Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımsın ablam,panik yapma,daha bugün çarşamba,yarın akşam iftardan önce tartılıcaz

öylede benim uyku saatim geldi yapmaya üşenirim ben şimdi aynı rakamdayım çok şükür çünkü biliyorum bi düşüyorum sonra sabit kalıyorum biraz orda olsunnnn valla inanamıyorum daha çok tehlikeli bi hafta bizi bekliyor sabit çıkarsam yeter:18::18:

Ablam eğer üşeniyorsan,tarçınla karanfili bir bardak suda kaynat,yahut maydonozla limonu,ödemini atar daha da güzel bir rakam görürsün Ablam bu arada haftaya cuma bayrama denk geldiği için bildirim yokmuş,2 haftada rahat rahat toparlanırsın inşallah

bende onu okuyordum bildirim yokmuş daha iyi ne kadarda olsa alırız gibime geliyor sonraki cumayada toparlarız inşallah tamam canım tarçın kaynatayım ben ozaman yaa maşallah banaödem pek olmaz bende

bende onu okuyordum bildirim yokmuş daha iyi ne kadarda olsa alırız gibime geliyor sonraki cumayada toparlarız inşallah tamam canım tarçın kaynatayım ben ozaman yaa maşallah banaödem pek olmaz bende
Bence almayız ablacım,oruç bitince risk daha da azalıyor bana göre.Biz bu ramazanı takımca nerdeyse 22 kg vererek atlattık ya,bundan sonra inşallah çok daha kolay atlatırız

ben müsadenle çıkayım canım mutfaa tarçın çayına ordan cuup yatak 12 yi bulur yanii iyi geceler

Bence almayız ablacım,oruç bitince risk daha da azalıyor bana göre.Biz bu ramazanı takımca nerdeyse 22 kg vererek atlattık ya,bundan sonra inşallah çok daha kolay atlatırız

bayram haftası beni korkutan ondan sonraki iki hafta gene oruçlu olucam şevval ve borç durumu yani

Müsade senin güzel ablam,çıtırlığa hızla koşan ablam Allah rahatlık versin

canımsın hakkını helal et sabırla cevap verip ilgileniyorsun bir daha bazı durumlar dışında görmessin inşallah bu rakamları

canımsın hakkını helal et sabırla cevap verip ilgileniyorsun bir daha bazı durumlar dışında görmessin inşallah bu rakamları
Estağfurullah güzel ablam sabır ne demek,helal olsun hakkım varsa da.Sizlerin bende daha çok emin ol O durum gelince de özel hamilelik diyeti yapmayı düşünüyorum,insan o kiloları görünce çok korkuyor ablam

bilinçlisin üstesinden gelirsin evelallah ben gerçekten kaçtım

Canlarım bugünkü menümü yazıyım.Bugün Dukan diyetimin 13.,seyir dönemimin ise 7. günüydü.Bugün saf protein günümdü.Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*100 gr haşlanmış kuşbaşı
*1 bardak light yoğurtla yapılmış ayran
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık lor
*******Magnezyum tabletimi içtim,20 dk kol-bacak-kalça egzersizlerimi yaptım,3 litre suyumu bitirdim ve elma çayımı demleyip içtim çok şükür.

evet canım ataktan sonra seyırde her hafta verdım..
ama ramazana geldıgı ıcın 2 öğun beslenme ve akşamları yürüyüş her gün yaptım...
merak etme cumaya kadar daha verırısın en az 800-1000 grama ulaşır...
kıyafetsiz tartılıyoz ya cumadan cumaya...
o bile farkedıyo...

Ayyy,inşallah bitanem.Bir de 5 eylülde check-up yaptırıcam Dukan etkliyor mu diye,onun sonuçları da çıkınca inşallah içim rahat edecek

Ayyy,inşallah bitanem.Bir de 5 eylülde check-up yaptırıcam Dukan etkliyor mu diye,onun sonuçları da çıkınca inşallah içim rahat edecek

paylaşırsın sonucunu canım...
dukanı bılmem ama yağlarından kurtulduğun için ...
kolestrol,triglıserıt,karaciğer yagı vs degerlerının düzleceğien kesın gözuyle bakıyorum inş..sonuçların güzel çıkar canım..
bayramdada sapıtmazsan...
guzel gııdyosun bak 70 lerı bıle gördun...
eşimde bırazdaha kılo versın baktırcak değerlerıne bayramda şimdi sapıtır o..
bakalım yaptırcak inş..

İnşallah Sude'cim.Bitanem ben 30 yaşıma kadar hep kiloluydum 70-80 arası ama özellikle 29 yaşımda 105'lere çıkmak gibi bir hatam oldu ne yazık ki,kendini bırakmak diyelim.Allah hiçbirimizi bir daha o günlere döndürmesin.Ve 29 yaşıma kadar tek bir diyet deneyimim olmamıştı kilo vermeyi çok istememe rağmen.Her zaman başarmayı denememeyi,-başaramadım-demekten daha az acıtıcı bulmuştum.Geç olsa da o kararı aldığım gün hedefe kilitlendim.1 şubat 2011 tarihinde.Zor oldu bu hedefe yönelmem ama,yöneldikten sonra da bende tam bir kilitlenme oluyor.Yani bayram,doğum günü,kış -yaz,işbaşı yahut tatil seçenekleri benim diyet modumda bir değişiklik yapmıyor.Bu açıdan seviniyorum.Bu sebeple de bayram konusunda bir kaygım yok bitanem.1 şubattan beri nasıl hiç kaçamak yapmadıysam,inşallah hedefimle vuslata erene kadar da bu disiplinle gidicem.Çünkü gerek diyet olsun,gerek insan ilişkileri olsun,gerekse fikren;tavizin tavizi getireceğine inanırım.Disiplinin içinde olmadığı hiçbir konuda gerçek ve kalıcı başarıya inanmam.Bu yüzden özdisiplinime çok itina gösteriyorum özellikle diyet hususunda.Bir de canım ben 105 kiloyken bile kanımdaki yağ oranı ve kolestrol oldukça düşüktü,ben meyve ve sebzeyi çok tüketirdim her zaman,bu sayede değerlerim her zaman normal değer aralığında olurdu.En son haziran başı check-up yaptırdığımda da sonuçların tümü normal aralıktaydı.O değerlerle birlikte yeni kan ve idrar verip,2 değer tablosunu da doktorun önüne çıkarıcam,olumsuz değişim olursa şayet Dukan'dan olur ama yine de sanmıyorum çünkü sizlerin de önerisi ile suyu eksiksiz tüketiyorum,inşallah ben de sen ThirtyFour gibi,başarıyla hedefime yaklaşırım canım.İkiniz de bu konuda bana çok destek oldunuz,ne kadar teşekkür etsem azdır

Son düzenleme:

wooooooowww Nev inanmiyorum.muhtesem bir degisiklik.nasil kibarlasmis her yerin.süpersin.iste böyle devam

Allah yardimcin olsun,yüzün tez zamanda gülsün insallah.Allah'im sizi ayirmasin insallah.insallah esin tez zamanda pismanlikla döner kapina.bol bol dualar oku canim.dualar her kapiyi aciyor.yeterki devamli ve icten kalpten oku.istersen sana birkac dua vereyim.cok tesirli onlar.yeterki Allah'tan isteyelim ne isteyeceksek.

Gunaydin kizlar..

bugun sabahciydim oyuzden firsat bulmusken hemen bir girip bakim dedim...

papyacim Allah yardimcin olsun..biraz burdanda ayrilman iyi gelecek sana..
Allah yardimcin olsun...insallah ayrilmazsiniz bitanem..dualarim seninle..

kizlar ben dun olmus gibi samirsak yogurtlu patates kizartmasi yedim..bir insan uc gun arka arkaya samirsak yogurdu yermi..resmen aseriyorum :))) dengem bozuldu resme..bugun sislik var zaten..aksam iftarda bir ardak hosaf suyu ve bir kase corbadan sonra birsey yememeye calisicam..tabi ilerleyen saatlerde meyve yerim..insallah bayramdan sonrada tatilde almis oldugum fazlaliklarimi atmis olarak donerim listeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…