Canım eşinle birlikte yapacak olmanız harika olmuş,gerçekten zorlanma en aza indirgenmiş olacak bu şekildeSelam kızlar :)
Eşim Canan Karatayın röportajını okumuş,bana da okuttu.Bize çok mantıklı geldi.Bu arada biz diyorum,çünkü eşimde benimle birlikte diyet yapacakmış,sağolsun beni yalnız bırakmadı.Gerçi sizler olduğunuz için hiç yalnız hissetmiyordum kendimi.Dün Karatayın kitabına baktım bir avm de bulamadım.Bugün başka yerlere de bakıp,almak istiyorum.
nevcim sen de bana güzel bir diyet listesi çıkarmıştın ama bu karatay diyeti hoşumuza gitti,bir denemek istiyoruz
karatay diyeti yapan var mı şekerler?
Çoğu gitti azı kaldı canım benim,bayram tatlı yorgunluk,sabaha kadar bi güzel dinlenirsin
kizlar bugun hic ugrayamadim buraya :78::78:affedin beni :78::78:
bugun isyerindeydim cok yogundu..uyuz kadinin teki vardi..giremedim oyuzden foruma.
sonra eve geldim yemek yedim uyuya kalmisim
pazartesi sabahi sinavim var kizlar...dua edin bana:18::18::18: insallah busefer alirim artik..kurtulurum..
bende yarindan itibaren ilk iki gun yogurt yiyecegim ve sonra yine yogurt yorgurt salata..artikk kalann fazlaliklarda gitsinnnn
Canımsın.Gülüm hakkında hayırlı ise,kolaylıkla geçmeyi nasip etsin Allah.Biz de takımca sana dua ederiz,herşey gönlüne göre olur inşallahBen de bu sabah erkenden,içimde büyük bir açlıkla uyandım.Hemen dolabı açtım;1 domates 1 salatalık yiyerek açlığımı bastırdım,zaten sebze günüydü bugün diyetimin Kahvaltımı 11:00 gibi yapmayı düşünüyorum
Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarım
Selam kızlar :)
Eşim Canan Karatayın röportajını okumuş,bana da okuttu.Bize çok mantıklı geldi.Bu arada biz diyorum,çünkü eşimde benimle birlikte diyet yapacakmış,sağolsun beni yalnız bırakmadı.Gerçi sizler olduğunuz için hiç yalnız hissetmiyordum kendimi.Dün Karatayın kitabına baktım bir avm de bulamadım.Bugün başka yerlere de bakıp,almak istiyorum.
nevcim sen de bana güzel bir diyet listesi çıkarmıştın ama bu karatay diyeti hoşumuza gitti,bir denemek istiyoruz
Saferan'ım dukancılar çoğalıyor takımda.Ben,Hülya,Anşaa,Esra,sen
yol ettim misafirleri az dinleniyorum akşam mangalda balık partisi var.....
inş. allah gönlüne göre versin gülüm......
günaydın canım............
ben yapmadım ama inceledim biraz yapılmıyacak gibi değil ..ben nev gibi dukan yapmak istiyorum inş...bayram bi geçsin de....
Takımımda bir kk editörü olduğunu unutmuşumEvet canım eşimle birlikte yapmam iyi olacak.Teşekkürler verdiğin site için,yalnız tatlım forumda site linki vermek yasak.buradan bilmeyenlere de duyurmuş olayım.Böyle bir durum olduğundan özelden yolla canım
saferancım ben de önce dukanı düşündüm.karatay diyeti de dukanla montignac karışımı gibi geldi bana.Günde 1 kez ara öğün yapılabiliryor.Meyve olarak sadece domates salatalık biber veriyor olması biraz zorlayabilir tabi.çünkü diyet yaparken bişiler yemek istediğimiz de hemen meyveye sarılırız.meyve suyu bile yok.Tabi kitap yok henüz elimde,ordan burdan okuduklarımla yazıyorum.bir de spor şart diyor.günde 5 km yürüyün,her istediğinizi yiyin diyor.yürüme bandı almayı düşünüyorum
evet ya bende sadece bende sorun var sanmistim begen butonunda ..elbette basaracagiz tatlim ben yola ciktim bile hedefe dogru en kisa surede ulasacam arkamdan gelin yolunuz kaybolmaz .tek tek mezuniyet kutlayacagiz.evet ya yalnizlik bence guzel .karisanin gorusenin olmuyor .tek merci var hesap vermen gereken oda kendinsinKk neden -beğen-butonunu kaldırmış acaba,güzel oluyordu kaldığımız yeri biliyorduk değil mi:26:
Canım yalnızlığın da güzel yönleri vardır,kafanda o yönlere odaklanmaya çalış.Düşün yine senin çok şükür 3 gün haftada,ben 10 yıldır ekmeğim için mecburen yalnız yaşıyorum.Ne aile,ne akraba görev yaptığım yerde,en yakınına mesafem 17 saat.1 yıl değil,5 yıl değil dile kolay tam 10 yıldır.Ama madem değiştiremiyorum,üzülmek yerine kabullenmeye,yalnızlığın güzel yönlerini bulmaya çalışıyorum.Diğer türlü yaşamak,dengeyi tutturmak içimizde çok zor oluyor canım benim.Mevla'nın -ol-dediği herşeyde ve her şerde bir hayır vardır muhakkak
Kaçamak da yok,pes etmek de Ganfed'im,kesinlikleeeeee.Dediğin gibi 1 yılı hedeflediğim diyetimin 7 ayı gitti,kaldı 5 ay.Sabırla ve takımca üstesinden gelicez inşallahhhhhh
dinlenebildinmi tatlim kayninlar gittiminapıysınız kızlaar...yorgunuuum....ytmak istiyoruum..kaynımlar sabah gidiyor..ne kadar olsa yorgunluk işte bi kafa dinllemek istiyoruum..........:84:
ay ya bayramda bayramda hic kacamak yapmadimm ben insallah biseyler degisecekÇoğu gitti azı kaldı canım benim,bayram tatlı yorgunluk,sabaha kadar bi güzel dinlenirsin
kizlar bugun hic ugrayamadim buraya :78::78:affedin beni :78::78:
bugun isyerindeydim cok yogundu..uyuz kadinin teki vardi..giremedim oyuzden foruma.
sonra eve geldim yemek yedim uyuya kalmisim
pazartesi sabahi sinavim var kizlar...dua edin bana:18::18::18: insallah busefer alirim artik..kurtulurum..
bende yarindan itibaren ilk iki gun yogurt yiyecegim ve sonra yine yogurt yorgurt salata..artikk kalann fazlaliklarda gitsinnnn
Seni yürekten tebrik ediyorum bitanemevet ya bende sadece bende sorun var sanmistim begen butonunda ..elbette basaracagiz tatlim ben yola ciktim bile hedefe dogru en kisa surede ulasacam arkamdan gelin yolunuz kaybolmaz .tek tek mezuniyet kutlayacagiz.evet ya yalnizlik bence guzel .karisanin gorusenin olmuyor .tek merci var hesap vermen gereken oda kendinsin
ay ya bayramda bayramda hic kacamak yapmadimm ben insallah biseyler degisecek
İnşallah canım,sen banttayken babası da oyalar,babası banttayken sen oyalarsın derken başarı gelir oturur başucunuza inşallahrica ederim tatlım
Ben hiç durmadan yapamam sanırım çünkü benim bızdık o kadar süre izin vermez bana.Mutlaka bir ihtiyacı ya da isteği olur.O öğlen uyurken de ev işlerimi halletmeye çalışıyorum.Akşam 22.30 civarı uyuyor,o saatten sonrada pc başına geçiyorumuygun bir band bulursam,hem yer hem zaman ayarlamam gerekecek ona.Ben bir araştırayım şu bandları.
teşekkür ederim canım .inşallahİnşallah canım,sen banttayken babası da oyalar,babası banttayken sen oyalarsın derken başarı gelir oturur başucunuza inşallahBenim markayı tavsiye ederim.Hem motorlu,hem elektrik tasarruflu,hem kurulumu bedava,hem estetik,hem de 500 lirayı 12'ye bölüyorlar.1.5 senedir bende,henüz sorun yaşamadım çok şükür.
Canım eğer düşünürsen,eliptik bisikleti hem kol hem bacak aynı anda çalıştırdığı için daha çok öneriyorlar.Üstelik eliptik bisiklette yarım saat,koşu bandında 1 saate denk geliyormuş çalışan kas ve yaktığı kalori açısından.Fiyatı da 150-200 lira arası.Bunu da düşünebilirsin.Çünkü ihmal edilen kaslar,görüntü olarak kendini belli ediyor.Mesela ben her yerimden verdim ama üst kol bölgelerim erimemiş,üst kol egzersizlerini ihmal ettiğim içinteşekkür ederim canım .inşallah
seninkine de maşallah
bizim takimda yok ama 4 .takimdan hasretim yapiyor onun fikirlerinden faydalanabilirsin tatlimSelam kızlar :)
cok guzelmis be canim biz onu cok onceden soyledik zaten bu asamaya kolay gelmedik bizimde vazgecme istegimiz oldu zaman zaman ama takimca birbirimize destek olarak yol aldik almayada devam edecegizCanlarım Doğa Rutkay 14 kiloluk diyet yolculuğunu paylaşmış,yazdıkları çok hoşuma gitti.Diyet öncesi hissettiklerinden tutun da,diyet anında ve diyet sonrası hisleri hepimizin yaşadığı türden,çok tanıdık.Sizlerle de paylaşmak istedim,ve birçok maddede bizleri buldum,doğru yolsa doğru şekilde yürüdüğümüze birkez daha inandımSon cümle de çok güzeldi Doğa Rutkay'ın yazdığı,inşallah biz de bu cümleyi söylüycez çok yakında
Eğer kilonuz varsa ve aslında size ait olmadığını düşünüyorsanız…
Lütfen; hedefinizi belirleyin.
Kararınızı verin.
Kendinizi ikna edin.
Bir diyetisyen edinin.
Sabırlı olun.
Azmedin.
Caymayın.
Vazgeçmeyin.
Yarı yoldan dönmeyin.
Kimselere kanmayın.
Yoldan çıkmayın.
diyet listenizi elden bırakmayın.
ve
haykırın !!!
” Ayna ayna;bak kim geldi? ”
Canlarım özel günüm çok yaklaştı,içimde inanılmaz bir tatlı arzusu vardı ki normalde tatlı ile arası olan biri değilimdir aslında.Ben de hemen kalktım.2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı,2 yemek kaşığı buğday kepeği,2 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 limon rendesi,1 yumurta,1 kaşık light yoğurt,1 yemek kaşığı tarçın,1 çay kaşığı karbonat,1 çay kaşığı zencefil ve 1 çay kaşığı keten tohumu ile Dukan kurabiyesi yaptım.175 derecede yarım saat fırında pişirdim.Dukan diyetinin en güzel yanı bu.Tatlandırıcı ve kepek kullanılan tatlıların tümü serbest.Dukan diyeti yapacak arkadaşlarım için tarif akılda bulunsun diye ekledim,tamamen masum ve Dukan diyetinde serbesttir
Eki Görüntüle 249666 Eki Görüntüle 249667 Eki Görüntüle 249668
Ooyyyycok guzelmis be canim biz onu cok onceden soyledik zaten bu asamaya kolay gelmedik bizimde vazgecme istegimiz oldu zaman zaman ama takimca birbirimize destek olarak yol aldik almayada devam edecegizof ya canim cekti bak yami:125: yamiyamiyami
Canlarım Doğa Rutkay 14 kiloluk diyet yolculuğunu paylaşmış,yazdıkları çok hoşuma gitti.Diyet öncesi hissettiklerinden tutun da,diyet anında ve diyet sonrası hisleri hepimizin yaşadığı türden,çok tanıdık.Sizlerle de paylaşmak istedim,ve birçok maddede bizleri buldum,doğru yolsa doğru şekilde yürüdüğümüze birkez daha inandımSon cümle de çok güzeldi Doğa Rutkay'ın yazdığı,inşallah biz de bu cümleyi söylüycez çok yakında
Eğer kilonuz varsa ve aslında size ait olmadığını düşünüyorsanız
Lütfen; hedefinizi belirleyin.
Kararınızı verin.
Kendinizi ikna edin.
Bir diyetisyen edinin.
Sabırlı olun.
Azmedin.
Caymayın.
Vazgeçmeyin.
Yarı yoldan dönmeyin.
Kimselere kanmayın.
Yoldan çıkmayın.
diyet listenizi elden bırakmayın.
ve
haykırın !!!
Ayna ayna;bak kim geldi?
Kızcağızın boyu 166 cm imiş,70 kg a çıkmış,ağlaya ağlaya aramış Taylan Kümeli'yi,ee tabi bi de ekran önünde,daha da zor gelmiş Ona.9 ayda 15 kg vermiş ve kurtulmuş.Biz de kurtulucazzzzzOOO 14 kilomu verdi Doga Rutkay.masallahyoldam cikmayin ha
aynen valla.diyet yaparken yoldan cikaran cok insanlar oluyor,uymayalim onlara
Hadi gözün aydın canım,Allah ayırmasın :123: Ben de yarın gece yaklaşık 10 ay sürecek yalnızlığıma doğru yola çıkıyorum.Yarın gece binicem,ertesi gün öğle vakti Allah izin verirse görev yerimde olucam.Ama yine de elhamdülillah diyorum,Allah bir insan için neyi reva görüyorsa;hayır ondadır.Rabbimiz neylerse güzel eyler,kışın sonu bahardır şüphesizbu gece e$ime kavusuyorum,sükürler olsun.özledim yahu
sağol canımbizim takimda yok ama 4 .takimdan hasretim yapiyor onun fikirlerinden faydalanabilirsin tatlim
sınavında başarılar canım.Ne sınavı bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versingunaydin 7. takimins fistiklariii...
diyetler nasil gidiyor bakim?? bayramda yaramazlik yapanlarhadi itiraf edin bakim..gelin kucagima..azicik sevicem sizi..soz acimicakk
ilk itiraf benden gelsin ozaman..ben birtane baklava huplettimoda once servisi yaparken dayanamadim artik...birdaha boyle tazesini derden bulucam dedim ve seytana uydum
bugun diyetime basliyorum artik..Allah utandirmasin..kalan fazlaliklarimizida verelim kurtulalim insallah..
ben bugun ve yarin sadece yogurt yiyecegim yine...
kizlar buarada pazartesi sabahi bana dua edin..sabah 9da sinavim var...trdekiler 10da etmeye baslasin..gecen kaybetmistim ya 2 puanla..o sinavim...insallah alirim...birde bugun ogretmenimle deneme sinavi yapacaktik...gunlerdir aradim telime cikmadi msj attim cvp vermedi..sonrada dun ogle msj atmis..ben gelemicem hastayim sinavinda basarilar..yapabilirsinanlayacaginiz kaldim ortada..bir baska ogretmen vardi onu aradim oda bugun itibariyle tatile cikiyormus.. yani insallah alirim kizlar sinavi...dua edin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?