Fatmacıyııııızzzzzzzsen de beni tutuyorsun değil mi hadi evet de @Antepia27 anın tüm destekcilerini alacağım, bir gün herkes saraycayı tutacak
Karatayda 3 öğün de var saraycam yaparsın örnek menüleri bile 3 öğün2 öğün çok zorlanırım erken kalkıyorum zaten, cuma yazarım başlıycam sanırım
kaptanım neden gelmiyor bilmediğimiz bir şey mi var
2 öğün çok zorlanırım erken kalkıyorum zaten, cuma yazarım başlıycam sanırım
Bulgur pilavi yiyebilir miyimmmmmmmmmmmm:mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnmnmÇiçek gelmişşşş
minnoşum migrenim tuttu. Ekrana bakamıyorum çok.Munzevi Zencefil ördekim az gördüm sanki seniii
@eflalim ve @CocoChanelmademoiselle ban zedelerimiz zaten
@Nevreste gece kuşummmmm nerdesin iyisin mi
@saydin78 arada gel öpücük ver git
3 yk yersşn çiçeaaaamBulgur pilavi yiyebilir miyimmmmmmmmmmmm:mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnmnm
Regl ağrısıydı daktırım iyiyim şimdş :)@MiuLego neyin var niye geçmiş olsun diyorlar
Oy dinlen dinlen bakma ördeğim o zaman geçmiş olsunminnoşum migrenim tuttu. Ekrana bakamıyorum çok.
miyom; kas dokularında ortaya çıkan, çoğunlukla kadınların dölyatağında oluşan ur canım. yani rahimde oluşan ur.Fulyacım hiç anlamıyorum miyom nedir falan ama üzülme kuzum çaresi vardır ki dimi
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Yaa ne tatlı uyuyorsun maşallah
miyomların büyümüş çok geçmiş olsun,sanırım ameliyattan başka çaresi yok bunun,sıkıntısını çekmektense ameliyatla 1 kere çekersin, doktorun ol derse lafını yabana atma iyi düşün derim
Aaaa ne oldu acaba.....@MiuLego neyin var niye geçmiş olsun diyorlar
OlmazAaaa ne oldu acaba.....
Sevgili daktirim sana bir sey sorabilir miyim. Gece yatmadan maltofer iciyorum arkasindan limonlu soda iciyorum. Bi sakincasi olmaz degil mii
Cok gecmis olsun canim. Umarim ilerlemezmiyom; kas dokularında ortaya çıkan, çoğunlukla kadınların dölyatağında oluşan ur canım. yani rahimde oluşan ur.
küçükken sorun değil de, büyüyünce aşırı kanamaya, düzensiz kanamaya neden oluyor ve bulunduğu bölgeye göre bağırsak ve idrar torbasına baskı yapabiliyor. o zaman da ameliyat şart oluyor.
amin canım inşallah
saol begümcüm. miyomların boyutu açısından doktor bugün ameliyat sınırındasın dedi.
ama benim şimdilik kanamalarım düzenli. aylık normal rutinde geliyor. ara kanamam yok. çok şükür başka organlara da etki etmiyor. çünkü biliyorsundur bazen bağırsak ve idrar torbasına baskı yapıyor. ben de şu an öyle bir durum da yok. ama kanama miktarım arttı ve bu ay çok ağrım oldu. doktora onu söyledim. dediğim gibi dedi ameliyat sınırındasın. şu an ameliyat önermiyorum ekstra bir sıkıntın olmadığı için. olursa ama hemen gel dedi. miyom ameliyatları hakkında genel bir bilgi verdi.
hayırlısı olsun bakalım begümcüm. ilk defa ne olacak diye derin derin düşündüm. moralim çok bozuldu. umarım şiddetli kanamalarım olmaz. aklımda birşeyler var. düşüneyim yavaş yavaş uygulayacağım. şu an çok moralsizim.
Sağol nilimmmm geçti ki bileee
İyi olmana sevindim kiOyyyy nillll sensiz kedilerinsi asla olmaz beeee
Hele o güzel menünü de ver de şenlenek geçmişten geliyorum belki de verdin
amin canım inşallah.Cok gecmis olsun canim. Umarim ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?