Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın canlar nevcim yine döktürmüşsün bacım :81:

bende ramazan ayında toplamda 3,5 kilo vermişim ama gerçekten ramazanda çok inat etti kilolar onca dikkat etmeye aç kalmaya bu kadar gitti
bunları düşündükçe ramazandan sonrası için gözüm korkuyor..eski düzeni( 3 ana 3 ara ) oturtana kadar inşlh artıya çıkmam ki birde şimdi bayram annem döktürür yemekleri nereye gitsek yemeden bırakmazlar işim zor ama heryerden 2 kaşık yiyip kalkmayı düşünüyorum bakalım

Son düzenleme:

Dogacim 4 kilo azmiki sanki,harika vermissin.ben ramazanda regl olana kadar cok güzel vermistim,hafta arasi 54,1 ü bile görmüstüm ama regl oldum hemen pesine ve maalesef 55 e ciktim yine.simdide 55 ten düsemiyorum.

selam kizlar
depremi atlattik simdide kasirga ile gundemdeyiz
bugun bekleniyor ve 2 gun surebilir
elektrik su heran kesilebilir
nete giremeyebilirim
hayirlisiyla bir atlatalim buradayim yine ins.

herkse selamlar,dün gece çok güzel geçti,saat 22.00 de oğluşla yattım 2 saat uyudum kalktım kızkardeşimle sabahladık allah kabul etsin ibadet ettik sizlerededua ettim rabbim inşallah kabul eder....

eşim bugün ameliyat oldu kıl dönmesinden ankaraya gitti dün akşam ameliyat kansız bıçaksız 5.dakika sürmüş iyiyimiş çok şükür annemler memlekete gidecek bayramda yalnızız allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin...

ayşenim bugün doğum günün sanırım allah nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar yaşamayı nasip etsin yen yaşın sana inşallah bir bebek getirsin....

kızlar maşallah ben yokken güzel kilolar verilmiş nevim zaten aştı maşşallah tığ gibi oldu,ben tatilde çok rahatsızlandım acile götürdüler astım ilaçlarım bitmişti ve grip oldum gece yarısı bir tıkandım ölüyordum hemen acile götürmüş eşim kortizonla geri döndüm hayata 15 günde 5 kortizon yedim şişicem diye çok korktum tuzu sıfıra indrdim ve çok şükür kilo almadım 4 gün oruç tuttum daha sonra regl oldum açık büfe olan tatiller çok zor ama çok dikkat ettim sabah kahvaltısında 1 gün peynir 1 gün yumurta yedim öğlenleri salata tavuk yedim aralarda yoğurt falan derken çok şükür geçirdim ama kilo veremedim inşallah bayram sabahı ilk yaptığım diyetle başlıycam inşallah bayram bittiğinde diyetisyenime gidicem ilk hafta 2 kilo kesin gider yaptığım diyetle 3 hafta daha gidicem diyetisyene sonra kendim devam edicem..

kızlar şu dukan diyetini bende yapmak istiyorum ama 3 hafta daha diyetisyenle randevum var bitsin bende yapıcam,kilo vermedim ama vucüdum çok şekillendi
i tatil dönüşü annem kilo vermişsin dedi,bayram için kendime birşey almadım çünkü erşeyim bol geliyor zaten alırsam bir kenarda kalacak kurbana inşallah 36 beden kıyafetler alıcam kendime...

İnan ki sabahlara kadar seninle verdiğin kilolardan konuşsam bıkmam,azmin ve motiven beni de çok olumlu etkiliyor ablacım

Gerçekten vücudu dinlemek,şifresini çözmek için yeterli oluyor.Acıkan bedenimiz değil çok zaman kuşkusuz,beynimiz.Meyveyle sahur ilk duyulduğunda ne kadar imkansız gelse de,vücuduna ne istediğini soran bir insan;meyveyle sahur yapmak istediğine ikna oluyor bedeninin ve takır takır uçuyor kilolar.Ablacım ramazandan sonrasından neden korkuyorsun canım benim,ramazanı kilo atmadan atlatan için normal gün çok daha kolay diye düşünüyorum.Zaten şevval orucun da var.Bir de sen şimdi bu gidişatı bu mutlulukla inan bu hızla 7'lere kadar götüreceksin,bana güven

Günaydın bitanem.Ayşen'im hiç korkma;bence seni görenler ne kadar kilo vermissin dedikçe,anlatsana nasıl verdin benim de şu kadar fazlam var dedikçe eşin dostun,mutluluktan elin fazlasına gitmeyecek inan Ben de yaz tatilinde eve geldiğim zaman diyetimi bozarım korkum çok büyüktü;ama çok şükür ki Dukan'a başlamadan önce bile,ramazan girmeden önce de;her yemekten 2 kaşık yiyerek hem topluluğa iştirak edebiliyor,hem de kilomu 300 gr da olsa verebiliyordum.Korusak bile yeter canım benim.Ya da baktık kaçırıyoruz,akşam yürüyüşleri ile telafi ederiz;ramazanı böyle güzel atlattık ya,gerisi kolayyyy

Günaydınlaaaarrr

7. Takımın çıtır kardeşleri....

Haydi güne müzik ve sporlar başlayalım...

Hoppp Biirrr kiiii üçççç...

Hooppp Biirrr kiii Üççç ....

Günaydın Müte'cim,maşallah enerjik başlamışız güne

selam kizlar
nete giremeyebilirim
Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim,dualarımızdasın.Rabbimiz tüm kardeşlerimizi bütün doğal afetlerden muhafaza eylesin inşallah.

Ne güzel 5 dk da kansız bıçaksız,teknoloji nasıl güzel bir nimettir.Geçmiş olsun canım benim

Canımmmmmm,çok teşekkür ederim Henüz şiş kıvamındayım ama,tığa gidiyoruz beraberce takımca inşallah Son halini görmedim,bi ara tatil resimlerinden koysana bakalım Tatil ortamında,oruç telaşında,bunca rahatsızlığına rağmen yine de kilonu korudun ya;inanıyorum ki sen hayatın boyunca bu kiloyu koruyacaksın canım benim.Ne zaman istersen Dukan'ı anlatırım sana.Anşaa ve Hulyaeyup de bayramdan sonra başlayacaklar;4 dukancı oluruz takımda Ben şu an bu diyetten hem netice hem şekillenme açısından çok memnununum canım,5 eylülde de check-up a giricem;sonuçlar da temizse Dukan'a tam gaz devam

allah kabul etsin canım
geçmiş olsun eşinede

sağol tatlım
çok geçmiş olsun astım çok kötü aman dikkat et kendine sağlık olsun kiloları veririz inşlh
bende başlamaya düşünüyorum dukana ama sadece düşünce gücüyle dukan yapıyorum belki beraber başlarız :13:

bende bayram için kendime kıyafet almadım canım herşey bol geliyo alıp bi kaç kez giyip kenara koyucamıza en iyisi zayıflayana kadar idare etmek

selam kuzum nasılsın
evet canım görenlerin sana ne oldu diye gözlerini dike eğini biliyorum bazı fesatlarda ayy yüzün çökmüş fazla zayıflık yakışmamış diyeceğinide biliyorum
zaten müslimi yanımda götürüyorum canım inşlh artı olmadan dönerim yuvama
dukana bende başlıycam kuzum ama kendimde o gazı bulamıyorum niyeyse

bende başlamaya düşünüyorum dukana ama sadece düşünce gücüyle dukan yapıyorum belki beraber başlarız :13:
Ayşennnn,sen de başlarsan takımda 5 dukancı olucaz kuzu Dukan hususi topiğimize ziyarete gelir bunu duyunca bence Tahlillerimi yaptırdıktan sonra daha net konuşma taraftarı olsam da;şu an etkisinden ve şekillendirme yönünden Dukan diyetinden çok memnunum canlarım

canım bayram dönüşü kitabımı alıcam erzaklarımı hazırlıyıp başlımayı düşünüyorum
ama benim tek sorunum ben tavuk eti yiyemiyorum
artık engin tecrübelerinle benim menülerimede bi el atıverirsin canım

ben çıkıyorum yolcudur abbas bağlasan durmaz hesabı
otbsmüz 4 de..anca gideriz

şimdiden herkesin bayramını kutluyorum canlar rabbim huzurlu sağlıklı sevdiklerimizle nice nice bayramlar göstersin inşlhh

allaha emanet olun tatlıları fazla kaçırmayın

öpüyorum

Ayşen'im ben Dukan'a tam kilo vermemin duracağı bir döneme doğru başladım sanırım.Herkesin bir inat kilosu olurmuş hatta istikrarlı kilonuz diyor dukan buna yani en sık yaşadığınız kilo aralığı,oraya kadar gelir;o noktadan sonra çok zor gidermiş.İşte benim 30 yıllık hayatımda 18 yaşımdan sonra taban 70,tavan 105,istikrarlı ağırlığım ise 80-85 aralığı idi.O yüzden ben gerçekten de 8'lerde çok bekledim.Tam yavaşlamaya başladığı zaman da Dukan'a geçerek tekrar şaşırttım metabolizmamı.Esra,sen ve Ayşegül de;başlarsanız eğer aslında çok doğru bir zaman olacak;Dukan bence finale yaklaşırken ivmeyi hızlandırmak ve şekillenmek için yapılmalı;son 10-15 kiloda diye düşünüyorum,gel de inşallah sağlıkla;duruma bakar başlarız olmazsa bomba gibi

Tamam canım,sen hiç merak etme

Sağlıkla git,sağlıkla dön inşallah canım benim.Annenlere çok selamımı söyle,öpüyorum güzel yanaklarından.İyi bayramlar,iyi yolculuklar canım benim

iyi yolculuklar ve iyi bayramlar.tatliyi kacirmayacaGima söz veremiyorum maaleseeeefff

esim i$e gitti,hava soguk.bir yerede cikamiyacgiz.havalar harikaydi son zamanlar.Türkiye'nin sicagi gelmisti resmen buraya.ama bugün kötü yaaaben simdiden cok aciktim,midem kaziniyor hatta.yemek yapmiycam.dün yine elimin bollugu yansimis mutfaga,o kadar cok miktarda yemek yapmisimki,bugün sadece bir pilav yapicam,o kadar.
neyse sonra yine bakarim buraya gelen giden olmusmu diye

Dogacim 4 kilo azmiki sanki,harika vermissin.ben ramazanda regl olana kadar cok güzel vermistim,hafta arasi 54,1 ü bile görmüstüm ama regl oldum hemen pesine ve maalesef 55 e ciktim yine.simdide 55 ten düsemiyorum.
azeri canım belkide senin ideal kilon 55 tir onun için zor oluyor belki bu kadar:26:yani 55 süper bi rakam o bakımdan söylüyorum
selam kizlar
nete giremeyebilirim
aman geçmiş olsun canım ğecen tv de depremi gösterdi bizim arkadaşın biri burda dedim şimdide kasırga inşallah fazla hasar can kaybı olmaz
geçmiş olsun eşine duanıda kabul etsin rabbim
doğum günün sanırım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara
eline sağlık canım hazır yemekde iyi oluyor bende dün tavuk çıkarmıştım ama yapmadım bu gün onu patetes domates biber le torbada pişiricem kısmetse

iyi akşamlar hatunlar,son dakika karar verdim yarın izmire akrabalarımızın yanına gidiyoruz eşimden izin çıktı annemlerle gidiyorum koştur koştur eve gittim çanta hazırladı(en nefret ettiği çanta hazırlamaktır) daha yeni geldik ....

akşam yemeğinde şehriye çorbası,kıymalı menemen yicem yanında splendayla yaptığım kayısı kompostosu içicem....

yarın sabah yola çıkıcaz babamn arabasıyla çok güzel bir yolculuk olacağını tahmin ediyorum babam sevindi yorulunca sen kullanırsın diye,bizim egenin yemekleri çok güzel olur,bende giderken yanımda muslimi götürüyorum inşallah çok ısrarcı olmazlar dietteyim demek insanların zorla yedirmek iin daha fazla çaba harcadığını görüyorum ne desem acaba midemde reflü var midem rhatsız mı desem?

midem nasıl küçülmüş bayılıyorum ramazanın şu son günlerine bir yandanda ramazan bitiyor diye içimde bir burukluk oluyor rabbim bir daha kavuştursun ....

Ohhhh,afiyet şeker olsun,şifa olsun Esrama Çok iyi yapmışsın canım,tebdili mekanda hayır vardır,sana ve tüm ailene hayır getirsin inşallah

Canımsın ya,Allah tekrarlarına eriştirsin.En önemlisi de her günümüzü ramazan temizliği ile geçirmeyi nasip eylesin.Alimin birinin dediği gibi ''Ömrü ramazan olanın,ahiri bayram olur...''Çok sevdiğim bir sözdür;dilimizle,kalbimizle,gözümüzle,nefsimizle ömrü ramazan ahiri bayram olanlardan olalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…