslıcam beni tek o paklıyor sabırla 2 ay monti yapıp 5 killomu vericem sonraki 5 kiloyuda müslyle falan veririm artık :26:

selam arkadaşlar dün doktora gittim kulağım çok ağrıyor.iftardan sonra ilaçlarımı kullandım ama sahuda kullanmadan yatmışım şuan yine ağrıyor

ne yani oda piyens emekliyo olsada oda yuruteciyle gelecek seni almaya beyaz yuruteciyle hemde oda onu at saniyosen bohcani hazirlabiz kaciracagiz seni..
karsiligini almana sevindim canim bende bu hafta regli atlatayim haftayada ben cok asilacam ve en fazla 1 ay icinde bitirecem bu isi yeter artik cok surundukilolarim zaten haftayada ramazan bitiyo diyet arti spor baslayinca kesin gidecektir

tatilden iki kilo ile cikman basaridir bence sultanim.hic uzulme sen onu bi haftada kesin verirsin .sinavin icinde basium ustune dua ederim tabi insallah basari ile alirsin sonucunu..bu arada ne kursuna gonderiyorlar seni karete mi:) guvenlikci olduguna gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…