Hahaha
Olmaz mı beeee geçmişten geliyorum sohbetiniz ne tatlı@MiuLego yok buraların tadı tuzu yok
Yerim seni fatmam üzülmeSarayca canım bu gel gitler hep yaşanır
Senin yarış istemen le hazır olduğunu düşünmüştüm ama tam olarak yemek zayiflamaktan çok dikkatli çekip öyle yapıyorsan tam hazır değilsin ya biraz daha kilo alıp tam dibe vurunca hazır Olcan veyada çok arıtmadan surda 6 kilnu verip koruyan
Ben böyle saraycam da rakipte istemiyorum
@Candysugar canım hangi sehirdesin bilmiyom ama bulursam seni alninda opecem.Az önce 50 ip atladim su an ogluma bile bakamiyom uyustu her yerim.Tebrik ediyorim seni bundan 100 tane atliyon.
Oyyyy nillll sensiz kedilerinsi asla olmaz beeee
Saraycam başla gitsin beee yiyip yiyip pişman olmaktan iyidirbaşlamam lazım ece, kendimi çok kilolu hissediyorum ve mutsuz olmama neden oluyor bu durum. ben hep böyleyim aslında, bir başlasam devamı gelecek biliyorum,
Vay beeeeee
igdedali 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 6,9
Temmuz / 4,6
Ağustos / 1,3
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 12,8 KİLO
Haziran / -12,1
Temmuz / 7,9
Ağustos / 4,3
Eylül / 3,6
Ekim / 3,2
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6,9 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (416. Etap) ( 75,0 )
Bitiş Kilosu (541. Etap) ( 55,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 19,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 26,27% )
Toplam Süre ( 29 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,91% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 679 )
Yorum : Sevgili igdedali 17 Mayıs 2015 (416. Etap) ve 75 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 27 Ekim 2017 (541. Etap) tarihinde toplam 19,7 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 131 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 428. - 524. etaplar arasında izne ayrılmıştır, yarışmada bulunduğu etap sayısı hesaplanırken bu durum gözetilmiştir.
ama bunu gördüm ..tebrikler tekrar iğdecim
İşte bu be kanlı canlı heyecanlı saraycaaaa istedin mi yaparaınay tek derdimiz bu olsun
başladım başladım 1. liğiAntepia27 ya tattırmıycam hala geç sayılmaz buradayım işte dim dik ayaktayım, ben güçlü bir kadınım neleri başardım bunu mu yapamayacağımmm.... ver gazıı
Saraycam çok sıkmadan başla kahvaltını ve öğleyi güzel ye
Muhtemelen günü aç geçiyorsun henüz nefsin bunu kaldırmıyor .
Karbonsuz karnını bi güzel doyur gün boyu
Aynen katılıyorum bunlara bendeSarayca canim karbonsuz guzel yemegini ye ac birakma bir tek karbona hayir de bi hafta oyle devam et....zamanla yemegide azaltirsin...
Afiye olsun ne güzel menğ bu böyleeeMenü
Sabah
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah 9
Az yağda yumurta
2 dilim ekmek
Kk peynir
Az domates salatalık
3 tane zeytin
Az üzüm
1 ara bir mandalina
2 ara bir Türk kahvesi az fındık ve kan uzumu
Akşam 5
Yoğurtlu pul biberli kabak haşlama
Su 2 litre şimdiye kadar
@MiuLegoAusencia @Portakal Sulu Ordek
Vay vay vaaaaay iki mortinin de menüsü harika afiyet olsun ördeğimmenü
sabah
klasik kahvaltı
2 dlm tb ekmeği
öğle
kabak yemeği
yoğurt
salata
ara
bir dlm ananas
akşam
tavuklu salata
ayran
su 2 lt
spor yazmıştım öğlen
@MiuLego mortimWhiteblacklife @begum75 kuşum
Hahahahaha kıyamam yaaaHaslasma kabak sevmeyen oğlumun kabak yiyesi tuttu yarısını o yedi bana yoğurtlu ile bi kaşık kabak kaldi
Oğlum.ben acim diyorum sana bir daha yapayım yok anne önce çocuklar diyorAynen katılıyorum bunlara bendeSarayca
Afiye olsun ne güzel menğ bu böyleee
Spora devam vaytım merak etme o artı gidecek kuzummmm
Vay vay vaaaaay iki mortinin de menüsü harika afiyet olsun ördeğim
Hahahahaha kıyamam yaaa
geçmiş olsun miu cum önümüzdeki cuma mı geçmiş cuma mı ?
Tost yersin yasak değil çakılllll ama 1 tane mis gibi tb ekmeğinden tabi ki yersin afiyet bile olsun
Cumadan itibaren :))
Uyanıp gidemedim ki. Karnım ağrıyodu kalkamadım
Allaaaaahh beeee
Yoğurt ye bir kase daha vaytım aç kalma kuzumOğlum.ben acim diyorum sana bir daha yapayım yok anne önce çocuklar diyor
Bu cuma kuzum 3 kasım itibariyle başlayalım uyar mı?geçmiş olsun miu cum önümüzdeki cuma mı geçmiş cuma mı ?
Sür ve 1 muz kuzum ayaküstü mis gibi olurAz once tv deki profesyonel yazisini profiterol diye okudum
Ya benim isim cikti disari ciktim ve eve donusum aksam yemegi saatim gecince olur.Ben ne yicem hastaneye de gidiyom orda da yiyemem
2 yıl aradan sonra metrobuse bindim üstelik mesai cikis saatinde,bayilacam galiba
Oyyyy nillll sensiz kedilerinsi asla olmaz beeee
Hele o güzel menünü de ver de şenlenek geçmişten geliyorum belki de verdin
Saraycam başla gitsin beee yiyip yiyip pişman olmaktan iyidir
Amadetoksu bir günlük yap sonra normal yeme düzeniyle diyet yap derim
Detokstan çıkma açlığı vurmasın sonra sana diye
Vay beeeeeeigdedali şu karnenin hele güzelliğşne gel
İşte bu be kanlı canlı heyecanlı saraycaaaa istedin mi yaparaın
2 öğün çok zorlanırım erken kalkıyorum zaten, cuma yazarım başlıycam sanırımkızlar karatay tavsiye ederim
ben önceden yapmış 5 kilo vermiştim ama yaz döneminde yumurtadan kabarmıştım
Sarayca cnm 3ögnde yapanlar var ama ben 2 ögünle çok rahat verdigim için 2 ögün yiyorum
kaptanım neden gelmiyor bilmediğimiz bir şey mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?