Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aradaki farki gormemek icin kor olmak lazim .baksana yariya bolunmus gibisin .kiz damble almana gerek yok al iki tane su sisesi solda giderken bile calisirsin millet su sanacak.demi ama paranda cebince kalsinben cok pis cimriyim ya

amin cnm aminn..Allahim bizede oyle irade versin...nilosu gordukce ben dahada gaza geliyorum..hele fotolarini gordukcee dahada siki sarilmaya niyetliyim diyetime...hayirlisiyla biran once bitsin ramazan...sahalara geri donucem

ay bende ayni seyleri dusunuyorum kirmizim
spora asilip gece gunduz spor yapacagim beni bir o paklar

masallah ablacim masallahhh....siniri gectin artik..gerisi daha kolay gelir Allahim birdaha o kilolara getirtmesin

aminnnnnnnnn evet ya 92 -94 lerde çok çok kaldım oda o kilolardaydım son yıllarda ondan heralde patır patır gider artık inşallah

ay bende ayni seyleri dusunuyorum kirmizim
spora asilip gece gunduz spor yapacagim beni bir o paklar

gunaydin balli kurabiyem mucukssapbadanak hg öpücügü vereyim sana

kiz dur bayrami bekle..ramazan ramazan opusmeyelimm simdi gunaha girmeyelim... sokul kiz yamacima..uzaktan uzaktan olmazzz..soyle sapur supurr opem seniiiiii balimmm

insallah ablacim..bayramdan sonra se yine kosu bandina gec..bak kilolar nasilda akip gidecek....bende ramazanin bitmesini bekliyorum...bayramda diyete baslicam valla

ramazandan beri yerini unuttum bandın dün yapsammı dedim tırstım susarım diye vaz geçtim akşamda vakit olmuyor inşallah bayramdan sonra düzene koyabilirim spor işini

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
RANA.ABLE.,
doga3+,
hulyaeyup+,
kirmizigul06+,
saferan+,
Ganfed+

saferanda gelmis canim hosgeldin
yaw herkez burada
ne muhabbet olur simdi
takimimiza nazar degmesin
ama ben cikmaliyim
hoscakalin

yok tatlim biliyon gitsemde asiri yeme gibi bi huyum yok .katilirim ama olcuyude kacirmam .insallah tez zamanda hedefime ulasirim son 8 haftam bu sure iyinde ulasmam lazim zaten ramazanda bitti .sporla beraber atacagim insallah .benden kurtulmaya gelince -hooooop nereye yagma yoook kapidan kovsaniz bacadan gelirim benden kurtulusunuz yok yani

hic muhabbetsiz topluluk olurmu .vay gec gelenlerin haline oku oku bitiremeyecekler

senden kurtulmak isteyen kim canimin iciiiii...insallah burdan sonra mezun olanlarla bir topik acar orda doya doya eglenirizz..tabi bu kilolu gunleride anariz..
ramazandan beri yerini unuttum bandın dün yapsammı dedim tırstım susarım diye vaz geçtim akşamda vakit olmuyor inşallah bayramdan sonra düzene koyabilirim spor işini

insallah ramazandan sonra bulursun artik kosu bandinin yolunu..oruc oruc kosu bandina binmek resmen bunyeye eziyet cektirmek cnm..zaten susuzluk zor birde kosu bandina binersek kendimizi oldururuz resmen..ben bayramdan sonra birde 6 gun var ya tutulunca buyu sevabi olan..onuda tutim istiyorum ama gozum korkuyor yaw

şevval bende tutarım her sene 5 de borcum var 11 eder hafta aralarında tutarım inşallah

sağol tatlım ben hala koşturuyorum..evin alışverişi bitmedi..diğer ev küçükl diye çağıramadığı misafirleri eşim bu ramazan çağırıyor bayaa yoğun yani en çok misafiri bu sene ağırladım...dün akşamda misafir vardi çok yoruldum..olsun ama ben isteyerek yapıyorum...

nasıl fark var inanılmaaaz...........

allah yardımcın olsun pabyam.........

sanada gunaydin bitanem..

doga ablacim,ranacim...ve topigimizde bulunan herkese gunaydinnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım...ve de tüm kızlaaaaar....

ben de gidip spor salonuna ön kayıt yaptırcam..yer kalmaz sonra falan...okulla başlarım inş...

hoşbulduk canım..kokusunu aldım muhabbetin...yamacınıza gldiiim....
:87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…