Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

**7.TAKIM ** 221. ETAP**

Saferan(124.5/124.5/0/0%)
doga3(91.1/1.8/89.3/%1.98)
azerikızı(55/55/0/0%)
ganfed(52.5/52,5/0/%0)
nev81 (79.7/0.7/79/%0.88)
RANA.ABLE(66.3/66.0/0.3/%0.45)
hulyaeyup(69/0,6/68,4/%0,87)
Aysen34(67.8/66.8/1/%1.47)14.takımdan transfer oldu.
roseberry(62.1/62.1/0/%0)(219.etapta 62.1 kg ile izne ayrılmıştı,kilosu aynı)
PABYA(78)geri dönmek üzere izne ayrıldı.

7.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: (%0.63)

Son düzenleme:
ben bu ramazan çok zorlandım ya sadece iftarda yemem ragmet gitmedi kilolar fazla oyasaki çok umutluydum en az 5 kilo diyordum ama malesef 3 kilo gitti.sağlık olsun.inş ramazandan sonra almayız kilocuklar böle vucut alıştı.normale dönünce alırmıyızki ne dersiniz

Günaydın canım ablam

Teşekkür ederim Ganfed'immmm,bu hafta Doğa ablamız'a bin maşallah,artık bundan sonra 7'lere uçacak Doğa'mız

hoş geldin ayşen

hosgeldin canim.heyecanlanma heycanlanma,biz cok $eker bir takimiz.insallah geri kalan kilolarinida bizimle birakirsin burada

sabahtan beri çamaşırla uğraşıyorum şimdi sondan bir önceki parti bitti serip kuaföre gidicem kaş operasyonu için hazır kız uyumuşken

Canım,bence ramazanı çok iyi çıkardın,akşam ramazan istatistiklerimi yayınlıycam bireysel ve takımca,o zaman çok daha net görebileceksin kendini
hosgeldin canim.heyecanlanma heycanlanma,biz cok $eker bir takimiz.insallah geri kalan kilolarinida bizimle birakirsin burada

*4.TAKIM 221.ETAP**

hasretim34(/61.5/61.5/0/%0)
nidah(58.2/58.0/0.2/%0.34 )
nazkaa(63.7/64.5/-0.8/-%1.26)
capri (57.4/57.1/0.3/% 0.52)
betussssss(68.3/) Geri dönmek üzere ayrildi
berry31(62)paylasimda ve bildirimde bulunmadigi icin diskalifiye
deniz1984(86.8/87.8/-1/%-1.15)
iremögze(75.3/74.8/0.5/%0.66)
Meyvenull (62.7)Geri dönmek üzere ayrildi
bijoux(72.4/69.4/3/%4.14)

4.Takim toplam yüzdesi(0.46)

seninde kandilin mübarek olsun canim

Canlarım listemizi hesapladım,kardeş takımımızın onayına sundum,paylaşıma ekledim,son vekaleten bildirim görevimi de çok şükür tamamladım.Artık bir sonraki bildirim günümüz 9 eylül cuma günü.Önümüzde 2 hafta var ve bu 2 haftayı en azından kilomuzu koruyarak geçirmeye çalışalım,-ki 15 gün az bir süre değil,kilo vemek için de çok ideal bir zaman dilimi canlarım.Akşam bireysel ve takım olarak ramazan istatistiklerimizi yayınlıycam,o zaman kendinizle ve takımızla daha da gurur duyacaksınız.Bütün bir ramazan bu takım nerdeyse 25 kilo attı,bunun üzerine başka cümleye gerek var mı bilmiyorum,tebrik ederim canlarım,sizi seviyorum

hoşgeldin canıım........

Tek tek kontrol ettim,listeniz tamamdır bitanem.

ellerine sağlık canım ....sen varken gözümüz arkada kalmıyor.....

ben çok rahatsızım yaa..ne yapcam bilmiyorum...2-3 gündür bağırsaklarım bozuk zehirlenmiş gibi şimdi de mideme kramplar giriyor..çok kötüyüm daha çok olursa mide ilacı istedim eşimden orucu bozucam dayanamazsam....bir şey dokundu ama ne anlamadım yaaa...ya da sinirsel mide ağrısı bende moral bozukluğu hemen mideme vuruur..

Rica ederim canım benim,artık Nev'in okulu açılıyor ya paylaşımını ve spor sayımlarını ancak halleder.2 ay boşken elimden gelenin en fazlasını yapmaya çalıştım,umarım noksanım az faydam çok olmuştur Canım bi doktora gitsen ya,ya bişey zehirlediyse Allah korusun

bilmiyorum ki yaa biraz uzaniim bel ki geeçr....kadınların derdi hiç bitmez ....

Bitanem...senin azmin ve cabandan dolayi cok tebrik ediyorum ben tatildeyken bile arada baktim nasil gidiyor takim diye..ve senin cabani gordukce cok mutlu oldum..takimin hareketlenmesi icin nasil cirpindigini...gozum arkada kalmadi hic.. Allah razi olsun senden canim..hakkini helal et 54:

Sizleride unutmadim kizlar...sizlerde destek olmasaydiniz takim sessiz kalirdi...hepinize cok tesekkur ediyorum ve cizleri cokkk seviyorum..hep boyle bagli olalim birbirimize

gecmis olsun safisimm..ramazan ayinda oluyor insan bazen oyle..migde zorluk cekiyor bazen..iki gun once bende oldum...migdem felaket bulandi..ama benimki pis bogazimdandi..tatli tuzlu ne varsa karistirmistim

dikkat et kendine bitanem..tekrar gecmis olsun

Gülümmmmm,güzel kaptanım Hakkım varsa helal olsun bitanem.Sen giderken dedin ya -takım size emanet-,işte o andan itibaren akan sular durdu benim için,emanete hiç ihanet olur mu,hem de bu emanet senin kadar savdiğim ve saygı duyduğum bir insanınsa.Kaptanım,Gülüm akşam ramazan ve temmuz-ağustos istatistiklerimizi yayınlıcam,o zaman sen de bizimle gurur duyacaksın inşallah Seni seviyoruz ve takımca çok özledik,sen bu takımın ruhusun,bu son ayrılığımız olsun ve geçmiş bitmiş olsun,sensiz olmuyorrrrrrrrrr,bi daha tatil yok sana

Son düzenleme:

Allah hepinizden razi olsun canim...bende sizleri cok ozledim ve cok seviyorummm...birhafta daha kaldi sonra hep beraber kalan fazlaliklarimizida verip kurtulacagiz bu kilo derdinden ve hep beraber koruma topigimde sohbetler edecegiz insalllahhh sonrada ben buyuk ihtimal sizlere lokmani anlatmaktan basinizi sisirecegimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…