Gözler zaten badem gibi maşallah,kimbilir nasıl yakışır o sürmelerSaferan'ım,sürmeli gözlerin sürmeyi neyler Çok severim o türküyü
canim bende anlamadim,uzun zamandir 55 te kaldim öyle ya.54 e düsüyorum ardindan hoooop tekrar 55 oluyorum.55 sabitledi resmen kendini.birde artik azmim kirildi yaa.beni sen cok iyi biliyorsun,ne azimliydim.off ne kadar dikkat ederdim.her hafta $apir $apir verirdim kilolarimi.ama yok anacim,hedefe cok yaklasmisken kalmadi o azim mazim.#ama kararliyim,hemde cok kararliyim.bayramda gecsin,ondan sonra bir sarilicam diyete.takimin en azimlilerinden olucam insallah
amaniiin kizlar galiba herkes bayram hazirliginda kimsenin sesi cikmiyor bari ben yazim da geldigim belli olsun .sist gelenler sizde biseyler yazinda en azindan haberim olsun neler yaptiniz -.tiyo verin banada hangi tatlilari yaptiniz bayrama
Canlarım 5 eylülde inşallah takımca toplanıyoruz.Bugün yeni bir arkadaşımız daha eklendi takıma SHAPHİRA adı,kendisini tanıtacaktır sizlere.Bu arkadaşımız Pabya'nın yerine girdi takıma,Pabya izinli olduğu için ve ne zaman döneceği belli olmadığı için.İnşallah sağlıkla ve huzurla döner aramıza.O dönene kadar zaten 2 çıtır mezunumuz var,önce kim kepini atarsa,Onun yerine girer Pabya'mız.Listeye girene kadar takımımızda paylaşımda bulunmaya devam eder.Minnoşprenses de öyle.Kayıpları olmaz verdikleri kiloları haftalara bölerek işleriz listeye girdikleri hafta.
Takımımızın şu anki kadrosu ve son kilo durumları şöyle:
1-Kırmızıgül(kaptan)=82 kg
2-Saferan(kaptan yardımcısı)=124.5 kg
3-Doğa3=89.3 kg
4-Azerikızı=55 kg
5-Ganfed=52.5 kg
6-Hulyaeyup=68.4 kg
7-Rana.able=66 kg
8-Roseberry=62.1 kg
9-Anşaa=74.5 kg
10-Nev81=79 kg
11-Ayşen34=66.8 kg
12-İpekyol51=79 kg
13-SHAPHİRA(yeni üye)=102 kg
*PABYA-İzinli=78 kg
*Minnosprenses-İzinli=64.9 kg
Canımsın.Saferan'ım ben takımca önümüzdeki haziranda başbaşka birer insan olacağımıza inanıyorum.Biliyorsun benim hedefim 65 ti,55'e çektirdim.Sen kal de yeter ki,50 ye bile çektiririm.Doğa'mız hızlandı,Gülüm de dönüyor inşallah eylül vaşı,ben eylülden sonra senin de hızla aşağılara geçeceğimize eminim,birkaç cümlenden hissettim bu duyguyu.İnan ki beraberce başarıcaz,sonra kilo koruma topiklerinde yine birbirimize ve hayatlarımıza değmeye devam edicezzzzzz,eminim canımmm
ah canım o senin güzel bakışlarından...senin gözlerin güzel bakıyorda ondan öyle görüyorsun....
anaaam ben de tüm ağırlığımla takımın demirbaşı olucam heralde .............hepiniz gidersiniz ben yine burda olurum heralde...yeni gelenlere sizleri anlatırııım....
ah canım o senin güzel bakışlarından...senin gözlerin güzel bakıyorda ondan öyle görüyorsun....
azerim sen bağırsakları bi çalıştır 2 kilo farkeder o kadar yediğin nereye gidiyor ki ....kaysı armut ye sabahları aç karnına üzerine ılık su biraz zeytinyağıyla iç belki ondan fayda olur canım yaa...
ben kendim açamasamda hazır yufkadan burma yapıcam tatlı olarak ...
anaaam ben de tüm ağırlığımla takımın demirbaşı olucam heralde .............hepiniz gidersiniz ben yine burda olurum heralde...yeni gelenlere sizleri anlatırııım....
Amin canım,senin de bayramın mübarek olsun inşallah.Bugün son sahura kalktık ya,öyle duygulandım kirabbim herkesin bayramini hayirla gecirsin insallah.canlarim. ben simdiden herkesinn bayramini kutluyorum belki bayramda giremem diye.
Günaydın canım;hüzünlü ve şükürlü bir mübarek arife gününde,herkesin günü ve gönlü aydınlık olsun inşallahherkese gunaydin tatli fistiklarim benim
bisürü uğraşmıssın eline sağlık canım bu yeni üyeyi 2 kişi çağırmıştı daha önce sen nasıl kaptın kızCanlarım 5 eylülde inşallah takımca toplanıyoruz.Bugün yeni bir arkadaşımız daha eklendi takıma SHAPHİRA adı,kendisini tanıtacaktır sizlere.Bu arkadaşımız Pabya'nın yerine girdi takıma,Pabya izinli olduğu için ve ne zaman döneceği belli olmadığı için.İnşallah sağlıkla ve huzurla döner aramıza.O dönene kadar zaten 2 çıtır mezunumuz var,önce kim kepini atarsa,Onun yerine girer Pabya'mız.Listeye girene kadar takımımızda paylaşımda bulunmaya devam eder.Minnoşprenses de öyle.Kayıpları olmaz verdikleri kiloları haftalara bölerek işleriz listeye girdikleri hafta.
Takımımızın şu anki kadrosu ve son kilo durumları şöyle:
1-Kırmızıgül(kaptan)=82 kg
2-Saferan(kaptan yardımcısı)=124.5 kg
3-Doğa3=89.3 kg
4-Azerikızı=55 kg
5-Ganfed=52.5 kg
6-Hulyaeyup=68.4 kg
7-Rana.able=66 kg
8-Roseberry=62.1 kg
9-Anşaa=74.5 kg
10-Nev81=79 kg
11-Ayşen34=66.8 kg
12-İpekyol51=79 kg
13-SHAPHİRA(yeni üye)=102 kg
*PABYA-İzinli=78 kg
*Minnosprenses-İzinli=64.9 kg
anşalıyorsan güzel geçer bayram yok eğer anlaşılacak birileri deilse zehir oluyor biliyorumda söylüyorumsahur hazırlamaya gidiyoruum..kaynımlarda bayram için geldiler izmitten .....
seninde ganfedim iyiki safişim çağırmışta 7. takıma girmişim sizleri seviyorum gerçekten özel insanlarsınızrabbim herkesin bayramini hayirla gecirsin insallah.canlarim. ben simdiden herkesinn bayramini kutluyorum belki bayramda giremem diye.
gunaydin sekerler..
bugun orucumuzun son gunu..hayirlisiyla bu yilida atlattik..Allah birdaha eristirmeyi nasib etsin..
bende baya bir heyecan var kizlar..encokta yarin akapunktur diyetime baslicam yine..ve kilo vermem icin acele etmem lazim..yoksa lokman gidecek elden...bugune kadar oyaladim malum..birbucuk ay daha oyalarsam tamamdir isAllahim kalan kilolarimizida sorunsuz bir sekilde vermeyi nasib etsin insallah...
eminim bu hafta pek giren olmaz takima ama 5 eylul itibariylee basliyoruz kizlarr..siki diyettttttttt...gelecek yazin gozdeleri biz olacagizzz..insallah ben yilbasina mezun olmayi istiyorum ya hayirlisiinsallah basaririm
hic sorma ablacim benim isim Allaha kaldi zaten..adama cirkin gorunmim diye bin takla attim...ama sonuna geldim arktikin..son 1.5 ay daha ondan sonra Allahin dedigi olur artik..sen nasilsin ablacim...istemisin tatilmisin?kolay gelsin kırmızım zor valla senin işinde
gunaydin sekerler..
bugun orucumuzun son gunu..hayirlisiyla bu yilida atlattik..Allah birdaha eristirmeyi nasib etsin..
bende baya bir heyecan var kizlar..encokta yarin akapunktur diyetime baslicam yine..ve kilo vermem icin acele etmem lazim..yoksa lokman gidecek elden...bugune kadar oyaladim malum..birbucuk ay daha oyalarsam tamamdir isAllahim kalan kilolarimizida sorunsuz bir sekilde vermeyi nasib etsin insallah...
eminim bu hafta pek giren olmaz takima ama 5 eylul itibariylee basliyoruz kizlarr..siki diyettttttttt...gelecek yazin gozdeleri biz olacagizzz..insallah ben yilbasina mezun olmayi istiyorum ya hayirlisiinsallah basaririm
bisürü uğraşmıssın eline sağlık canım bu yeni üyeyi 2 kişi çağırmıştı daha önce sen nasıl kaptın kız
anşalıyorsan güzel geçer bayram yok eğer anlaşılacak birileri deilse zehir oluyor biliyorumda söylüyorum
seninde ganfedim iyiki safişim çağırmışta 7. takıma girmişim sizleri seviyorum gerçekten özel insanlarsınız
kolay gelsin kırmızım zor valla senin işinde
günaydın kızlar
rabbim hayirlisi ile lokmana kavusmani nasip etsin gulum .hala gostermedinmi kendini helal kiz .aferin lokmanda iyi sabrediyor.vereceksin tatlim merak etme yilbasina mezun olursun kesin
Günaydın hanımlar :)
Ben de bundan sonra sizlerleyim.5 Eylül Pazartesi günü sizin de desteklerinizle diete başlayacağım.Hepimize kolay gelsin,gözümüz dönüpte tatlılara tuzlulara saldırmamızı engellesin Allahım.Kilolardan kurtulalım ve bıraktığımız yerde kalsınlar,tekrar gelmesinler bize.
Gunaydin Saphiracimm..aramiza hos geldin canim...
Insallah hep beraber fazlaliklarimizdan kurtulacagiz canim...
ben takim kaptaniyim canim...senin icin takimimiza bas vuru formunu ve takimimizin kurallarini aksam buraya eklerim..bas vuru formunu doldurursan bizde seni biraz taniyabiliriz
aslında aklımda dietler uçuşuyor,bir taraftan doktora gidip tahlil yaptırıp onun yönlendirmesine mi bıraksam diyorum.Biraz kararsızım açıkçası.Bir de zaman da yok.Olmazsa diete başlayacağım,sonra tahlillerimi yaptıracağım.Troidlerimden biraz şüpheleniyorum da şu aralar.tekrar hosgeldin aramiza canim...insallah hep beraber kurtulacagiz fazlaliklarimizdan..5 eylul itibariyle ozel bir diyet uygulayacakmisin canim...yoksa yediklerinemi dikkat edeceksin??
Hoşbulduuuumm :79:
inşallahhh,amiiiinnn
form tamamdır
aslında aklımda dietler uçuşuyor,bir taraftan doktora gidip tahlil yaptırıp onun yönlendirmesine mi bıraksam diyorum.Biraz kararsızım açıkçası.Bir de zaman da yok.Olmazsa diete başlayacağım,sonra tahlillerimi yaptıracağım.Troidlerimden biraz şüpheleniyorum da şu aralar.
Daha önceden rejim deneyimleri olan biri olarak,sanırım en iyisi mümkün olduğunca 0/0'a yakın yağ,tuz,şeker,beyaz un tüketimiyle,bol sebze meyve ve etle yapacağım.Öncelikle varmak istediğim kilo 76.Genç kızlık dönemimde ve 7 yıl öncesine kadar hep 76 ydım.Bu yüzden ilk hedefim o halime dönmek.Hoş,o zaman da o halimi çok beğenmezdim de,işte :) allahın izniyle 76 ya bir geleyim,nasıl olsa hedeflerimiz ilerletebiliriz diymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?