Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaa cok ayip azericim cok ayip hic yakistiramadim sana..ben bayrami dusunurken sen utanmadan simdide kaciriyorum diyorsun hic oldumu bu surda birkac kilo kalmis sen kacamaktan soz ediyorsun

Allaaaaaaahhhh kAptanin geldigini simdi daha iyi anladim.uwwww nerden söyledim yaaaaa.sopayla kovalayacak beniiiiiii.ben kacayim o zaman hizla.gidip esimi uyandirayim.alisverise gidicez.sonrada o ise gidecek.hadi byyyyyy

kiz azeri...sen bir wc giriyormussun...ardindan tartiya geciyormussun birde ne gorsen 3 kilo eksik..seni haftaya mezun ederiz artik 60:

iyi ki varsın doğaaam kuzuuum...çok sağlam çıktın sende hiç bırakmadın biiziii....

günaydın saphiraaa.........hoşgeldin canıım..ben deniz kaptan yardımcınız saferan...........:87::87::87:

yalnız değilsin listede,ben de ben de

bundan sonra beraberiiiiiiz.........

canım o yöntemlere şimdi hiç girmemelisin önce bi 15-20 kilo ver canım sonra toparlanmak için o yollara bakarsın en iyi kilo sağlıklı verilen kilo unutmaa...

safisimmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnn
altta adini goruyorum ama kayboluyorsun sonra..gel artikkkk..sohbet edelim 2 dk

evde misafir var malum arada kaçıyorum nete idare edin.....

ben de kaçıyom gidip alışveriş yapayım.............

bayramınız kutlu olsun canlarııııım....
hepinizi ööööptüüüüm............

hımmm lokman demek..hekim mi kendisi ay bu espriyi herkes yapıyordur eminim durumu anladım,hatta taa içimde hissettim canım.Allah kolaylık versin

safisimmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnn
altta adini goruyorum ama kayboluyorsun sonra..gel artikkkk..sohbet edelim 2 dk
canım tel. çaldı,arkadaşla uzuuunca bir görüşme yaptık sonra kızla ilgilendim,uyuttum vs.. kalkıp biraz temizlik yapayım,yarın bayram ayol mok içinde badem kadın şeklinde oturmayalım di mi AKşam üstü biz de alışverişe çıkıcaz eşimle.O zamana kadar bitireyim işlerimi,hazır kuzuda uyudu.

evet canım bildğin 13 gün.Evimden dışarıda kalmıştım.evime döner dönmez çıktım wc ye.yalnız çok ilginç bir şey var,ben hiç rahatsızlık hissetmemiştim.Depoluyormuydum nedir

Ben geldim sizler gitmişsiniz kızlar

selam kızlar,biz memlekete geldik herşey şuan için çok güzel ama yusuf birez rahatsızlandı kusuyor hava değişimi oldu sanırım anam burda yemekler peksimetler,su börekleri ege insanı çok ısrarcıdır buraya diyet yapmaya mı geldin diyorlar oğlanı doyururken yiyormuş gibi yapıyorum öylelikle atlatıyorum ....

burda net var ama sürekli giremem yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler....

Teşekkürler

İyi bayramlar

selam,hoşbulduum Ben de İzmirliyim.O yemek yenmeden kalkılmaz,pişirilmişse,yenecek

Şaka bir tarafa ben çok ısrarcı olmam hiç bir zaman
ben şimdilik çıkıyorum.herkesi öpüyorum.nasip olursa ara ara yine girerim.

ehm sey kem kum bayrammi .ya bugunde hava cok kotuymus ya
sabretsin oda ne olacak sonucta onun icin ugrasiyon demi

hg aramiza saphira insallah aradigini bulursun sende takimimizda.insallah dedigin gibi saldirmayiz tatli tuzlu diye .ama hanimlarimiz cok maharetli ya oyle guzel seyler yapiyorlar ki tut tutabilirsen kendini:125:

haklisin tatlim insan hep daha fazlasini istiyor .doymak bilmeyen nefsimiz daha cok daha cok diyo aldikca

kiz bol bol ilik su ic iyi gelir umarim birde saferanin dedigi gibi.bir kasik zeytin yagi ic ac karina

insallah canimda..daha yarisina yeni yaklastim..bir bukadar daha vermem lazim..hedesim 50 kilo..hayatimda hic 50 kiloyu gormedim kendimi bildim bile kiloluydum..oyuzden simdi 50 dusmek istiyorum insallah basaririm

sendeki lokman aski varken sen cabuk inersin kaptanim hic suphemizu yok .ey ask sen nelere kadirsin

hic sorma ablacim benim isim Allaha kaldi zaten..adama cirkin gorunmim diye bin takla attim...ama sonuna geldim arktikin..son 1.5 ay daha ondan sonra Allahin dedigi olur artik..sen nasilsin ablacim...istemisin tatilmisin?
yok evdeyim fıstığım bayram tatili kırmızım çok güzelsin ya göster güzel yüzünü çocuga bence çünkü ben yüzünde kilo milo görmüyorum bide
seni katılmak isteyenler topiğinde gördüm keşke biz davet etsek dedim kış hazırlığı topiğinde görmüştüm seni çok güzel pozitif bi yüzün var seni tanımadan sevdim valla:78:
benim hedefimde 75 bi düşersem allahın izniyle
bende korkarım iğneden:18::18::18:

seninde bayramın kutlu olsun safişim
10 dk kaldı iftara gidip sofrayı kurayım sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…