hayır buradayım geldi geçti gitti, daha yarışı bırakmadım, hala iddialıyım, 2 günde toparlayıp haftaya daha daha iyi olacağım,
canım öyle mi uyumuşum kiiii gece kızım uyandı eşimi dürttüm hiç kalmayacam kalk kıza bak dedimmmyaa begüm gülme ama valla sanki bi günde karnım küçüldü gibi
Antepia27 mortim bak buradayım geldim, akıllandım, hadi devam yarışımız
Saraycam çok sıkmadan başla kahvaltını ve öğleyi güzel ye
Muhtemelen günü aç geçiyorsun henüz nefsin bunu kaldırmıyor .
Karbonsuz karnını bi güzel doyur gün boyu
Hafta başı seni tutuyordum fatmam .şimdi saraycayıBacım o rakibim ona değil bana tüyo ver
OnuNevreste ye gonderecem yemek tarifi alsın yesin diye enserbetlsinden en hamurlusundan tariflere
haklısın gülüm ya.tmm bugünden itibaren yazayım ne yedim ne içtim ne yaptım.dün akşam gercekten cok kötü oldum erkenden sızdım.bu kistin kanaması beni mahvetti.benden sana iyi morti olmuyo dimi(he heeeeee.şimdi sen salarsın)ama olmaz kiii ben ne yiyorum ne içiyorum yazıyorum ama sen niye paylaşmıyorsunhele bakam ne yiyorsunnn
Hafta başı seni tutuyordum fatmam .şimdi saraycayı
Huyum kurusun hep zayıf tarafdan olmuşumdur
Spor yapmiyormusun ?? Sen benim tek mortimsinnn senden vazgecmemmmhaklısın gülüm ya.tmm bugünden itibaren yazayım ne yedim ne içtim ne yaptım.dün akşam gercekten cok kötü oldum erkenden sızdım.bu kistin kanaması beni mahvetti.benden sana iyi morti olmuyo dimi(he heeeeee.şimdi sen salarsın)
Bacım o rakibim ona değil bana tüyo ver
OnuNevreste ye gonderecem yemek tarifi alsın yesin diye enserbetlsinden en hamurlusundan tariflere
Hafta başı seni tutuyordum fatmam .şimdi saraycayı
Huyum kurusun hep zayıf tarafdan olmuşumdur
Ayyy o huy bendede var bendemi saraycam i tutsam acaba
Zorda kalmadikca icme canim mideyi mahvediyor benim kullandigim minoset oda zorda kalirsam alirim..
Bu hayattaki en büyük aşkım majezik
aebenim şu 2 günü detoks yapıp yoluma başlayacağım, sabah öğlen iyi akşam fakir olacak bak yüzünü kara çıkarmayacağımSaraycam çok sıkmadan başla kahvaltını ve öğleyi güzel ye
Muhtemelen günü aç geçiyorsun henüz nefsin bunu kaldırmıyor .
Karbonsuz karnını bi güzel doyur gün boyu
Ağrım çok kötü oluyor benim ada içmezsem biterimZorda kalmadikca icme canim mideyi mahvediyor benim kullandigim minoset oda zorda kalirsam alirim..
Ayran aşı yapacam diyorsun bu mesajından bunu anladım
Geçmiş yapmak namümkün şu an amaNare83 un -900 ü gördüm. Süpersin süper
o gece yemelerine yat zıbar yemeği diyorlar. Eskiden ünide gece acıkıp makarna yapar yerdik arkadaşlarla(makarnayı gerçekten seviyorduk ki hala severim). eveeeet yat zıbar yemeğimizi de yediğimize göre artık uyuyabiliriz derdik. Düşünsene dün gece yemiş olsaydın bugün pişman, mutsuz ve en az 600 gr +yla uyanacaktın. göbeğinde bir şişlik. Yüzün bile şişecekti. Yaptığın makyajı beğenmeyecektin
Geçmiş olsun canimmmAğrım çok kötü oluyor benim ada içmezsem biterim
Gunaydin kizlarkaptanim haklisin,dun biraz fazla kacirdim, misafir vardi, istemsizce cok yiyorum Ben de misafir olunca,aslinda nari oglen yedim,sonda aklima geldi yazdim, bugun daha dikkat ederim. Seni cok seviyorum. Iyi ki varsin kaptanim @MiuLego
Tost yersin yasak değil çakılllll ama 1 tane mis gibi tb ekmeğinden tabi ki yersin afiyet bile olsunGunaydinnnnn simdi bugun tost yok mubenim milli yiyecegim kurtaricim. neden sevdigim hersey zararli ki
Cumadan itibaren :))ne zaman istersen canım bu günden itibaren başlayabiliriz.
Uyanıp gidemedim ki. Karnım ağrıyodu kalkamadımMiu derstedir şimdi @MiuLego
Allaaaaahh beeeeGünaydın ben bugün güzel uyandım eksileri gördüm 500 gram @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?