aaa cok ayip azericim cok ayip hic yakistiramadim sana..ben bayrami dusunurken sen utanmadan simdide kaciriyorum diyorsun hic oldumu bu surda birkac kilo kalmis sen kacamaktan soz ediyorsun
ooowww 13 güüünno kadar hic olmadim.ama ilk defa simdi 1 hafta oluyor,cildiriyorum agridan,sislikten.femek 3 kiloya kadaer farkeder öylemiiiiii.ay insallah olurda,gider biraz tartida azalirim.
kiz ben iki hamilelik gecirdim gecmedi.ama herkeste bir olmuyor tabii.insallah sende gecer tatlim
Allaaaaaaahhhh kAptanin geldigini simdi daha iyi anladim.uwwww nerden söyledim yaaaaa.sopayla kovalayacak beniiiiiii.ben kacayim o zaman hizla.gidip esimi uyandirayim.alisverise gidicez.sonrada o ise gidecek.hadi byyyyyy
iyi ki varsın doğaaam kuzuuum...çok sağlam çıktın sende hiç bırakmadın biiziii....bisürü uğraşmıssın eline sağlık canım bu yeni üyeyi 2 kişi çağırmıştı daha önce sen nasıl kaptın kız
anşalıyorsan güzel geçer bayram yok eğer anlaşılacak birileri deilse zehir oluyor biliyorumda söylüyorum
seninde ganfedim iyiki safişim çağırmışta 7. takıma girmişim sizleri seviyorum gerçekten özel insanlarsınız
kolay gelsin kırmızım zor valla senin işinde
günaydın kızlar
Günaydın hanımlar :)
Ben de bundan sonra sizlerleyim.5 Eylül Pazartesi günü sizin de desteklerinizle diete başlayacağım.Hepimize kolay gelsin,gözümüz dönüpte tatlılara tuzlulara saldırmamızı engellesin Allahım.Kilolardan kurtulalım ve bıraktığımız yerde kalsınlar,tekrar gelmesinler bize.
yalnız değilsin listede,ben de ben de
Benim de spor yapma imkanım yok maalesef.Benim minik bir cadım var.Dünya tatlısıdır ama bir o kadar da enerjik.;onunla hiç bir yere gidemiyorum ve bırakacak yerim de yok.Akapunktur veya başka zayıflatma işlemlerini kullanmaya yeltenemiyorum bile.Bir de ben iğne batırtamam,çok korkarımgüzellik mekezlerinde yapılan bazı işlemler var ya,onlardan mı yaptırsam acaba dedim,tabi gidebilme imkanım olursa.Acaba yaptıran var mı?tecrübelerinden faydalanmak isterim
safisimmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnn
altta adini goruyorum ama kayboluyorsun sonra..gel artikkkk..sohbet edelim 2 dk
hımmm lokman demek..hekim mi kendisihaklisin canim ya lokmani nerden bileceksin...konu lokman olunca ben atladim birden burdaki kizlar artik lokmani duymaktan bikkinlik yasiyorlardir eminim 1:
lokman benim ilk askim diyebilirim..biz kucukken bir ara cikmistik...kucuk derken 16/17 yaslarindayken ve yillarca gorusmedik severek ayrilmistim...mayistan beride tekrar gorusmeye basladik ve o beni camde gormek istiyor ama buakadar kilolu olunca utancimdan acamiyorum cam anlayacagin ve kose bucak kaciyorum resmen ondan...o da seni gormek istiyorum gormeye anlam baglamistim diyor icim gidiyor ama onu birdaha kaybetmek istemiyorum kendi hatam yuzunden :78::78: anlayacagin durumlar vahim:18::18::18:
izmiri cok iyi bilmiyorum ama lokman kucuklugunden beri kemalpasada kaliyor..orda dededisinin bahcesi felan var kiraz topluyorlar...
canım tel. çaldı,arkadaşla uzuuunca bir görüşme yaptıksafisimmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnn
altta adini goruyorum ama kayboluyorsun sonra..gel artikkkk..sohbet edelim 2 dk
evet canım bildğin 13 gün.Evimden dışarıda kalmıştım.evime döner dönmez çıktım wc ye.yalnız çok ilginç bir şey var,ben hiç rahatsızlık hissetmemiştim.Depoluyormuydum nedirooowww 13 güüünno kadar hic olmadim.ama ilk defa simdi 1 hafta oluyor,cildiriyorum agridan,sislikten.femek 3 kiloya kadaer farkeder öylemiiiiii.ay insallah olurda,gider biraz tartida azalirim.
kiz ben iki hamilelik gecirdim gecmedi.ama herkeste bir olmuyor tabii.insallah sende gecer tatlim
iyi ki varsın doğaaam kuzuuum...çok sağlam çıktın sende hiç bırakmadın biiziii....
günaydın saphiraaa.........hoşgeldin canıım..ben deniz kaptan yardımcınız saferan...........:87::87::87:
bundan sonra beraberiiiiiiz.........
canım o yöntemlere şimdi hiç girmemelisin önce bi 15-20 kilo ver canım sonra toparlanmak için o yollara bakarsın en iyi kilo sağlıklı verilen kilo unutmaa..
İyi bayramlarben de kaçıyom gidip alışveriş yapayım.............
bayramınız kutlu olsun canlarııııım....
hepinizi ööööptüüüüm............
selam,hoşbulduumselam kızlar,biz memlekete geldik herşey şuan için çok güzel ama yusuf birez rahatsızlandı kusuyor hava değişimi oldu sanırım anam burda yemekler peksimetler,su börekleri ege insanı çok ısrarcıdır buraya diyet yapmaya mı geldin diyorlar oğlanı doyururken yiyormuş gibi yapıyorum öylelikle atlatıyorum ....
burda net var ama sürekli giremem yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler....
evet ganfedim..gosteremedim dahaatrik sinir oluyor ama sorun degil diyor...eminimki kufur ediyordur ya..Allahtan duymuyorum saydiklarini tatildeyken normal konustuk..ama dondugumu duyunca geri uzerime dustu cam icin ama ben kacislardayim ne zor seymis yalan soylemek yaa
sen nasilsin ganfedim? bayramda kacamak yok demi???
Günaydın hanımlar :)
Ben de bundan sonra sizlerleyim.5 Eylül Pazartesi günü sizin de desteklerinizle diete başlayacağım.Hepimize kolay gelsin,gözümüz dönüpte tatlılara tuzlulara saldırmamızı engellesin Allahım.Kilolardan kurtulalım ve bıraktığımız yerde kalsınlar,tekrar gelmesinler bize.
Hoşbulduuuumm :79:
inşallahhh,amiiiinnn
form tamamdır
aslında aklımda dietler uçuşuyor,bir taraftan doktora gidip tahlil yaptırıp onun yönlendirmesine mi bıraksam diyorum.Biraz kararsızım açıkçası.Bir de zaman da yok.Olmazsa diete başlayacağım,sonra tahlillerimi yaptıracağım.Troidlerimden biraz şüpheleniyorum da şu aralar.
Daha önceden rejim deneyimleri olan biri olarak,sanırım en iyisi mümkün olduğunca 0/0'a yakın yağ,tuz,şeker,beyaz un tüketimiyle,bol sebze meyve ve etle yapacağım.Öncelikle varmak istediğim kilo 76.Genç kızlık dönemimde ve 7 yıl öncesine kadar hep 76 ydım.Bu yüzden ilk hedefim o halime dönmek.Hoş,o zaman da o halimi çok beğenmezdim de,işte :) allahın izniyle 76 ya bir geleyim,nasıl olsa hedeflerimiz ilerletebiliriz diymi
o kadar farkedermi dersin.ay insallah kiz.iste bi dediklerini ramazandan dolayi yapamiyorum maalesef.e ramazan bitene kadarda böyle kabizmi kalicam ben:84:
kabizligim ara ara olur ama hic bu kadar uzun sürmemisti böyle ya.ve karnimi görseniz cooook kötü gözüküyor
insallah canimda..daha yarisina yeni yaklastim..bir bukadar daha vermem lazim..hedesim 50 kilo..hayatimda hic 50 kiloyu gormedimkendimi bildim bile kiloluydum..oyuzden simdi 50 dusmek istiyorum insallah basaririm
bak ne güzel ya.iyikide kandirmisim demiiiiiiiiiii
yok evdeyim fıstığım bayram tatili kırmızım çok güzelsin ya göster güzel yüzünü çocuga bence çünkü ben yüzünde kilo milo görmüyorum bidehic sorma ablacim benim isim Allaha kaldi zaten..adama cirkin gorunmim diye bin takla attim...ama sonuna geldim arktikin..son 1.5 ay daha ondan sonra Allahin dedigi olur artik..sen nasilsin ablacim...istemisin tatilmisin?
seni katılmak isteyenler topiğinde gördüm keşke biz davet etsek dedim kış hazırlığı topiğinde görmüştüm seni çok güzel pozitif bi yüzün var seni tanımadan sevdim valla:78:Günaydın hanımlar :)
benim hedefimde 75 bi düşersem allahın izniyleHoşbulduuuumm :79:
inşallahhh,amiiiinnn
form tamamdır
aslında aklımda dietler uçuşuyor,bir taraftan doktora gidip tahlil yaptırıp onun yönlendirmesine mi bıraksam diyorum.Biraz kararsızım açıkçası.Bir de zaman da yok.Olmazsa diete başlayacağım,sonra tahlillerimi yaptıracağım.Troidlerimden biraz şüpheleniyorum da şu aralar.
Daha önceden rejim deneyimleri olan biri olarak,sanırım en iyisi mümkün olduğunca 0/0'a yakın yağ,tuz,şeker,beyaz un tüketimiyle,bol sebze meyve ve etle yapacağım.Öncelikle varmak istediğim kilo 76.Genç kızlık dönemimde ve 7 yıl öncesine kadar hep 76 ydım.Bu yüzden ilk hedefim o halime dönmek.Hoş,o zaman da o halimi çok beğenmezdim de,işte :) allahın izniyle 76 ya bir geleyim,nasıl olsa hedeflerimiz ilerletebiliriz diymi
bende korkarım iğneden:18::18::18:Benim de spor yapma imkanım yok maalesef.Benim minik bir cadım var.Dünya tatlısıdır ama bir o kadar da enerjik.;onunla hiç bir yere gidemiyorum ve bırakacak yerim de yok.Akapunktur veya başka zayıflatma işlemlerini kullanmaya yeltenemiyorum bile.Bir de ben iğne batırtamam,çok korkarımgüzellik mekezlerinde yapılan bazı işlemler var ya,onlardan mı yaptırsam acaba dedim,tabi gidebilme imkanım olursa.Acaba yaptıran var mı?tecrübelerinden faydalanmak isterim
ben de kaçıyom gidip alışveriş yapayım.............
bayramınız kutlu olsun canlarııııım....
hepinizi ööööptüüüüm............
kiz azeri...sen bir wc giriyormussun...ardindan tartiya geciyormussun birde ne gorsen 3 kilo eksik..seni haftaya mezun ederiz artik60: [/COLOR]
neyse kac bakalim simdi..kolay gelsin..ama unutmaki dondugundede ben yine buradayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?