Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

meyvecim cani gonulden dua ediyorum kabul olsun dileklerin diye .insallah hayirlisiyla olur senide evli goruruz artik acin kaptanimla nevcigimin onunu .sira onlarada gelsin ay bana sanki dugun dugun pesine olacak gibi geliyor ya

citir oldun ya daha cook rahatsiz ederler seni cook .alis bu duruma alis hele hedefine ulasinca burdada rahat birakmazlar seni 0 guzellik sendeyken

selam kizlar
biraz once kizimla ben cok korktuk :18:
burada deprem oldu
washington dc 5.9 merkezi
bizde oraya yakiniz
kac yildir buradayim ilk defa oluyor

hemen siteye indik oradan tele bglandim yazamadim
simdi evdeyiz

oy gecmis olsun canimm ben depremden cok korkarim mlum 17 agustos ve duzce depremini yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum .iyi olmaniza cok sevindim

hiulyacim hafifledimi kulak agrin tatlim ..ya benim annem sogani ocakta kozlerdionu beze sarip arasinida azcik acip kulagimizin ustune koyardi agrisi gecerdi .ama ne derece saglikli bilmiyorum .:18:

gecmis olsun tatlim .bende cok severim sarimsagi .ama yiyincede 3 gun kokusundan kimse yanima yaklasamaz

kokusu beni rahatsiz etmiyorda iste oruclu olmasam ne güzel sürekli su icirtyor ama Ramazan'da cok zor oluyor.dün öyle bir orucumu acisim vardiki görmen lazim.sanki elimden suyu kaciracaklarmis gibi

aaaaaa kim gelmissss.kirmizi,geldin ve hemen gittinmi simdi yaaa.ama biz seni cok özledik yaaaaa

oooo kirmiziiii bak zayifladin ya,bakislari üzerinden alamamis insanlar-gerci Türkiye'de bu bakma olayi laf atma olayi biraz asiri fazla oluyor.buralarda ciplak gez kimse dönüp bakmiyor.ama olsun güzelligin cekmis adamlari baksanaaaaa
evet haklisin,bizi begenmiyor oradakiler maalesef
selam kizlar
biraz once kizimla ben cok korktuk :18:
burada deprem oldu
washington dc 5.9 merkezi
bizde oraya yakiniz
kac yildir buradayim ilk defa oluyor

hemen siteye indik oradan tele bglandim yazamadim
simdi evdeyiz
gecmis olsun caniiiim.Sükür bisey olmamis.
selam arkadaşlar dün doktora gittim kulağım çok ağrıyor.iftardan sonra ilaçlarımı kullandım ama sahuda kullanmadan yatmışım şuan yine ağrıyor
gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin

azerim nasilsin canim?? tamamen yerlesebildinmi yeni evine..geldimi internetin...kilolar ne alemde bakim

Safisim sen nasilsin, tatil nasil gecti neler yaptin??

hulyacim sen nasilsin?

Pabyacim sen nasilsin..malesef haberleri duydum..Allah hakkinda hayirlisini nasib etsin insallah.

Ranacim sen nasilsin..haberlerde dun deprem oldu amerika..sende yakinmisin o bolgeye?

Ganfedimmm...takimin nesesiii sen nasilsinnn...davetlere gitmiyorsun demi???

nilosummm sen nasilsinnn..menulerini takib ediyorum masallah erinmeden nasilda guzel hazirliyorsun

Doga ablacim sen nasilsin?? kilolar ne alemde? tatilin nasil gecti...

unuttugum biri varsa affola..ac karna anca bunlar geldi aklima...

yok sultanim yok ben bu yil ne davete gittim nede davet ettim tek basima ramazan gecirdim.malum bebegim var kimseyi almak istemedim bebekle zor oluyor sagolsunlar kimsede darilmadi almadim diye .gelen davetleride reddettim.cunku bebek viyaklamasiyla kimseyi rahatsiz etmeyelim dedik ramazanda .ama ramazandan sonra baslar bizim arkadas bulusmalari

Pardon karıştırdım prensesin,Monteigne diyeti mi bişey vardı o muydu Meyvem resminden anladığım kadarıyla sen duygusal bir insansın.Sevdiğin herşeyi tutkuyla seviyor,korktuğun herşeyden tüm varlığınla korkuyorsun.Bu anlamda yemek yemenin senin gibi tutkulu bir insan için ne anlama geldiğini tahmin ediyorum,kendimden biliyorum

selam arkadaşlar dün doktora gittim kulağım çok ağrıyor.iftardan sonra ilaçlarımı kullandım ama sahuda kullanmadan yatmışım şuan yine ağrıyor
Kıyamam sana ben ya,ciğerim banyoda su filan mı kaçtı acaba,orta kulak iltihabı olmasın da inşallah.

Oyyyy,beyaz yürüteçli prensim benim,Ganfed'im inan dün resmine bakarken dayanamadım ekranı öptüm Allah nazardan saklasın,bahtı da güzel olsun inşallah

meyvecim cani gonulden dua ediyorum kabul olsun dileklerin diye .insallah hayirlisiyla olur senide evli goruruz artik acin kaptanimla nevcigimin onunu .sira onlarada gelsin ay bana sanki dugun dugun pesine olacak gibi geliyor ya
Evettttt,açın önümüzü Tüm sevenler kavuşsunnnnn,melekler sevinsin inşallah

nilosummm sen nasilsinnn..menulerini takib ediyorum masallah erinmeden nasilda guzel hazirliyorsun
Gülümmmmmmmm,üşenir miyim hiç;önce elbette kendim ama beni destekleyen her zaman azmin tepesinde tutan takımım için,sizler için canlarım,elim yasak olana gitmiyor.İyi ki yanımdasınız,Allah sizin de muradlarınızı versin Seviyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…