yok başka bir detoks yapacağım, geçen hafta ayran aşı yapamadım .Ayran aşı yapacam diyorsun bu mesajından bunu anladım
Geçmiş yapmak namümkün şu an ama @masumm un -900 ü gördüm. Süpersin süper
o gece yemelerine yat zıbar yemeği diyorlar. Eskiden ünide gece acıkıp makarna yapar yerdik arkadaşlarla(makarnayı gerçekten seviyorduk ki hala severim). eveeeet yat zıbar yemeğimizi de yediğimize göre artık uyuyabiliriz derdik. Düşünsene dün gece yemiş olsaydın bugün pişman, mutsuz ve en az 600 gr +yla uyanacaktın. göbeğinde bir şişlik. Yüzün bile şişecekti. Yaptığın makyajı beğenmeyecektin
ben ünv büyük boy pizza yerdim 1 saat sonra bir tabak mayonezli makarna yemişliğim varAyran aşı yapacam diyorsun bu mesajından bunu anladım
Geçmiş yapmak namümkün şu an ama @masumm un -900 ü gördüm. Süpersin süper
o gece yemelerine yat zıbar yemeği diyorlar. Eskiden ünide gece acıkıp makarna yapar yerdik arkadaşlarla(makarnayı gerçekten seviyorduk ki hala severim). eveeeet yat zıbar yemeğimizi de yediğimize göre artık uyuyabiliriz derdik. Düşünsene dün gece yemiş olsaydın bugün pişman, mutsuz ve en az 600 gr +yla uyanacaktın. göbeğinde bir şişlik. Yüzün bile şişecekti. Yaptığın makyajı beğenmeyecektin
Bebeyiiiiiiiiiim benlen ilgilen. Mezun olduğumdan beri miu bile eskisi kadan etiket yapmıyor. Ahh ahh
Muzaffere dadanacaksın de miyok başka bir detoks yapacağım, geçen hafta ayran aşı yapamadım .
ama o pizzalar hamburgerler hemen acıktırıyorben ünv büyük boy pizza yerdim 1 saat sonra bir tabak mayonezli makarna yemişliğim var
eneee 75 kiloyla başlamışım ilk geldiğimde....
igdedali 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 6,9
Temmuz / 4,6
Ağustos / 1,3
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 12,8 KİLO
Haziran / -12,1
Temmuz / 7,9
Ağustos / 4,3
Eylül / 3,6
Ekim / 3,2
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6,9 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (416. Etap) ( 75,0 )
Bitiş Kilosu (541. Etap) ( 55,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 19,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 26,27% )
Toplam Süre ( 29 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,91% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 679 )
Yorum : Sevgili igdedali 17 Mayıs 2015 (416. Etap) ve 75 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 27 Ekim 2017 (541. Etap) tarihinde toplam 19,7 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 131 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 428. - 524. etaplar arasında izne ayrılmıştır, yarışmada bulunduğu etap sayısı hesaplanırken bu durum gözetilmiştir.
ama bunu gördüm ..tebrikler tekrar iğdecim
Ben de istanbuldayim.Gel öpeyimKoptum kız mesaj a
İstanbuldayım beklerim
Bendeki olayı bilmiyorum ya sevdiğinden sporu herhalde yada hirsimdan bilmiyorum ipi en iyisi akşama almak çünkü ben mahvoluyorum o yüzden hep akşam atlıcam
Üstüne uyumak
Sen kendine her hafta bir hedef belirle canım meslek günlük 500 adet de 1 hafta sonra arttir inan ki alışıyor vücut
Ben 1000 le başladım şuan 4500 bugün 5000 yapcam
Doğumdan sonra spor yaptığım zaman mahvoluyorum ya 10 dakikada çok kötü oluyordum sonra alıştım şu an 1 saat bile koymaz bana
Vücut direncin artıyor çocuğumu kucağıma alıp 1 saat yürümüş insanım
Devam et inan ki benim tecrubesizligim profesyonel sporcuları görüyorsun nasıl yapıyorlar sonuçta analarının karnında ogrenmediler
ben ünv büyük boy pizza yerdim 1 saat sonra bir tabak mayonezli makarna yemişliğim var
Suruyorum canim dun gceden beri bi dunya krem surdumDış çıkarırken pişik olması normal canım her alt acmanda krem sur bitanem
Kemik suyunu benimki hic sevmez bi muz yiyi birtek ve corba gerisi yok vallaHe anladım :) benimki de dış çıkarma muhabbetine hep verdi ishal oldu ama iyi bebeğim toplu kemik suyla çorba yap ver muz fındık ezmesi kalorisi yüksek ama faydalı şeyler ver benimki meyve delisi birde arpa güzel kilo aldırıyor
Yok tatlim kiyaslama yapmiyorum bizde ewolwia kullaniyoruz bakalim boyle gider herhaldeKilosu gayet iyi canım kiyas yapma bizimki ortalamanin üstünde ama normal araliklar arasinda.
Hipp kullaniyoruz onu onermislerdi.Benim oğlum ilk ay sadece beni emdi ama hic.kilo almadi zaten 2700 doğmuştu hastaneden 2540 cikmistik 1 aylikken 2600dü. Mamaya basladik o yüzden. 6 aylikken de emmeyi birakti.
Hepimizinkine maaşallah :)
neden gelmiyorsunben girmiyorum ki iğdecim .
dünden beri ilk kez girdim onda da sadece etiketlere cevap yazdım
muzaffer kim kızMuzaffere dadanacaksın de mi
ama o pizzalar hamburgerler hemen acıktırıyor
Miden mi bulanıyor hasta mısın sen ? modun düşük geldi
Sen muzaffer ı bilmiyonmumuzaffer kim kız
Muzaffere dadanacaksın de mi
ama o pizzalar hamburgerler hemen acıktırıyor
Miden mi bulanıyor hasta mısın sen ? modun düşük geldi
neden gelmiyorsun
iyiyim canımmod 1500
sen diyete başlamadın diye
hımm araştırayım bi hinlik sezinledimSen muzaffer ı bilmiyonmu
Muzaffer detoksu saraycammuzaffer kim kız
onu arıyordum ki ausuma ne oldu bakayım dedim, eski mesajlarına baktım anlayamadım,Muzaffer detoksu saraycam
Bilirim canim bilirim, benim de bir oglum var 2.5 yasindaAman iyi ol mortim. Benim oglan dis cikartiyo daha yeni pisik olmus kucugum gece boyu agladi valla o agladi benim icim gitti cok zor cocuk buyutmek yahu
Saraycam çok sıkmadan başla kahvaltını ve öğleyi güzel yecanım geçen senede aynısını yaşadım, burada yazmıştım yine aynısı olacak diye çok korkuyorum demiştim ve oluyor, akşamları inanılmaz derecede abartıyorum, toparlanacağım , toparlanmak zorundayım daha doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?