akapunkturla mı zayıfladın?gerçekten açlık hissini azaltıyormu,yani yardımcı oluyormu sence gerçekten,yoksa zaten diet yaptığın için mi kilolar
ah canım o senin güzel bakışlarından...senin gözlerin güzel bakıyorda ondan öyle görüyorsun....
azerim sen bağırsakları bi çalıştır 2 kilo farkeder o kadar yediğin nereye gidiyor ki ....kaysı armut ye sabahları aç karnına üzerine ılık su biraz zeytinyağıyla iç belki ondan fayda olur canım yaa...
ben kendim açamasamda hazır yufkadan burma yapıcam tatlı olarak ...
anaaam ben de tüm ağırlığımla takımın demirbaşı olucam heralde .............hepiniz gidersiniz ben yine burda olurum heralde...yeni gelenlere sizleri anlatırııım....
süpersin canım
28.5 kilo vermişsin 1-2 kilonun lafımı olur ayol,sen çıtır çıtır yersin o kiloları,hahaay
gunaydin sekerler..
bugun orucumuzun son gunu..hayirlisiyla bu yilida atlattik..Allah birdaha eristirmeyi nasib etsin..
bende baya bir heyecan var kizlar..encokta yarin akapunktur diyetime baslicam yine..ve kilo vermem icin acele etmem lazim..yoksa lokman gidecek elden...bugune kadar oyaladim malum..birbucuk ay daha oyalarsam tamamdir isAllahim kalan kilolarimizida sorunsuz bir sekilde vermeyi nasib etsin insallah...
eminim bu hafta pek giren olmaz takima ama 5 eylul itibariylee basliyoruz kizlarr..siki diyettttttttt...gelecek yazin gozdeleri biz olacagizzz..insallah ben yilbasina mezun olmayi istiyorum ya hayirlisiinsallah basaririm
o kadar farkedermi dersin.ay insallah kiz.iste bi dediklerini ramazandan dolayi yapamiyorum maalesef.e ramazan bitene kadarda böyle kabizmi kalicam ben:84:
kabizligim ara ara olur ama hic bu kadar uzun sürmemisti böyle ya.ve karnimi görseniz cooook kötü gözüküyor
gunaydin sekerler..
bugun orucumuzun son gunu..hayirlisiyla bu yilida atlattik..Allah birdaha eristirmeyi nasib etsin..
bende baya bir heyecan var kizlar..encokta yarin akapunktur diyetime baslicam yine..ve kilo vermem icin acele etmem lazim..yoksa lokman gidecek elden...bugune kadar oyaladim malum..birbucuk ay daha oyalarsam tamamdir isAllahim kalan kilolarimizida sorunsuz bir sekilde vermeyi nasib etsin insallah...
eminim bu hafta pek giren olmaz takima ama 5 eylul itibariylee basliyoruz kizlarr..siki diyettttttttt...gelecek yazin gozdeleri biz olacagizzz..insallah ben yilbasina mezun olmayi istiyorum ya hayirlisiinsallah basaririm
bak ne güzel ya.iyikide kandirmisim demiiiiiiiiiiihaklisin dogacim gercekten her biri ayri ozel benide iyiki azeri kandirdiyoksa imkani yok katilmazdim boyle bi seye
Günaydın hanımlar :)
Ben de bundan sonra sizlerleyim.5 Eylül Pazartesi günü sizin de desteklerinizle diete başlayacağım.Hepimize kolay gelsin,gözümüz dönüpte tatlılara tuzlulara saldırmamızı engellesin Allahım.Kilolardan kurtulalım ve bıraktığımız yerde kalsınlar,tekrar gelmesinler bize.
basarirsin canim,sende bu azim varken,daglari delip lokmani bile getirirsin
insallah yarin bayramla beraber senin bagirsaklarinda bayram eder cnm...kuru kayisi felan ye yarin ac karnina...hemende kahvalti etme..belki ozaman rahat rahat cikabilirsin wcye..bagirsak problemi olan biri olarak ne cektigini cok iyi anliyorum...azerim birde aksam iftarda yogurt ye icinede bir yemek kasigi keten tohumu..istersen biraz daha fazla keten tohumu kat..ozamand faydasini gorebilirsin belki
hosgeldin canim,safalar getirdin.sende bizimle yarisa varsin demek.o zaman ne diyoruz5 eylülde yaris baslasinnnnn
ayy insallah azerimm..gunlerim adamin fotolarina bakmakla ic gecirmekle geciyor valla:78::78::78: Allahim yinede hayirlisi neyse onu nasib etsin insallah
Benim de spor yapma imkanım yok maalesef.Benim minik bir cadım var.Dünya tatlısıdır ama bir o kadar da enerjik.;onunla hiç bir yere gidemiyorum ve bırakacak yerim de yok.Akapunktur veya başka zayıflatma işlemlerini kullanmaya yeltenemiyorum bile.Bir de ben iğne batırtamam,çok korkarımgüzellik mekezlerinde yapılan bazı işlemler var ya,onlardan mı yaptırsam acaba dedim,tabi gidebilme imkanım olursa.Acaba yaptıran var mı?tecrübelerinden faydalanmak isterim
hoşbulduk,teşekkürlerbaşlasın şekerim başlasın hayatımda hiç bu kadar mutlu başlamamıştım,hiç bir rejime
tamam canim böyle yapicam.keten tohumunu hic denemedim,ama bugün alayim.
Ben İzmirliyim ve İzmirde yaşıyorum.Kızım 6 kasımda 3 yaşını dolduracak,ben de 28 i doldurucam,benim doğumgünümde doğdu meleğimeşim Allahıma binlerce şükür ki çok iyi bir insandır ve her konuda bana destektir.200 kg olsanda farketmez,ben seni ilk günkü kadar çok seviyorum diyor her zaman,her halinle çok beğeniyorum diyor,senden daha güzelini göremiyorum filan diyor.Eşimden yana bir üzüntüm yok çok şükür.Öncelikle ben kendim beğenmiyorum,sevmiyorum bu halimi.Eşimin sevgisinden şüphem yok ama yine eminimki daha zayıf bir hanım,onun da hoşuna gider.Gerçi bunu söylediğimde asla ama asla kabul etmiyor ama..ne bileyim işte,öylee :)))
oyyyyyy kiyamammmm yaaaaa.yerim seni beeeeennnn.sana bisey söylüyümmü kirmizim.sen var ya,50 kiloya düstükten sonra belki bu adamin yüzüne bile bakmiycan.belki senin pesinde israrla kosanlar olacak,seni kendine asik ettirecek.belki lokman in pabucu dama atilacak.dur bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?