Çok az kaldı o günleri görmemize,çok az inşallahAllah hepinizden razi olsun canim...bende sizleri cok ozledim ve cok seviyorummm...birhafta daha kaldi sonra hep beraber kalan fazlaliklarimizida verip kurtulacagiz bu kilo derdinden ve hep beraber koruma topigimde sohbetler edecegiz insalllahhhsonrada ben buyuk ihtimal sizlere lokmani anlatmaktan basinizi sisirecegimm
ellerine sağlık nevim ne iyi akıl etmişsinCanlarım listemizi hesapladım,kardeş takımımızın onayına sundum,paylaşıma ekledim,son vekaleten bildirim görevimi de çok şükür tamamladım.Artık bir sonraki bildirim günümüz 9 eylül cuma günü.Önümüzde 2 hafta var ve bu 2 haftayı en azından kilomuzu koruyarak geçirmeye çalışalım,-ki 15 gün az bir süre değil,kilo vemek için de çok ideal bir zaman dilimi canlarım.Akşam bireysel ve takım olarak ramazan istatistiklerimizi yayınlıycam,o zaman kendinizle ve takımızla daha da gurur duyacaksınız.Bütün bir ramazan bu takım nerdeyse 25 kilo attı,bunun üzerine başka cümleye gerek var mı bilmiyorum,tebrik ederim canlarım,sizi seviyorum
aman safişim geçmiş olsun bilirim ramazanın başında da benim böyle olmuştu ishal kusma mide ağrısı diafurl diye bi ilaç var o çok iyi gelmişti aldırabilsen hemen iyi olur ucuzda bişeyellerine sağlık canım ....sen varken gözümüz arkada kalmıyor.....
ben çok rahatsızım yaa..ne yapcam bilmiyorum...2-3 gündür bağırsaklarım bozuk zehirlenmiş gibi şimdi de mideme kramplar giriyor..çok kötüyüm daha çok olursa mide ilacı istedim eşimden orucu bozucam dayanamazsam....bir şey dokundu ama ne anlamadım yaaa...ya da sinirsel mide ağrısı bende moral bozukluğu hemen mideme vuruur..
Allah hepinizden razi olsun canim...bende sizleri cok ozledim ve cok seviyorummm...birhafta daha kaldi sonra hep beraber kalan fazlaliklarimizida verip kurtulacagiz bu kilo derdinden ve hep beraber koruma topigimde sohbetler edecegiz insalllahhhsonrada ben buyuk ihtimal sizlere lokmani anlatmaktan basinizi sisirecegimm
herkese kucak dolusu sevgiler ben geldim,esasında salı akşamı geldim çarşamba anacığıma gittim dün temizlik vardı giremedim tatilim çok güzel geçti ama yusufta bende çok hastalandık ve hala iyileşemedik ....
maalesef ne kilo verdim ne aldım aynı kilomdayım ramazan sonrası herşey düzene girecek inşallah ...
nevim resmini gördüm harika olmuşsun rabbim hedeflediğin kiloya geldiğinde kiresimlerinikoymayı nasip etsin...
kızlar bu bin geceden hayırlı kadir gecemiz mübarek olsun, dualarımızda biribirimizi unutmayalım ....,
ayy valla canım eski resimlerime ve kat kat olmuş göbeğimi gördükçe resmen yarım dünya olduğumu daha iyi anlıyorumSorma Ayşen'im,tickerime her baktığımda,benim olduğuna inanamıyorum,sen benim 105 kilo hallerimi bilirsin,ben senin 84;ne günlerdiRabbimiz bir daha o kilolu günlerimize döndürmesin bizi,kilo alacaksak bile hayırdan alalım inşallah Amin Zaten ne kalmış senin kuzu,spor yapıyor musun Ayşen'im,sarkma oldu mu bu kiloları verince?
Amin,Allah razı olsun güzel duaların için canım,abin için de çok sevindim,Allah hayırlı kazançlar nasip eylesin.Görüşürüz
hoş geldin ayşen
hosgeldin canim.heyecanlanma heycanlanma,biz cok $eker bir takimiz.insallah geri kalan kilolarinida bizimle birakirsin burada
hoşgeldin canıım........
hg canim tatilinin iyi gecmesine cok sevindim.sanada biricik oglunada gecmis olsun cabuk atlatirsiniz insallah
Rica ederim güzel ablam benim,şimdi hesaplamalara başlıycamellerine sağlık nevim ne iyi akıl etmişsin
Aynı şekilde canım,bizim de sporlarımız şaştı haklı olarak ramazan rehaveti ile birlikte.Ama ramazandan sonra eylül başı takım içi spor yarışımız başlıyor.Şimdiden söyleyim;hepimizin toplamı bile Kırmızıgül kaptanımın yaptığı spora yetişemiyor,yeni dönemde tek hedef Kırmızıgülayy valla canım eski resimlerime ve kat kat olmuş göbeğimi gördükçe resmen yarım dünya olduğumu daha iyi anlıyorum
gerçekten hayatta verdiğim en doğru kararlardan üçüncüsüydü diyete başlamak ve yılmadan devam etmek
amin canım hayırdna alsak bile en fazla 10 kilo alalım
şu an için sarkma yok canım sadece etlerim yumuşadı bileklerim felan inceldi parmaklarım bile incelmiş yüzüklerim dönüyo bi suya girse elim hemen çıkıyoar :)
ramazandan önce koşu bandında 1 saat yürüyodum canım ama ramazan dolayısı ile kapalıyız
inşlh bayramdan sonra sıkıca asılıcam sporumada
sağolasın canım yaa inan türkiyenin en iyi ünilerinden birinden mezun ama 2 senedir iş bulamadı
çok şükür inşlh hiç bi sorun çıkmazda devam eder
Merhaba canım,elbette metabolizma spor besinler de etki etmekle birlikte farklı farklı her metabolizmada,19 kilo için en az 6 ay hedeflemeni öneriyorum,6 ayda çok rahat atarsın canım benim.Çünkü tüm doktor ve beslenme uzmanlarının tavsiyesi ayda 3.5-4 kg'ın sağlıklı ve kalıcı olabildiği.Ben 26 kiloyu tam 7 ayda verdim,bu da yada tam tamına 3.5 kg vermiş olduğumu gösteriyor,bu anlamda mutluyum.Başaracağından hiç şüphem yok.Takımlara katılmak istersen sana linki kopyalayım,amacını hikayeni yazarsan takım kaptanlarından biri sana davet gönderecektir,Allah emeklerini boşa çıkarmasın canımizmirden selamlar kızlar,bende ramazan öncesi başlamıştım diyet ve spora bayram sonu bende sizinle devam edicem işşallah,şu an 79 kiloyum 60,65 olmak istiyorum ayda kaç kilo verebiliyosunuz bu diyetle acepp
Takımımızın kural ve tanıtım formunu birazdan eklerim bitanem,menün çok hafif çok güzel,abine de çok sevindim,devamı da gelir inşallahakşam için kendime ıspanak kavurması ve fasulye kavurması yapıyorum çok az yağ ile..
allahtan abimde seviyo sebze yemeklerinide sorun olmuyo
yarın akşam üzeride yolcuyuz nasipse bayram için annemlerin yanına 5 6 gün kalıp dönücez nasipse
orda bağlantı çok yavaş giremiyorum kk ya haber vereyim şimdiden
birde kızlar takımda kural varmı bileyim yanii
Geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin.çok sağol canım,henüz işler bitmedi giremyorum eşim yarın kıl dönmesinden ameliyat olacak anneme geldim bugün,akşam sultanahmete gidicez kızkardeşimle usufu anneme bırakıcam inşallah sabaha kadar dua ederiz evde şeytan mı nefs mi bilmem uykumu getiriyor ....
anneme iftara misafir var 1 kepçe çorba ve patlıcan musakka yemeyi düşünüyorum ...
ayşen de buraya transfer olmuş hoşgeldin ayşennnnn....
Biz de seni çok özledik canım benimorucumu açtım eşimi yolladım hava çok bunaltıcı resmen su döküyorlar tepemden eylülde hava serinler inşallah ...
nevim ördüm seni nasılsın canım çok özledim sizi...
çok sağol canım,henüz işler bitmedi giremyorum eşim yarın kıl dönmesinden ameliyat olacak anneme geldim bugün,akşam sultanahmete gidicez kızkardeşimle usufu anneme bırakıcam inşallah sabaha kadar dua ederiz evde şeytan mı nefs mi bilmem uykumu getiriyor ....
anneme iftara misafir var 1 kepçe çorba ve patlıcan musakka yemeyi düşünüyorum ...
Rica ederim güzel ablam benim,şimdi hesaplamalara başlıycam
Aynı şekilde canım,bizim de sporlarımız şaştı haklı olarak ramazan rehaveti ile birlikte.Ama ramazandan sonra eylül başı takım içi spor yarışımız başlıyor.Şimdiden söyleyim;hepimizin toplamı bile Kırmızıgül kaptanımın yaptığı spora yetişemiyor,yeni dönemde tek hedef KırmızıgülKIRMIZI Son halin tam bir çıtır olmuş ayrıca :124:
Merhaba canım,elbette metabolizma spor besinler de etki etmekle birlikte farklı farklı her metabolizmada,19 kilo için en az 6 ay hedeflemeni öneriyorum,6 ayda çok rahat atarsın canım benim.Çünkü tüm doktor ve beslenme uzmanlarının tavsiyesi ayda 3.5-4 kg'ın sağlıklı ve kalıcı olabildiği.Ben 26 kiloyu tam 7 ayda verdim,bu da yada tam tamına 3.5 kg vermiş olduğumu gösteriyor,bu anlamda mutluyum.Başaracağından hiç şüphem yok.Takımlara katılmak istersen sana linki kopyalayım,amacını hikayeni yazarsan takım kaptanlarından biri sana davet gönderecektir,Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
Takımımızın kural ve tanıtım formunu birazdan eklerim bitanem,menün çok hafif çok güzel,abine de çok sevindim,devamı da gelir inşallah
Geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin.
sen bizim takimdamisin tatlim ne zaman katildin hic haberim olmadi ya ben cok mu uzak kaliyom takimdan nedir:26:izmirden selamlar kızlar,bende ramazan öncesi başlamıştım diyet ve spora bayram sonu bende sizinle devam edicem işşallah,şu an 79 kiloyum 60,65 olmak istiyorum ayda kaç kilo verebiliyosunuz bu diyetle acepp
afiyet olsun guzelim takimimizada hg insallah bu sefer sorun cikmaz :18:.kurallarimiz var tabiki canim bazilarini ben soyleyim gerisini kaptanimiz tamamlar senin icin .5 mesaj kuralimiz var oncelikle tabi bu alt sinir uzeri sinirsiz istedigin kadar yaz burda bol paylasim cok onemli birde takim arkadaslarimiz arasinda sicak muhabbet var sende insallah bizim gibi sicacik sohbetlere katilirsin memnun oluruz .birde birde motivesi dusen arkadaslarimizi bol bol mitive etmek .( bu aralar benim buna cok ihtiyacim var.en onemliside takimimiza katilim formu var onu doldurman gerek onu sevgili kaptanimiz sana sunacaktir bu kadar .insallah kizin gozunu korkutmadim nevcimakşam için kendime ıspanak kavurması ve fasulye kavurması yapıyorum çok az yağ ile..
allahtan abimde seviyo sebze yemeklerinide sorun olmuyo
yarın akşam üzeride yolcuyuz nasipse bayram için annemlerin yanına 5 6 gün kalıp dönücez nasipse
orda bağlantı çok yavaş giremiyorum kk ya haber vereyim şimdiden
birde kızlar takımda kural varmı bileyim yanii
çok sağol canım,henüz işler bitmedi giremyorum eşim yarın kıl dönmesinden ameliyat olacak anneme geldim bugün,akşam sultanahmete gidicez kızkardeşimle usufu anneme bırakıcam inşallah sabaha kadar dua ederiz evde şeytan mı nefs mi bilmem uykumu getiriyor ....
Tamam bitanem,bir daha ki bildirimde not düşeriz listeye,yavrum sende 169 cm boy var,55 kilo ile seni görürse,eşin işe bile gidemez haberin olsun,manken olursunyarışmı süper canım çok iyi olur sporsuz diyet pek sağlıklı ve kalıcı olmuyo biliyosun hem spor yaptıkça insna daha dinç oluyo
bu arada nevcim benim hedef kilomu 55 olarak değiştirseydin iyi olurdu canımcım
ben menümüde yazayım
sahura kalkamadım dün gece
iftar
5 6 kaşık ıspanak kavurma
3 kaşık fasulye kavurma
1 kase cacık
3 hurma
birazdan yeşil çayımı içicem sonra form çayı
sahura kadar ayakyatım inşlh bu gece ibadet gecesi
şeftali yerim ilerleyen saatlerde
sen bizim takimdamisin tatlim ne zaman katildin hic haberim olmadi ya ben cok mu uzak kaliyom takimdan nedir:26:
afiyet olsun guzelim takimimizada hg insallah bu sefer sorun cikmaz :18:.kurallarimiz var tabiki canim bazilarini ben soyleyim gerisini kaptanimiz tamamlar senin icin .5 mesaj kuralimiz var oncelikle tabi bu alt sinir uzeri sinirsiz istedigin kadar yaz burda bol paylasim cok onemli birde takim arkadaslarimiz arasinda sicak muhabbet var sende insallah bizim gibi sicacik sohbetlere katilirsin memnun oluruz .birde birde motivesi dusen arkadaslarimizi bol bol mitive etmek .( bu aralar benim buna cok ihtiyacim var.en onemliside takimimiza katilim formu var onu doldurman gerek onu sevgili kaptanimiz sana sunacaktir bu kadar .insallah kizin gozunu korkutmadim nevcimsimdi diyecek eli sopali takima dustum eyvaaah!
gecmis olsun esine simdiden .dualarinizda bizide hatirlayin tatlim .bu ayda seytan zincirli kuzum nefistendir uyku hali insallah yeneceksin o nefsi
.evet artik oda bizimle beraber devam edecek yolun sonunu hep beraber tamamliyacagiz
Tamam bitanem,bir daha ki bildirimde not düşeriz listeye,yavrum sende 169 cm boy var,55 kilo ile seni görürse,eşin işe bile gidemez haberin olsun,manken olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?