Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayır buradayım geldi geçti gitti, daha yarışı bırakmadım, hala iddialıyım, 2 günde toparlayıp haftaya daha daha iyi olacağım,

Oh be rahatladim

Antepia27 gel lütfen buradayım. Başaracağız hemde beraber yapacağız 5 haftamız var

Hadi canım yoksa başka rakip için cuma günü başkana basvuracaktim

canım öyle mi uyumuşum kiiii gece kızım uyandı eşimi dürttüm hiç kalmayacam kalk kıza bak dedimmm yaa begüm gülme ama valla sanki bi günde karnım küçüldü gibi

Antepia27 mortim bak buradayım geldim, akıllandım, hadi devam yarışımız

Hadi devam senide bünyesinde bilirim 2 günde 3 kilo alır 3 günde 3 kilo verebilirsi
Kopmaya li. Senin efsane 55 benim 99 hadi başaralı m gayri

Saraycam çok sıkmadan başla kahvaltını ve öğleyi güzel ye
Muhtemelen günü aç geçiyorsun henüz nefsin bunu kaldırmıyor .

Karbonsuz karnını bi güzel doyur gün boyu

Bacım o rakibim ona değil bana tüyo ver
Onu Nevreste ye gonderecem yemek tarifi alsın yesin diye enserbetlsinden en hamurlusundan tariflere

ama olmaz kiii ben ne yiyorum ne içiyorum yazıyorum ama sen niye paylaşmıyorsun hele bakam ne yiyorsunnn
haklısın gülüm ya.tmm bugünden itibaren yazayım ne yedim ne içtim ne yaptım.dün akşam gercekten cok kötü oldum erkenden sızdım.bu kistin kanaması beni mahvetti.benden sana iyi morti olmuyo dimi(he heeeeee.şimdi sen salarsın)

Spor yapmiyormusun ?? Sen benim tek mortimsinnn senden vazgecmemmmoyle ac kalmiyorum bu doğru karbon yemiyorum ama kuruyemisimi yemegimi yiyorum ama spor da yapıyorum

Regliyedr az kaldi bu arada 3-4 gun bakalim tartiya nasil yansiyacak

Bacım o rakibim ona değil bana tüyo ver
Onu Nevreste ye gonderecem yemek tarifi alsın yesin diye enserbetlsinden en hamurlusundan tariflere

Hafta başı seni tutuyordum fatmam .şimdi saraycayı

Huyum kurusun hep zayıf tarafdan olmuşumdur

Ayyy o huy bendede var bendemi saraycam i tutsam acaba

heyyyt be kim tutar beni aeben ide aldım Ausencia ve @eflalim de bende , yüzünüzü kara çıkarmayacağım. Antepia27 acıma bana acırım sana, bu da benden mani olsun ya da kamyon arkası

Saraycam çok sıkmadan başla kahvaltını ve öğleyi güzel ye
Muhtemelen günü aç geçiyorsun henüz nefsin bunu kaldırmıyor .

Karbonsuz karnını bi güzel doyur gün boyu
aebenim şu 2 günü detoks yapıp yoluma başlayacağım, sabah öğlen iyi akşam fakir olacak bak yüzünü kara çıkarmayacağım

hayriş nede güzel anlatmışsın ama bir lokmayı yememek için öyle bi mücadele veriyorumki bilemezsin
direniyorum resmen , bir lokmaya yenilme banu diyorum hep kendi kendime
ama diger tarafımda ye gitisn yarın toparlarsın diyor, ama o yarın çok zor geliyorr

Gunaydinnnnn simdi bugun tost yok mu benim milli yiyecegim kurtaricim. neden sevdigim hersey zararli ki
Tost yersin yasak değil çakılllll ama 1 tane mis gibi tb ekmeğinden tabi ki yersin afiyet bile olsun
ne zaman istersen canım bu günden itibaren başlayabiliriz.
Cumadan itibaren :))
Miu derstedir şimdi @MiuLego
Uyanıp gidemedim ki. Karnım ağrıyodu kalkamadım
Günaydın ben bugün güzel uyandım eksileri gördüm 500 gram @MiuLego
Allaaaaahh beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…