prenses hoşgeldin canım nasılsın ayrıldım diye ipleri koparmayalım
gel böyle sık sık
Ohhhh,ben de tüttürüyorum şu annevim senin burda olduğunu tahmin ettim namazları kıldım 1 saate yakın ütü yaptım geldim
bi keyif sigarası yaktım daha kendimi paketliycem yarın için
Nice mutlu yıllara canım benim Eki Görüntüle 247834
Kızlar ne kendinizi üzecek,ne moralinizi düşürecek kadar önemsenmesi gereken durumlar değil inanın.Küçük insanlar kişilerle uğraşır;sizler amacınızla ve durumunuzla uğraşacak kadar erdemli insanlarsınız.O oldu ya,şu oldu;değmez inanın düşünmeye bile.Bilmem kaç yaşına gelmiş insanlara,buraya neden geldiklerini hatırlatmaya ar ederim ben.Allah iyi yüreklisine de,hasetçisine de selamet versin.Bizim yolumuz belli,amacımız belli,yüreğimiz belli.Yol arkadaşlarımız belli.Gülom sen 13. takım gibi değerli bir takımdasın,Ayşen'im sen de burdasın.İnanın üzerine tek cümleye gerek yok,aynası iştir kişinin.Cümlelere ne hacet,aynamız da ortada,yansımamız da.Allah herkesin kalbine göre versin,herkes kalbinin ekmeğini yermiş,bahtımıza da yolumuz da niyetimiz gibi aydınlık olacaktır
Boşver canım;azmin adını hırs,istikrarı psikolojik hastalık sanan kavram karışıklıkları ve kelime bilgisi eksikliği.Farkındaysan sen bana,7. takımda boş yeriniz var mı dediğinde,sebebini sormadım ben de.Yalnızca kararına saygı duydum ve kaptanıma sordum.2 ayda ayrılan 9 kişinin sebebi neyse,seninki de oydu kuşkusuz.Allah herkesin yolunu açık etsin,en basit insan zaafıdır kimse kendine bakmaz,tepki vereni karalar.Sen kendini bildikten sonra,boş atıp dolu tutulsa da görme duyma,inan ki değmez.Bizler buraya kimsenin egoları ile değil,kendi kilolarımız ile uğraşmaya geldik.Bence yorum bile yapma,herkes herşeyin farkında,emin ol karalayanlar bileahh sağol canım yaaa goncamdan alamıyorum bu sene gül buketimi sen verdin
biraz buruk olucak yaşgünüm bu sene ama ne yapalım küçük hasretler arada iyi olur herhalde
valla canım çok hırs yapmakla bile suçlandım..bilmem bundan daha saçma bir suçlama olabilirmi....
neyse herkes yoluna devam etsin diyorum sağlıkla..
kimse için arkadan konuşmadım konuşmamda böyle gördüm böyle yaptım 25 senelik hayatım boyunca
iyisiyle kötüsüyle yaşanmış ve bitmiş karalamanın atıp tutmanın hiç bir manası yok diyorum ve bu konu hakkında son kez konuşuyorum
Hosbulduk sekerim. Takim degisligi ins senin ici daha iyi olur motivasyon olaraktan. Ben ara ara gelir gulcinle senin hatrini sorarim:) Buarada listeyi begenmistim ama , sanirim listeyi kaptan yapmamis inceledim de, takimlardan birinci olanlarin bireysel birincilik listeleriymis:) neyse ben yeni oldugum icin okadar yanlis anlasilma olsun dimi
Ohhhh,ben de tüttürüyorum şu anAma şubatta diyetim biter bitmez kendi tasarladığım 40 günde sigarayı bırakma programımla sigarayı da bırakıcam inşallah.Sahura kadar ayaktayım ben canım
Unutmadan bugünkü menümü de yazıyım:
Bugün dukan diyetimin saf protein günüydü,menüm şöyleydi:
İFTAR:
*1 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış light yoğurt
*100 gr tavuk haşlama
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*Light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık yağsız lor
*1 bardak light sütle karıştırılmış 1 kaşık yulaf kepeği
*****2.5 litre suyum bitti,3.5 a tamamlarım sahura kadar,20 dakika kol bacak egzersizleri yaptım,kaçamaksız tamamladım günü
Dediğin gibi Ayşen'im,hepsinin başımız üzerinde yeri var.Bitanem aslında müsli 2 öğün tüketildiğinde bölgesel incelme mucizesini tam gösteriyor ama ramazanın bitmesine zaten 2 gün kaldı.3 öğünden seçtiğin 2 sinde tüketmen yeterli olacak.Bence şimdiden etkisi başlamıştır,ölçülerini mutlaka al,farkı daha net göreceksinsağol canım eminim öyle olacak
gel canım buyur başımız üstüne her zaman
bende ramazanla birlikte bırakıyodum güya
ama benim için bırakmak sorun değil canım 10 gün içmem veya günde bir içerim bazen cozuturum günde 6 7 içerim
hamile kalınca zaten ağzıma sürmem ama şimdiden sürmesemde iyi olur tabi
menü süper canım
bu arada nevim ben iftarda müsliyi yiyemiyorum yediğim zaman midem çok bulanıyo sanırım o kadar aç kaldıktan sonra midem kaldıramıyo direk sütle onu
ama sahurda hiç kaçırmıyorum hatta 2 kaşık yoğurt ve 1 yemek kaşığı yulaf yiyorum sence yanlışmı yapıyorum :26:
Dediğin gibi Ayşen'im,hepsinin başımız üzerinde yeri var.Bitanem aslından müsli 2 öğün tüketildiğinde bölgesel incelme mucizesini tam gösteriyor ama ramazanın bitmesie zaten 2 gün kaldı.3 öğünden seçtiğin 2 sinde tüketmen yeterli olacak.Bence şimdiden etkisi başlamıştır
Yulafı müsliden ayrı,bağımsız olarak tüketmen harika bir fikir olmuş.Biliyorsun canım,yulaf Allah'ın sayısız mucizesinden biri.Tok tutar,hazmı ve sindirimi kolaylaştırır,bağırsakları çalıştırır,kan şekerini düzenler,kolestrolü düşürür,ayrıca kadınsal konularda da mucizevidir.Sütü az olan bir lohusanın yulaf yemesi,sütünün 3'e 4'e katlanması ve aynı zamanda bir yandan kilo vermesi demektir.Uzmanlara göre düzenli yulaf tüketen insan alzeimer,kanser ve epilepsiye karşı zırhlanmıştır.Mucize değil de nedir bu;şükürler olsun nebatı ve hayvanları insanların yararına sunan o lütufkar Rabbebayramdan sonra iki öğün yapıcam canım inşlh
peki bu yulaf hakkında ne diyosun sahura kadar çoğu zaman uyumadığım için saat 1 2 gibi 2 kaşık yoğurtla 1 yemek kaşığı yiyorum sonra sahurdada müsli yiyorum başkada bişey yemiyorum kiii hiç canım bişey istemiyo :26:
Yulafı müsliden ayrı,bağımsız olarak tüketmen harika bir fikir olmuş.Biliyorsun canım,yulaf Allah'ın sayısız mucizesinden biri.Tok tutar,hazmı ve sindirimi kolaylaştırır,bağırsakları çalıştırır,kan şekerini düzenler,kolestrolü düşürür,ayrıca kadınsal konularda da mucizevidir.Sütü az olan bir lohusanın yulaf yemesi,sütünün 3'e 4'e katlanması ve aynı zamanda bir yandan kilo vermesi demektir.Uzmanlara göre düzenli yulaf tüketen insan alzeimer,kanser ve epilepsiye karşı zırhlanmıştır.Mucize değil de nedir bu;şükürler olsun nebatı ve hayvanları insanların yararına sunan o lütufkar Rabbe
Allah kabul eylesin canım,dualarında bizleri de unutmaayy yulafa bakk beee neymiş
o zaman gönül rahatlığıyla yiyorum bundan sonra
şimdi çıkayım canım eccik daha ibadetle meşgul olayım inşlh
Çok teşekkür ederim Prenses,kaptanım izinde,bu listeyi gönüllü olarak ben hazırladım hem ramazan genel sonucumuz görelim,hem de artı eksilerimizi değerlendirelim diye.Güzel düşüncelerin için çok sağolValla takim kaptanini tebrik ediyorum tek tek hafta hafta liste yapmis sunmus sizlerelisteyi cok begendim.
İpek'cim teşekkür ederim,ramazanda takımca motivemiz çok yüksekti.Ramazanda kilo alan hiç kimse olmadı bu kadar riskli bir dönem olmasına rağmen;herkes 100 gr da olsa verdi ramazan boyu,toplamda 19 kiloyu takımca sıyırdık attık üzerimizden,takımımıza maşallahKandılınız mubarek olsun arkadaşlar.
Bayagı yazmıssınız masallah.Kaptanım hoşgelmiş..Nev sanada maşallah 5 kg vermıssın toplamda cok güzel bi basarı bu..Burdan herkesi kocaman öpüyorum...
Bu akşam kvalıdemlere geldık.Son bı haftadır yuruyuslerımı aksattım.Burda da ramazandan dolayı pek çıkamayız sanırımççunku ev bayagı kalabalık olacak.Yarın ankaradan görumcelerimde geliyor.Bayramın 2.günü annmlere dönecegiz.Kardesımın nişanı vs derken 4 eylül dönüs günümüz gelecek.Bu aralar gıdecegım için kaçamaklar yapmaya başladım.Çünkü orda bulamayacagım
gecmis olsun safisimm..ramazan ayinda oluyor insan bazen oyle..migde zorluk cekiyor bazen..iki gun once bende oldum...migdem felaket bulandi..ama benimki pis bogazimdandi..tatli tuzlu ne varsa karistirmistim
dikkat et kendine bitanem..tekrar gecmis olsun
ee ben eksik kalmıym bariiismimi sonra sölerim şimdi herşeyi yazıcam hemen anlaşırım( yada nevim söyler)3 çocuğum var 2 oğlan 17,5 ve 15 yaşında 1 kız doğa hanım 2 hafta sonra 2 yaşında olucak 20 yıllık memurum azdan azdan gönderiyorum yağları 89 u gördüm ya sevincim gören beni ancelina colii oldum sanır
*****7. TAKIM 2011 RAMAZAN AYI SAYISAL VERİLERİ*****
*****DOĞA3*****
1.HAFTA:0.08 kg-%0.008
2.HAFTA:1 kg-%1.07
3.HAFTA:0.8 kg-%0.87
4.HAFTA:1.8 kg-%1.98
TOPLAM VERİLEN KİLO:3.68 kg TOPLAM YÜZDE:%3.93
*****SAFERAN*****
1.HAFTA:0.6 kg-%0.48
2.HAFTA:------------
3.HAFTA:0.5 kg-%0.20
4.HAFTA:0-%0
TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%0.68
*****GANFED*****
1.HAFTA:0.5 kg-%0.94
2.HAFTA:0-%0
3.HAFTA:0-%0
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.5 kg TOPLAM YÜZDE:%0.94
*****RANA.ABLE*****
1.HAFTA:0.5 kg-%0.75
2.HAFTA:0.1 kg-%0.15
3.HAFTA:0.2 kg-%0.30
4.HAFTA:0.3 kg-%0.45
TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%1.70
*****AZERİKIZI*****
1.HAFTA:-----------
2.HAFTA:0.45 kg-%0.80
3.HAFTA:-0.3 kg-%-0.59
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.15 kg TOPLAM YÜZDE:%0.21
*****HULYAEYUP*****
1.HAFTA:2.3 kg-%3.20
2.HAFTA:0.2 kg-%0.29
3.HAFTA:0.4 kg-%0.58
4.HAFTA:0.6 kg-%0.87
TOPLAM VERİLEN KİLO:3.5 kg TOPLAM YÜZDE:%4.94
*****NEV81*****
1.HAFTA:2.7 kg-%3.21
2.HAFTA:0.3 kg-%0.37
3.HAFTA:1.3 kg-%1.60
4.HAFTA:0.7 kg-%0.88
TOPLAM VERİLEN KİLO:5 kg TOPLAM YÜZDE:%6.06
*****PABYA*****
1.HAFTA:2 kg-%2.41
2.HAFTA:0.5 kg-%0.63
3.HAFTA:0.5 kg-%0.65
4.HAFTA:-----------
TOPLAM VERİLEN KİLO:3 kg TOPLAM YÜZDE:%3.69
*****İPEKYOL51*****
1.HAFTA:0.35 kg-%0.43
3.HAFTA:-----------
4.HAFTA:-----------
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.65 kg TOPLAM YÜZDE:%0.80
7.TAKIM RAMAZAN AYINDA VERİLEN TOPLAM KİLO:18.7 kg
TOPLAM YÜZDE:%22.27
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER:
BİRİNCİİİİİ=Nev81-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:5 kg TOPLAM YÜZDE:%6.06
İKİNCİİİİİİ=Hulyaeyup-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:3.5 kg TOPLAM YÜZDE:%4.94
ÜÇÜNCÜÜÜÜ=Doga3-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:3.68 kg TOPLAM YÜZDE:%3.93
DÖRDÜNCÜÜ=Pabya-TOPLAM VERİLEN KİLO:3 kg TOPLAM YÜZDE:%3.69
BEŞİNCİİİİİ=Hulyaeyup-TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%1.70
Maşallah 7. takımmmmmm,muhteşem bir ramazan neticesi sayısal verilerle huzurlarınızdaaaaaa,sizlerle gurur duyuyorum,9 mayıs miladımdırrrrrrr
Eki Görüntüle 247807 Eki Görüntüle 247807 Eki Görüntüle 247812 Eki Görüntüle 247807 Eki Görüntüle 247807
Eki Görüntüle 247819 Eki Görüntüle 247820 Eki Görüntüle 247821 Eki Görüntüle 247822 Eki Görüntüle 247823 Eki Görüntüle 247824 Eki Görüntüle 247825 Eki Görüntüle 247826
Rica ederim Saferan'ım.Canım biz bu takımda oldukça,bizde bu takım ruhu oldukça 20'leri de,40'ları da deviricez omuz omuza.Sonra da kilo koruma topiğimizde hem beraberliğimize,hem de kilosu yüzünden hayatı zehir olmuş kardeşlerimize destek ve omuz olucaz inşallah Eki Görüntüle 247944ellerine sağlık canım...ben ramazandan önce 127 leri görmüştüm bi ara koşturmalktan tartılamıyordum bile ..şükür 124 lere indim ramazan sayesinde ama bundan sonra ilk hedefim 20 yi devirmek inanın ..işlerim azaldi iyice yerleştim bi düzen oturtucam artık....
biz senin maceralarina bayiliyoruz kaptaniiimmm.anlat bize anlat.merak ediyorum zaten,ne oldu ne bitti diyeeeAllah hepinizden razi olsun canim...bende sizleri cok ozledim ve cok seviyorummm...birhafta daha kaldi sonra hep beraber kalan fazlaliklarimizida verip kurtulacagiz bu kilo derdinden ve hep beraber koruma topigimde sohbetler edecegiz insalllahhhsonrada ben buyuk ihtimal sizlere lokmani anlatmaktan basinizi sisirecegimm
sağol kuzum
ona kalsa ben 84 kiloda kalmıştım canım ölede çok güzelmişim ama kiloluyken kendime kıyafet alasım bile gelmiyodu yepyeni bazılarını hiç giymediğim kıyafetlerim dolap bekliyodu şimdi hemen hemen hepsine giriyorum bir dünya kıyafetim oldu eşimde oo hatun sen iyice aştın kendini hergün acayip acayip kıyafetler felan ne oluyoruz diyo
dün aileisnin yanına gitti 1 hafta 10 gün orda olacak o gelene kadar şöyle 2 kilo daha versem çok süper olur
sağol tatlım birlikte olsun diycem ama nerelerdesin kim bilir
ıspanağı yıkayıp küçük küçük doğruyorum
sonra soğan sarımsak 1 2 kaşık sıvıyağ ile kavurup 1 yemek kaşığı salça koyuyorum
üzerine ıspanakları ve 1 yemek kaşığı bulguru koyup bol pulbiberini atıp kısık ateşte kendi suyunda kavuruyorum
gerçekten enfes oluyo
ellerine sağlık canım aslında ilk hafta vermiştim ben o kiloyu izindeyken verdim ve geri aldım izinde bi değişiklik olmamıştı yani ilk hafta verdiğimdi o aman allahım kilo verdimde car car onun muhabbetini yapıyorum*****7. TAKIM 2011 RAMAZAN AYI SAYISAL VERİLERİ*****
*****DOĞA3*****
1.HAFTA:0.08 kg-%0.008
2.HAFTA:1 kg-%1.07
3.HAFTA:0.8 kg-%0.87
4.HAFTA:1.8 kg-%1.98
TOPLAM VERİLEN KİLO:3.68 kg TOPLAM YÜZDE:%3.93
*****SAFERAN*****
1.HAFTA:0.6 kg-%0.48
2.HAFTA:------------
3.HAFTA:0.5 kg-%0.20
TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%0.68
*****GANFED*****
1.HAFTA:0.5 kg-%0.94
2.HAFTA:0-%0
3.HAFTA:0-%0
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.5 kg TOPLAM YÜZDE:%0.94
*****RANA.ABLE*****
1.HAFTA:0.5 kg-%0.75
2.HAFTA:0.1 kg-%0.15
3.HAFTA:0.2 kg-%0.30
4.HAFTA:0.3 kg-%0.45
TOPLAM VERİLEN KİLO:1.1 kg TOPLAM YÜZDE:%1.70
*****AZERİKIZI*****
1.HAFTA:-----------
2.HAFTA:0.45 kg-%0.80
3.HAFTA:-0.3 kg-%-0.59
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.15 kg TOPLAM YÜZDE:%0.21
*****HULYAEYUP*****
1.HAFTA:2.3 kg-%3.20
2.HAFTA:0.2 kg-%0.29
3.HAFTA:0.4 kg-%0.58
4.HAFTA:0.6 kg-%0.87
TOPLAM VERİLEN KİLO:3.5 kg TOPLAM YÜZDE:%4.94
*****NEV81*****
1.HAFTA:2.7 kg-%3.21
3.HAFTA:1.3 kg-%1.60
4.HAFTA:0.7 kg-%0.88
TOPLAM VERİLEN KİLO:5 kg TOPLAM YÜZDE:%6.06
*****PABYA*****
1.HAFTA:2 kg-%2.41
2.HAFTA:0.5 kg-%0.63
3.HAFTA:0.5 kg-%0.65
4.HAFTA:İzinli
TOPLAM VERİLEN KİLO:3 kg TOPLAM YÜZDE:%3.69
*****İPEKYOL51*****
1.HAFTA:0.35 kg-%0.43
3.HAFTA:İzinli
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.65 kg TOPLAM YÜZDE:%0.80
*****ROSEBERRY*****
1.HAFTA:0.9 kg-%1.43
2.HAFTA:İzinli
TOPLAM VERİLEN KİLO:0.9 kg TOPLAM YÜZDE:%1.43
*****ANŞAA*****
1.HAFTA:1.5 kg-%1.97
2.HAFTA:İzinli
TOPLAM VERİLEN KİLO:1.5 kg TOPLAM YÜZDE:%1.97
7.TAKIM RAMAZAN AYINDA VERİLEN TOPLAM KİLO:21.1 kg
TOPLAM YÜZDE:%25.67
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER:
BİRİNCİİİİİ=Nev81-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:5 kg TOPLAM YÜZDE:%6.06
İKİNCİİİİİİ=Hulyaeyup-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:3.5 kg TOPLAM YÜZDE:%4.94
ÜÇÜNCÜÜÜÜ=Doga3-TOPLAM VERDİĞİ KİLO:3.68 kg TOPLAM YÜZDE:%3.93
DÖRDÜNCÜÜ=Pabya-TOPLAM VERİLEN KİLO:3 kg TOPLAM YÜZDE:%3.69
BEŞİNCİİİİ-Anşaa-TOPLAM VERİLEN KİLO:1.5 kg TOPLAM YÜZDE:%1.97
Hülya'mızı 2 kere yazıp,Rana'mızı yazmayı unutmuşum yanlışlıkla,bir de ramazanın başında burda olan Esra'mızı ve Ayşegül'ümüzü de ekledim listemize canlarım.Ramazan boyu 4 haftada takımca attığımız kilo=21.1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?