Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım Püsküüt bugüne kadar kim kaç kilo verdi ağustos listesini yayınlamış.Ben listenin yalnızca yarısına yakınını kopyaladım.Katılımcı yaklaşık 110 kişi arasından takımızdan ilk 10'da 3 kişi,ilk 20'de 6 kişi,ilk 30'da 8 kişi,ilk 40'da 9 kişi var,maşallahhhhh takımıma

yarın kendime bişeyler almaya karar verdim almıycaktım aslında biraz daha vereyimde diyodum dar alırım biraz olmazsa off sorun aslında ya beğenirsin hanımefendi bunun bedeni yok bundan kalmadı vs vs almak istemediğinle dönersin artık öyle olmasın istiyorum 48 bedene falan düşsem seçenek çoğalır eski 48 beden pantolanım vardı giydim oldu ama riklalı giye giyede açılmıştır diyorum ama olsun oluyor ya artık

kızlar biz yarın sabah namazdan sonra yola çıkıcaz gittiğimiz yerde net var mı bilmiyorum inşallah vardır yoksa giremiycem pazara kadar beni izinli yazın ne olur,dönüşüm muhteşem olacak..

hımmm misafir perver ol bakayım kolanya şeker tut topiğin kızı olaraktan
Tamam ablacım,hemen

48 beden miiii,harikasınnnnnnnnnnnnn Ben de 44'e düştüm ablam şükürler olsun

kızlar biz yarın sabah namazdan sonra yola çıkıcaz gittiğimiz yerde net var mı bilmiyorum inşallah vardır yoksa giremiycem pazara kadar beni izinli yazın ne olur,dönüşüm muhteşem olacak..
Tamam bitanem,zaten 5 eylül pazartesiye kadar herkes tatilde gibi düşünücez,ilk bildirim 9 eylül cuma günü.Hayırlı yolculuklar canım...
Bugünkü menümü yazıyım aklıma gelmişken,bugün Dukan diyetimin protein+sebze günüydü.
İFTAR:
*
Domates ve soğanla birlikte haşlanmış yağsız kabak yemeği
*Light yoğurtla yapılmış cacık
ARA ÖĞÜN:
*
1 bardak light süt
*1 fincan light sütle yapılmış nescafe
SAHUR:
*
1 bardak light süte karıştırılmış 2 kaşık yulaf kepeği
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık yağsız lor peyniri
*Domates-salatalık

Son düzenleme:
Canlarım geçenlerde de bahsetmiştim,koyduğum son fotodan da belliydi.26 kilo verirken vücudumda hiçbir sarkma olmadı çok şükür,egzersizlerimi ve soğuk su komplekslerimi atlamadım hiçbir gün,bu sayede sıkılaştı zayıflarken.Yalnızca üst kol bölgemde az erime ve eriyen bölgede de sarkma oldu.Çünkü ben o bölge egzersizlerimi ihmal etmişim,son fotoda daha net farkettim.Aslında bilmiyordum da orayı ne çalıştırır,biraz araştırma yaptım,tahmin ettiğim gibi 1 çift dambıl bu işi çözermiş.Resimlerini de ekliyorum egzersizin,kol bölgesi sarkanlar için güzel hareketler,dambıl yoksa 1.5'ar lt lik 2 dolu su şişesi de bu işi görüyor canlarım

Evetttt,az önce 1.5 kg lık 2 adet dambılımın siparişini verdim.Kargo da içinde 2'si toplam 5 lira,gayet makul,sıkılaşsınnnnnn kol kaslarııııııı

kizlar 6 gündür tuvalete cikamiyorum.ölücem artik.iki kere dogadan form cay ictim yine cikamadim.karnim cok agriyor ve hamile gibi sismis,tas gibi olmus birde.tuvalete ciksam öyle bir rahatliycamki offfffffff

sinameki iç canım tek çözüm...

selam kizlar
depremi atlattik simdide kasirga ile gundemdeyiz
bugun bekleniyor ve 2 gun surebilir
elektrik su heran kesilebilir
nete giremeyebilirim
hayirlisiyla bir atlatalim buradayim yine ins.

allah yardımcınız olsun dikkatli olun canım....

geçmiş olsun .....allah kabul etsin....

iyi tatilllleeer...........

afiyet olsun canım..ben de son misafiri ağırladım bu güün.....

al canın sağolsun canım...moral olur ya alışveriş gibisi var mı.. ben de bugün 3 çeşit göz kalemi eşarp aldım kendime...bayrama hazırlık..kalemleri evde sürerim ama olsun hoşuma gidiyor...
japon perde yaptırmıştım salona onu almaya gittim bi yandan da kendime alışveriş yaptım

ben de bugün 3 çeşit göz kalemi eşarp aldım kendime...bayrama hazırlık..kalemleri evde sürerim ama olsun hoşuma gidiyor
Gözler zaten badem gibi maşallah,kimbilir nasıl yakışır o sürmeler Saferan'ım,sürmeli gözlerin sürmeyi neyler Çok severim o türküyü

canim bende anlamadim,uzun zamandir 55 te kaldim öyle ya.54 e düsüyorum ardindan hoooop tekrar 55 oluyorum.55 sabitledi resmen kendini.birde artik azmim kirildi yaa.beni sen cok iyi biliyorsun,ne azimliydim.off ne kadar dikkat ederdim.her hafta $apir $apir verirdim kilolarimi.ama yok anacim,hedefe cok yaklasmisken kalmadi o azim mazim.#ama kararliyim,hemde cok kararliyim.bayramda gecsin,ondan sonra bir sarilicam diyete.takimin en azimlilerinden olucam insallah

masallah bende hep sürekli ilk 5 ten düsmüyorum.gerci 4 e düsmüsüm ama oda süper iste

Evetttt,az önce 1.5 kg lık 2 adet dambılımın siparişini verdim.Kargo da içinde 2'si toplam 5 lira,gayet makul,sıkılaşsınnnnnn kol kaslarııııııı Eki Görüntüle 248306

hayirli olsun canim.güle güle kullan.insallah kollarin tam istedigin forma girer.benim kollar zaten cocuk kolu gibi.koptu kopacak.yeminle söylüyorum oglumunda kiziminda el bilekleri kollari benimkinden daha büyük daha iri
ama iste benimde basimin belalari ic bacaklar.kicik oluyorum oraya kiciiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk

Saferan canim siz Türkiyedesiniz,sanslisiniz.ne isterseniz buluyorsunuz.ama biz burada öyle herseyi bulamiyoruz.öyle aktar diye bisey yok burada.

Canım teşekkür ederim,iç bacaklar için çok kolay ve etkili hareketler var,günde 5 dk yapsan yeter.Şu hani bir yere tutunup;bacağın biri sabit kalacak şekilde bacağı yana kaldırıp indirme hareketi direk iç bacak yağları içindir mesela.Dambıl geldikten sonra kollarımı hallederim günde 5 dk düzenli egzersiz bile yetiyor ihtiyaçlı bölge için,sarkmak iyi olmaz gerçekten.5 eylül pazartesi günüüüüüü,spor yarışımız başlıyorrrrrrrrrrrr

selam canlar be apar topar tatile çıktım cuma da işyerinde işim çoktu söleyemedim ben bu hafta yokum malesef bayram tatilindeyiz adanada.herşey gönlünüzce olsun kendinize iyi bakın

zaten ramazan bitsin bir an önce spora baslamak istiyorum.acayip bir azim basti beni.ama nev dün aksam ne oldu biliyormusun,esim dediki son zamanlarda bayaa kilo verdin,cok harika olmussun.
ben bu isten bisey anlamadim,aslinda tam tersi hicte kio vermedim,55 te takildim kaldim.hatta tuvalete cikamadigim icin karnimda $I$ zaten.anlamadim niye öyle gelmisim ona

güle güle kullan hepsinide safişim
bende de var iç baçak sorunu bi başka topikde birisi almış otururken bacaklarını açıp araya takıyor o varken açıp kapatmaya çalışıyor baya faydası oldu falan yazmış uygunda bişşey heralde adını bilemedim şimdide netde vardır bi bak istersen
bende yapayım kız bundan

amaniiin kizlar galiba herkes bayram hazirliginda kimsenin sesi cikmiyor bari ben yazim da geldigim belli olsun .sist gelenler sizde biseyler yazinda en azindan haberim olsun neler yaptiniz -.tiyo verin banada hangi tatlilari yaptiniz bayrama

Maşallah canım,işte o eşinin farkettiği incelme ramazandan önce düzenli yaptığın sporun mükafatı.Ayrıca kabızlık problemi yaşadığın için,en az 1-2 kiloyu tutuyor vücudun,ramazan bitsin bayram geçsin o zaman akar gider kilolar

Ablacım gerçekten çok iyi olur,1 ya da 1.5 kg olanından almamız gerekiyormuş,daha ağır olanları kas yapıyormuş çünkü

amaniiin kizlar galiba herkes bayram hazirliginda kimsenin sesi cikmiyor bari ben yazim da geldigim belli olsun .sist gelenler sizde biseyler yazinda en azindan haberim olsun neler yaptiniz -.tiyo verin banada hangi tatlilari yaptiniz bayrama
5 eylüle kadar hemen herkes bayram tatili için şehir dışında Ganfed'im,ben de 3 eylülde görev yerime dönüyorum.Allah'ın izniyle 5 eylül civarı herkes dönüyor,şenlik başlıyorrrr Canım biz börek,sarma ve şekerpara ikram edicez misafirlerimize nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…