Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Değişiklik her zaman iyidir canım,güle güle kullan.Eşine çok güldüm,ah erkekler ya söyleyin de kurtulun demi

Kuzu öyle deme,bazen de bir Mecnun'a Leyla olursun,bir Shrek'e Fiona

rana sudem kırmızıgül günydın akadaşlar
günaydın canım...
gecelerı topiğinizin kadrolu ziyaretçisi oldum diyebilirim...

haha...bayıldım ....kozada bekleyen ipek böcekleri ne güzel.....
canım kaçları okutucan bu sene?
ha bu arada biizm aslı 37 yaşında hehehe

Ne mutlu bize Sude'm.Sizler gibi engin yürekli kalbi aydınlık ziyeretçilerimizin her zaman başımız üzerinde yeri var Bitanem bu yıl 5 olduk kuzularımla,1 de almıştım,evlatlarım gibiler.Anne babanın zamanı geldiğinde yuvadan uçurması gibi evlatlarını,ben de kuzularımla vedalaşıcam bu yılın sonunda,düşünmesi bile hüzünlendirse de yolları ve bahtları açık olur inşallah

**7.TAKIM ** 221. ETAP**

Saferan(124.5)
doga3(91.1)
azerikızı(55/)
ganfed(52.5/0/%0)

nev81 (79.7/0.7/79/%0.88)
RANA.ABLE(66.3)
hulyaeyup(69)
PABYA(78)223.etapta geri dönmek üzere izne ayrıldı.
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%)

Canlarımmmm,0.7 kg ile açılış benden,yeni kilom 79 Buna göre ramazanda toplam verdiğim kilo 5 kg,yaz tatili toplamında ise temmuz-ağustos=8.7 kg Yani temmuz 1 de başlayan yaz tatilimi eylül 1 itibariyle 8.7 kg ile tamamlamış bulunuyorummmmm :124: Çoookkk mutluyummmmm,iyi ki varsınız,iyi ki yanımdasınız bu yolculukta takımımmmmmm Çoğu gitti,azı kaldıııııı

Son düzenleme:

tebrik ederim canıım..süpersiin.....

iftar öncesi 89,3 geldim 1,8 kğ vermişim bu hafta ramazanda da 3,6 yapıyor toplam ekleyemedim niyese epey bişeyler çıkıyor

yüzbin kere maşallah

**7.TAKIM ** 221. ETAP**

Saferan(124.5)
doga3(91.1/1.8/89.3/%1.98)
azerikızı(55/)
ganfed(52.5/0/%0)

nev81 (79.7/0.7/79/%0.88)
RANA.ABLE(66.3)
hulyaeyup(69)
PABYA(78)223.etapta geri dönmek üzere izne ayrıldı.

7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%)

Son düzenleme:
Harikasınnnnnnnnnnnn Ablam seninle gurur duyuyorummmmm

Allah razı olsun ablam,Allah sizleri başımdan eksik etmesin

seni seviyorum fıstığım
nevim sana zahmet eklermisin beni listeye oğlan tepemdepc yi bekliyor sıpa

eklemişsin bile

çizelgeden 100 gram gerideyim ama olsun kalsın öyle hırslanırım onu görünce belki gerideyim diye

dereceye girermiyiz acep:26::26:
Diğer çıtırlarımıza bağlı ama ablam,ramazanda gr kilo almadan giden bir takım için bundan büyük kupa yoktur En azından saç döker gibi üye dökmüyoruz Biz bunu başardık takımca,ramazanda takım olarak 20 kilodan fazla attık 4 haftada Bizi izlemeye devam edin

Son düzenleme:

aaa gerçek hiç artıya geçmedik demi iyi geceler çıtır nevim öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…