Aynen öyle gerçekten
Şu liste ne çok şeyi anlatıyor aslında.. sporda derece yapanlara bakalım.. ee bir de verdikleri kilolara yüzdelere..
sporsuz asla olmaz ın kanıtı bu işte. Spor spor spor......... başka açıklaması yok!
o zaman hadi sporaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuzucum ben katilamiyorum artik tedavi baslayinca istemeden hormonlardan şişeceğim
Ankaralı canlarima zarar vermek istememmüsadenizle ben ayrılayım
COCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBi taraftan valiz hazirliyom bi taraftan hangi takim birinci oldu diye bakiyom.bireysel birincilik hangi takimdan?
Ben de bugun yedim ozellikle. Siskinligi gitsin diyeTurşu dan şiştim patlayacağım . Neyse doğal antibiyotik
Ausum bu hafta yogurt yedim hep aslinda bugun bitti. Comlekte ev yogurdu yapmistim hem de daha dun bile yedim. Bugun minnosa corba yapinca bitti. Ama bu hafta dedigini dikkate alacagimOyy canom benim .... çoook güzel sonuçlar alacaksın inşallah
pek karadutlu gün olmuş çiçeğimmmm ...
listeni tepetaklak bi değiştirsene bu hafta ...
çok daha yeşillik ve yoğurt olsun ..
Hiç yoğurt olmayan diyet listesi mi olur ???
işte yarın çok üzülüceksin şimdi eflalim.. neyseki toparlayacak çok vaktn var.. yarına mis gibi eksi ile uyanmak varken...Sen sağol kaptan. Motive ediyorsun bizi. Yalunuz Erman abi ben bugünden sıkı tutmadım
la yine 1.yiz de
ahu nun notu düşmemişsin iyi ki bak dedin ha .. haftaya kiloları alıp geleydi görürdün
izne ayrılmak istiyor
de hele yanına .
işte yarın çok üzülüceksin şimdi eflalim.. neyseki toparlayacak çok vaktn var.. yarına mis gibi eksi ile uyanmak varken...
neyse sen de spor yaparsın bu akşam.. kalk kalkkkkk
düşmiycem kiiiiiii
Ay cok sevindimmm miummmm hepinizi tebrik ederimCOCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Duymamış olayım canısııııııııııııııııı
7. takım varkennnnnnnnnnn
Sonuçlar açıklanmadı.. ama ..inşallah 1. yiz balım
Buraya da atarım foto :) ayy 58 kilo. 5 ocak doğum günü oğlumun. Kutlamayacaktım artık ama 58 olursam kesin büyük bir kutlama yaparım
Yarın tartılmıycam çaktırmaişte yarın çok üzülüceksin şimdi eflalim.. neyseki toparlayacak çok vaktn var.. yarına mis gibi eksi ile uyanmak varken...
neyse sen de spor yaparsın bu akşam.. kalk kalkkkkk
düşmiycem kiiiiiii
Her hafta birinci oluyoruz ama hiç diğer takımlardan sırrınız ne diye gelip soran yok tikkatimi çekti
vaz mı geçtiniz
Gel gel ayy hatta hepiniz gelseniz ne güzel olurduben de gelim miiiiiiiiiiiiii
Şu liste ne çok şeyi anlatıyor aslında.. sporda derece yapanlara bakalım.. ee bir de verdikleri kilolara yüzdelere..
sporsuz asla olmaz ın kanıtı bu işte. Spor spor spor......... başka açıklaması yok!
o zaman hadi sporaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de seni kocaman tebrik ederim cocom emeklerine sağlıkAy cok sevindimmm miummmm hepinizi tebrik ederimbireysel birinci kim cikar sence bizim takimdan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?