sağol tatlım ben hala koşturuyorum..evin alışverişi bitmedi..diğer ev küçükl diye çağıramadığı misafirleri eşim bu ramazan çağırıyor bayaa yoğun yani en çok misafiri bu sene ağırladım...dün akşamda misafir vardi çok yoruldum..olsun ama ben isteyerek yapıyorum...
ne guzel cnm misafirleri agirlayabiliyorsun..ben bir davetten sonra cok yoruluyorum valla...ama cok buyuk sevab kazaniyorsun...Allahim sana guc kuvvet versin daha cok akrabalarini cagirabilesin insallah
maaşllh bugun baya hareketliyiz :) işlerimi halledim derken sohbetinize yetiişemedim :)
Canımsın,sen nasıl güzel bir varlıksın ya,Allah nazarlardan saklasın
Azerimmmm,teşekkür ederim bitanemwooooooowww Nev inanmiyorum.muhtesem bir degisiklik.nasil kibarlasmis her yerin.süpersin.iste böyle devam
Gülümmmm,ben de ölüyorum cacık diye biliyor musun 6 gündür,o aş erme bende de varkizlar ben dun olmus gibi samirsak yogurtlu patates kizartmasi yedim..bir insan uc gun arka arkaya samirsak yogurdu yermi..resmen aseriyorum :))) dengem bozuldu resme..bugun sislik var zaten..aksam iftarda bir ardak hosaf suyu ve bir kase corbadan sonra birsey yememeye calisicam..tabi ilerleyen saatlerde meyve yerim..insallah bayramdan sonrada tatilde almis oldugum fazlaliklarimi atmis olarak donerim listeye...
Rabbimiz o günleri hayırlısı ile göstersin inşallah bize,o zaman inanıyorum ki çok bilinçli olucaz.Gülümmmmmmmmmm,senin çocuğun kimbilir nasıl güzel olurayni sekilde nilosumm..bende Allahim izin verirde o gunleri gosterirse cok dikkatli beslenmeyi dusunuyorum bu kiloya gelip eziyet cekmek bilincsiz beslenmek istemiyorum..hem kendim icin hemde cocuk icin
Canımsınnnnn,teşekkür ederim prensesim,sen yoktun onu internetten almıştım gitti gidiyordan,gelince de çok hoşuma gitti,daha güzelleri Gülüm'e olsun herşeyinnilosummmmmmmmmmmmmmm fistigimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fotograflarini simdi gordummmmm ve fistikkkkkkkkkkkkkkkk olmussun resmennnn..uzerindeki kiyafette cok yakismis sana bitanem...azminden dolayi tebrik ediyorum seni canim...dedigin gibi ust kollarinin biraz sikilasmasi lazim ama onun disinda superrrrrrrrrrrr gorunuyorsun masallahhh
Bitanem 1 kupa içeceksen;1 kabuk tarçın ve 2-3 karanfil yeterli olur.Ben genelde 1 kabuk tarçın,4-5 karanfil,1-2 top karabiberle 2 kupalık yapıyorum elmam yoksa;elmanız varsa bu karışıma elma doğruyorsunuz bir de,o zaman tam ödem söktürücü oluyor canlarım.Ama evde malzemeler kalmadıysa ve acelemiz varsa en pratik ve etkili ödem söktürücü maydonoz suyu ile limon karışımı canlarımniloss..nekadar tarcin nekadar karanfil ekleyecegiz..bende bugun sislik var, dun kacirdigimdanda kaynaklaniyor elbet ama 2.5 saat uykuylan duruyorum ondanda huzursuzum..bende dedigin tarifi iftardan sonra yapim icip yararim sonra
Evet,KOÇ burcuyum,tam isabetöncelikle yeni avatarın vatana millete hayırlı olsun....
yeşil shrek ıle fiyonayı göre göre senide yeşil hayal etcektik yoksa.....
ama senın için hikayesi başka
değerlerinin güzel olması muhteşem bişey çok sevindim....
herkesı de kocam gibi sanıyom ya....o yaglı yıye yıye her yerını yag baglattıda onun degerlerı yıllardır kötüdür...
iradene de hayran kaldım maş..diyeyim
burcun ne canım akrep felan mı...ya da koç mu?....
nasıl bu kadar iradeli olabiliyosun?.....
ne öğretmeniydin bu arada böyle disiplınlı bı hocayı görunce öğrenciler canlandı gözumde de inşallah matematikçi değilsindir....
canım sendekı var olan potansıyel orataya cıktı sadece....
ben bişi yaptığımı düşünmüyom...ama buna rağmen sana mınnacıkta olsa faydam dokunduysa ne mutlu bana....
bu arada fotolarını da gördüm maş..diyorum...hedefe ulaşınca beklıyoruz başarı hikayeni....
o iradenden bi gıdımda bizim aslıya versen ne güzel olur....
Teşekkür ederim bitanemher zamanki gibi harika menun nevim
Canımsınneviiiiim yeni halin harika gorunuyor canimcim :81:
artik dualarimda Allahim bana nevin sahip oldugu iradeyi nasip eyle diyecegim
O'nun varlığı değdiği yere çiçekler açtırıyor,güzel kaptanım benimkaptanimizin tekrar aramizda olma serefine olsa gerek
Bu takıma geçtiğim ve sizlerle tanıştığım 9 mayısı;diyetimin miladı olarak düşünüyorum hep;iyi ki varsınız,iyi ki yolum yolunuzla kesişti canlarımsagol tatli gelinim rabbim sanada en guzelini nasip etsin insallah.seninde sansin ve bahtin acik olsun .
gercekten takim ruhu cok onemli .bakiyomda herzaman herkesin morali ve motivasyonu yuksek yoksa ramazandan boyle kazasiz belasiz cikamazdik
Kuzum sen geldin mi beni duman edersin;geçen sene hadi yarışalım dedim;anaamin cnm aminn..Allahim bizede oyle irade versin...nilosu gordukce ben dahada gaza geliyorum..hele fotolarini gordukcee dahada siki sarilmaya niyetliyim diyetime...hayirlisiyla biran once bitsin ramazan...sahalara geri donucem
Canımsın,cimrilik değil ciğerim,tam kadınsın sen.Türk kadını tasarrufun da,eşinin alın terinin de kıymetini bilir,canımsın sen yaaradaki farki gormemek icin kor olmak lazim .baksana yariya bolunmus gibisin .kiz damble almana gerek yok al iki tane su sisesi solda giderken bile calisirsin millet su sanacak.demi ama paranda cebince kalsinben cok pis cimriyim ya
Bundan sonrası akar gider ablacım bak gör,7'lerde buluşucaz yakın zamandaaminnnnnnnnn evet ya 92 -94 lerde çok çok kaldım oda o kilolardaydım son yıllarda ondan heralde patır patır gider artık inşallah
Canlarım 5 eylül pazartesi itibari ile takrar spor yarışımız başlasınnnnnnnnnnnnnnyok tatlim biliyon gitsemde asiri yeme gibi bi huyum yok .katilirim ama olcuyude kacirmam .insallah tez zamanda hedefime ulasirim son 8 haftam bu sure iyinde ulasmam lazim zaten ramazanda bitti .sporla beraber atacagim insallah .benden kurtulmaya gelince -hooooop nereye yagma yoook kapidan kovsaniz bacadan gelirim benden kurtulusunuz yok yani
Evet Ganfed Hanım;14:50 idi nete girdiğimde,şu an 15:40 ve ben daha alıntıları cevaplıyorumhic muhabbetsiz topluluk olurmu .vay gec gelenlerin haline oku oku bitiremeyecekler
Teşekkür ederim Saferan'ım,kollar Temel Reis gibi kalmış ama deminasıl fark var inanılmaaaz...........
Nev sana 2 aydır diyordu demi;hele bi izinlilerimiz dönsün okumayı bile yetiştiremeyeceksin geçmişi diyemaaşllh bugun baya hareketliyiz :) işlerimi halledim derken sohbetinize yetiişemedim :)
Canımsın,o senin yansımanasil sen öylesin canim, etrafina huzur ve güzellik saciyorsun :) cok tskler güzel sözlerin icin...
Canımsın,o senin yansımanPazara bişey kalmadı,ben senin adına çook heyacanlıyım.Allah huzurla ve sağlıkla kavuştursun siziiii
İşte buuuuuuuuuuu,çok sevindim bitanemsen beni görsen, bu gece hic uyuyamadim heycandan, karnimin icinde kelebekler ucusuyor sanki. fena heycanliyim, sanki ilk defa görcem kocami
pazardan beri dukanda yumruk yapiyorum, kacamaklar yüzünden 83 kilo olmustum, bu sabah 79.3ü gördüm acaip mutluyum
''Size tek bir kişi deli demedikçe,gerçekten iman etmiş olmazsınız ''hadis-i şerifindeki gibi olsaydı keşke bu deliliknev, bacım sen bu topiğin delisi misinne zaman görsem burdasın maşallah
bi bakayım 7. takıma diyorum en son mesajı nev yazmış
İşte buuuuuuuuuuu,çok sevindim bitanem7'leri görmek nasıl tarifsiz bir duygu değil mi canım ya,inşallah 6'ları da görürüz beraberce İçinde kelebekler mi uçuşuyor,yerim ben o kelebekleri ya,Rabbim 60 yaşına geldiğinde bile eşin kapıyı çaldığında,aynı kelebekleri uçursun içinde.Bizimkiler daha ipekböceği,kozada bekliyo Yiğidim,aslanım gelince uçuracak hepsini
Yeni girdim cadı,gündüzleri pek olamıyorum ben;akşam full timenev, bacım sen bu topiğin delisi misinne zaman görsem burdasın maşallah
bi bakayım 7. takıma diyorum en son mesajı nev yazmış
Yeni girdim cadıBen bu takımın meftunuyum,sevdalısıyım;delisi de denebilir.Deli oluyorum Onlara,deliler gibi seviyorum
Aminnn prensesim,senin kelebeklerinin de ömrünü 1 ömür sürdürsün Rabbimcok güzel bi duygu evet. amin amin... o kozalar kirilsin insallah dogru kisi ciksinda karsina
Ohhhh,sıhhatler olsun,güle güle kullan canımvayyy bu ne jest böyle
acıkda bana deli olbak saclarımı boyadım güzelleştim
Ohhhh,sıhhatler olsun,güle güle kullan canım
geçmiş olsun hülya şimdi nasılsın....
Eki Görüntüle 247040
Kadın olmak masallarda bile zor...
Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,
ya KURBAĞA öpersin,
ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin,
ya kuleye kapatılırsın,
ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın,
ya gece 12'de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır...
ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa AŞIK olursun =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?