Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tesekkurler kirmizim
deprem bolgesi benim yasadigim bolgeye cok yakin
baya sallandik
uzun surdu ben panik yaptim
ama iyiyiz simdi sukur

Flaş,flaş,flaş;79.4 kg Nev'in 3 dk önce çekilmiş son görüntüleri Şubattaki ilk halimi de en başa koydum fark belli olacak mı diye Kızlar ya şaka maka fotodan farkettim,benim üst kol kısımlarım çok kalın kalmış,eylül başı hemen 2 tane damble alıp,sıkılaştırma çalışmalarına başlamalıyım İnsan fotodan nasıl net görüyor,pazılarım çok fena kalın kalmış ya
Şubattaki ilk halim 105 kilo,kalça ve göbek kısmına dikkat
24 Ağustos son halim 79.7 kilo

Son düzenleme:

fiiiiiiiiiiiiistiik, harikasin :) nur cemalini göremesemde

fiiiiiiiiiiiiistiik, harikasin :) nur cemalini göremesemde
Canımsınnnnn Forum olunca herkese açık topik mecburen sakladım Ama bitanem,insan kendindeki fazlalıkları fotodan çok daha net görüyormuş,tüm cemalimi faceden görebilirsin Ben de senin son halini çok merak ediyorum bitanem,öyle güzel ve öyle farklı yüz hatların var ki maşallah,yeni kilonla o yüz nasıl bir uyuma girer hayal bile edemiyorum

fotolar benim 1 senedir düsmanim. hatta fotolar olmasaydi asla diyete baslayamayacaktim...
arkadasimin kinasina cekilen resimlerimi görünce aniden karar verdim diyet yapmaya cünkü...
aaaaaaaay ben trye gidince cekilirim artikin eklerim facee falan :))
zaten diyetim bitsin buraya basari öykü basligimi acicam...
kaldi 10 kilom :))

benim facei yollayayim sana cnm

Son düzenleme:
Harikaaaa,eşin seni görünce napıcak çok merak ediyorum.Ama var ya sana bakarken gözlerinden öyle bir sevgi akıyor ki,inan 150 kilo olsan da o ışıltı gitmez Tamam bitanem,at linki ekleyim seni,ilk ve son fotolarını beraber koy olur mu ekleyeceğin zaman

öyle yapcam cok kötü resimlerim var onlari koycam, simdileri koycam bide diyetim bitince cekilcem...
ay saol canim ya, cok sekersin. sever beni bitanem, o diyor zaten sen her halinle dünyagüzelisin hic vermene gerek yok diye. cnm o benim
ALLAH herkese onun gibi bi es nasip etsin...

ÖMla yolladim cnm linki

Gerçek sevgi hal ve değişimlere karşı değişim göstermeden kalabilen sevgiymiş canım,Allah bozmasın Ve amin,bütün bekarlara Ekledim canım seni

kızlar bu günlerde çok kötü günler geçiriyorum.o yüzden burayada giremiyorum,hepinizden özür diliyorum.isten biraz izin istiyorum kendimi toparlamam lazım bu hafta beni izinli sayın canlar dualarınızda beni unutmayın.sizi seviyorum.

Yeşil elmalı,karanfilli,tarçınlı,karabiberli çayımı yaptımmmmmm,demleniyor Gelin beraber içelim canlar

Tamam canım,Allah yardımcın olsun.

allah yardımcın olsun.sıkıntılarından kurtarsın inşallah......

Yeşil elmalı,karanfilli,tarçınlı,karabiberli çayımı yaptımmmmmm,demleniyor Gelin beraber içelim canlar

off unuttum ya neyseee elimizdeki rakamla idare edicez artıkın
iyi akşamlar kızlar pek giremiyorum evdeyim iş güç geri kalan zamandada oğlanlar vermiyo pc yi durum bu yani

off unuttum ya neyseee elimizdeki rakamla idare edicez artıkın
iyi akşamlar kızlar pek giremiyorum evdeyim iş güç geri kalan zamandada oğlanlar vermiyo pc yi durum bu yani
Canımsın ablam,panik yapma,daha bugün çarşamba,yarın akşam iftardan önce tartılıcaz

allah yardım etsin bir çıkar yol verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…