ben zaten evlenmicem kararımı verdim bekarlık sultanlıktır diyorum noktayı koyuyorum ( . )
canım benim azından bal damlıyor o senin güzel bakıslarındaninş yakındır o günler bana..bu gün tefriciyeye basladım olsun die allahım kabul eder inş dualarımı.
gülüm hoşgeldin bak nasılda içten içten seni cağırmısım hemen geldin özledim seni yaaaaavvv
bir nazar boncuğuda sanamasallah 2 kiloyla dönmek byük basarı sakercimm
ben sana dua edicem canım inş bu kes sınavı verirsin
hosbulduk bitanem..tatilim guzel gecti..elbet bazi tatsizliklar oldu.
ama kizlar ya ben bu yil cok tuhaf hissettim kendimi trde..babamda yoktu ya..evin erkegi bendim herseyi halledecek..ama yanima teyzemin oglunu ama amcamin oglunu almadan bir isi halletmeye gidemedim..bakmalar felan baya rahatsiz oldum..kendimi cok aciz bir durumdaymis gibi hissettim..buraya gelince bir rahatlik oldu birden..niye boyle oldu bilmiyorum...ama cok saskin dondum aslinda..tr askiyla yanip tutusurken kendimi boyle hissetmek tuhaf oldu :26::26::26:
selam arkadaşlar dün doktora gittim kulağım çok ağrıyor.iftardan sonra ilaçlarımı kullandım ama sahuda kullanmadan yatmışım şuan yine ağrıyor
selam kizlar
biraz once kizimla ben cok korktuk :18:
burada deprem oldu
washington dc 5.9 merkezi
bizde oraya yakiniz
kac yildir buradayim ilk defa oluyor
hemen siteye indik oradan tele bglandim yazamadim
simdi evdeyiz
selam arkadaşlar dün doktora gittim kulağım çok ağrıyor.iftardan sonra ilaçlarımı kullandım ama sahuda kullanmadan yatmışım şuan yine ağrıyor
ganfed bana neden selam vermiyooonn
kiz hulya sen demi gecmise daldin bosver gel
sohbet edelim.bitmez o bitmez sabahtan beri ugrasiyom anca bitirdim ben
gecmis olsun tatlim .bende cok severim sarimsagi .ama yiyincede 3 gun kokusundan kimse yanima yaklasamaz
kizlarr ben geldim...hepinizi cok ozledimmm..
masallah yoklugumda cok guzel sonuclar almissiniz..
hepinizi tebrik ediyorum.
ben iki hafta sonra donuyorum listeye..tatilde 2 kilo almisim kizlarr..
bu hafta onu vermek icin donmeyecektim..dun ise geldigimdede beni haftaya kursa gondereceklerini ogrendim..
sabah 9dan aksam 5e kadar..oyuzdende girmem zorlanir diye..iki hafta sonra donmeye karar verdim listeye..
buarada seflik sinavimin tarihi belli oldu..5 eylul pazartesi saat 09.00dan 10.00a kadar..insallah alirim kizlar bana dua edinde kurtulim artik...
oooo kirmiziiii bak zayifladin ya,bakislari üzerinden alamamis insanlar-gerci Türkiye'de bu bakma olayi laf atma olayi biraz asiri fazla oluyor.buralarda ciplak gez kimse dönüp bakmiyor.ama olsun güzelligin cekmis adamlari baksanaaaaahosbulduk bitanem..tatilim guzel gecti..elbet bazi tatsizliklar oldu.
ama kizlar ya ben bu yil cok tuhaf hissettim kendimi trde..babamda yoktu ya..evin erkegi bendim herseyi halledecek..ama yanima teyzemin oglunu ama amcamin oglunu almadan bir isi halletmeye gidemedim..bakmalar felan baya rahatsiz oldum..kendimi cok aciz bir durumdaymis gibi hissettim..buraya gelince bir rahatlik oldu birden..niye boyle oldu bilmiyorum...ama cok saskin dondum aslinda..tr askiyla yanip tutusurken kendimi boyle hissetmek tuhaf oldu :26::26::26:
evet haklisin,bizi begenmiyor oradakiler maalesefevet malesef canim..bende buna cok uzuldum ve kendimi turk olmama ragmen cok yabanci hissettim..suclu gibi dolandim durdum..trdeki arkadasimada hissettiklerimi anlatinca kultur farki deyip durdu..beni hollandali olmamla sucladi..ne bilim..cok tuhafima geldi..buraya dondugumde bir rahatlik hissetim..seninde dedigin gibi giyim konusunda fenaaa halde turkiye ama saygi deger yok
[/B]
senin okul nezaman basliyor cnm??seni gorenlerde baya sasiracak valla verdigin kiloyu gorunce
gecmis olsun caniiiim.Sükür bisey olmamis.selam kizlar
biraz once kizimla ben cok korktuk :18:
burada deprem oldu
washington dc 5.9 merkezi
bizde oraya yakiniz
kac yildir buradayim ilk defa oluyor
hemen siteye indik oradan tele bglandim yazamadim
simdi evdeyiz
gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versinselam arkadaşlar dün doktora gittim kulağım çok ağrıyor.iftardan sonra ilaçlarımı kullandım ama sahuda kullanmadan yatmışım şuan yine ağrıyor
kokusu beni rahatsiz etmiyorda iste oruclu olmasam ne güzel sürekli su icirtyor ama Ramazan'da cok zor oluyor.dün öyle bir orucumu acisim vardiki görmen lazim.sanki elimden suyu kaciracaklarmis gibi
azerim nasilsin canim?? tamamen yerlesebildinmi yeni evine..geldimi internetin...kilolar ne alemde bakim
Safisim sen nasilsin, tatil nasil gecti neler yaptin??
hulyacim sen nasilsin?
Pabyacim sen nasilsin..malesef haberleri duydum..Allah hakkinda hayirlisini nasib etsin insallah.
Ranacim sen nasilsin..haberlerde dun deprem oldu amerika..sende yakinmisin o bolgeye?
Ganfedimmm...takimin nesesiii sen nasilsinnn...davetlere gitmiyorsun demi???
nilosummm sen nasilsinnn..menulerini takib ediyorum masallah erinmeden nasilda guzel hazirliyorsun
Doga ablacim sen nasilsin?? kilolar ne alemde? tatilin nasil gecti...
unuttugum biri varsa affola..ac karna anca bunlar geldi aklima...
Pardon karıştırdım prensesin,Monteigne diyeti mi bişey vardı o muydu
nevcim ben hiç hollywood denemedim onu yapsam bayılırım heralde ayy ne zor sey o öylee
ben ölmemek için yiyenlerden değilim canım malesef yemek yemekden zevk alıyorum hobi gibi bişi benim için ayy ondan böyleyim işte her diyetide yapamıyorum o yüzden :78:
Kıyamam sana ben ya,ciğerim banyoda su filan mı kaçtı acaba,orta kulak iltihabı olmasın da inşallah.selam arkadaşlar dün doktora gittim kulağım çok ağrıyor.iftardan sonra ilaçlarımı kullandım ama sahuda kullanmadan yatmışım şuan yine ağrıyor
Oyyyy,beyaz yürüteçli prensim benim,Ganfed'im inan dün resmine bakarken dayanamadım ekranı öptümne yani oda piyens emekliyo olsada oda yuruteciyle gelecek seni almaya beyaz yuruteciyle hemdeoda onu at saniyo sen bohcani hazirlabiz kaciracagiz seni. .
karsiligini almana sevindim canim bende bu hafta regli atlatayim haftayada ben cok asilacam ve en fazla 1 ay icinde bitirecem bu isi yeter artik cok surundukilolarim zaten haftayada ramazan bitiyo diyet arti spor baslayinca kesin gidecektir
Evettttt,açın önümüzümeyvecim cani gonulden dua ediyorum kabul olsun dileklerin diye .insallah hayirlisiyla olur senide evli goruruz artik acin kaptanimla nevcigimin onunu .sira onlarada gelsin ay bana sanki dugun dugun pesine olacak gibi geliyor ya
Gülümmmmmmmm,üşenir miyim hiç;önce elbette kendim ama beni destekleyen her zaman azmin tepesinde tutan takımım için,sizler için canlarım,elim yasak olana gitmiyor.İyi ki yanımdasınız,Allah sizin de muradlarınızı versin
nilosummm sen nasilsinnn..menulerini takib ediyorum masallah erinmeden nasilda guzel hazirliyorsun
ranacım ramazanı bi atlatalımda ben montiye baslıcam beni tek o paklıyor sabırla 2 ay monti yapıp 5 killomu vericem sonraki 5 kiloyuda müslyle falan veririm artık :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?