Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akapunkturla mı zayıfladın?gerçekten açlık hissini azaltıyormu,yani yardımcı oluyormu sence gerçekten,yoksa zaten diet yaptığın için mi kilolar

akapunkturla mı zayıfladın?gerçekten açlık hissini azaltıyormu,yani yardımcı oluyormu sence gerçekten,yoksa zaten diet yaptığın için mi kilolar

evet canim hepsini akapunkturla verdim.elbet gel gitlerim oldu arada..ilk zamanlar baya faydasini goruyorsun akapunkturun..yada kulaginda ignelerin oldugunu bilmek seni psikolojik olarakta rahatlatiyor..ama uzun sure sonra alisiyor bunye ignelere..ve benim diyetim ekmeksiz oldugu icin bazen zorlaniyorum elbet..ama isin icine gonulde girince mecburen dahada cabaliyor insan

o kadar farkedermi dersin.ay insallah kiz.iste bi dediklerini ramazandan dolayi yapamiyorum maalesef.e ramazan bitene kadarda böyle kabizmi kalicam ben:84:
kabizligim ara ara olur ama hic bu kadar uzun sürmemisti böyle ya.ve karnimi görseniz cooook kötü gözüküyor

süpersin canım
28.5 kilo vermişsin 1-2 kilonun lafımı olur ayol,sen çıtır çıtır yersin o kiloları,hahaay

insallah canimda..daha yarisina yeni yaklastim..bir bukadar daha vermem lazim..hedesim 50 kilo..hayatimda hic 50 kiloyu gormedim kendimi bildim bile kiloluydum..oyuzden simdi 50 dusmek istiyorum insallah basaririm

basarirsin canim,sende bu azim varken,daglari delip lokmani bile getirirsin

insallah yarin bayramla beraber senin bagirsaklarinda bayram eder cnm...kuru kayisi felan ye yarin ac karnina...hemende kahvalti etme..belki ozaman rahat rahat cikabilirsin wcye..bagirsak problemi olan biri olarak ne cektigini cok iyi anliyorum...azerim birde aksam iftarda yogurt ye icinede bir yemek kasigi keten tohumu..istersen biraz daha fazla keten tohumu kat..ozamand faydasini gorebilirsin belki

haklisin dogacim gercekten her biri ayri ozel benide iyiki azeri kandirdiyoksa imkani yok katilmazdim boyle bi seye
bak ne güzel ya.iyikide kandirmisim demiiiiiiiiiii

Benim de spor yapma imkanım yok maalesef.Benim minik bir cadım var.Dünya tatlısıdır ama bir o kadar da enerjik.;onunla hiç bir yere gidemiyorum ve bırakacak yerim de yok.Akapunktur veya başka zayıflatma işlemlerini kullanmaya yeltenemiyorum bile.Bir de ben iğne batırtamam,çok korkarım güzellik mekezlerinde yapılan bazı işlemler var ya,onlardan mı yaptırsam acaba dedim,tabi gidebilme imkanım olursa.Acaba yaptıran var mı?tecrübelerinden faydalanmak isterim

hosgeldin canim,safalar getirdin.sende bizimle yarisa varsin demek.o zaman ne diyoruz5 eylülde yaris baslasinnnnn

tamam canim böyle yapicam.keten tohumunu hic denemedim,ama bugün alayim.

ayy insallah azerimm..gunlerim adamin fotolarina bakmakla ic gecirmekle geciyor valla:78::78::78: Allahim yinede hayirlisi neyse onu nasib etsin insallah

oyyyyyy kiyamammmm yaaaaa.yerim seni beeeeennnn.sana bisey söylüyümmü kirmizim.sen var ya,50 kiloya düstükten sonra belki bu adamin yüzüne bile bakmiycan.belki senin pesinde israrla kosanlar olacak,seni kendine asik ettirecek.belki lokman in pabucu dama atilacak.dur bakalim.

Allah bagislasin canim..kac yasinda kizin?
akapunkturun ignelerini cok hissetmiyorsun..cok ince..kulagina ilk batarken hissediyorsun..sonra alisiyorsun zaten..son zamanlarda bana baska bir igne uyguluyor doktorum..daha iyi tuttun etiketler cikmasin diye..onlar olunca kulagimda ilk hafta sag kulagimin uzerine yatamiyorum ama sonra alisiyorum..
guzellik icin kullanilan igneler islemlerden haberim yok canim..o yonde bende senden fazla cesaretli degilim..bende igneye felan gelemem..canim kiymetlidir ve cok korkarim :78::78:

Son düzenleme:
hoşbulduk,teşekkürler başlasın şekerim başlasın hayatımda hiç bu kadar mutlu başlamamıştım,hiç bir rejime

güzel valla.bizimle zaten eglenerek kilo verecksin.biz hem disiplinliyiz hemde eglenceli.

caNIM sen nerede yasiyorsun.bir cocugunmu var?evlimisin,esin ne diyor kilo ve diyet durumlarina?

Son düzenleme:
kirmizim ben bayramdan sonrA bir diyet programina basliycam.belki duymussundur.kullananlar cok memnunlarmis.dur bakalim.bende ise yarayacakmi.diyet icecegi bu.adi almased.beyaz bir toz.sütle yada suyla karistirip iciyorsun.ama ben sütle karistiricam.bir iki kere icmistim.tadi güzel.ilk 3 gün onu icicem.sonra iki ögün onu icip,tek ögünde yemek yiycem.dur bakalim,ise yarayacakmi.bunu yapmayi cok istiyorum,cünkü benim bol proteine ihtiyacim var.yüzüm ve gögüslerim cok zayifladi.biride kk da protein yüzün incelnesini önlüyor demisti.hic duydunmu o icecegi.ilac degil haaaa,icecek sadece.saf protein icecegi

Ben İzmirliyim ve İzmirde yaşıyorum.Kızım 6 kasımda 3 yaşını dolduracak,ben de 28 i doldurucam,benim doğumgünümde doğdu meleğim eşim Allahıma binlerce şükür ki çok iyi bir insandır ve her konuda bana destektir.200 kg olsanda farketmez,ben seni ilk günkü kadar çok seviyorum diyor her zaman,her halinle çok beğeniyorum diyor,senden daha güzelini göremiyorum filan diyor.Eşimden yana bir üzüntüm yok çok şükür.Öncelikle ben kendim beğenmiyorum,sevmiyorum bu halimi.Eşimin sevgisinden şüphem yok ama yine eminimki daha zayıf bir hanım,onun da hoşuna gider.Gerçi bunu söylediğimde asla ama asla kabul etmiyor ama..ne bileyim işte,öylee :)))

cok güzel canim,Allah bir ömür boyu mutlulugunuzu daim kilsin.kac yillik evlisin?

su an kac kilosun.kendine kilo tickeri yapacakmisin?

Son düzenleme:

hayirlisi azerim ya..simdilik gozum ondan baskasini gormuyor...bir halimi gorsen konusurken kirk takla atiyorum yanlis birsey soylicem yapicam diye..o da okuz rahat rahat konusuyor..ahh azerim bir gulusu var eriyorum bitiyorum resmen :78::78: Ama herseyin hayirlisi tabi..Eger hayirlisiysa olsun zaten..hayirsizsa uzak tutsun yaradan..ama goynum olmasindan yana elbet :78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…