Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen masum iyi ki atmadın atsan da doymayacaktın zateb ada81 harikasın canımcım ne güzel demişsin uyu diye :)

O nasıl eksi yahu oyyy maşallah ve daha cumaya 3 gün vaaaar yaşasın karatay

Menü
Sabah
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah 9
Az yağda yumurta
2 dilim ekmek
Kk peynir
Az domates salatalık
3 tane zeytin
Az üzüm
1 ara bir mandalina
2 ara bir Türk kahvesi az fındık ve kan uzumu
Akşam 5
Yoğurtlu pul biberli kabak haşlama
Su 2 litre şimdiye kadar
@MiuLego Ausencia Munzevi Zencefil

aman o lokmayı alma masum sonra toparlanamıyor insan

Sarayca canim karbonsuz guzel yemegini ye ac birakma bir tek karbona hayir de bi hafta oyle devam et....zamanla yemegide azaltirsin...

bende karatay mı yapsam ada ya, belki cumadan itibaren düşünürüm ama ben 3 öğün yaparım büyük ihtimal

aman o lokmayı alma masum sonra toparlanamıyor insan

bende karatay mı yapsam ada ya, belki cumadan itibaren düşünürüm ama ben 3 öğün yaparım büyük ihtimal
Yap canim bak masuma ne guzel kilo verdi masallah ben de yapmak istiyorum ama tam yapamiyorum...

Eve kuzum hiç gelemiyorsun
Menü güzel gayet öğün saatlerini de yazarsab daha iyi olur.. ve hiç spor yapamıorsun.. sporsuz olmaz misafirlerin gidince spora yoğunluk ver emi
Hadi inşallah misafir telaşı kalori yaktırmıltır deynepim baya kalori menü olmuş sanki.. bugün dengelersin sporunla da inşallah
Bende diyorum miu derstedir :)) ilacını almayı unutma bari kaptan sen bize lazımsın

Oyyyyy begüşüm öpücüğüne gurban oh mis gibi iyi geldiiii
Her regl de çok ağrır istisnasız ilaç alırım geçer ama hemen hiç hissetmem ilacı saatinde alırsam. Bunda uyurken girdi ağrı geç kaldım ilaç almakta sancılı oldu kuzum
Çok güzel menğ kuzum ben beğendimmm afiyet olsunnn
Yerleştirmedim begüşümmm azcık daha girip aktif olunca yerleştircem sevgiliyiiii:)
Bende aynıyım kuzum bir rahat duramadım

@MiuLego Kaptanım geçmiş olsun
Sağol nilimmmm geçti ki bileee
@MiuLego geçmiş olsun canım
Sağol vaytım çok iyiyim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…