- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
azerim nasilsin canim?? tamamen yerlesebildinmi yeni evine..geldimi internetin...kilolar ne alemde bakim
Safisim sen nasilsin, tatil nasil gecti neler yaptin??
hulyacim sen nasilsin?
Pabyacim sen nasilsin..malesef haberleri duydum..Allah hakkinda hayirlisini nasib etsin insallah.
Ranacim sen nasilsin..haberlerde dun deprem oldu amerika..sende yakinmisin o bolgeye?
Ganfedimmm...takimin nesesiii sen nasilsinnn...davetlere gitmiyorsun demi???
nilosummm sen nasilsinnn..menulerini takib ediyorum masallah erinmeden nasilda guzel hazirliyorsun
Doga ablacim sen nasilsin?? kilolar ne alemde? tatilin nasil gecti...
unuttugum biri varsa affola..ac karna anca bunlar geldi aklima...
Flaş,flaş,flaş;79.4 kg Nev'in 3 dk önce çekilmiş son görüntüleriKızlar ya şaka maka fotodan farkettim,benim üst kol kısımlarım çok kalın kalmış,eylül başı hemen 2 tane damble alıp,sıkılaştırma çalışmalarına başlamalıyım İnsan fotodan nasıl net görüyor,pazılarım çok fena kalın kalmış ya
Eki Görüntüle 246655 Eki Görüntüle 246656
Canımsınnnnnfiiiiiiiiiiiiistiik, harikasin :) nur cemalini göremesemde
Canımmmm benimmmmnevcim nasilsin bugun
bizde seni seviyoruz tatlim
CanımsınnnnnForum olunca herkese açık topik mecburen sakladım Ama bitanem,insan kendindeki fazlalıkları fotodan çok daha net görüyormuş,tüm cemalimi faceden görebilirsin Ben de senin son halini çok merak ediyorum bitanem,öyle güzel ve öyle farklı yüz hatların var ki maşallah,yeni kilonla o yüz nasıl bir uyuma girer hayal bile edemiyorum
Harikaaaa,eşin seni görünce napıcak çok merak ediyorum.Ama var ya sana bakarken gözlerinden öyle bir sevgi akıyor ki,inan 150 kilo olsan da o ışıltı gitmezfotolar benim 1 senedir düsmanim. hatta fotolar olmasaydi asla diyete baslayamayacaktim...
arkadasimin kinasina cekilen resimlerimi görünce aniden karar verdim diyet yapmaya cünkü...
aaaaaaaay ben trye gidince cekilirim artikin eklerim facee falan :))
zaten diyetim bitsin buraya basari öykü basligimi acicam...
kaldi 10 kilom :))
benim facei yollayayim sana cnm
Harikaaaa,eşin seni görünce napıcak çok merak ediyorum.Ama var ya sana bakarken gözlerinden öyle bir sevgi akıyor ki,inan 150 kilo olsan da o ışıltı gitmezTamam bitanem,at linki ekleyim seni,ilk ve son fotolarını beraber koy olur mu ekleyeceğin zaman
Gerçek sevgi hal ve değişimlere karşı değişim göstermeden kalabilen sevgiymiş canım,Allah bozmasınöyle yapcamcok kötü resimlerim var onlari koycam, simdileri koycam bide diyetim bitince cekilcem...
ay saol canim ya, cok sekersin. sever beni bitanem, o diyor zaten sen her halinle dünyagüzelisin hic vermene gerek yok diye. cnm o benim
ALLAH herkese onun gibi bi es nasip etsin...
ÖMla yolladim cnm linki
Gerçek sevgi hal ve değişimlere karşı değişim göstermeden kalabilen sevgiymiş canım,Allah bozmasınVe amin,bütün bekarlara Ekledim canım seni
Canımsın,sen nasıl güzel bir varlıksın ya,Allah nazarlardan saklasınay ben seni yerim, tam düsündügüm gibisin yazenci bebisle olan resmine bayildim...
Tamam canım,Allah yardımcın olsun.kızlar bu günlerde çok kötü günler geçiriyorum.o yüzden burayada giremiyorum,hepinizden özür diliyorum.isten biraz izin istiyorum kendimi toparlamam lazım bu hafta beni izinli sayın canlar dualarınızda beni unutmayın.sizi seviyorum.
kızlar bu günlerde çok kötü günler geçiriyorum.o yüzden burayada giremiyorum,hepinizden özür diliyorum.isten biraz izin istiyorum kendimi toparlamam lazım bu hafta beni izinli sayın canlar dualarınızda beni unutmayın.sizi seviyorum.
Yeşil elmalı,karanfilli,tarçınlı,karabiberli çayımı yaptımmmmmm,demleniyorGelin beraber içelim canlar
Canımsın ablam,panik yapma,daha bugün çarşamba,yarın akşam iftardan önce tartılıcazoff unuttum ya neyseee elimizdeki rakamla idare edicez artıkın
iyi akşamlar kızlar pek giremiyorum evdeyim iş güç geri kalan zamandada oğlanlar vermiyo pc yi durum bu yani
kızlar bu günlerde çok kötü günler geçiriyorum.o yüzden burayada giremiyorum,hepinizden özür diliyorum.isten biraz izin istiyorum kendimi toparlamam lazım bu hafta beni izinli sayın canlar dualarınızda beni unutmayın.sizi seviyorum.
Amin ablacım amin.allah yardım etsin bir çıkar yol verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?