innnnnnnsallah canim innnnnnsallah yaaaaaa.bende sende mezun oluruz insallah yakindaevet iyiki kandirmissin cok mutluyum aranizda insallah 2 aya kadarda mezuniyetimi kutlariz
not kızlar fazla konuşmayın okuması zor oluyor
Gülümmmmm,ben de 5 eylül için öyle heyecanlıyım ki.Şu an takımızın kadrosu da,üyeleri de muhteşem.Eylülde fırtına gibi hedeflerimize koşucazzz,hissediyorummmmgunaydin sekerler..
bugun orucumuzun son gunu..hayirlisiyla bu yilida atlattik..Allah birdaha eristirmeyi nasib etsin..
bende baya bir heyecan var kizlar..encokta yarin akapunktur diyetime baslicam yine..ve kilo vermem icin acele etmem lazim..yoksa lokman gidecek elden...bugune kadar oyaladim malum..birbucuk ay daha oyalarsam tamamdir isAllahim kalan kilolarimizida sorunsuz bir sekilde vermeyi nasib etsin insallah...
eminim bu hafta pek giren olmaz takima ama 5 eylul itibariylee basliyoruz kizlarr..siki diyettttttttt...gelecek yazin gozdeleri biz olacagizzz..insallah ben yilbasina mezun olmayi istiyorum ya hayirlisiinsallah basaririm
Ablam Nev aklıyla değil,hisleri ile yaşar biliyorsunbisürü uğraşmıssın eline sağlık canım bu yeni üyeyi 2 kişi çağırmıştı daha önce sen nasıl kaptın kız
Günaydın canım,seni aramızda görmek büyük mutluluk.Bir mutluluğum da,tüm takım arkadaşlarımın senden benim aldığım güzel elektiriği almış olması,inanıyorum ki beraberce çok güzel şeyler başarıcaz Shaphira'cımGünaydın hanımlar :)
Ben de bundan sonra sizlerleyim.5 Eylül Pazartesi günü sizin de desteklerinizle diete başlayacağım.Hepimize kolay gelsin,gözümüz dönüpte tatlılara tuzlulara saldırmamızı engellesin Allahım.Kilolardan kurtulalım ve bıraktığımız yerde kalsınlar,tekrar gelmesinler bize.
Seni de kaptanlığını da yerim ben gönlümün nazlı güverciniGunaydin Saphiracimm..aramiza hos geldin canim...
Insallah hep beraber fazlaliklarimizdan kurtulacagiz canim...
ben takim kaptaniyim canim...senin icin takimimiza bas vuru formunu ve takimimizin kurallarini aksam buraya eklerim..bas vuru formunu doldurursan bizde seni biraz taniyabiliriz
Hiçbiriniz yalnız değilsiniz;hepimiz de,hepimiz deyalnız değilsin listede,ben de ben de
Canım bahsetmiştim dün,ben 7 ayda 26 kilo attım.Ne tavsiye edersin dersen,küçük bir bebeğin olduğu için de,enerjini kırmayacak ve seni dik tutacak bir diyet olmalı.Kafana yatarsa,benim diyet sıralamamın sana da uygun olduğunu düşünüyorum.Sana tavsiye edebileceğim yol haritası şöyle,tabi ki sen sana en uygun gelen diyeti seçersin.Hoşbulduuuumm :79:
inşallahhh,amiiiinnn
form tamamdır
aslında aklımda dietler uçuşuyor,bir taraftan doktora gidip tahlil yaptırıp onun yönlendirmesine mi bıraksam diyorum.Biraz kararsızım açıkçası.Bir de zaman da yok.Olmazsa diete başlayacağım,sonra tahlillerimi yaptıracağım.Troidlerimden biraz şüpheleniyorum da şu aralar.
Daha önceden rejim deneyimleri olan biri olarak,sanırım en iyisi mümkün olduğunca 0/0'a yakın yağ,tuz,şeker,beyaz un tüketimiyle,bol sebze meyve ve etle yapacağım.Öncelikle varmak istediğim kilo 76.Genç kızlık dönemimde ve 7 yıl öncesine kadar hep 76 ydım.Bu yüzden ilk hedefim o halime dönmek.Hoş,o zaman dahalimi çok beğenmezdim de,işte :) allahın izniyle 76 ya bir geleyim,nasıl olsa hedeflerimiz ilerletebiliriz diymi
O süperdir O,canım O benimsüpersin canım
28.5 kilo vermişsin 1-2 kilonun lafımı olur ayol,sen çıtır çıtır yersin o kiloları,hahaay
Canım ben yıllar önce akapunktır iğnesi yaptırmıştım Ankara'da profesyonel bir merkezde,onun iğneleri olağanüstü küçük ve ince,acı vermiyor ki benim canım çok tatlıdır.Ama diyetten bıkmaman için sana hızlı,sağlıklı ve oldukça çok gıda alabileceğin yukarıda yazdığım kalori sayımı diyeti,yola .çıkmak için en doğru diyettir,İlk 10 kilomu hiç aç kalmadan bu diyetle atmıştım.10 kilodan sonra kilo verme durunca,müsli programına geçiyoruz 21 günlük ve tekrar aşağılara inmeye başlıyor tartıBenim de spor yapma imkanım yok maalesef.Benim minik bir cadım var.Dünya tatlısıdır ama bir o kadar da enerjik.;onunla hiç bir yere gidemiyorum ve bırakacak yerim de yok.Akapunktur veya başka zayıflatma işlemlerini kullanmaya yeltenemiyorum bile.Bir de ben iğne batırtamam,çok korkarımgüzellik mekezlerinde yapılan bazı işlemler var ya,onlardan mı yaptırsam acaba dedim,tabi gidebilme imkanım olursa.Acaba yaptıran var mı?tecrübelerinden faydalanmak isterim
O mutluluk ne biliyor musun,kazanacağın başarının kokusu sana da yeni takımına da çoktan ulaştı.O his şu anda sana da hepimize de bu heyecanı hissettirren canımhoşbulduk,teşekkürlerbaşlasın şekerim başlasın hayatımda hiç bu kadar mutlu başlamamıştım,hiç bir rejime
Bizim Dukan diyetinde yapmaya çalıştığımız protein yüklenmesinin başka bir versiyonu canım o toz,2 kilo için toz yerine protein almanı tavsiye ederim direk,zaten Dukanın atak döneminin ilk haftası 2-3 kg atılıyor ve bir daha geri gelmiyor,harika değil mikirmizim ben bayramdan sonrA bir diyet programina basliycam.belki duymussundur.kullananlar cok memnunlarmis.dur bakalim.bende ise yarayacakmi.diyet icecegi bu.adi almased.beyaz bir toz.sütle yada suyla karistirip iciyorsun.ama ben sütle karistiricam.bir iki kere icmistim.tadi güzel.ilk 3 gün onu icicem.sonra iki ögün onu icip,tek ögünde yemek yiycem.dur bakalim,ise yarayacakmi.bunu yapmayi cok istiyorum,cünkü benim bol proteine ihtiyacim var.yüzüm ve gögüslerim cok zayifladi.biride kk da protein yüzün incelnesini önlüyor demisti.hic duydunmu o icecegi.ilac degil haaaa,icecek sadece.saf protein icecegi
Çok iyi anlıyorum ve takdir ediyorum.Ne kadar bayan olarak bize acımasızca gelse de,hayat ve erkekler gerçekten çok acımasız.Yani kızmıyorum,fıtratları öyle.Biz kadınız,el ele verdiğimizde ya da bir karar verdiğimizde önümüzde durabilecek kimse yok.Sana güveniyorum canımBen İzmirliyim ve İzmirde yaşıyorum.Kızım 6 kasımda 3 yaşını dolduracak,ben de 28 i doldurucam,benim doğumgünümde doğdu meleğimeşim Allahıma binlerce şükür ki çok iyi bir insandır ve her konuda bana destektir.200 kg olsanda farketmez,ben seni ilk günkü kadar çok seviyorum diyor her zaman,her halinle çok beğeniyorum diyor,senden daha güzelini göremiyorum filan diyor.Eşimden yana bir üzüntüm yok çok şükür.Öncelikle ben kendim beğenmiyorum,sevmiyorum bu halimi.Eşimin sevgisinden şüphem yok ama yine eminimki daha zayıf bir hanım,onun da hoşuna gider.Gerçi bunu söylediğimde asla ama asla kabul etmiyor ama..ne bileyim işte,öylee :)))
Aman canım,ne olur ilaca dönme.Söz veriyorum maximum 7 ayda 30 kilo atacaksın,önemli olan sağlıklı ve kalıcı olsun,ki bizler o şekilde kilo verdik çok şükür.Sen de en güzel sonuçları alacaksın sağlıklı diyetlerle eminimcanım senin bu anlattığın aynen benim daha önce kullandığım h.life dan demekki,sadece markası farklı.Öğün yerine,soya proteinini sana doping halinde veren bir formül mama o.tadı gitgide kötü gelir insana ama katlanıyorsun tabiki.Günde 2 öğün (benim önerim kahvaltı ve akşam yemeği yerine) ondan içiyorsun ama başka hiç bir şey yemiyorsun.Öğlen istediğin yemeği yiyebiliyorsun,istersen tereyağlı iskender ye,istersen pasta.Baş ağrısı yan etkisi var,onu ortadan kaldırmak için çokkkk su içmelisin.hatta başında hafiften ağrı hissetmeye başladığın an,dayanacaksın suya.Başka hiç bir şey yiyemediğin için mamanı içmeden güne başlama,yoksa benim gibi pazar yerinin ortasında bayılıveririsin.Yürüyüşle desteklersen ve kürü tamamlarsan çok başarılı bir ürün.Yalnız aç kalmaya hazırla kendini.Tokluk hissi ilk yarım saatten sonra kayboluyor.Yemek yerine sana çok az kalorili,vücudunun tüm gereksinimlerini yerine getiren bir beslenme desteği.İstedğin kiloya ulaştığında günde 1 öğüne düşürüyorsun mama içmeyi.ne kadar sürede istediğin kiloya ulaştın,diyelimki 1 yılda,bir 1 yıl kadar da stabilize süresini devam ettiriyorsun,yani günde 1 öğün mama içerek kilonu koruma programı.Bu arada vücut ölçülerini de yazacaksın her ay bir kenara.İnsanın boynu bile inceliyor :))
Ben ilk 4 hafta bu h.lifeın formül mamasıyla tam 9 kilo verdim.İlk ay kilolar daha hızlı gittiği için bu devreyi çok güzel değerlendirdim.Öğlenleri de kendime serbest öğün yapmadım.Yine diet şeyler yedim.Mesela büyük bir tabak yoğurtlu semizotu yedim hiç ekmeksiz vs.. bu şekilde 5 haftada 10 kilodan kurtulmuştum zaten.Haftada 1 kilo verme rutinine girmiştim.sonra da artık vücut iyice alışınca,haftada yarım kiloya düştü.Ayda 2 kilo veriyordum,çok sağlıklı bir şekilde.Artık öyle bir hale gelmiştim ki,yesem de,kaçamaklar yapsamda kilolar gidiyordu.çok mutlu oluyordum.tabi o kaçamakların sonu kilo verememeye dönüştü,sonra da almaya dönüştü ve zamanla 4.5 aydan beri yiyemediğim herşeye karşı müthiş bir açlığım olduğunu gördüm.Nasıl da özlemişim herşeyi :) Neyse sonuç olarak ben kürü tamamlayamadım arkadaşım.bir de artık günde 2 kez içilen o mamadan öğk gelmişti bana.
Kilo verme anlamında iyi sonuçlar verdiği için ben de tekrar almayı düşünmüyor değilim açıkçası..
h.lifeın bir de ödem sökücü çayını içmiştim.fincanın yarısında wc ye koşuyorsun,müthiş çiş yaptırıyor.bağırsakları da çalıştırıyor.Bir de lif hapı var,onu da kullanmıştım ama onun faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum açıkçası,tekrar almadım o lif hapından
Dukan,dukan,dukansagol canim,cok güzel aciklamissin.benim zaten verecek 2-3 kilom var.onuda herhalde bu icecekle cabucak hallederim insallah.sagol ya,yüreklendirdin beni valla.bunun öyle cayi falan yok,keske olsaydi.takimdakiler bilir,kabizlik problemim cok var benim.ama öglen istedigini yiyebilirsin olayi bund yok.sitesini okudum,diyorki öglen hafif sebze yemekleri yiyin diyor.meyvenin yasak olmasi gicik,bide ara ögün olmamasi cok gicik ya.cünkü ben bu kilolari 5-6 ögün saglikli beslenerek verdim.bu yüzdende 2 aydir develer gibi yesemde almyorum.ama bu icecekle kalan kilolarimi vericem mutlaka.artik mezun olmak istiyorum
Canımsın..nilos simdiki haliylen bile super ki 79 kilo...dedigin gibi belki 70te gosteririm kendimi...Allahin izniyle tez zamanda versem artik kalan 30 kiloyu...cok uzun yolum daha azerim yaa
Nev de az nazilik yapmadı size yazın demiAllaaaaaaahhhh kAptanin geldigini simdi daha iyi anladim.uwwww nerden söyledim yaaaaa.sopayla kovalayacak beniiiiiii.ben kacayim o zaman hizla.gidip esimi uyandirayim.alisverise gidicez.sonrada o ise gidecek.hadi byyyyyy
Sana da iyi bayramlar sürmeli gözlü Saferan'ımben de kaçıyom gidip alışveriş yapayım.............
bayramınız kutlu olsun canlarııııım....
hepinizi ööööptüüüüm............
Oyyyy,hava değişimi çarptı paşamı,Esram nazar da olabilir ya,maşallah Yusuf'umuz çok tatlıselam kızlar,biz memlekete geldik herşey şuan için çok güzel ama yusuf birez rahatsızlandı kusuyor hava değişimi oldu sanırım anam burda yemekler peksimetler,su börekleri ege insanı çok ısrarcıdır buraya diyet yapmaya mı geldin diyorlar oğlanı doyururken yiyormuş gibi yapıyorum öylelikle atlatıyorum ....
burda net var ama sürekli giremem yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler....
Canlarım hem Shaphira'nın aramızda olması,hem de benim ondan aldığım elektiriği sizin de almanız inanılmaz duygulandırdı beni.Kızlar biz gerçekten çok özel bir takımız.Dikkat ettim Shaphira'nın mesajlarında da hep güzel Rabbimizin adı var.Takımımıza bakıyorum Gülüm hariç herkes belli olgun yaş aralığında,herkes inançlı,evine yuvasına bağlı.Ben hiçbir zaman hayatımda,bu kadar özel kadını yan yana görmedim ve birdaha da göremem eminim.Sizi çok seviyorumseni katılmak isteyenler topiğinde gördüm keşke biz davet etsek dedim kış hazırlığı topiğinde görmüştüm seni çok güzel pozitif bi yüzün var seni tanımadan sevdim valla:78:
Azeri'm senin için hususi bazı planlar yaptım dün gece sahurdan sonra.Şimdi diyorum ki ben seni 5 eylülde Dukan diyetine başlatalım.Verecek kilon 2 olduğu için;2 gün atak+10 gün seyir+20 gün güçlendirme+koruma=32 günde hedefine indiğin gibi bir daha da hayat boyu ne yersen ye almıyorsun.Harika değil mi?Bak sana 32 gün çıkarıyor dukan test,bana tam 305 gün çıkardı ve ben kabul edip yola çıktım.Bana diyor ki şubatta garanti 58 kilosun,sonra korumaya başlayacaksın.Ki tanıdığım yzlerce kişi dukanın verdiği tarihten de erken düştü ideal kilosunane süper olurdu yaaa,harika olurdu.woooww bir tartiya cikiyormusumki,52 kiloyla iniyormusum imkansiz
Canımmmm ablammmm,koklayarak sarılıyorum sanagel kız burayauzak bannaklarınada maşaş yapayım okulun açılmasına üzülüyorum bir yandan bu kadar konuşamıycaz yoğun olacaksın amaaa ilk okula girdiğindeki bakışları sözleri bir bir anlat bize merak ettim bakalım kimler neler diyecek:26:
Canımmmm ablammmm,koklayarak sarılıyorum sanaAblam gündüzleri 9-17 arası olmuycam ama,akşamları fazlası ile telafi ediceğime emin olabilirsin Zaten 20 sayfa oku,alıntı yap derken;her cümlenize yetişicem canım ablam benimmmmmmmm
Ellerinden öpüyor ve bütün ömrünün bayram güzelliği içinde geçmesini diliyorum canım ablam.Ne güzel bir ulustur ki,30 Ağustos Zafer bayramı ve Ramazan bayramını aynı gün yaşama mutluluğuna erişmiştir.Milli ve manevi değerlerini beraber yaşayan güzel milletime huzurla ve birlikle yaşanacak nice bayramlar diliyorumokul açılınca sıkıyönetim yapıcam pc bana kalıcakgörüşürüz inşallah
25 dk sonra bayrama giriyoruz bayramınız kutlu olsunelimi öpmeye beklerim çukulatam lokumum hazır
İyi geceler ablacımtepemde biri pc yi bekliyor iyi geceler
teşekkürler inşallah :) evet yaaa nam nam namhg aramiza saphira insallah aradigini bulursun sende takimimizda.insallah dedigin gibi saldirmayiz tatli tuzlu diye .ama hanimlarimiz cok maharetli ya oyle guzel seyler yapiyorlar ki tut tutabilirsen kendini:125:
seni katılmak isteyenler topiğinde gördüm keşke biz davet etsek dedim kış hazırlığı topiğinde görmüştüm seni çok güzel pozitif bi yüzün var seni tanımadan sevdim valla:78:
benim hedefimde 75 bi düşersem allahın izniyle
bende korkarım iğneden:18::18::18:
seninde bayramın kutlu olsun safişim
çok teşekkür ederim,sıcaklığın samimiyetin ve yürekten desteğin içinAblam Nev aklıyla değil,hisleri ile yaşar biliyorsunShaphirayı tesadüfen gördüm,hemen Kırmızıgülüme mesaj yazdım,Shaphiranın hikayesini de mesaja ekleyerek.Gülüm hissediyorum Shaphira bizim takımda olmalı dedim.Allah razı olsun O da,mesaj yaz gelsin canım dedi.2 kaptan daha çağırmış,o çağrıları görmedim,çağırdıktan sonra gördüm ama Hasretim'e özelden yazdım çağrımızı mesajları görmeden önce yazdık,yanlış anlama diye.Hepimiz çok severiz kardeş takımızın güzel kaptanını malum,o bizi anlar
Günaydın canım,seni aramızda görmek büyük mutluluk.Bir mutluluğum da,tüm takım arkadaşlarımın senden benim aldığım güzel elektiriği almış olması,inanıyorum ki beraberce çok güzel şeyler başarıcaz Shaphira'cım
Hiçbiriniz yalnız değilsiniz;hepimiz de,hepimiz de
Canım bahsetmiştim dün,ben 7 ayda 26 kilo attım.Ne tavsiye edersin dersen,küçük bir bebeğin olduğu için de,enerjini kırmayacak ve seni dik tutacak bir diyet olmalı.Kafana yatarsa,benim diyet sıralamamın sana da uygun olduğunu düşünüyorum.Sana tavsiye edebileceğim yol haritası şöyle,tabi ki sen sana en uygun gelen diyeti seçersin.
*KALORİ SAYIMI:İlk olarak bu diyeti uygun gördüm ben,ben de bu diyetle başlamıştım.Hem keyifli,hem sağlıklı,hem etkilidir.1300 kalori alarak günde,2-2.5 ayda 10 kg kadar zayıflayacaksın başlangıçta,hem tok kalarak,hem enerjik olarak.Yani kalorisepeti.com sitesine öncelikle üye olup,ne yersen akşam oturup giriyor ve kalorilerini hesaplıyorsun.Mesela örnek menü gösteriyim sana:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta=60 kal
*1 kibrit kutusu peynir=70 kal
*2 domates=40 kal
*2 salatalık=28 kal
*2 dilim kepek ekmeği=110 kal
ARA ÖĞÜN-1:
*1 elma=60 kal
*1 galeta=14 kal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak zeytinyağlı taze fasulye=200 kal
*1 pordiyon salata=70 kal
*1 dilim kepek ekmeği=55 kal
ARA ÖĞÜN-2:
*1 porsiyon meyve=100 kal
*2 galeta=28 kal
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 kızarmış bu=150 kal
*1 kase yarım yağlı yoğurt=150 kal
*1 dilim kepek ekmeği=55 kal
TOPLAM=1170 kal.Düşün bak,yukarıda yazdığım seni tıka basa doyuracak örnek menü bile 1170 kalori.Yani daha üstüne 100 kalori alacak bonusun oluyo yukardaki muhteşem doyurucu menüye artı olarak.İşte bu kalori seni 10 haftada 10 kiloya kadar götürecek.Kilo vermen 10 kilodan sonra duracak ve ben sana yeni bir liste vericem en sağlıklısından,nasıl
O süperdir O,canım O benim
Canım ben yıllar önce akapunktır iğnesi yaptırmıştım Ankara'da profesyonel bir merkezde,onun iğneleri olağanüstü küçük ve ince,acı vermiyor ki benim canım çok tatlıdır.Ama diyetten bıkmaman için sana hızlı,sağlıklı ve oldukça çok gıda alabileceğin yukarıda yazdığım kalori sayımı diyeti,yola .çıkmak için en doğru diyettir,İlk 10 kilomu hiç aç kalmadan bu diyetle atmıştım.10 kilodan sonra kilo verme durunca,müsli programına geçiyoruz 21 günlük ve tekrar aşağılara inmeye başlıyor tartı
O mutluluk ne biliyor musun,kazanacağın başarının kokusu sana da yeni takımına da çoktan ulaştı.O his şu anda sana da hepimize de bu heyecanı hissettirren canım
Bizim Dukan diyetinde yapmaya çalıştığımız protein yüklenmesinin başka bir versiyonu canım o toz,2 kilo için toz yerine protein almanı tavsiye ederim direk,zaten Dukanın atak döneminin ilk haftası 2-3 kg atılıyor ve bir daha geri gelmiyor,harika değil mi
Çok iyi anlıyorum ve takdir ediyorum.Ne kadar bayan olarak bize acımasızca gelse de,hayat ve erkekler gerçekten çok acımasız.Yani kızmıyorum,fıtratları öyle.Biz kadınız,el ele verdiğimizde ya da bir karar verdiğimizde önümüzde durabilecek kimse yok.Sana güveniyorum canım
Aman canım,ne olur ilaca dönme.Söz veriyorum maximum 7 ayda 30 kilo atacaksın,önemli olan sağlıklı ve kalıcı olsun,ki bizler o şekilde kilo verdik çok şükür.Sen de en güzel sonuçları alacaksın sağlıklı diyetlerle eminim
Dukan,dukan,dukan
CanımsınBaşarıcaz el ele
Canlarım hem Shaphira'nın aramızda olması,hem de benim ondan aldığım elektiriği sizin de almanız inanılmaz duygulandırdı beni.Kızlar biz gerçekten çok özel bir takımız.Dikkat ettim Shaphira'nın mesajlarında da hep güzel Rabbimizin adı var.Takımımıza bakıyorum Gülüm hariç herkes belli olgun yaş aralığında,herkes inançlı,evine yuvasına bağlı.Ben hiçbir zaman hayatımda,bu kadar özel kadını yan yana görmedim ve birdaha da göremem eminim.Sizi çok seviyorumAyrıca geçmişi okuyup cevap yazmak 50 dakikamı aldı,parmaklarım ağrıdı tatlı cadılar
teşekkürler canım,emek vermişsin.Yalnız ben bu soruların hepsine sorulmadan cevap verdiğimi düşünüyorum,hem de uzuuuun uzuuuunShaphira'cım takım kurallarımız ve tanıtım formumuz
7.TAKIM KURALLARI
1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):
yaşınız:
işiniz:
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
boyunuz:
ilk başladığınız kilo:
hedef kilonuz:
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
diğer(eklemek istediğiniz):
Rica ederim canım benim.Başarısına eminim;çünkü başlangıç kilomuz hemen hemen aynı,ben de 105 kg ile başlamıştım diyete.Üstelik boyumuz bile aynı,benim de 163 cmçok teşekkür ederim,sıcaklığın samimiyetin ve yürekten desteğin için
verdiğin liste süper,tam da aklımdaki diet.Ducan dietine de çok kafam takılıyor :44: bir de karatay dieti varmış.onu da merak ediyorum,netten bir bakayım
İyi bayramlar canımİyi geceler
en son ara ara yine girerim dedim ama hiç fırsatım olmadı.ve resmen canım çıktı.Yine de yatmadan önce sizlere bir bakayım dedim.Sanırım yarın belli bir saate kadar giremem.O yüzden şimdiden bayramınız kutlu olsun,Allah nice hayırlı güzel bayramlar nasip etsin ailelerimizle.kommaacaan öpüyorum hepicinizi
Azeri'm senin için hususi bazı planlar yaptım dün gece sahurdan sonra.Şimdi diyorum ki ben seni 5 eylülde Dukan diyetine başlatalım.Verecek kilon 2 olduğu için;2 gün atak+10 gün seyir+20 gün güçlendirme+koruma=32 günde hedefine indiğin gibi bir daha da hayat boyu ne yersen ye almıyorsun.Harika değil mi?Bak sana 32 gün çıkarıyor dukan test,bana tam 305 gün çıkardı ve ben kabul edip yola çıktım.Bana diyor ki şubatta garanti 58 kilosun,sonra korumaya başlayacaksın.Ki tanıdığım yzlerce kişi dukanın verdiği tarihten de erken düştü ideal kilosunaEtkisi o kadar net ki;bu süre beni ürkütmedi.Dukan ideal diye düşünüyorum senin için
yok evdeyim fıstığım bayram tatili kırmızım çok güzelsin ya göster güzel yüzünü çocuga bence çünkü ben yüzünde kilo milo görmüyorum bide
seni katılmak isteyenler topiğinde gördüm keşke biz davet etsek dedim kış hazırlığı topiğinde görmüştüm seni çok güzel pozitif bi yüzün var seni tanımadan sevdim valla:78:
benim hedefimde 75 bi düşersem allahın izniyle
bende korkarım iğneden:18::18::18:
seninde bayramın kutlu olsun safişim
10 dk kaldı iftara gidip sofrayı kurayım sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?