Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydin herkese.ama benim cok uyum var.oglumu okula gönderdim.kizimi bekliyorum.birazdan oda cikacak.ondan sonra ben cup yataga.gözümü zor aciyorum valla.hatta su an bastigim tuslari cift görüyorum

**7.TAKIM ** 221. ETAP**

Saferan(124.5)
doga3(91.1/1.8/89.3/%1.98)
azerikızı(55/55/0/0%)
ganfed(52.5/52,5/0/%0)
nev81 (79.7/0.7/79/%0.88)
RANA.ABLE(66.3)
hulyaeyup(69/0,6/68,4/%0,87)
PABYA(78)geri dönmek üzere izne ayrıldı.

7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%)

**7.TAKIM ** 221. ETAP**

Saferan(124.5)
azerikızı(55/55/0/0%)
ganfed(52.5/52,5/0/%0)
RANA.ABLE(66.3/66.0/0.3/%0.45)

bu hafta listemiz hic fena gorunmuyor
kilo veren herkezi tebrik ediyorum
ozellikle dogacim takim ici birinciligi kaptin sanirim
TEBRIKLEEEEER

dogacim bir acildin pir acildin masallah allah nazarlardan saklasin harikasin .nevcim senide tebrik ediyorum azimle ve kararla yoluna devam ediyorsun .

herkese kucak dolusu sevgiler ben geldim,esasında salı akşamı geldim çarşamba anacığıma gittim dün temizlik vardı giremedim tatilim çok güzel geçti ama yusufta bende çok hastalandık ve hala iyileşemedik ....

maalesef ne kilo verdim ne aldım aynı kilomdayım ramazan sonrası herşey düzene girecek inşallah ...

nevim resmini gördüm harika olmuşsun rabbim hedeflediğin kiloya geldiğinde kiresimlerinikoymayı nasip etsin...

kızlar bu bin geceden hayırlı kadir gecemiz mübarek olsun, dualarımızda biribirimizi unutmayalım ....,

günaydınnnn kızlarrrr
Günaydın canım ablam

Eki Görüntüle 247450

hayirli kandiller..Allah dualarimizi kabul etsin insallah
Senin de kandilin mübarek olsun Gülüm,güzel kaptanım,Rabbim yolunu ve bahtını açık eylesin

Hülya'cım tebrik ederim,gerçekten ramazanda çok güzel kilo attın,harikasınnnnn

gunaydin butun fistiklara.ve hayirli cumalar herkese
Hayırlı cumalar,kandilin mübarek olsun paşamın annesi

aynen öyle oldu yaaaaaaaaaa.oku oku bitiremedim.oh sonunda bitti
tebrik ederim canim.cok güzel gidiyorsun.Allah nazarlardan saklasin
Teşekkür ederim bitanem,Allah razı olsun,bütün takımızı korusun Rabbimiz inşallah kem gözlerden,karanlık gönüllerden

Gunaydin canlarim
Hayirli cumalar ve hayirli kandiller hepinize
Günaydın canımın içi,kandilin mübarek olsun,verdiğin kilo için tebrik ederim maşallah

Ramazanı istikrarla eksilerek kapatan gurur tablomuzun içindesin canım,harikasınnnnnnnnnn

bu hafta hep davetteydik dikkat edemedim fazla
ama yinede muslinin hatirina 300 gram gitmis
O müsli nasıl bir mucizedir ya

bu hafta listemiz hic fena gorunmuyor
kilo veren herkezi tebrik ediyorum
ozellikle dogacim takim ici birinciligi kaptin sanirim
TEBRIKLEEEEER
Ramazanı nasıl geçirdiğimizi akşam istatistiklere dökücem canlarım,sizi anlatabilecek bir övgü cümlesi bulamıyorum artık,tek söyleyebileceğim harikasınız

dogacim bir acildin pir acildin masallah allah nazarlardan saklasin harikasin .nevcim senide tebrik ediyorum azimle ve kararla yoluna devam ediyorsun .
Teşekkür ederim Ganfed'immmm,bu hafta Doğa ablamız'a bin maşallah,artık bundan sonra 7'lere uçacak Doğa'mız

Hoşgeldinnnnnnn Mübarek kandilde sefalar getirdin takımına,nasılsın Esra'cım?Öncelikle çok teşekkür ederim duan için bitanem,Rabbimiz hepimizi hedeflerimize eriştirsin inşallah.Canım tatil ortamında kilonu koruman harika,zaten senden yana bu konuda hiç şüphem olmadı Maşallah sana
Tüm müslüman kardeşlerimizin kandili mübarek olsun

merhabalar kızlar kaptanın onayı ile artık bende 14 takımdan 7 takıma transferim..
hemen kendimi tanıtayım
ismim ayşen:) 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim çalışmıyorum yarışmaya şu an için istbldan katılıyorum seneye nasipse şark görevine gidicez..
henüz bir sıpam yok bebek tedavi sürecinde aldığım kiloları vermeye uğraşıyorum
aslında hayatımın hiç bir döneminde çok zayıf bir kız olmadım ben..
diyet değil sağlıklı yaşama marotonu diyeyim :) 17 martta 84 kilo ile başladım şu an çizelgemdende görüldüğü üzre hatta bu hafta verdiğim 1 kiloyuda çıkmadım henüz :) 66.8 kiloyum hedefim inşlh 55 boyum 1.69

ne yazacağımıda unuttum heyecandan
ama nev esra anşa sizlerle tekrar aynı grupta azimle yarışacak olduğumdan dolayı çok mutluyum

Hoşgelmişsin Ayşen'cim,çok duygulandım ismini altta mesajını burda görünce;Allah gelişinle takıma;takım atmosferi ile sana güzellikler getirsin inşallah.Benim bulduklarımı bulmayı nasip eylesin bu güzel insanlar arasında.Kız maşallah ne güzel kilo vermişsin nerdeyse 18 kilooooooooooo Allah azmini daim eylesin canım,valla harikasın Hoşgeldin canım Eki Görüntüle 247501

aminnn canım şu mübarek günde ne güzel dualar bunlar
amaninn bana diyene bak hele nerdeyse 30 kilo vermiş :)
amin canım artık şu fazlalıklarımızdan bir an önce sağlıkla kurtulalım hep beraber inşlh

hoşbulduk tatlımm

**7.TAKIM ** 221. ETAP**

Saferan(124.5)
azerikızı(55/55/0/0%)
ganfed(52.5/52,5/0/%0)
roseberry(62.1/62.1/0/%0)
(219.etapta 62.1 kg ile izne ayrılmıştı,kilosu aynı)
Ayşen34(67.8/67.8/0/%0)
14. takımdan transfer oldu.
PABYA(78)
geri dönmek üzere izne ayrıldı.

Son düzenleme:
nevim ben şimdi çıkıyorum dışarda işlerim var abim için bizim eve ikametgah alıcaz inşlh işe başlıyorda artık çokk şükür rabbime...

bu arada

herkesin cuması ve kadir gecesi mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul eylesin hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı dertli olanlara deva iş isteyene hayırlı iş eş isteyene hayırlı eş çocuk isteyene hayırlı evlatlar bizleride bayrama tertemiz günahsız bir sayfayla erişmemizi nasip eylesin
amin.

Sorma Ayşen'im,tickerime her baktığımda,benim olduğuna inanamıyorum,sen benim 105 kilo hallerimi bilirsin,ben senin 84;ne günlerdi Rabbimiz bir daha o kilolu günlerimize döndürmesin bizi,kilo alacaksak bile hayırdan alalım inşallah Amin Zaten ne kalmış senin kuzu,spor yapıyor musun Ayşen'im,sarkma oldu mu bu kiloları verince?

Amin,Allah razı olsun güzel duaların için canım,abin için de çok sevindim,Allah hayırlı kazançlar nasip eylesin.Görüşürüz

**7.TAKIM ** 221. ETAP**

Saferan(124.5/124.5/0/0%)
azerikızı(55/55/0/0%)
ganfed(52.5/52,5/0/%0)
roseberry(62.1/62.1/0/%0)(219.etapta 62.1 kg ile izne ayrılmıştı,kilosu aynı)

geç kaldım affedin ..eşimden dolayı giremedim..kilom aynı...inş.bayramdan sonra daha güzel sonuçlar alırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…