Değişiklik her zaman iyidir canım,güle güle kullan.Eşine çok güldüm,ah erkekler ya söyleyin de kurtulun demisağol... :)) çok uzundu saçlarım kestirdim, kızıla boyattım.. eşim bişi demiyor ama bakıp duruyor saclarımabende " itiraf et çok güzel olmuş, kendine yediremiyorsun " dedim. kahkaha atmaya başladı birde şu göbek gitsei süper olacak...
Eki Görüntüle 247040
Kadın olmak masallarda bile zor...
Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,
ya KURBAĞA öpersin,
ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin,
ya kuleye kapatılırsın,
ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın,
ya gece 12'de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır...
ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa AŞIK olursun =))))
günaydın canım...rana sudem kırmızıgül günydın akadaşlar
İşte buuuuuuuuuuu,çok sevindim bitanem7'leri görmek nasıl tarifsiz bir duygu değil mi canım ya,inşallah 6'ları da görürüz beraberce İçinde kelebekler mi uçuşuyor,yerim ben o kelebekleri ya,Rabbim 60 yaşına geldiğinde bile eşin kapıyı çaldığında,aynı kelebekleri uçursun içinde.Bizimkiler daha ipekböceği,kozada bekliyo Yiğidim,aslanım gelince uçuracak hepsini
Ne mutlu bize Sude'm.Sizler gibi engin yürekli kalbi aydınlık ziyeretçilerimizin her zaman başımız üzerinde yeri vargünaydın canım...
gecelerı topiğinizin kadrolu ziyaretçisi oldum diyebilirim...
haha...bayıldım ....kozada bekleyen ipek böcekleri ne güzel.....
canım kaçları okutucan bu sene?
ha bu arada biizm aslı 37 yaşında hehehe
Canlarımmmm,0.7 kg ile açılış benden,yeni kilom 79Buna göre ramazanda toplam verdiğim kilo 5 kg,yaz tatili toplamında ise temmuz-ağustos=8.7 kg Yani temmuz 1 de başlayan yaz tatilimi eylül 1 itibariyle 8.7 kg ile tamamlamış bulunuyorummmmm :124: Çoookkk mutluyummmmm,iyi ki varsınız,iyi ki yanımdasınız bu yolculukta takımımmmmmm Çoğu gitti,azı kaldıııııı
Eki Görüntüle 247168 Eki Görüntüle 247169 Eki Görüntüle 247170 Eki Görüntüle 247171
Teşekkür ederim Saferan'ımmmm
tebrik ederim canıım..süpersiin.....
iftar öncesi 89,3 geldim 1,8 kğ vermişim bu hafta ramazanda da 3,6 yapıyor toplam**7.TAKIM ** 221. ETAP**
Saferan(124.5)
doga3(91.1)
azerikızı(55/)
ganfed(52.5/0/%0)
nev81 (79.7/0.7/79/%0.88)
RANA.ABLE(66.3)
hulyaeyup(69)
PABYA(78)223.etapta geri dönmek üzere izne ayrıldı.
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%)
Canlarımmmm,0.7 kg ile açılış benden,yeni kilom 79Buna göre ramazanda toplam verdiğim kilo 5 kg,yaz tatili toplamında ise temmuz-ağustos=8.7 kg Yani temmuz 1 de başlayan yaz tatilimi eylül 1 itibariyle 8.7 kg ile tamamlamış bulunuyorummmmm :124: Çoookkk mutluyummmmm,iyi ki varsınız,iyi ki yanımdasınız bu yolculukta takımımmmmmm Çoğu gitti,azı kaldıııııı
Eki Görüntüle 247168 Eki Görüntüle 247169 Eki Görüntüle 247170 Eki Görüntüle 247171
Harikasınnnnnnnnnnnniftar öncesi 89,3 geldim 1,8 kğ vermişim bu hafta ramazanda da 3,6 yapıyor toplamekleyemedim niyese epey bişeyler çıkıyor
Allah razı olsun ablam,Allah sizleri başımdan eksik etmesinyüzbin kere maşallah
HarikasınnnnnnnnnnnnAblam seninle gurur duyuyorummmmm
Allah razı olsun ablam,Allah sizleri başımdan eksik etmesin
eklemişsin bile**7.TAKIM ** 221. ETAP**
Saferan(124.5)
doga3(91.1/1.8/89.3/%1.98)
azerikızı(55/)
ganfed(52.5/0/%0)
nev81 (79.7/0.7/79/%0.88)
RANA.ABLE(66.3)
hulyaeyup(69)
PABYA(78)223.etapta geri dönmek üzere izne ayrıldı.
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%)
Ekledim ablacımseni seviyorum fıstığım
nevim sana zahmet eklermisin beni listeye oğlan tepemdepc yi bekliyor sıpa
Ekledim ablacım
Diğer çıtırlarımıza bağlı ama ablam,ramazanda gr kilo almadan giden bir takım için bundan büyük kupa yokturdereceye girermiyiz acep:26::26:
Diğer çıtırlarımıza bağlı ama ablam,ramazanda gr kilo almadan giden bir takım için bundan büyük kupa yokturBiz bunu başardık takımca,ramazanda takım olarak 20 kilodan fazla attık 4 haftada,bu bile yeter 7. takımın azim ve birliğini kanıtlamaya,ama nafile anlamazlar hafiyecikler;idrak apayrı bir boyut Bizi izlemeye devam edin
İyi geceler canım ablam,ben de 7. takıma geçtiğim 9 mayısı dövme yaptırıyım diyorum koluma,miladımdıraaa gerçek hiç artıya geçmedik demiiyi geceler çıtır nevim öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?