Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaa bi sürü şey yazmıştım mozilla çöktü falan filan hepsi gitti

Biliyorum bitanem,daha önce bahsetmiştin sabit listelerin seni sıktığından.İşte o yüzden senin için Dukan'ın biçilmiş kaftan olduğunu düşündüm.Çünkü Dukan diyetinde,izin verilen yaklaşık 100 kadar yiyeceği günün istediğin saatinde ve sınırsızca tüketebiliyorsun.Mesela süt,istersen günde 3 lt iç,tavuk;istersen günde 1 kg ye,bunun gibi benzeri 100 yiyecekte ve yeme miktarında,saatinde hiçbir sınır yok

bana ne bana ne alinti yapmiyorum iste .bu ne ya oku oku bitmiyor bide alinti yapmaya kalksam aksami bulur .neyse ben de ketirmeden giderim okudum .okuduguma dairde isaretledim yeter
Afacan çıtırım alıntı yapmaya üşenir miymişş Sen iste bitanem,ben ne zaman sitersen sana özet geçerim

Kesinlikle katılıyorum bitanem,7. takım başka bir boyut;yaşayan bilir;yeni arkadaşlarımızla yaşananacak nice güzel günlere

Günaydın Saferan'ım
Güzel takımım,canım takım arkadaşlarım.Bir ömrü bayram güzelliği içinde yaşamanızı diliyorum.Sizi seviyorum.Ömrü ramazan olanın,ahiri bayram olurmuş.O ahirde bayram yaşamayı nasip eylesin yüce Mevla.

Son düzenleme:
Canlarım bugün nette bir yazı buldum ve gerçekten çok beğendim.Bir beslenme uzmanının kilo takılması ve duraklaması ile ilgili görüşleri.Paylaşmak istiyorum sizlerle:
"Bugüne kadar kaç defa başarısız diyet girişiminde bulundunuz? Lütfen ama kendinizi bedeninizin yerine koyun.Kaç defa güvenini kırdınız onun? Ben sizin bedeninizin yerinde olsaydım bende güvenmezdim size. Her seferinde olacak diye başlayıp en ufak kaçamakta aman canım ben böyle mutluyum diyerek kaç kere karıştırdınız aklınızı bedeninizin şimdi dinler mi sizin diyetteyim diyen beyninizi? O yüzden ilk kaçamağınızda ben böyle mutluyum deyip bedeninizi beyninizi kandırmayın..Öyle mutlu olsaydınız eğer şuan diyete başlıyor(başlamış) olmaz bu yazıyı okuyor olmazdınız.Böyle bir durumda evet kaçamak yaptım geçti bitti diyerek bunu kabullenip yolunuza devam ederseniz başarmanın ilk adımını atmış olursunuz...''
İşte canlarım olay bu aslında.Ne zaman kaçamak yapacak olsak,bu kilolar yüzünden çektiklerimizi hatırlamak.Her gece uyumadan önce kendimizi hedeflediğimiz görüntüde hayal etmek.Haa kaçamak yaptık mı,battı balık yan gider değil,geçti bitti şimdi toparlanma zamanı diyerek diyete sarılmak.Ben mesela bir dilim börek kaçamak yapmayı göze alırken,akşamında 1.5 saat yürümeyi göze alıyorum.Eğer gözüm yemiyorsa o sporu,mideme de yedirmem o böreği.Hem bu sayede beyin yinelenen hareketleri sonuçları ile kayıt altına aldığı için,her kaçamak yapmak istediğinde akşamki yaşayacağı zorlanmayı hatırlamış oluyor ve geri çekiliyor.Kaçamak yaptım,bitti,şunu da yiyim yapmayalım ne olur.Zararın neresinden dönülse kardır,bu söz ana felsefemiz olsun.Velhasıl bayramda direnelim,ha olmadı mı;önümüzde bunu telafi etmek için tam tamına kocaman bir 7 gün olacak.Ayrıca misafirliğe aç gitmemek de çok önemli bir direnç kaynağı,ya da ikramdan önce 2-3 bardak su içmek.Başarıcaz canlarım,sanmayın ki bunu hiç kaçamak yapmayan tuzu kuru biri söylüyor.Az önce yarım simit yedim,ve bunu akşam spor yaparak ve hafif yiyerek telafi edeceğime söz veriyorum kendime ve sizlere.Battı balık yan gider yasak,zararın neresinden dönülse kardır zayıflama felsefemiz.Sizi seviyorum bayramda bile bir an olsun aklımdan çıkmayan takımım

aman allah ne hos bir videoydu cok guldum enaktar koltukun altinda galmis he:)))))
seninde bayramin mubarek olsun canim ama ben yarin bayram edecegim bugun orzcum hala
Gunaydin kizlar...

hepinizin bayrami mubarek olsun...
Allahim hepinize kazazis belasiz, sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram nasib etsinnnnn
seninde bayramin mubarekm olsun tatlim
he ben cok tembelim canim sen ozet geciveroda bitermi ya alintin yapmaya kalksam

yazi harika canim bende kendimi toparliyorum be bayra,mdan sonraki 1 ay icinde mezun olmaya karar veriyorum eger kacamak yaparsam dovun beni .bayramdada cok dikkat etmeye calisacam yemis gibi numara yapacam gittigim yerlerde.kendi evimdede servisle ugrasiyor gorunecem tabagim dolu ama midem bos olacak
.bi dahaki tartilma gununde biseyler degisecek insallah

Minik prensimin,afacan çıtırım Ganfed'imin ve tüm sevdiklerinin bayramını kutlarım canım öncelikle.Ganfed'im dediğin gibi,yazı beni de silkeledi okuyunca.8'lerde çok bekledim mesela ben.Neredeyse 3-3.5 ay 8'li basamaklarda kaldım.Hep direncim kırıldı,bazen bırakmak istedim.Çok şükür sayenizde devam ettim.Şimdi öğrendim ki 18 yaşından sonra en sık kaldığın basamak,insanın istikrarlı ve inat kilosu olur,ve en zor olanı onu aşmak olurmuş.Yani senin,Azerim'in 50'lerde,Gülümle benim 80'lerde oyalanmamızın çok bilimsel bir açıklaması var.Bunu da biliyoruz,pes etmiyoruz.Gerçekten bayram taktiğin harika.Ben de bir kaba bolca sarımsaksız cacık yaptım;servisten önce gelip hemen 3-5 kaşık yiyip,üzerine 1-2 bardak su içip midemi şişiriyorum,bu sayede ikramlara yerim kalmıyor.Başarıcaz canlarım,bizler beraber oldukça,bizlerde bu azim ve takım ruhu oldukça,önümüzde hiçbir kilo duramaz Başarıcaz

Son düzenleme:
Aaaaaaaa nev o zaman harikaymis valla.bende sandimki o gün listede gram gram sabit yemek oluyor.bende hic gelemem öyle seye.ama bak bu dedigin süperms.yatti aklima gibi.dur bir bayrami gecireyim.o zaman zaten cok SIKI bir sekilde sarilicam diyete.iste o zaman basini agritirim tatlim

Estağfurullah canımın içi,baş ağrısı olur mu hiç.Aksine çok mutlu olurum faydam dokunabilirse.Bir de proteinler çok tok tutuyor canım ya.Üstelik bir gün saf protein(et,tavuk,balık,süt,yoğurt,yumurta,peynir) yerken,hemen ertesi gün hem protein hem sebzeyi sınırsız tüketebiliyorsun.Yağsız menemen,yumurta salatası,kıymalı bamya,tavuklu patlıcan,cacık..neler neler.1+1 dönüşümlü yapılıyor;yani 1 gün sebzeli bir gün sebzesiz protein.Eminim çok rahat yapacaksın Ayrıca light dondurma,light puding ve light tatlı versiyonları serbest

Son düzenleme:

oooooo tuttum ben bu diyeti yaaaa o zaman

oooooo tuttum ben bu diyeti yaaaa o zaman
Dukan gerçekten çözmüş bu işi canım.Mesela kitapta yazıyor,ilk hafta şöyle olacak,şunu yapmazsanız şu kadar gr,şunu yaparsanız şu kadar gr gider,şunu yaparsanız kilo vermeniz durur,şunu yaparsanız tekrar tartı eksi düşmeye başlar gibi yüzlerce öğüt.Ve ne dese haklı olduğunu gün be gün bu diyette görüyoruz diyet uygulayıcıları olarak.Takılmış bir kilo için en ideal diyet olduğunu düşünüyorum sınırsız menüsü ile

[video=youtube;rnecxaOZ2Xg]http://www.youtube.com/watch?v=rnecxaOZ2Xg[/video]
herkese bu cocuk safliginda bir ramazan bayrami diliyorum

herkese bu cocuk safliginda bir ramazan bayrami diliyorum
Amin bitanem,inşallah
Canlarım diyetime devam ediyorum.Bahsetmiştim Dukan diyeti 1+1 şeklinde(1 gün saf protein/1 gün saf protein+sebze)ya da 5+5 (5 gün saf protein/5 gün saf protein+sebze)şeklinde yapılabiliyordu.Ben bayrama kadar 1+1 şeklinde yaptım.Şimdi bayram,misafirler derken saf protein diyetini uygulamak benim için zor olacağından dolayı,1 eylüle kadar 5+5 sisteminde ilerlemeye karar verdim.2 gündür protein+sebze yiyorum.3 gün sonra yani 5 gün dolduğu zaman 5 gün saf protein yapıp,sonra 1+1 sistemime geri dönücem.1+1'in ya da 5+5'in aylık kilo kaybında bir farkı olmuyor ama,1+1'i uygulamak daha kolay ve daha eğlenceli olduğu için Dr.Dukan 1+1 uygulanmasını öneriyor.Sonuç,diyete tam gaz devammmmmmmmmmmmm

selamlar canlarim.hepinizin bayrami mübarek olsun.
esim burada degil,her hafta burdaki isinden izinli olunca eski sehrimize gidiyor.eski isyeri esimi birakmadi cünkü,bütün izinli günlerinde gel calis.iyi para vericem demistiveri<yorda gercekten.valla geldigimizden beri esim izinli günlerinde hep orda,izinli günleride 3 gün sürüyor zaten.bu hafta 4 gün izinli burdan.3 gününü orada calisacak.ama sansa bak maalesef bayrama denk geldi.dün gitti,yarin gece gelicek.yani 3. gününe yetisiyor.bu yüzden bayramda kocasizim maalesef.bu yüzden bende birazdan kardesimle onun görümcesine gidicez.bugün oradayim.yarin belki kardesim gelir bakalim.yalniz olmaktan nefret ediyorum.hic sevmiyorum yalnizligi

iyi etmissin tatlim bayram olunca hersey degisiyor demi .rabbim basari versin aman bak soydun soydun kuyruguna geldin .sabir canim sakin kacamak yaoma .bende bugun misafirim vardi pasta borek ikram ettim ama kendim yemedim .sadece bir tane patatesli pogaca yedim baska hic bir seye dokunmadim insallah hepimiz hedefimiza belirledigimiz surede ulasacagiz

oy kiyamam sen yanliz mi kaldin .artik ayni sehirde degiliz ki cik gel deyim .ama olsun kiz kardesinle berabersin atklatirsin canim aman ha ordada kacamak cok yapma az ye hepsinden ye

Kk neden -beğen-butonunu kaldırmış acaba,güzel oluyordu kaldığımız yeri biliyorduk değil mi:26:

Canım yalnızlığın da güzel yönleri vardır,kafanda o yönlere odaklanmaya çalış.Düşün yine senin çok şükür 3 gün haftada,ben 10 yıldır ekmeğim için mecburen yalnız yaşıyorum.Ne aile,ne akraba görev yaptığım yerde,en yakınına mesafem 17 saat.1 yıl değil,5 yıl değil dile kolay tam 10 yıldır.Ama madem değiştiremiyorum,üzülmek yerine kabullenmeye,yalnızlığın güzel yönlerini bulmaya çalışıyorum.Diğer türlü yaşamak,dengeyi tutturmak içimizde çok zor oluyor canım benim.Mevla'nın -ol-dediği herşeyde ve her şerde bir hayır vardır muhakkak

Kaçamak da yok,pes etmek de Ganfed'im,kesinlikleeeeee.Dediğin gibi 1 yılı hedeflediğim diyetimin 7 ayı gitti,kaldı 5 ay.Sabırla ve takımca üstesinden gelicez inşallahhhhhh

Son düzenleme:
napıysınız kızlaar...yorgunuuum....ytmak istiyoruum..kaynımlar sabah gidiyor..ne kadar olsa yorgunluk işte bi kafa dinllemek istiyoruum..........:84:

napıysınız kızlaar...yorgunuuum....ytmak istiyoruum..kaynımlar sabah gidiyor..ne kadar olsa yorgunluk işte bi kafa dinllemek istiyoruum..........:84:
Çoğu gitti azı kaldı canım benim,bayram tatlı yorgunluk,sabaha kadar bi güzel dinlenirsin

kizlar bugun hic ugrayamadim buraya :78::78:affedin beni :78::78:
bugun isyerindeydim cok yogundu..uyuz kadinin teki vardi..giremedim oyuzden foruma.
sonra eve geldim yemek yedim uyuya kalmisim
pazartesi sabahi sinavim var kizlar...dua edin bana:18::18::18: insallah busefer alirim artik..kurtulurum..
bende yarindan itibaren ilk iki gun yogurt yiyecegim ve sonra yine yogurt yorgurt salata..artikk kalann fazlaliklarda gitsinnnn

Canımsın.Gülüm hakkında hayırlı ise,kolaylıkla geçmeyi nasip etsin Allah.Biz de takımca sana dua ederiz,herşey gönlüne göre olur inşallah Ben de bu sabah erkenden,içimde büyük bir açlıkla uyandım.Hemen dolabı açtım;1 domates 1 salatalık yiyerek açlığımı bastırdım,zaten sebze günüydü bugün diyetimin Kahvaltımı 11:00 gibi yapmayı düşünüyorum
Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarım

Selam kızlar :)
Eşim Canan Karatayın röportajını okumuş,bana da okuttu.Bize çok mantıklı geldi.Bu arada biz diyorum,çünkü eşimde benimle birlikte diyet yapacakmış,sağolsun beni yalnız bırakmadı.Gerçi sizler olduğunuz için hiç yalnız hissetmiyordum kendimi.Dün Karatayın kitabına baktım bir avm de bulamadım.Bugün başka yerlere de bakıp,almak istiyorum.
nevcim sen de bana güzel bir diyet listesi çıkarmıştın ama bu karatay diyeti hoşumuza gitti,bir denemek istiyoruz
karatay diyeti yapan var mı şekerler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…