Estağfurullah güzel ablam sabır ne demek,helal olsun hakkım varsa da.Sizlerin bende daha çok emin olO durum gelince de özel hamilelik diyeti yapmayı düşünüyorum,insan o kiloları görünce çok korkuyor ablam
Ablam eğer üşeniyorsan,tarçınla karanfili bir bardak suda kaynat,yahut maydonozla limonu,ödemini atar daha da güzel bir rakam görürsünAblam bu arada haftaya cuma bayrama denk geldiği için bildirim yokmuş,2 haftada rahat rahat toparlanırsın inşallah
öncelikle yeni avatarın vatana millete hayırlı olsun....İnşallah Sude'cim.Bitanem ben 30 yaşıma kadar hep kiloluydum 70-80 arası ama özellikle 29 yaşımda 105'lere çıkmak gibi bir hatam oldu ne yazık ki,kendini bırakmak diyelim.Allah hiçbirimizi bir daha o günlere döndürmesin.Ve 29 yaşıma kadar tek bir diyet deneyimim olmamıştı kilo vermeyi çok istememe rağmen.Her zaman başarmayı denememeyi,-başaramadım-demekten daha az acıtıcı bulmuştum.Geç olsa da o kararı aldığım gün hedefe kilitlendim.1 şubat 2011 tarihinde.Zor oldu bu hedefe yönelmem ama,yöneldikten sonra da bende tam bir kilitlenme oluyor.Yani bayram,doğum günü,kış -yaz,işbaşı yahut tatil seçenekleri benim diyet modumda bir değişiklik yapmıyor.Bu açıdan seviniyorum.Bu sebeple de bayram konusunda bir kaygım yok bitanem.1 şubattan beri nasıl hiç kaçamak yapmadıysam,inşallah hedefimle vuslata erene kadar da bu disiplinle gidicem.Çünkü gerek diyet olsun,gerek insan ilişkileri olsun,gerekse fikren;tavizin tavizi getireceğine inanırım.Disiplinin içinde olmadığı hiçbir konuda gerçek ve kalıcı başarıya inanmam.Bu yüzden özdisiplinime çok itina gösteriyorum özellikle diyet hususunda.Bir de canım ben 105 kiloyken bile kanımdaki yağ oranı ve kolestrol oldukça düşüktü,ben meyve ve sebzeyi çok tüketirdim her zaman,bu sayede değerlerim her zaman normal değer aralığında olurdu.En son haziran başı check-up yaptırdığımda da sonuçların tümü normal aralıktaydı.O değerlerle birlikte yeni kan ve idrar verip,2 değer tablosunu da doktorun önüne çıkarıcam,olumsuz değişim olursa şayet Dukan'dan olur ama yine de sanmıyorum çünkü sizlerin de önerisi ile suyu eksiksiz tüketiyorum,inşallah ben de sen ThirtyFour gibi,başarıyla hedefime yaklaşırım canım.İkiniz de bu konuda bana çok destek oldunuz,ne kadar teşekkür etsem azdır
bende iyim sekerim. tekrari olmadi ama olabilir diyorlar. dedigin gibi canlarimiz Allaha emanet..Canımmmm benimmmmİyiyim çok şükür bitanem,sen nasılsın?Artçı filan oldu mu dünden sonra,Rabbima emanetsiniz
kızlar bu günlerde çok kötü günler geçiriyorum.o yüzden burayada giremiyorum,hepinizden özür diliyorum.isten biraz izin istiyorum kendimi toparlamam lazım bu hafta beni izinli sayın canlar dualarınızda beni unutmayın.sizi seviyorum.
Canlarım bugünkü menümü yazıyım.Bugün Dukan diyetimin 13.,seyir dönemimin ise 7. günüydü.Bugün saf protein günümdü.Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*100 gr haşlanmış kuşbaşı
*1 bardak light yoğurtla yapılmış ayran
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık lor
*******Magnezyum tabletimi içtim,20 dk kol-bacak-kalça egzersizlerimi yaptım,3 litre suyumu bitirdim ve elma çayımı demleyip içtim çok şükür.
haklisin ganfedim..kucuk cocuk insan ne kendi rahat ediyor nede gittigi yerdekiler rahat ediyor..en dogrusunu yapmissin cnm sen..ama ramazandan sonrada cok davetlere gitmek..verdigin kilolari almak yok..git artik basimizdan mezun ol yoksa kovucam seni..sunun surasinda kac kilon kaldiyok sultanim yok ben bu yil ne davete gittim nede davet ettim tek basima ramazan gecirdim.malum bebegim var kimseyi almak istemedim bebekle zor oluyor sagolsunlar kimsede darilmadi almadim diye .gelen davetleride reddettim.cunku bebek viyaklamasiyla kimseyi rahatsiz etmeyelim dedik ramazanda .ama ramazandan sonra baslar bizim arkadas bulusmalari
tesekkurler kirmizim
deprem bolgesi benim yasadigim bolgeye cok yakin
baya sallandik
uzun surdu ben panik yaptim
ama iyiyiz simdi sukur
rana sudem kırmızıgül günydın akadaşlar
rana sudem kırmızıgül günydın akadaşlar
Amin canim amiiin..buyuk gecmis olsun ranacim..Allahim seni ve orda bulunan butun insanlari korusun insallah...Allaha emanetsin canim
günaydın kızlar kırmızım hoş geldin
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
kirmizigul06
doga3+
RANA.ABLE.+
hulyaeyup+
arzummm
sudem34
bugun gune kalaalik basladik kizlar
Pardon karıştırdım prensesin,Monteigne diyeti mi bişey vardı o muyduMeyvem resminden anladığım kadarıyla sen duygusal bir insansın.Sevdiğin herşeyi tutkuyla seviyor,korktuğun herşeyden tüm varlığınla korkuyorsun.Bu anlamda yemek yemenin senin gibi tutkulu bir insan için ne anlama geldiğini tahmin ediyorum,kendimden biliyorum
Kıyamam sana ben ya,ciğerim banyoda su filan mı kaçtı acaba,orta kulak iltihabı olmasın da inşallah.
Oyyyy,beyaz yürüteçli prensim benim,Ganfed'im inan dün resmine bakarken dayanamadım ekranı öptümAllah nazardan saklasın,bahtı da güzel olsun inşallah
Evettttt,açın önümüzüTüm sevenler kavuşsunnnnn,melekler sevinsin inşallah
Gülümmmmmmmm,üşenir miyim hiç;önce elbette kendim ama beni destekleyen her zaman azmin tepesinde tutan takımım için,sizler için canlarım,elim yasak olana gitmiyor.İyi ki yanımdasınız,Allah sizin de muradlarınızı versinSeviyorum hepinizi Eki Görüntüle 246648
neviiiiim yeni halin harika gorunuyor canimcim :81:
artik dualarimda Allahim bana nevin sahip oldugu iradeyi nasip eyle diyecegim
hosbulduk ablacim...masallah abla..8leri gormussunnninsallah en kisa zamanda 7leride gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?