Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bireysel Spor Dereceleri:

1. igdedali 3719 Puan

2. @Candysugar 3646 Puan

3. CocoChanelmademoiselle 1535 Puan

4. Nevreste 1307.5 Puan

4. deynepnaz 1300 Puan

Şu liste ne çok şeyi anlatıyor aslında.. sporda derece yapanlara bakalım.. ee bir de verdikleri kilolara yüzdelere..

sporsuz asla olmaz ın kanıtı bu işte. Spor spor spor......... başka açıklaması yok!

o zaman hadi sporaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aynen öyle gerçekten

Bi taraftan valiz hazirliyom bi taraftan hangi takim birinci oldu diye bakiyom.bireysel birincilik hangi takimdan?
COCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Duymamış olayım canısııııııııııııııııı

7. takım varkennnnnnnnnnn

Sonuçlar açıklanmadı.. ama ..inşallah 1. yiz balım

Turşu dan şiştim patlayacağım . Neyse doğal antibiyotik
Ben de bugun yedim ozellikle. Siskinligi gitsin diye
Ausum bu hafta yogurt yedim hep aslinda bugun bitti. Comlekte ev yogurdu yapmistim hem de daha dun bile yedim. Bugun minnosa corba yapinca bitti. Ama bu hafta dedigini dikkate alacagim

Sen sağol kaptan. Motive ediyorsun bizi. Yalunuz Erman abi ben bugünden sıkı tutmadım
işte yarın çok üzülüceksin şimdi eflalim.. neyseki toparlayacak çok vaktn var.. yarına mis gibi eksi ile uyanmak varken...

neyse sen de spor yaparsın bu akşam.. kalk kalkkkkk
la yine 1.yiz de

ahu nun notu düşmemişsin iyi ki bak dedin ha .. haftaya kiloları alıp geleydi görürdün

izne ayrılmak istiyor
de hele yanına .
düşmiycem kiiiiiii

COCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Duymamış olayım canısııııııııııııııııı

7. takım varkennnnnnnnnnn

Sonuçlar açıklanmadı.. ama ..inşallah 1. yiz balım
Ay cok sevindimmm miummmm hepinizi tebrik ederim bireysel birinci kim cikar sence bizim takimdan ?

işte yarın çok üzülüceksin şimdi eflalim.. neyseki toparlayacak çok vaktn var.. yarına mis gibi eksi ile uyanmak varken...

neyse sen de spor yaparsın bu akşam.. kalk kalkkkkk

düşmiycem kiiiiiii
Yarın tartılmıycam çaktırma

Hocam bu istatistikte deynepnaz i nereye koyuyoruz

demek spor yapmasa .... 70

Ay cok sevindimmm miummmm hepinizi tebrik ederim bireysel birinci kim cikar sence bizim takimdan ?
ben de seni kocaman tebrik ederim cocom emeklerine sağlık

yolumuz uzun ama aynen devam hem belki o çiğ köfteyi bile yemezsin bu mutklulukla heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…