Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayni sekilde nilosumm..bende Allahim izin verirde o gunleri gosterirse cok dikkatli beslenmeyi dusunuyorum bu kiloya gelip eziyet cekmek bilincsiz beslenmek istemiyorum..hem kendim icin hemde cocuk icin

nilosummmmmmmmmmmmmmm fistigimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fotograflarini simdi gordummmmm ve fistikkkkkkkkkkkkkkkk olmussun resmennnn..uzerindeki kiyafette cok yakismis sana bitanem...azminden dolayi tebrik ediyorum seni canim...dedigin gibi ust kollarinin biraz sikilasmasi lazim ama onun disinda superrrrrrrrrrrr gorunuyorsun masallahhh

niloss..nekadar tarcin nekadar karanfil ekleyecegiz..bende bugun sislik var, dun kacirdigimdanda kaynaklaniyor elbet ama 2.5 saat uykuylan duruyorum ondanda huzursuzum..bende dedigin tarifi iftardan sonra yapim icip yararim sonra

öncelikle yeni avatarın vatana millete hayırlı olsun....
yeşil shrek ıle fiyonayı göre göre senide yeşil hayal etcektik yoksa.....
ama senın için hikayesi başka
değerlerinin güzel olması muhteşem bişey çok sevindim....
herkesı de kocam gibi sanıyom ya....o yaglı yıye yıye her yerını yag baglattıda onun degerlerı yıllardır kötüdür...
iradene de hayran kaldım maş..diyeyim
burcun ne canım akrep felan mı...ya da koç mu?....
nasıl bu kadar iradeli olabiliyosun?.....
ne öğretmeniydin bu arada böyle disiplınlı bı hocayı görunce öğrenciler canlandı gözumde de inşallah matematikçi değilsindir....
canım sendekı var olan potansıyel orataya cıktı sadece....
ben bişi yaptığımı düşünmüyom...ama buna rağmen sana mınnacıkta olsa faydam dokunduysa ne mutlu bana....
bu arada fotolarını da gördüm maş..diyorum...
hedefe ulaşınca beklıyoruz başarı hikayeni....
o iradenden bi gıdımda bizim aslıya versen ne güzel olur....

Canımmmm benimmmm İyiyim çok şükür bitanem,sen nasılsın?Artçı filan oldu mu dünden sonra,Rabbima emanetsiniz
bende iyim sekerim. tekrari olmadi ama olabilir diyorlar. dedigin gibi canlarimiz Allaha emanet..

Allahim biran once sikintilarindan kurtarsin seni papyacim

her zamanki gibi harika menun nevim

haklisin ganfedim..kucuk cocuk insan ne kendi rahat ediyor nede gittigi yerdekiler rahat ediyor..en dogrusunu yapmissin cnm sen..ama ramazandan sonrada cok davetlere gitmek..verdigin kilolari almak yok..git artik basimizdan mezun ol yoksa kovucam seni..sunun surasinda kac kilon kaldi saka bir yana tabiki kovmam..ama biran once ideal kilona kavus istiyorum bitanem
tesekkurler kirmizim
deprem bolgesi benim yasadigim bolgeye cok yakin
baya sallandik
uzun surdu ben panik yaptim
ama iyiyiz simdi sukur

buyuk gecmis olsun ranacim..Allahim seni ve orda bulunan butun insanlari korusun insallah...Allaha emanetsin canim

neviiiiim yeni halin harika gorunuyor canimcim :81:

artik dualarimda Allahim bana nevin sahip oldugu iradeyi nasip eyle diyecegim

sagol tatli gelinim rabbim sanada en guzelini nasip etsin insallah.seninde sansin ve bahtin acik olsun .
gercekten takim ruhu cok onemli .bakiyomda herzaman herkesin morali ve motivasyonu yuksek yoksa ramazandan boyle kazasiz belasiz cikamazdik

neviiiiim yeni halin harika gorunuyor canimcim :81:

artik dualarimda Allahim bana nevin sahip oldugu iradeyi nasip eyle diyecegim

amin cnm aminn..Allahim bizede oyle irade versin...nilosu gordukce ben dahada gaza geliyorum..hele fotolarini gordukcee dahada siki sarilmaya niyetliyim diyetime...hayirlisiyla biran once bitsin ramazan...sahalara geri donucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…