Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım eşinle birlikte yapacak olmanız harika olmuş,gerçekten zorlanma en aza indirgenmiş olacak bu şekilde Karatay diyetinde ara öğün yok,bana o yüzden çok yapılabilir gelmiyor atıştırmayı sevdiğim için ama yapanlar memnun.O da çok etkili kilo attırıyormuş,başaracağına eminim canım.Kitabı bu siteden sipariş verirsen de 1-3 iş günü içinde elinde olur Saphira'cım.Hem de diğer sitelere göre daha uygun fiyatı.
Karatay Diyeti Bilimsel Gereklerle Kilo Vermenin Abc'si :: Beslenme-Diyet :: Salk - Tp :: Kitapambar=

Canlarım Doğa Rutkay 14 kiloluk diyet yolculuğunu paylaşmış,yazdıkları çok hoşuma gitti.Diyet öncesi hissettiklerinden tutun da,diyet anında ve diyet sonrası hisleri hepimizin yaşadığı türden,çok tanıdık.Sizlerle de paylaşmak istedim,ve birçok maddede bizleri buldum,doğru yolsa doğru şekilde yürüdüğümüze birkez daha inandım Son cümle de çok güzeldi Doğa Rutkay'ın yazdığı,inşallah biz de bu cümleyi söylüycez çok yakında

Eğer kilonuz varsa ve aslında size ait olmadığını düşünüyorsanız…
Lütfen; hedefinizi belirleyin.
Kararınızı verin.
Kendinizi ikna edin.
Bir diyetisyen edinin.
Sabırlı olun.
Azmedin.
Caymayın.
Vazgeçmeyin.
Yarı yoldan dönmeyin.
Kimselere kanmayın.
Yoldan çıkmayın.
diyet listenizi elden bırakmayın.
ve
haykırın !!!
” Ayna ayna;bak kim geldi? ”

Son düzenleme:
Çoğu gitti azı kaldı canım benim,bayram tatlı yorgunluk,sabaha kadar bi güzel dinlenirsin

yol ettim misafirleri az dinleniyorum akşam mangalda balık partisi var.....

inş. allah gönlüne göre versin gülüm......

günaydın canım............

ben yapmadım ama inceledim biraz yapılmıyacak gibi değil ..ben nev gibi dukan yapmak istiyorum inş...bayram bi geçsin de....

Saferan'ım dukancılar çoğalıyor takımda.Ben,Hülya,Anşaa,Esra,sen Bu arada balığa bayılırım,yerken beni hatırla;şifa olsun canım

Evet canım eşimle birlikte yapmam iyi olacak.Teşekkürler verdiğin site için,yalnız tatlım forumda site linki vermek yasak.buradan bilmeyenlere de duyurmuş olayım.Böyle bir durum olduğundan özelden yolla canım

saferancım ben de önce dukanı düşündüm.karatay diyeti de dukanla montignac karışımı gibi geldi bana.Günde 1 kez ara öğün yapılabiliryor.Meyve olarak sadece domates salatalık biber veriyor olması biraz zorlayabilir tabi.çünkü diyet yaparken bişiler yemek istediğimiz de hemen meyveye sarılırız.meyve suyu bile yok.Tabi kitap yok henüz elimde,ordan burdan okuduklarımla yazıyorum.bir de spor şart diyor.günde 5 km yürüyün,her istediğinizi yiyin diyor.yürüme bandı almayı düşünüyorum

Takımımda bir kk editörü olduğunu unutmuşum Bilgilendirmen için teşekkür ederim canım Bu arada benim koşu bandım var,good--- marka,orta ayar bir alet.Motorlu,500 lira civarında piyasada,12'ye bölüyorlar,ödeme şekli gayet makul.Ayrıca 5 km yürümek de bantla çok kolay;ev kıyafetleri ile ve engelsiz olduğu için canım.Ben kesinlikle söyleyebilirim ki,evimde koşu bandım olmasaydı bu kadar istikrarlı kilo veremezdim.Çünkü ben diyete başladığımda kış ortasıydı ve koşu bandım imdadıma yetişti.Kesinlikle kilo verişi hızlandırıyor ve şekillenme sağlıyor.Ben tv nin olduğu odama koydum,tabi yalnız yaşamamın da avantajı.Yahut tv li odada şekilsiz gözükecekse,koşu bandının yanına evde bulunan küçük bir tv konulabilir.Tam saat 8'de dizi saatime denk getiriyorum,dizimi izlerken 1 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.Kondisyon bisikletim zaten vardı.Twister,atlama ipi,plates topu ve dambıl da aldım.Ufak çapta bir spor salonu oluşturdum evimde,gerçekten büyük nimet oldu benim için.Sporumu sauna eşofmanı ile yapıyorum,o da etkisini arttırıyor gibi geliyor.Sonra sıkılaşma için bacak ve kollarımı soğuk suyun altında tutuyorum,hem de rahatlatıyor.Bandın olursa Saphira'cım süreci 2 katı hızlandırır ve kıştan çıkmaya bambaşka biri olursun eminim

Son düzenleme:
evet ya bende sadece bende sorun var sanmistim begen butonunda ..elbette basaracagiz tatlim ben yola ciktim bile hedefe dogru en kisa surede ulasacam arkamdan gelin yolunuz kaybolmaz .tek tek mezuniyet kutlayacagiz.evet ya yalnizlik bence guzel .karisanin gorusenin olmuyor .tek merci var hesap vermen gereken oda kendinsin
napıysınız kızlaar...yorgunuuum....ytmak istiyoruum..kaynımlar sabah gidiyor..ne kadar olsa yorgunluk işte bi kafa dinllemek istiyoruum..........:84:
dinlenebildinmi tatlim kayninlar gittimi
Çoğu gitti azı kaldı canım benim,bayram tatlı yorgunluk,sabaha kadar bi güzel dinlenirsin
ay ya bayramda bayramda hic kacamak yapmadimm ben insallah biseyler degisecek

kiz kapinin arkasina saklan cavur kadin gelince kafasina tavayi gecir o kendine gelene karad sen halledersin burayi. uyanincada bisey gormedim dersin

Seni yürekten tebrik ediyorum bitanem Benim tek kaçamağım var,o da 1 dilim börek.7 ayın mükafatı olarak düşündüm,7 ayın ilk ödüllendirmesi oldu benim için.Ben de hasarsız atlattım çok şükür bayramı

Son düzenleme:
rica ederim tatlım

Ben hiç durmadan yapamam sanırım çünkü benim bızdık o kadar süre izin vermez bana.Mutlaka bir ihtiyacı ya da isteği olur.O öğlen uyurken de ev işlerimi halletmeye çalışıyorum.Akşam 22.30 civarı uyuyor,o saatten sonrada pc başına geçiyorum uygun bir band bulursam,hem yer hem zaman ayarlamam gerekecek ona.Ben bir araştırayım şu bandları.

İnşallah canım,sen banttayken babası da oyalar,babası banttayken sen oyalarsın derken başarı gelir oturur başucunuza inşallah Benim markayı tavsiye ederim.Hem motorlu,hem elektrik tasarruflu,hem kurulumu bedava,hem estetik,hem de 500 lirayı 12'ye bölüyorlar.1.5 senedir bende,henüz sorun yaşamadım çok şükür.

teşekkür ederim canım .inşallah
seninkine de maşallah

teşekkür ederim canım .inşallah
seninkine de maşallah
Canım eğer düşünürsen,eliptik bisikleti hem kol hem bacak aynı anda çalıştırdığı için daha çok öneriyorlar.Üstelik eliptik bisiklette yarım saat,koşu bandında 1 saate denk geliyormuş çalışan kas ve yaktığı kalori açısından.Fiyatı da 150-200 lira arası.Bunu da düşünebilirsin.Çünkü ihmal edilen kaslar,görüntü olarak kendini belli ediyor.Mesela ben her yerimden verdim ama üst kol bölgelerim erimemiş,üst kol egzersizlerini ihmal ettiğim için

Canlarım özel günüm çok yaklaştı,içimde inanılmaz bir tatlı arzusu vardı ki normalde tatlı ile arası olan biri değilimdir aslında.Ben de hemen kalktım.2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı,2 yemek kaşığı buğday kepeği,2 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 limon rendesi,1 yumurta,1 kaşık light yoğurt,1 yemek kaşığı tarçın,1 çay kaşığı karbonat,1 çay kaşığı zencefil ve 1 çay kaşığı keten tohumu ile Dukan kurabiyesi yaptım.175 derecede yarım saat fırında pişirdim.Dukan diyetinin en güzel yanı bu.Tatlandırıcı ve kepek kullanılan tatlıların tümü serbest.Dukan diyeti yapacak arkadaşlarım için tarif akılda bulunsun diye ekledim,tamamen masum ve Dukan diyetinde serbesttir

bizim takimda yok ama 4 .takimdan hasretim yapiyor onun fikirlerinden faydalanabilirsin tatlim
cok guzelmis be canim biz onu cok onceden soyledik zaten bu asamaya kolay gelmedik bizimde vazgecme istegimiz oldu zaman zaman ama takimca birbirimize destek olarak yol aldik almayada devam edecegiz

of ya canim cekti bak yami:125: yamiyamiyami

cok guzelmis be canim biz onu cok onceden soyledik zaten bu asamaya kolay gelmedik bizimde vazgecme istegimiz oldu zaman zaman ama takimca birbirimize destek olarak yol aldik almayada devam edecegizof ya canim cekti bak yami:125: yamiyamiyami
Ooyyyy Kıyamam ben afacan çıtırıma Ganfed'im Dukan diyetinin en güzel yanı bu.Un yerine yulaf kepeği kullanarak istediğimiz tatlı ya da hamur işi çeşidine yaklaşabiliyoruz tat olarak ve bu olay Dukan diyetinde serbest.Yani bu 2 kaşık yulaf kepeğini ister sütüne çorbana katar yersin,ister krep ya da kurabiye yaparsın seçim senin.Tatlı ile çok arası olan biri değilim ama,regl zamanlarında avantajlı olabiliyor

OOO 14 kilomu verdi Doga Rutkay.masallahyoldam cikmayin ha
aynen valla.diyet yaparken yoldan cikaran cok insanlar oluyor,uymayalim onlara

OOO 14 kilomu verdi Doga Rutkay.masallahyoldam cikmayin ha
aynen valla.diyet yaparken yoldan cikaran cok insanlar oluyor,uymayalim onlara
Kızcağızın boyu 166 cm imiş,70 kg a çıkmış,ağlaya ağlaya aramış Taylan Kümeli'yi,ee tabi bi de ekran önünde,daha da zor gelmiş Ona.9 ayda 15 kg vermiş ve kurtulmuş.Biz de kurtulucazzzzz
bu gece e$ime kavusuyorum,sükürler olsun.özledim yahu
Hadi gözün aydın canım,Allah ayırmasın :123: Ben de yarın gece yaklaşık 10 ay sürecek yalnızlığıma doğru yola çıkıyorum.Yarın gece binicem,ertesi gün öğle vakti Allah izin verirse görev yerimde olucam.Ama yine de elhamdülillah diyorum,Allah bir insan için neyi reva görüyorsa;hayır ondadır.Rabbimiz neylerse güzel eyler,kışın sonu bahardır şüphesiz

Son düzenleme:
gunaydin 7. takimins fistiklariii...

diyetler nasil gidiyor bakim?? bayramda yaramazlik yapanlar hadi itiraf edin bakim..gelin kucagima..azicik sevicem sizi..soz acimicakk

ilk itiraf benden gelsin ozaman..ben birtane baklava huplettim oda once servisi yaparken dayanamadim artik...birdaha boyle tazesini derden bulucam dedim ve seytana uydum

bugun diyetime basliyorum artik..Allah utandirmasin..kalan fazlaliklarimizida verelim kurtulalim insallah..
ben bugun ve yarin sadece yogurt yiyecegim yine...

kizlar buarada pazartesi sabahi bana dua edin..sabah 9da sinavim var...trdekiler 10da etmeye baslasin..gecen kaybetmistim ya 2 puanla..o sinavim...insallah alirim...birde bugun ogretmenimle deneme sinavi yapacaktik...gunlerdir aradim telime cikmadi msj attim cvp vermedi..sonrada dun ogle msj atmis..ben gelemicem hastayim sinavinda basarilar..yapabilirsin anlayacaginiz kaldim ortada..bir baska ogretmen vardi onu aradim oda bugun itibariyle tatile cikiyormus..yani insallah alirim kizlar sinavi...dua edin bana..

Selam Hanımlar

bizim takimda yok ama 4 .takimdan hasretim yapiyor onun fikirlerinden faydalanabilirsin tatlim
sağol canım

sınavında başarılar canım.Ne sınavı bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…