Aynen masum iyi ki atmadın atsan da doymayacaktın zatebgünaydın kızlarrrr çok şükür geldi haftanın yanı salı günü :)
akşam çok acıktım gidip agzıma bir lokma bişiy atayım dedim
ada81 e yazdım çok açım bir lokma yesmemi diye oda yeme sakın git yat dedi
uslu uslu gittim yattım iyikide yattım , açlıktanda ölmedim
kanlı canlı buradayım
eger agzıma bi lokma atsaydım
o lokma elmalı turta ve , açma olacaktı
sabahh olalalalal deditartımmm Ausencia olalalala diyince aus geldi aklıma
65,6 kilom cumaya göre -900 tanrım bu bi rüya olmalıı
listeye son 2,600 gr
#birlokmaya#hayır
Oyleyim iste gencim guzelimAynen masum iyi ki atmadın atsan da doymayacaktın zatebada81 harikasın canımcım ne güzel demişsin uyu diye :)
O nasıl eksi yahu oyyy maşallah ve daha cumaya 3 gün vaaaar yaşasın karatay
hayriş nede güzel anlatmışsın ama bir lokmayı yememek için öyle bi mücadele veriyorumki bilemezsin
direniyorum resmen , bir lokmaya yenilme banu diyorum hep kendi kendime
ama diger tarafımda ye gitisn yarın toparlarsın diyor, ama o yarın çok zor geliyorr
Sarayca canim karbonsuz guzel yemegini ye ac birakma bir tek karbona hayir de bi hafta oyle devam et....zamanla yemegide azaltirsin...
Yap canim bak masuma ne guzel kilo verdi masallahaman o lokmayı alma masum sonra toparlanamıyor insan
bende karatay mı yapsam ada ya, belki cumadan itibaren düşünürüm ama ben 3 öğün yaparım büyük ihtimal
en azından karbonu kesmiş olurum, sen neden yapamıyorsun karatay tam sana göreYap canim bak masuma ne guzel kilo verdi masallahben de yapmak istiyorum ama tam yapamiyorum...
Eve kuzum hiç gelemiyorsunKaptanimmmmm ben mahcup oluyorum valla kusura bakma giremiyorum sık sık nasilsin iyisin ins dunku menumu bi yazayim unutmadan
Sabah
Yesillik 4 zeytin salatalik ve 2 dilik kepek ekmek yedim
Ogle
Salata
Aksamda
Yarim kase yogurt corbasi ve kucuk bi karniyarik yedim
2 litrede su ictim canom
Hadi inşallah misafir telaşı kalori yaktırmıltır deynepim baya kalori menü olmuş sanki.. bugün dengelersin sporunla da inşallahDünkü menüm
7 zeytin 1 incir
Kahvaltı:4 köfte,2 biber kızartma,1 yumurta haş,az zeytin ,peynir,1 sivribiber,domates,salatalık,1 incir reçeli,1 dl ekmek,çay
Ara:1 fincan Türk kahvesi,4 kayısı,az fındık,yarım yulaflı ,yer fıstıklı kurabiye
Öğle:Yarım baget,birkaç kaşık yoğurt,yarım dl tb ekmek
Akşam:3 lahana sarma,3 kaşık salata ,1 küçük kase yoğurt
Ara:Çay,yarım yulaflı kurabiye
Su:3 lt
Spor :Yok,misafir yaktı benimisafir gelecek diye koştur koştur temizlik yaptım ,belki az faydası olur
@MiuLego
Bende diyorum miu derstedir :)) ilacını almayı unutma bari kaptan sen bize lazımsın
beğendim canım güzel yemişsin yineMenü
Sabah
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah 9
Az yağda yumurta
2 dilim ekmek
Kk peynir
Az domates salatalık
3 tane zeytin
Az üzüm
1 ara bir mandalina
2 ara bir Türk kahvesi az fındık ve kan uzumu
Akşam 5
Yoğurtlu pul biberli kabak haşlama
Su 2 litre şimdiye kadar
@MiuLegoAusencia Munzevi Zencefil
Sabah kuruyemis yiyince kabizlik yaşadım ilginc bi kez daha deniyecem eger yine kabızlık yaşarsam birakirim ama iki ogun yiyorum arada bugun 8 badem yedim spora başladımen azından karbonu kesmiş olurum, sen neden yapamıyorsun karatay tam sana göre
Bende beğeniyorum ama tartı beğenmiyor bu arabeğendim canım güzel yemişsin yine
Güzel menü balim tartı hacı amcayla duzelttin mi arayimenü
sabah
klasik kahvaltı
2 dlm tb ekmeği
öğle
kabak yemeği
yoğurt
salata
ara
bir dlm ananas
akşam
tavuklu salata
ayran
su 2 lt
spor yazmıştım öğlen
@MiuLego mortimWhiteblacklife begum75 kuşum
cumaya güler yüzüne inşallah stres yapma. Bnede beğenmiyorum ama elimden geleni yapıyorum.Bende beğeniyorum ama tartı beğenmiyor bu ara
yok canım yaaa üç gün böyle yiyeceğim gitmezse de gitmesin artık napayımGüzel menü balim tartı hacı amcayla duzelttin mi arayi
Bu sabah artı 500 daha geldi 1 kilo artidayim hala gelecek gelmedi 3 4 günü var oda yapıyor beni çok pis dengemle oynuyorcumaya güler yüzüne inşallah stres yapma. Bnede beğenmiyorum ama elimden geleni yapıyorum.
demekki regl gelince altın vuruş yapacaksın inşallahBu sabah artı 500 daha geldi 1 kilo artidayim hala gelecek gelmedi 3 4 günü var oda yapıyor beni çok pis dengemle oynuyor
Altın vuruş olmaz ama en azından eksi gelir hergun şişerek gidiyorumdemekki regl gelince altın vuruş yapacaksın inşallah
Oyyyyy begüşüm öpücüğüne gurban oh mis gibi iyi geldiiiigeçmiş olsun kaptanım
her hala gelişinde böylemi oluyon sen
öpemde geçsinbide bundan yapim
iyiyim kuzum,bugün fazla iş yok ama gelen giden ıvır zıvır şeylerle geçiyo,bi oturamadım doğru düzgün yerimde
gördüm gördüm kaydettim candy ,zaten görmemek mümkünmü o sporu
görünce nutkum tutuldu benim haftada yaptığımı sen günde yapıyosun
Çok güzel menğ kuzum ben beğendimmm afiyet olsunnndünki menümü yazayım
sabah kahvaltı yok
öğle 12:30
1 kase menemen 2 dilim ekmek (işyerinde yemek kötüydü) kafeden söyledim en hafifi buydu
1 bardak şekersiz çay
ara yok
akşam 18:30
2 köfte
1 dilim ekmek
yeşil salata yağsız tuzsuz
su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş
20 dk leslie
Yerleştirmedim begüşümmm azcık daha girip aktif olunca yerleştircem sevgiliyiiii:)oyy ne çekti senin çocuklar makbule
çok geçmiş olsun,inşallah çabucacık atlatır,biz dayanamıyoruz hastalığa minikler napsın
@sevgili8284 kaptan seni bi gruba yerleştirdimi acaba,yaptığın sporlar boşuna gitmesin kaydetmek lazım
@MiuLego hastasın biliyorum ama sevgiliyi hangi gruba ekliycez?
Sağol nilimmmm geçti ki bileee
Sağol vaytım çok iyiyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?