hayirlisi azerim ya..simdilik gozum ondan baskasini gormuyor...bir halimi gorsen konusurken kirk takla atiyorum yanlis birsey soylicem yapicam diye..o da okuz rahat rahat konusuyor..ahh azerim bir gulusu var eriyorum bitiyorum resmen :78::78: Ama herseyin hayirlisi tabi..Eger hayirlisiysa olsun zaten..hayirsizsa uzak tutsun yaradan..ama goynum olmasindan yana elbet :78::78:
kirmizim ben bayramdan sonrA bir diyet programina basliycam.belki duymussundur.kullananlar cok memnunlarmis.dur bakalim.bende ise yarayacakmi.diyet icecegi bu.adi almased.beyaz bir toz.sütle yada suyla karistirip iciyorsun.ama ben sütle karistiricam.bir iki kere icmistim.tadi güzel.ilk 3 gün onu icicem.sonra iki ögün onu icip,tek ögünde yemek yiycem.dur bakalim,ise yarayacakmi.bunu yapmayi cok istiyorum,cünkü benim bol proteine ihtiyacim var.yüzüm ve gögüslerim cok zayifladi.biride kk da protein yüzün incelnesini önlüyor demisti.hic duydunmu o icecegi.ilac degil haaaa,icecek sadece.saf protein icecegi
insallah canim ya,hayirli olacaksa olsun canim insallah.o senin lokman hekimin demiiiiiiiii
seni yanginindan kurtarsin insallah.kac kiloya düsünce göstercen kendini kiz?
kirmizim ben bayramdan sonrA bir diyet programina basliycam.belki duymussundur.kullananlar cok memnunlarmis.dur bakalim.bende ise yarayacakmi.diyet icecegi bu.adi almased.beyaz bir toz.sütle yada suyla karistirip iciyorsun.ama ben sütle karistiricam.bir iki kere icmistim.tadi güzel.ilk 3 gün onu icicem.sonra iki ögün onu icip,tek ögünde yemek yiycem.dur bakalim,ise yarayacakmi.bunu yapmayi cok istiyorum,cünkü benim bol proteine ihtiyacim var.yüzüm ve gögüslerim cok zayifladi.biride kk da protein yüzün incelnesini önlüyor demisti.hic duydunmu o icecegi.ilac degil haaaa,icecek sadece.saf protein icecegi
bende zaten emin degilim,sonuna kadar götürebilirmiyim diye.dedigin gibi meyve yasak oldugu icin biraz zorluycak beni.ama deniycem mutlaka.koydum kafaya.bunda 3 gün turbo yapiyorsun,yani üc ögün icecek,ondan sonra yemek katiyorsun menüye.Allah hayirlisini versin.azerim ben bir ara anlatmistim ya is arkadasim yapiyor milkshake diye..oda boyle birsey ilk hafta sirf milkshake iciyorsun sonraki hafta bir ogun ozel biskuvusunden sonra seninde dedigin gibi aksam normal yemek...insallah yapabilirsin canim..ama ben sade sivi diye cesaret edememistim..birde meyveye duskunlugum korkutmustu beni vazgecmistim...ama insallah sen yaparsin canim...ve seni iki haftada mezun ederiz
gonlumde 60 kiloyken var ama 65kende olsa ollur..beni 70 kiloyken biliyordu zaten...ama ozaman gencti simdi karsimda bir adam ver...ve baya bir degismis..oyuzden ne der nasil bulur beni emin olamadigimdan 65te acicam cami...ozamana kadar sabredecek..sabretmezsede hayirli degilmis der kapatirim defteri
canım senin bu anlattığın aynen benim daha önce kullandığım h.life dan demekki,sadece markası farklı.Öğün yerine,soya proteinini sana doping halinde veren bir formül mama o.tadı gitgide kötü gelir insana ama katlanıyorsun tabiki.Günde 2 öğün (benim önerim kahvaltı ve akşam yemeği yerine) ondan içiyorsun ama başka hiç bir şey yemiyorsun.Öğlen istediğin yemeği yiyebiliyorsun,istersen tereyağlı iskender ye,istersen pasta.Baş ağrısı yan etkisi var,onu ortadan kaldırmak için çokkkk su içmelisin.hatta başında hafiften ağrı hissetmeye başladığın an,dayanacaksın suya.Başka hiç bir şey yiyemediğin için mamanı içmeden güne başlama,yoksa benim gibi pazar yerinin ortasında bayılıveririsin.Yürüyüşle desteklersen ve kürü tamamlarsan çok başarılı bir ürün.Yalnız aç kalmaya hazırla kendini.Tokluk hissi ilk yarım saatten sonra kayboluyor.Yemek yerine sana çok az kalorili,vücudunun tüm gereksinimlerini yerine getiren bir beslenme desteği.İstedğin kiloya ulaştığında günde 1 öğüne düşürüyorsun mama içmeyi.ne kadar sürede istediğin kiloya ulaştın,diyelimki 1 yılda,bir 1 yıl kadar da stabilize süresini devam ettiriyorsun,yani günde 1 öğün mama içerek kilonu koruma programı.Bu arada vücut ölçülerini de yazacaksın her ay bir kenara.İnsanın boynu bile inceliyor :))
Ben ilk 4 hafta bu h.lifeın formül mamasıyla tam 9 kilo verdim.İlk ay kilolar daha hızlı gittiği için bu devreyi çok güzel değerlendirdim.Öğlenleri de kendime serbest öğün yapmadım.Yine diet şeyler yedim.Mesela büyük bir tabak yoğurtlu semizotu yedim hiç ekmeksiz vs.. bu şekilde 5 haftada 10 kilodan kurtulmuştum zaten.Haftada 1 kilo verme rutinine girmiştim.sonra da artık vücut iyice alışınca,haftada yarım kiloya düştü.Ayda 2 kilo veriyordum,çok sağlıklı bir şekilde.Artık öyle bir hale gelmiştim ki,yesem de,kaçamaklar yapsamda kilolar gidiyordu.çok mutlu oluyordum.tabi o kaçamakların sonu kilo verememeye dönüştü,sonra da almaya dönüştü ve zamanla 4.5 aydan beri yiyemediğim herşeye karşı müthiş bir açlığım olduğunu gördüm.Nasıl da özlemişim herşeyi :) Neyse sonuç olarak ben kürü tamamlayamadım arkadaşım.bir de artık günde 2 kez içilen o mamadan öğk gelmişti bana.
Kilo verme anlamında iyi sonuçlar verdiği için ben de tekrar almayı düşünmüyor değilim açıkçası..
h.lifeın bir de ödem sökücü çayını içmiştim.fincanın yarısında wc ye koşuyorsun,müthiş çiş yaptırıyor.bağırsakları da çalıştırıyor.Bir de lif hapı var,onu da kullanmıştım ama onun faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum açıkçası,tekrar almadım o lif hapından
bende zaten emin degilim,sonuna kadar götürebilirmiyim diye.dedigin gibi meyve yasak oldugu icin biraz zorluycak beni.ama deniycem mutlaka.koydum kafaya.bunda 3 gün turbo yapiyorsun,yani üc ögün icecek,ondan sonra yemek katiyorsun menüye.Allah hayirlisini versin.
kiz o zaman cok bekleyecek desene.70 te göstereydin bari gl cemalini
sagol canim,cok güzel aciklamissin.benim zaten verecek 2-3 kilom var.onuda herhalde bu icecekle cabucak hallederim insallah.sagol ya,yüreklendirdin beni valla.bunun öyle cayi falan yok,keske olsaydi.takimdakiler bilir,kabizlik problemim cok var benim.ama öglen istedigini yiyebilirsin olayi bund yok.sitesini okudum,diyorki öglen hafif sebze yemekleri yiyin diyor.meyvenin yasak olmasi gicik,bide ara ögün olmamasi cok gicik ya.cünkü ben bu kilolari 5-6 ögün saglikli beslenerek verdim.bu yüzdende 2 aydir develer gibi yesemde almyorum.ama bu icecekle kalan kilolarimi vericem mutlaka.artik mezun olmak istiyorum
canım o zaman sende h.life tercih et.çok kalorili olmayan meyvelerden sınırsız yiyebiliyorsun.salatalık domates vs.. sınırsız yiyebiliyorsun.ara öğün tabiki yapabiliyorsun.bağırsakları çalıştırdığı için de bana h.life daha uygun gibi geldi.Yalnız maşallah tickerını faketmemişim sen zaten bitirmişsin bu işi,niye extra bir ürün kullanmak istiyorsun ki.Bence senin o 1-2 kg. wc sorunundan kaynaklıdır.3 kg bile farkettiğirdiğini biliyor musun büyük abdestin.benim de daha önce bağırsak problemim vardı.13 gün wc ye çıkmadığımı bilirim,düşün o derecesagol canim,cok güzel aciklamissin.benim zaten verecek 2-3 kilom var.onuda herhalde bu icecekle cabucak hallederim insallah.sagol ya,yüreklendirdin beni valla.bunun öyle cayi falan yok,keske olsaydi.takimdakiler bilir,kabizlik problemim cok var benim.ama öglen istedigini yiyebilirsin olayi bund yok.sitesini okudum,diyorki öglen hafif sebze yemekleri yiyin diyor.meyvenin yasak olmasi gicik,bide ara ögün olmamasi cok gicik ya.cünkü ben bu kilolari 5-6 ögün saglikli beslenerek verdim.bu yüzdende 2 aydir develer gibi yesemde almyorum.ama bu icecekle kalan kilolarimi vericem mutlaka.artik mezun olmak istiyorum
canım o zaman sende h.life tercih et.çok kalorili olmayan meyvelerden sınırsız yiyebiliyorsun.salatalık domates vs.. sınırsız yiyebiliyorsun.ara öğün tabiki yapabiliyorsun.bağırsakları çalıştırdığı için de bana h.life daha uygun gibi geldi.Yalnız maşallah tickerını faketmemişim sen zaten bitirmişsin bu işi,niye extra bir ürün kullanmak istiyorsun ki.Bence senin o 1-2 kg. wc sonundan kaynaklıdır.3 kg bile farkettiğirdiğini biliyor musun büyük abdestin.benim de daha önce bağırsak problemim vardı.13 wc ye çıkmadığımı bilirim,düşün o derece
Saphiracim, eminim busefer kilo vermen daha kolay olur..hem bundan once diyetle onca kilo vermissin zaten...hemde yaptigin diyet cok zor bir diyet..ki onu yapabildiysen Allahin izniyle busefer corap sokugu gibi akar gider kilolar sendeno yonde sanslisin yani
ayyyyyyyyy Saphiracim...izmirdeyim yazmissinnn...neresinden neresindennnnnnn???
benim lokmanimda orda cunku :78::78:
ay inşallah canımmm inşallahhhh
lokman kim tatlım? fransızım konuya :44:
canım ben doğma büyüme güzelyalılıyım.ordan farklı olarak 2.5 sene karşıyakada oturdum.5 aydırda gaziemirde oturuyorum.Sanırım artık buralı olacağız.Senin lokman nerede?
yok tatlım,benim çok şükür wc problemim yok artık.herkes gibi arada sırada oluyor ama 2-3 gün en fazla.hamilelikte 4.5 ay wc dw ağladım.sonra bir geçti,geçiş o geçiş.maşallah subanallah bir daha eskisi gibi olmadım.inşallah sizinde düzelir.bilirim zorluğunu
canim sana 30 kilo hic birsey degil.sen alninin akiyla onuda verceksin alimallah.insallah basarirsin azerim..Allah yardimcin olsun..benim isyerindeki kadin ilk hafta 4 kilo verdi...sonraki hafta 1 kilo ondan sonraki haftada 300gr verdi..yavas gidiyor diye bozdu sonrada..ama cok iradeli biri degil..bukadar basarabildigi bile superdi..eminim sen daha iyi yaprsin hm sen bir hafta yapsan yeter kac kilon kaldiki sunun surasinda..yakinda seni ve ganfedimi mezun edecegiz hayirlisiyla
lokmana gelincede...fizigime bagli azerim..belki 70tede gosteririm..nilos simdiki haliylen bile super ki 79 kilo...dedigin gibi belki 70te gosteririm kendimi...Allahin izniyle tez zamanda versem artik kalan 30 kiloyu...cok uzun yolum daha azerim yaa
ama ben daha simdiden kaciriyorum,bayramda hele hele kaciririm yaniiiiiiinsallah azerim...sen onca kiloyu vermissin iki kiloyumu veremeyeceksin...Allahin izniyle fazla surmez seni birkac haftaya mezun ederiz
bayramdada kacirma sakin haaa
ooowww 13 güüünncanım o zaman sende h.life tercih et.çok kalorili olmayan meyvelerden sınırsız yiyebiliyorsun.salatalık domates vs.. sınırsız yiyebiliyorsun.ara öğün tabiki yapabiliyorsun.bağırsakları çalıştırdığı için de bana h.life daha uygun gibi geldi.Yalnız maşallah tickerını faketmemişim sen zaten bitirmişsin bu işi,niye extra bir ürün kullanmak istiyorsun ki.Bence senin o 1-2 kg. wc sorunundan kaynaklıdır.3 kg bile farkettiğirdiğini biliyor musun büyük abdestin.benim de daha önce bağırsak problemim vardı.13 gün wc ye çıkmadığımı bilirim,düşün o derece
amannn tu tu tu masallahh..tahtalara vur...darisi bizlere artik..insallah bizimkide hamilelikten sonra gecer
canim sana 30 kilo hic birsey degil.sen alninin akiyla onuda verceksin alimallah.
ama ben daha simdiden kaciriyorum,bayramda hele hele kaciririm yaniiiiii:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?