sisst ses etme nevcim su anda ruyamda tatli prensimin gelip beni öperek uyandirmasi ani var kacirmayim .ah ah bayiliyom bu sahneye o yuzden ikide bir ziparip yatiyom
aynen canım kilo sorunu olan birini zayıf birisi aynı düşünceleri düşünmeyen birisi asla anlayamaz
inşlh canım hep beraber çok daha zayıf günler göreceğiz
amaninn maşallah canım yaa 3 çocuk ve 52 kilo süper sanırım 3 çocuk doğurmuş olsam 100 120 kilo olurdum ben
allah sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuklarınla ne kadar güzel doğum yapıp kendini salmamışsın
hedefine çok az kalmış canım bayramdan sonra en fazla 2 ay sonra tamamsın mezuniyetine az kalmış maşallah
evet .tanitayim kendimi ben aysen.ben almanya nin gelecekteki citiri ganfed nevin afacan citiri .guzel kaptanimin sifatlandirmasiyla takimin nesesi ..bazen ucuk kacik olsamda aldanma 3 cocuk annesi biriyim .en buyuyu 13 en kucugu 11 aylik 12 yasinda ortancada ben hedefime yaklastim ama azmim kirildi herhalde artik gitmiyor.neyse ramazandan sonra sporla birlesince diyetim gidecek insallah
Yok yok Umut soru sormaya gelmişAblammmm,bana da kedi aç
ee ben eksik kalmıym bariiismimi sonra sölerim şimdi herşeyi yazıcam hemen anlaşırım( yada nevim söyler)3 çocuğum var 2 oğlan 17,5 ve 15 yaşında 1 kız doğa hanım 2 hafta sonra 2 yaşında olucak 20 yıllık memurum azdan azdan gönderiyorum yağları 89 u gördüm ya sevincim gören beni ancelina colii oldum sanır
bende hedefime onu koydum canim iki ay sonra memlekete gidecegim .diplomami alip oyle gideyim diyorum bakalim insallah basaracagimsizlerin destegiyle
ee ben eksik kalmıym bariiismimi sonra sölerim şimdi herşeyi yazıcam hemen anlaşırım( yada nevim söyler)3 çocuğum var 2 oğlan 17,5 ve 15 yaşında 1 kız doğa hanım 2 hafta sonra 2 yaşında olucak 20 yıllık memurum azdan azdan gönderiyorum yağları 89 u gördüm ya sevincim gören beni ancelina colii oldum sanır
Yerim seni ablam,az şey mi başarın,seni gönülden kutluyorumee ben eksik kalmıym bariiismimi sonra sölerim şimdi herşeyi yazıcam hemen anlaşırım( yada nevim söyler)3 çocuğum var 2 oğlan 17,5 ve 15 yaşında 1 kız doğa hanım 2 hafta sonra 2 yaşında olucak 20 yıllık memurum azdan azdan gönderiyorum yağları 89 u gördüm ya sevincim gören beni ancelina colii oldum sanır
Tamam bitanem,Allah'a emanet ol,dualarında bizleri de unutmakızlar sohbet şahane ama kalkmam lazım ezan okunuyor teraviyi kılıp bir dünya ütü yapmam lazım
valiz hazırlıycam daha yarın yolcuyuz inşlh
annecim dört gözle bizi bekliyordoğum günümde yanlarında olcağım için çok daha mutluyum ben
gece buralarda olurum :92:
öpüyorum geleceğin sindy bebekleri
umut kim kıı
kızlar sohbet şahane ama kalkmam lazım ezan okunuyor teraviyi kılıp bir dünya ütü yapmam lazım
valiz hazırlıycam daha yarın yolcuyuz inşlh
annecim dört gözle bizi bekliyordoğum günümde yanlarında olcağım için çok daha mutluyum ben
gece buralarda olurum :92:
öpüyorum geleceğin sindy bebekleri
Yerim seni ablam,az şey mi başarın,seni gönülden kutluyorum
Tamam bitanem,Allah'a emanet ol,dualarında bizleri de unutma
Ablam bugün soru sormaya gelmiş bir arkadaşımız,Ganfed'im de Onu bizim takıma geçti sanmış
Seni sevmeyen ölsün canımın içiiiiiiiiiiii,ramazan istatistiklerimi hazırlıyordum,mesajını yeni gördüm prensesimselam kızlaarr. sizide tebrik ediyorummmkendi zafer sarhoşluğumdan vede uykusuzluğumdan hatırlamıyorum tamda 2 yada 3. idiniz sanırım. zaten ilk 3 te mutlaka oluysunuz alıştık ama 13. takımı da bilmem geçebilir misiniz artık.. şaka bi yana tatlı şakalar güzel yarışlar bunlar.. bu yarışta aban destek veren arkadaşalrımın çoğu da artık bu takımda. ayşende gelmiş.. hayırlı olsun canımm. bende senle facede görüşemiyoruz diye takıma sen çağırdığın için geliyordum onuda yanlış anlamışlar zaten burda daha rahat gelirim konuşuruz. burda kimse yanlış anlmaz gülçin geldi demez..beni çok sverler 7. takım dimi ? herneyse yeter kendimi övdüğüm bu kaadaa enaniyet.herkese hayırlı kandiller..mutlu bayramlar inşallah bayramınız çok güzel geçsinn kiloları atıp atıp gelin inşallah.ben yarından 12 eylüle kadar yokumda bi veda ediym dedim benim karrdeş takımımaa..
selam kızlaarr. sizide tebrik ediyorummmkendi zafer sarhoşluğumdan vede uykusuzluğumdan hatırlamıyorum tamda 2 yada 3. idiniz sanırım. zaten ilk 3 te mutlaka oluysunuz alıştık ama 13. takımı da bilmem geçebilir misiniz artık.. şaka bi yana tatlı şakalar güzel yarışlar bunlar.. bu yarışta aban destek veren arkadaşalrımın çoğu da artık bu takımda. ayşende gelmiş.. hayırlı olsun canımm. bende senle facede görüşemiyoruz diye takıma sen çağırdığın için geliyordum onuda yanlış anlamışlar zaten burda daha rahat gelirim konuşuruz. burda kimse yanlış anlmaz gülçin geldi demez..beni çok sverler 7. takım dimi ? herneyse yeter kendimi övdüğüm bu kaadaa enaniyet.herkese hayırlı kandiller..mutlu bayramlar inşallah bayramınız çok güzel geçsinn kiloları atıp atıp gelin inşallah.ben yarından 12 eylüle kadar yokumda bi veda ediym dedim benim karrdeş takımımaa..
dogum gününü bizde simdiden kutluyoruz canimcimEki Görüntüle 247772
selam kızlaarr. sizide tebrik ediyorummmkendi zafer sarhoşluğumdan vede uykusuzluğumdan hatırlamıyorum tamda 2 yada 3. idiniz sanırım. zaten ilk 3 te mutlaka oluysunuz alıştık ama 13. takımı da bilmem geçebilir misiniz artık.. şaka bi yana tatlı şakalar güzel yarışlar bunlar.. bu yarışta aban destek veren arkadaşalrımın çoğu da artık bu takımda. ayşende gelmiş.. hayırlı olsun canımm. bende senle facede görüşemiyoruz diye takıma sen çağırdığın için geliyordum onuda yanlış anlamışlar zaten burda daha rahat gelirim konuşuruz. burda kimse yanlış anlmaz gülçin geldi demez..beni çok sverler 7. takım dimi ? herneyse yeter kendimi övdüğüm bu kaadaa enaniyet.herkese hayırlı kandiller..mutlu bayramlar inşallah bayramınız çok güzel geçsinn kiloları atıp atıp gelin inşallah.ben yarından 12 eylüle kadar yokumda bi veda ediym dedim benim karrdeş takımımaa..
*****7. TAKIM 2011 RAMAZAN AYI SAYISAL VERİLERİ*****
*****DOĞA3*****
1.HAFTA:0.08 kg-%0.008
2.HAFTA:1 kg-%1.07
3.HAFTA:0.8 kg-%0.87
4.HAFTA:1.8 kg-%1.98
TOPLAM VERİLEN KİLO:3.68 kg TOPLAM YÜZDE:%3.93
*****SAFERAN*****
1.HAFTA:0.6 kg-%0.48
2.HAFTA:------------
3.HAFTA:0.5 kg-%0.20
4.HAFTA:0-%0
TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%0.68
*****GANFED*****
1.HAFTA:0.5 kg-%0.94
2.HAFTA:0-%0
3.HAFTA:0-%0
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.5 kg TOPLAM YÜZDE:%0.94
*****RANA.ABLE*****
1.HAFTA:0.5 kg-%0.75
2.HAFTA:0.1 kg-%0.15
3.HAFTA:0.2 kg-%0.30
4.HAFTA:0.3 kg-%0.45
TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%1.70
*****AZERİKIZI*****
1.HAFTA:-----------
2.HAFTA:0.45 kg-%0.80
3.HAFTA:-0.3 kg-%-0.59
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.15 kg TOPLAM YÜZDE:%0.21
*****HULYAEYUP*****
1.HAFTA:2.3 kg-%3.20
2.HAFTA:0.2 kg-%0.29
3.HAFTA:0.4 kg-%0.58
4.HAFTA:0.6 kg-%0.87
TOPLAM VERİLEN KİLO:3.5 kg TOPLAM YÜZDE:%4.94
*****NEV81*****
1.HAFTA:2.7 kg-%3.21
2.HAFTA:0.3 kg-%0.37
3.HAFTA:1.3 kg-%1.60
4.HAFTA:0.7 kg-%0.88
TOPLAM VERİLEN KİLO:5 kg TOPLAM YÜZDE:%6.06
*****PABYA*****
1.HAFTA:2 kg-%2.41
2.HAFTA:0.5 kg-%0.63
3.HAFTA:0.5 kg-%0.65
4.HAFTA:-----------
TOPLAM VERİLEN KİLO:3 kg TOPLAM YÜZDE:%3.69
*****İPEKYOL51*****
1.HAFTA:0.35 kg-%0.43
2.HAFTA:0.3 kg-%0.37
3.HAFTA:-----------
4.HAFTA:-----------
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.65 kg TOPLAM YÜZDE:%0.80
7.TAKIM RAMAZAN AYINDA VERİLEN TOPLAM KİLO:18.7 kg
TOPLAM YÜZDE:%22.27
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER:
BİRİNCİİİİİ=Nev81-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:5 kg TOPLAM YÜZDE:%6.06
İKİNCİİİİİİ=Hulyaeyup-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:3.5 kg TOPLAM YÜZDE:%4.94
ÜÇÜNCÜÜÜÜ=Doga3-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:3.68 kg TOPLAM YÜZDE:%3.93
DÖRDÜNCÜÜ=Pabya-TOPLAM VERİLEN KİLO:3 kg TOPLAM YÜZDE:%3.69
BEŞİNCİİİİİ=Hulyaeyup-TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%1.70
Maşallah 7. takımmmmmm,muhteşem bir ramazan neticesi sayısal verilerle huzurlarınızdaaaaaa,sizlerle gurur duyuyorum,9 mayıs miladımdırrrrrrr
Eki Görüntüle 247807 Eki Görüntüle 247807 Eki Görüntüle 247812 Eki Görüntüle 247807 Eki Görüntüle 247807
Eki Görüntüle 247819 Eki Görüntüle 247820 Eki Görüntüle 247821 Eki Görüntüle 247822 Eki Görüntüle 247823 Eki Görüntüle 247824 Eki Görüntüle 247825 Eki Görüntüle 247826
Valla takim kaptanini tebrik ediyorum tek tek hafta hafta liste yapmis sunmus sizlerelisteyim cok begendim.
GulcINcigim, ben seni takip edeyorum guzelim, 74 olmusun super , devam et ins.
Nice mutlu yıllara canım benim Eki Görüntüle 247834ahh canım yaaa çokkk teşekkür ederim
selam bacım hoşgeldin inan artık midem bulandı bazı durumlardan...
kız benimde artık facem var hee sen bi ara gelince yazıver ekliyim seni hem burdan hem ordan konuşuveririz
tebrik ederim canım 1 olmuşsunuz daha nice derecelere inşlh
seninde şimdiden bayramın mübarek olsun kuzum nice huzur dolu zayıf bayramlara inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?