Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende hedefime onu koydum canim iki ay sonra memlekete gidecegim .diplomami alip oyle gideyim diyorum bakalim insallah basaracagimsizlerin destegiyle

ee ben eksik kalmıym barii ismimi sonra sölerim şimdi herşeyi yazıcam hemen anlaşırım( yada nevim söyler)3 çocuğum var 2 oğlan 17,5 ve 15 yaşında 1 kız doğa hanım 2 hafta sonra 2 yaşında olucak 20 yıllık memurum azdan azdan gönderiyorum yağları 89 u gördüm ya sevincim gören beni ancelina colii oldum sanır

kızlar sohbet şahane ama kalkmam lazım ezan okunuyor teraviyi kılıp bir dünya ütü yapmam lazım
valiz hazırlıycam daha yarın yolcuyuz inşlh
annecim dört gözle bizi bekliyor doğum günümde yanlarında olcağım için çok daha mutluyum ben

gece buralarda olurum :92:

öpüyorum geleceğin sindy bebekleri

Son düzenleme:

dogacim angelina juli halt etmis yaninda sen ondan kat kat degerlisin bizim icin

bende hedefime onu koydum canim iki ay sonra memlekete gidecegim .diplomami alip oyle gideyim diyorum bakalim insallah basaracagimsizlerin destegiyle

oo desene görenler imrenerek bakacak sana
nazar boncuklarını takmayı unutma giderken
inşlh canım bende kurban bayramını hedef koymuştum inşlh nasip olur

maşallah allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin evlatlarınla ablacım
ablacım diyorum sanırım yaşça büyüksün benden tabi istemezsen demem
olsun canım 100 lerden 8 leri görmek büyük başarı ne kadar övünsen azdır yani
insna zayıfladıkça daha çok zayıflamak istiyo zaten

Yerim seni ablam,az şey mi başarın,seni gönülden kutluyorum

Tamam bitanem,Allah'a emanet ol,dualarında bizleri de unutma

Ablam bugün soru sormaya gelmiş bir arkadaşımız,Ganfed'im de Onu bizim takıma geçti sanmış

dogum gününü bizde simdiden kutluyoruz canimcimEki Görüntüle 247772

ay ne yapayim yola sizinle devam edecegim deyince .bizim takima gecti sandim .ee malum yaslilik ne yaparsin yanlis anlamalar cogaliyor

selam kızlaarr. sizide tebrik ediyorummm kendi zafer sarhoşluğumdan vede uykusuzluğumdan hatırlamıyorum tamda 2 yada 3. idiniz sanırım. zaten ilk 3 te mutlaka oluysunuz alıştık ama 13. takımı da bilmem geçebilir misiniz artık.. şaka bi yana tatlı şakalar güzel yarışlar bunlar.. bu yarışta aban destek veren arkadaşalrımın çoğu da artık bu takımda. ayşende gelmiş.. hayırlı olsun canımm. bende senle facede görüşemiyoruz diye takıma sen çağırdığın için geliyordum onuda yanlış anlamışlar zaten burda daha rahat gelirim konuşuruz. burda kimse yanlış anlmaz gülçin geldi demez..beni çok sverler 7. takım dimi ? herneyse yeter kendimi övdüğüm bu kaadaa enaniyet.herkese hayırlı kandiller..mutlu bayramlar inşallah bayramınız çok güzel geçsinn kiloları atıp atıp gelin inşallah.ben yarından 12 eylüle kadar yokumda bi veda ediym dedim benim karrdeş takımımaa..

*****7. TAKIM 2011 RAMAZAN AYI SAYISAL VERİLERİ *****

*****DOĞA3*****
1.HAFTA:0.08 kg-%0.008
2.HAFTA:1 kg-%1.07
3.HAFTA:0.8 kg-%0.87
4.HAFTA:1.8 kg-%1.98
TOPLAM VERİLEN KİLO:3.68 kg TOPLAM YÜZDE:%3.93

*****SAFERAN*****
1.HAFTA:0.6 kg-%0.48
2.HAFTA:------------
3.HAFTA:0.5 kg-%0.20
4.HAFTA:0-%0
TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%0.68

*****GANFED*****
1.HAFTA:0.5 kg-%0.94
2.HAFTA:0-%0
3.HAFTA:0-%0
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.5 kg TOPLAM YÜZDE:%0.94

*****RANA.ABLE*****
1.HAFTA:0.5 kg-%0.75
2.HAFTA:0.1 kg-%0.15
3.HAFTA:0.2 kg-%0.30
4.HAFTA:0.3 kg-%0.45
TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%1.70

*****AZERİKIZI*****
1.HAFTA:-----------
2.HAFTA:0.45 kg-%0.80
3.HAFTA:-0.3 kg-%-0.59
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.15 kg TOPLAM YÜZDE:%0.21

*****HULYAEYUP*****
1.HAFTA:2.3 kg-%3.20
2.HAFTA:0.2 kg-%0.29
3.HAFTA:0.4 kg-%0.58
4.HAFTA:0.6 kg-%0.87
TOPLAM VERİLEN KİLO:3.5 kg TOPLAM YÜZDE:%4.94

*****NEV81*****
1.HAFTA:2.7 kg-%3.21
2.HAFTA:0.3 kg-%0.37
3.HAFTA:1.3 kg-%1.60
4.HAFTA:0.7 kg-%0.88
TOPLAM VERİLEN KİLO:5 kg TOPLAM YÜZDE:%6.06

*****PABYA*****
1.HAFTA:2 kg-%2.41
2.HAFTA:0.5 kg-%0.63
3.HAFTA:0.5 kg-%0.65
4.HAFTA:-----------
TOPLAM VERİLEN KİLO:3 kg TOPLAM YÜZDE:%3.69

*****İPEKYOL51*****
1.HAFTA:0.35 kg-%0.43
2.HAFTA:0.3 kg-%0.37
3.HAFTA:-----------
4.HAFTA:-----------
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.65 kg TOPLAM YÜZDE:%0.80

7.TAKIM RAMAZAN AYINDA VERİLEN TOPLAM KİLO:18.7 kg

TOPLAM YÜZDE:%22.27

TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER:
BİRİNCİİİİİ=Nev81-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:5 kg TOPLAM YÜZDE:%6.06

İKİNCİİİİİİ=Hulyaeyup-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:3.5 kg TOPLAM YÜZDE:%4.94

ÜÇÜNCÜÜÜÜ=Doga3-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:3.68 kg TOPLAM YÜZDE:%3.93

DÖRDÜNCÜÜ=Pabya-TOPLAM VERİLEN KİLO:3 kg TOPLAM YÜZDE:%3.69

BEŞİNCİİİİİ=Hulyaeyup-TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%1.70

Maşallah 7. takımmmmmm,muhteşem bir ramazan neticesi sayısal verilerle huzurlarınızdaaaaaa,sizlerle gurur duyuyorum,9 mayıs miladımdırrrrrrr

Eki Görüntüle 247826

Eklentiler

• $hava1.gif
    16,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Seni sevmeyen ölsün canımın içiiiiiiiiiiii,ramazan istatistiklerimi hazırlıyordum,mesajını yeni gördüm prensesim Her zaman başımızın üzerinde yerin var,haset fesat bilmez bu takım Biz bu hafta 5. yiz bitanem,takımını ve seni 1.liğinizden dolayı yürekten kutluyorum,harikasınızzzzzzzzzz

yok canim hic endisen olmasin biz misafir severiz basimizla beraber agirlariz.ne demek .sana da iyi tatiller canim

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
nev81prenses88Ganfed+aysen34+

Ganfed'im ses ver Bizim bi ziyaretçimiz vardı,hani demişti ben aylardır sizin takımdayım ama siz beni tanımıyorsunuz diye,O nerde yaaaa,gelse de sohbet etsek

Son düzenleme:
dogum gününü bizde simdiden kutluyoruz canimcimEki Görüntüle 247772

ahh canım yaaa çokkk teşekkür ederim

selam bacım hoşgeldin inan artık midem bulandı bazı durumlardan...
kız benimde artık facem var hee sen bi ara gelince yazıver ekliyim seni hem burdan hem ordan konuşuveririz

tebrik ederim canım 1 olmuşsunuz daha nice derecelere inşlh

seninde şimdiden bayramın mübarek olsun kuzum nice huzur dolu zayıf bayramlara inşlh

Valla takim kaptanini tebrik ediyorum tek tek hafta hafta liste yapmis sunmus sizlere listeyi cok begendim.

GulcINcigim, ben seni takip edeyorum guzelim, 74 olmusun super , devam et ins.

Son düzenleme:
nevim senin burda olduğunu tahmin ettim namazları kıldım 1 saate yakın ütü yaptım geldim
bi keyif sigarası yaktım daha kendimi paketliycem yarın için

Nice mutlu yıllara canım benim Eki Görüntüle 247834
Kızlar ne kendinizi üzecek,ne moralinizi düşürecek kadar önemsenmesi gereken durumlar değil inanın.Küçük insanlar kişilerle uğraşır;sizler amacınızla ve durumunuzla uğraşacak kadar erdemli insanlarsınız.O oldu ya,şu oldu;değmez inanın düşünmeye bile.Bilmem kaç yaşına gelmiş insanlara,buraya neden geldiklerini hatırlatmaya ar ederim ben.Allah iyi yüreklisine de,hasetçisine de selamet versin.Bizim yolumuz belli,amacımız belli,yüreğimiz belli.Yol arkadaşlarımız belli.Gülom sen 13. takım gibi değerli bir takımdasın,Ayşen'im sen de burdasın.İnanın üzerine tek cümleye gerek yok,aynası iştir kişinin.Cümlelere ne hacet,aynamız da ortada,yansımamız da.Allah herkesin kalbine göre versin,herkes kalbinin ekmeğini yermiş,bahtımıza da yolumuz da niyetimiz gibi aydınlık olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…