bu hafta hep davetteydik dikkat edemedim fazla
ama yinede muslinin hatirina 300 gram gitmis
Günaydın canım ablamgünaydınnnn kızlarrrr
Senin de kandilin mübarek olsun Gülüm,güzel kaptanım,Rabbim yolunu ve bahtını açık eylesin
Hülya'cım tebrik ederim,gerçekten ramazanda çok güzel kilo attın,harikasınnnnn**7.TAKIM ** 221. ETAP**
Saferan(124.5)
doga3(91.1/1.8/89.3/%1.98)
azerikızı(55/)
ganfed(52.5/0/%0)
nev81 (79.7/0.7/79/%0.88)
RANA.ABLE(66.3)
hulyaeyup(69/0,6/68,4/%0,87)
PABYA(78)223.etapta geri dönmek üzere izne ayrıldı.
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%)
Hayırlı cumalar,kandilin mübarek olsun paşamın annesigunaydin butun fistiklara.ve hayirli cumalar herkese
Teşekkür ederim bitanem,Allah razı olsun,bütün takımızı korusun Rabbimiz inşallah kem gözlerden,karanlık gönüllerdenaynen öyle oldu yaaaaaaaaaa.oku oku bitiremedim.oh sonunda bitti
tebrik ederim canim.cok güzel gidiyorsun.Allah nazarlardan saklasin
Günaydın canımın içi,kandilin mübarek olsun,verdiğin kilo için tebrik ederim maşallahGunaydin canlarim
Hayirli cumalar ve hayirli kandiller hepinize
Ramazanı istikrarla eksilerek kapatan gurur tablomuzun içindesin canım,harikasınnnnnnnnnn**7.TAKIM ** 221. ETAP**
Saferan(124.5)
doga3(91.1/1.8/89.3/%1.98)
azerikızı(55/55/0/0%)
ganfed(52.5/52,5/0/%0)
nev81 (79.7/0.7/79/%0.88)
RANA.ABLE(66.3/66.0/0.3/%0.45)
hulyaeyup(69/0,6/68,4/%0,87)
PABYA(78)geri dönmek üzere izne ayrıldı.
7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%)
O müsli nasıl bir mucizedir yabu hafta hep davetteydik dikkat edemedim fazla
ama yinede muslinin hatirina 300 gram gitmis
Ramazanı nasıl geçirdiğimizi akşam istatistiklere dökücem canlarım,sizi anlatabilecek bir övgü cümlesi bulamıyorum artık,tek söyleyebileceğim harikasınızbu hafta listemiz hic fena gorunmuyor
kilo veren herkezi tebrik ediyorum
ozellikle dogacim takim ici birinciligi kaptin sanirim
TEBRIKLEEEEER
Teşekkür ederim Ganfed'immmm,bu hafta Doğa ablamız'a bin maşallah,artık bundan sonra 7'lere uçacak Doğa'mızdogacim bir acildin pir acildin masallah allah nazarlardan saklasin harikasin .nevcim senide tebrik ediyorum azimle ve kararla yoluna devam ediyorsun .
Hoşgeldinnnnnnnherkese kucak dolusu sevgiler ben geldim,esasında salı akşamı geldim çarşamba anacığıma gittim dün temizlik vardı giremedim tatilim çok güzel geçti ama yusufta bende çok hastalandık ve hala iyileşemedik ....
maalesef ne kilo verdim ne aldım aynı kilomdayım ramazan sonrası herşey düzene girecek inşallah ...
nevim resmini gördüm harika olmuşsun rabbim hedeflediğin kiloya geldiğinde kiresimlerinikoymayı nasip etsin...
kızlar bu bin geceden hayırlı kadir gecemiz mübarek olsun, dualarımızda biribirimizi unutmayalım ....,
Hoşgelmişsin Ayşen'cim,çok duygulandım ismini altta mesajını burda görünce;Allah gelişinle takıma;takım atmosferi ile sana güzellikler getirsin inşallah.Benim bulduklarımı bulmayı nasip eylesin bu güzel insanlar arasında.Kız maşallah ne güzel kilo vermişsin nerdeyse 18 kilooooooooooomerhabalar kızlar kaptanın onayı ile artık bende 14 takımdan 7 takıma transferim..
hemen kendimi tanıtayım
ismim ayşen:) 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim çalışmıyorum yarışmaya şu an için istbldan katılıyorum seneye nasipse şark görevine gidicez..
henüz bir sıpam yokbebek tedavi sürecinde aldığım kiloları vermeye uğraşıyorum
aslında hayatımın hiç bir döneminde çok zayıf bir kız olmadım ben..
diyet değil sağlıklı yaşama marotonu diyeyim :) 17 martta 84 kilo ile başladım şu an çizelgemdende görüldüğü üzre hatta bu hafta verdiğim 1 kiloyuda çıkmadım henüz :) 66.8 kiloyum hedefim inşlh 55 boyum 1.69
ne yazacağımıda unuttum heyecandan
ama nev esra anşa sizlerle tekrar aynı grupta azimle yarışacak olduğumdan dolayı çok mutluyum
Hoşgelmişsin Ayşen'cim,çok duygulandım ismini altta mesajını burda görünce;Allah gelişinle takıma;takım atmosferi ile sana güzellikler getirsin inşallah.Benim bulduklarımı bulmayı nasip eylesin bu güzel insanlar arasında.Kız maşallah ne güzel kilo vermişsin nerdeyse 18 kiloooooooooooAllah azmini daim eylesin canım,valla harikasın Hoşgeldin canım Eki Görüntüle 247501
Sorma Ayşen'im,tickerime her baktığımda,benim olduğuna inanamıyorum,sen benim 105 kilo hallerimi bilirsin,ben senin 84;ne günlerdiaminnn canım şu mübarek günde ne güzel dualar bunlar
amaninn bana diyene bak hele nerdeyse 30 kilo vermiş :)
amin canım artık şu fazlalıklarımızdan bir an önce sağlıkla kurtulalım hep beraber inşlh
hoşbulduk tatlımm
Amin,Allah razı olsun güzel duaların için canım,abin için de çok sevindim,Allah hayırlı kazançlar nasip eylesin.Görüşürüznevim ben şimdi çıkıyorum dışarda işlerim var abim için bizim eve ikametgah alıcaz inşlh işe başlıyorda artık çokk şükür rabbime...
bu arada
herkesin cuması ve kadir gecesi mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul eylesin hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı dertli olanlara deva iş isteyene hayırlı iş eş isteyene hayırlı eş çocuk isteyene hayırlı evlatlar bizleride bayrama tertemiz günahsız bir sayfayla erişmemizi nasip eylesin
amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?