Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne guzel cnm misafirleri agirlayabiliyorsun..ben bir davetten sonra cok yoruluyorum valla...ama cok buyuk sevab kazaniyorsun...Allahim sana guc kuvvet versin daha cok akrabalarini cagirabilesin insallah

ne guzel cnm misafirleri agirlayabiliyorsun..ben bir davetten sonra cok yoruluyorum valla...ama cok buyuk sevab kazaniyorsun...Allahim sana guc kuvvet versin daha cok akrabalarini cagirabilesin insallah

yorulma geçiyorda ben de yiyorum biraz o kötü yaa...kaçamak yaptım hep sahurdada yedim eşime sinir oldum sinirden vurdum yameğe.....

Takımımmmmmmmmmmmmmmmmm,iyi günler bitanelerim,kaptanım gelmiş topiğimde çiçekler açmış,yerim Onuuuu Geldiği nasıl da belli olmuş kuzumun,25 dakikadır geçmişi okuyorum Canlarımsınız
wooooooowww Nev inanmiyorum.muhtesem bir degisiklik.nasil kibarlasmis her yerin.süpersin.iste böyle devam
Azerimmmm,teşekkür ederim bitanem Benim gibi tombik bir arkadaşım vardı,derdi ki:Bir şişko için en kötü şey,20 kilo verse de hala şişko olmasıdır-derdi O misal,gerçekten öyle bir an geliyor ki sanırım diyet için en tehlikeli dönem bu,kimse farketmiyor,fotolardan belli olmuyor;işte o dönem atlatılırsa herşey yoluna giriyor.Toprağa ekilmiş tohum misali,ekinler baş verene kadar sabır eden,ürünü heybesine dolduruyor.O misal;diyebilirim ki canım,işte kilo verdim dediğim ilk fotom bu oldu,çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim bitanem,kolları çalıştırmaya başlamak şart ama demi

Gülümmmm,ben de ölüyorum cacık diye biliyor musun 6 gündür,o aş erme bende de var Cacık olarak tüketirsen daha da tok tutar bitanem,afiyet olsun üzülme,atarsın kolayca sporun başlayınca bitanem

ayni sekilde nilosumm..bende Allahim izin verirde o gunleri gosterirse cok dikkatli beslenmeyi dusunuyorum bu kiloya gelip eziyet cekmek bilincsiz beslenmek istemiyorum..hem kendim icin hemde cocuk icin
Rabbimiz o günleri hayırlısı ile göstersin inşallah bize,o zaman inanıyorum ki çok bilinçli olucaz.Gülümmmmmmmmmm,senin çocuğun kimbilir nasıl güzel olur

Canımsınnnnn,teşekkür ederim prensesim,sen yoktun onu internetten almıştım gitti gidiyordan,gelince de çok hoşuma gitti,daha güzelleri Gülüm'e olsun herşeyin Damble yapıyım demi Gülüm,bir de şu kolları iki yana açıp küçük ve büyük daireler halinde çevirmek de sanırım etkili demi

niloss..nekadar tarcin nekadar karanfil ekleyecegiz..bende bugun sislik var, dun kacirdigimdanda kaynaklaniyor elbet ama 2.5 saat uykuylan duruyorum ondanda huzursuzum..bende dedigin tarifi iftardan sonra yapim icip yararim sonra
Bitanem 1 kupa içeceksen;1 kabuk tarçın ve 2-3 karanfil yeterli olur.Ben genelde 1 kabuk tarçın,4-5 karanfil,1-2 top karabiberle 2 kupalık yapıyorum elmam yoksa;elmanız varsa bu karışıma elma doğruyorsunuz bir de,o zaman tam ödem söktürücü oluyor canlarım.Ama evde malzemeler kalmadıysa ve acelemiz varsa en pratik ve etkili ödem söktürücü maydonoz suyu ile limon karışımı canlarım

Evet,KOÇ burcuyum,tam isabet Sınıf öğretmeniyim Sudem Oldukça disiplinli,ama bir o kadar da şefkatliyim öğrencilerime karşı,tatlı sert derler ya;bir bakışımla çıtları bile çıkmaz yaprak kımıldamaz sınıfta,bir bakışımla da 30 çocuk gelip aynı anda bana sarılır öyle dakikalarca kalırız Özlediğimi farkettim sen sorunca canlarımı Canım minnacık değil,koccaaamannnn faydanız oldu ne kadar teşekkür etsem azdır;tavsiyelerinizle ilk 6 günlük zor süreci çok rahat geçirdim Aslında ben kendimi çok iradesiz biri olarak tanıyorum ne garip İlk 100 özelliğin nedir desen,içinde iradeyi saymazdım.Ama sanırım iradeden öte hedefe kilitlenme bu;yani iradeye sahip olup olmadığım koruma dönemimdeki başarı ya da başarısızlığımla belli olacak gibi geliyor canım.Ama sorarsan nasıl böyle asıldın;diyete tutunmak benim için yaşama tutunmak oldu;hem de kendimden vazgeçtiğim bir dönemde Yılların bıkkınlığı ve hedefe kilitlenme diyelim;arkadaşınızın yaşı daha küçük sanırım;benim gibi 30 yıl çekseydi bu kiloyu,asılırdı bence Başarı hikayelerimizi inşallah beraber yazıcaz bitanem,bak sen mezun oldun bile maşallahhh

her zamanki gibi harika menun nevim
Teşekkür ederim bitanem Ama nedense bugün biraz içim ezildi açlıktan

neviiiiim yeni halin harika gorunuyor canimcim :81:

artik dualarimda Allahim bana nevin sahip oldugu iradeyi nasip eyle diyecegim
Canımsın Canım sen kendini iradesiz mi görüyorsun aslaaaa,bir eş ve bebek sorumluluğu ve emzirme esnasında diyet yapmak,benim başarmamdan daha büyük bir başarı benim gözümde;inan evde olduğum süre içinde çok daha iyi anladım sizi muazzam sofralara dokunamak tok evin aç kedisi gibiyim Sizin yaptığınız benim yalnız yaşarken yaptığım diyetten kat be kat takdiri hakediyor,gidişatın harika bence

kaptanimizin tekrar aramizda olma serefine olsa gerek
O'nun varlığı değdiği yere çiçekler açtırıyor,güzel kaptanım benim Nasıl da belli oldu geldiği kuzumuzun demi Rana'cım

sagol tatli gelinim rabbim sanada en guzelini nasip etsin insallah.seninde sansin ve bahtin acik olsun .
gercekten takim ruhu cok onemli .bakiyomda herzaman herkesin morali ve motivasyonu yuksek yoksa ramazandan boyle kazasiz belasiz cikamazdik
Bu takıma geçtiğim ve sizlerle tanıştığım 9 mayısı;diyetimin miladı olarak düşünüyorum hep;iyi ki varsınız,iyi ki yolum yolunuzla kesişti canlarım

amin cnm aminn..Allahim bizede oyle irade versin...nilosu gordukce ben dahada gaza geliyorum..hele fotolarini gordukcee dahada siki sarilmaya niyetliyim diyetime...hayirlisiyla biran once bitsin ramazan...sahalara geri donucem
Kuzum sen geldin mi beni duman edersin;geçen sene hadi yarışalım dedim;ana Bi baktım ki ben tin tin 88,87.5,87 gidiyorum;Kaptanım şöyle:88,86,83.5,82 O gün yarışımın bittiği gündür Kaptanımın azmi ve özellikle spor temposu gerçekten inanılmaz,maşallah bitanem

aradaki farki gormemek icin kor olmak lazim .baksana yariya bolunmus gibisin .kiz damble almana gerek yok al iki tane su sisesi solda giderken bile calisirsin millet su sanacak.demi ama paranda cebince kalsinben cok pis cimriyim ya
Canımsın,cimrilik değil ciğerim,tam kadınsın sen.Türk kadını tasarrufun da,eşinin alın terinin de kıymetini bilir,canımsın sen ya Tamam su şişesi kullanıcam

aminnnnnnnnn evet ya 92 -94 lerde çok çok kaldım oda o kilolardaydım son yıllarda ondan heralde patır patır gider artık inşallah
Bundan sonrası akar gider ablacım bak gör,7'lerde buluşucaz yakın zamanda

Canlarım 5 eylül pazartesi itibari ile takrar spor yarışımız başlasınnnnnnnnnnnnnn Başımızla beraber afacan çıtırım benim

hic muhabbetsiz topluluk olurmu .vay gec gelenlerin haline oku oku bitiremeyecekler
Evet Ganfed Hanım;14:50 idi nete girdiğimde,şu an 15:40 ve ben daha alıntıları cevaplıyorum

nasıl fark var inanılmaaaz...........
Teşekkür ederim Saferan'ım,kollar Temel Reis gibi kalmış ama demi Canım panik yapma,bu ara hareketin çok;aldığın kaloriyi verdiğin kalori götürüyordur

maaşllh bugun baya hareketliyiz :) işlerimi halledim derken sohbetinize yetiişemedim :)
Nev sana 2 aydır diyordu demi;hele bi izinlilerimiz dönsün okumayı bile yetiştiremeyeceksin geçmişi diye Hoşgeldilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Canlarımmmmmm haftaya bildirim yok bayram sebebiyle,bayramdan dönüşte verdiğimiz kilolar 2'ye bölünmeyecekmiş.Tatlımızı yesek de fazla abartmazsak,dönüşte çifte kupa kaldırırız.Hem azmimizin,hem sonucumuzun kupasını En kötü ihtimal kilomuzu koruyalım olur mu 7. takımmmmmmmmm :124::118::124:

Canımsın,o senin yansıman Pazara bişey kalmadı,ben senin adına çook heyacanlıyım.Allah huzurla ve sağlıkla kavuştursun siziiii

sen beni görsen, bu gece hic uyuyamadim heycandan, karnimin icinde kelebekler ucusuyor sanki. fena heycanliyim, sanki ilk defa görcem kocami
pazardan beri dukanda yumruk yapiyorum, kacamaklar yüzünden 83 kilo olmustum, bu sabah 79.3ü gördüm acaip mutluyum

İşte buuuuuuuuuuu,çok sevindim bitanem 7'leri görmek nasıl tarifsiz bir duygu değil mi canım ya,inşallah 6'ları da görürüz beraberce İçinde kelebekler mi uçuşuyor,yerim ben o kelebekleri ya,Rabbim 60 yaşına geldiğinde bile eşin kapıyı çaldığında,aynı kelebekleri uçursun içinde.Bizimkiler daha ipekböceği,kozada bekliyo Yiğidim,aslanım gelince uçuracak hepsini

Nedense yeni sayfaya geçemiyorum,şimdi bu mesajı yazdım acaba görüntülenirken beni de son sayfaya atar mı diye Attı valla

Son düzenleme:
nev, bacım sen bu topiğin delisi misin ne zaman görsem burdasın maşallah

bi bakayım 7. takıma diyorum en son mesajı nev yazmış

''Size tek bir kişi deli demedikçe,gerçekten iman etmiş olmazsınız ''hadis-i şerifindeki gibi olsaydı keşke bu delilik

Son düzenleme:

cok güzel bi duygu evet. amin amin... o kozalar kirilsin insallah dogru kisi ciksinda karsina

Yeni girdim cadı,gündüzleri pek olamıyorum ben;akşam full time Ben bu takımın meftunuyum,sevdalısıyım;delisi de denebilir.Deli oluyorum Onlara,deliler gibi seviyorum

cok güzel bi duygu evet. amin amin... o kozalar kirilsin insallah dogru kisi ciksinda karsina
Aminnn prensesim,senin kelebeklerinin de ömrünü 1 ömür sürdürsün Rabbim Biribirini seven eşleri gördükçe,ümidim çiçek açıyor;melekler bile sevinirmiş Onlar sarılırken,ne mutlu

Ohhhh,sıhhatler olsun,güle güle kullan canım

sağol... :)) çok uzundu saçlarım kestirdim, kızıla boyattım.. eşim bişi demiyor ama bakıp duruyor saclarıma

bende " itiraf et çok güzel olmuş, kendine yediremiyorsun " dedim. kahkaha atmaya başladı birde şu göbek gitsei süper olacak...

Eki Görüntüle 247040

Kadın olmak masallarda bile zor...

Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,
ya KURBAĞA öpersin,
ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin,
ya kuleye kapatılırsın,
ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın,
ya gece 12'de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır...

ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa AŞIK olursun =))))​

geçmiş olsun hülya şimdi nasılsın....

çoooooooooook beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…