Sağol canımsağol kuzum bende seni tebrik ediyorumgecmis olsun sana da kuzucum
Rica ederimBenimki daha kucuk ama bende cikartirim sagol cnm
Niye öyle diyorsun canım. Benim gibi öğlene kadar bekleme imkanın olsa eminim eksi gelirdinHerkesi tebrik ederim kizlar, kendim haric
Miu beni sabahin korunde kaldirsana gidip kosayim geleyim
Geçen hafta sıkı tuttum hasta hasta vere vere 600 gr verdim bu hafta stres yapmadım yedim hastayım diye 1 kilo verdi benim meta da pek akıllı değilİşte senin meta on numara benim li benim gibi delibu hafta güya 3 kilo verecektim haftada bir kiloyu öpüp başıma koyarım ki ben
Yok canim ben de hic farketmiyor yaNiye öyle diyorsun canım. Benim gibi öğlene kadar bekleme imkanın olsa eminim eksi gelirdin
Ayyy ne guzel yapiosunnn. Ben de telefonuma ekran resmi mi yapsam oyle acebaaaa. Kasimda bi arkadasimin dugunu var. Acele etmem lazimmŞimdi kendime tablo yapıyorum ve buzdolabına asıyorum. Hafta hafta iki ay boyunca vereceğim kiloyu yazıyorum ve yanına her hafta artı koyuyorum
Sen hep sıkı tutuyordun zaten balım. Bu hafta şaşırtın metayıGeçen hafta sıkı tuttum hasta hasta vere vere 600 gr verdim bu hafta stres yapmadım yedim hastayım diye 1 kilo verdi benim meta da pek akıllı değil
Canım yapacağım işleri, misafir geleceği zaman pişireceklerimi hep yazıp asarım buzdolabına , yanına yaptıkça artı koyup motive olurumAyyy ne guzel yapiosunnn. Ben de telefonuma ekran resmi mi yapsam oyle acebaaaa. Kasimda bi arkadasimin dugunu var. Acele etmem lazimm
çiçeaaaam evet buhafta senden çok iyi performans bekliyorum yalan yok.. %1 in üzerine çıkmalı en en en kötü sonuç.. ama olur mu olur.. üşengeçliği kenara bırakınca.. biliyorum yoruluyorsun çok ama bu da kendi bedenine yaptığın iyilik be kuzum.Herkesi tebrik ederim kizlar, kendim haric
Miu beni sabahin korunde kaldirsana gidip kosayim geleyim
Ada bilemedim ki yahu.. kalanlarla devam edilir en kötü saydın ve aeben yok
menü gayet iyi çiçeam senin maraton başladı hadi yarına eksi ile uyan :)Menum
Uyaninca 1 bardak sirkeli su
7.20= 2 tane tavada yumurta, ceyrek dilim tb ekmek
Ara= turk kahvesi ve biraz kuru dut
13.30= 1 kasik keciboynuzu ozu
15.00= biraz haslanmis et ve suyu, 1 kasik kuskus ve 1 tane kornison tursu
17.00= 1 tk. Karadut surubu
18.30= bir suru salatalik ve domates
@MiuLegoAusencia
işte bu be bu eflali özledim oh yaŞimdi kendime tablo yapıyorum ve buzdolabına asıyorum. Hafta hafta iki ay boyunca vereceğim kiloyu yazıyorum ve yanına her hafta artı koyuyorum
kuzucum ben katilamiyorum artik tedavi baslayinca istemeden hormonlardan şişeceğim
Ankaralı canlarima zarar vermek istememmüsadenizle ben ayrılayım
Menum
Uyaninca 1 bardak sirkeli su
7.20= 2 tane tavada yumurta, ceyrek dilim tb ekmek
Ara= turk kahvesi ve biraz kuru dut
13.30= 1 kasik keciboynuzu ozu
15.00= biraz haslanmis et ve suyu, 1 kasik kuskus ve 1 tane kornison tursu
17.00= 1 tk. Karadut surubu
18.30= bir suru salatalik ve domates
@MiuLegoAusencia
Canım yapacağım işleri, misafir geleceği zaman pişireceklerimi hep yazıp asarım buzdolabına , yanına yaptıkça artı koyup motive olurumsende yap kesinlikle
Kesinliklebende çok yaparım bunu ... günlük işlerimde bile .. üzerini çizmek müthiş motive
e hoş geldin be yaaaaaaaaAyy 400 den fazla mesaja baktım ve bitirdim
Sen sağol kaptan. Motive ediyorsun bizi. Yalunuz Erman abi ben bugünden sıkı tutmadımCanlarrrr
Listeyi paylaştım.. Belli ki bu hafta çok güzel bir hafta geçirmişiz
Ellerinize emeğinize sağlık.. Daha güzeli haftaya olur mu? Olurrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Bu günden sıkı tutmaya başlayarak olur..
Hadi bakalım haftaya cuma için geri sayım başladı.. Zaten cumadan cumartesiye eksi ile uyanıyorsak biz bu işi çözmüşüz demektir.. Hedefler belli.. herkes göz atsın gari.. o hedeflere ulaşmak için bugünden spor ve beslenmeye dikkat..
Size sonsuz güven kocaman kalpler o kalpten de minnoş sevgiler
işte bunlar hep EN ÇOK beni sevdiğiniz için oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?