- 16 Ekim 2017
- 406
- 1.936
- 28
- 28
Oylemi allah saglikli buyutmek nasip etsin cnmBilirim canim bilirim, benim de bir oglum var 2.5 yasinda
Olur kaptanim nasil oldun ?Eve kuzum hiç gelemiyorsun
Menü güzel gayet öğün saatlerini de yazarsab daha iyi olur.. ve hiç spor yapamıorsun.. sporsuz olmaz misafirlerin gidince spora yoğunluk ver emi
Hadi inşallah misafir telaşı kalori yaktırmıltır deynepim baya kalori menü olmuş sanki.. bugün dengelersin sporunla da inşallah
İnşallah küçülürler canım tekrar geçmiş olsunamin canım inşallah.
Geçti ausum geçti ilaç sayesinde :) hala ağrısı ama hala nerde giçbir fikrim yoknasıl oldun fıstığım , geçti mi hala ağrıları ?
Yok nilim gayet güzel menü ayarında tadımlık karbon var ondan zarar gelmez afiyet olsun ımmmmmmmİyi olmana sevindim ki
Yok kaptanım yazmadım azıcık çekindim de karbonda var
Sabah; 07:45 - Yarım ev yapımı poğaça(ben yaptım eşime sıvıyağla canımda çok çekti be)
Ara; 09:00 - 3 ad.ceviz
Öğle; 12:00 - 1 kaseden az sebze çorbası + 1 ad.sulu köfte(et ağır geldi yiyemedim) + 3 ymk kaşığı bulgur pilavı + 1 kase salata
Ara; 13:15 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 3 ad.kayısı
Akşam; 19:30 - balık + salata
Kaptanım dün ki balık 100 gr et dönere dönüştü nasipse bugün balık
İyiyim esra kuzum çok şükürOlur kaptanim nasil oldun ?
KARATAY 5. GÜN
kahvaltı 08:00
1 yumurta maydanoz yumurta salatası z.yag ekledim
peynir
10 zeytin
10 minik fındık
çay
öglen 15:30
2 yumurta ile semiz otu kavurması
1 kase yogurt
mini kase salata
yarım avuç fındık
kahve
3 lt yakın su
nor:sebze yemekleri acıktırdıgı için kuruyemiş ekliyorum yanına
Geçti ausum geçti ilaç sayesinde :) hala ağrısı ama hala nerde giçbir fikrim yok
Bomba gibiyim seni özlüyorum bi de
Yok nilim gayet güzel menü ayarında tadımlık karbon var ondan zarar gelmez afiyet olsun ımmmmmmm
İyiyim esra kuzum çok şükür
Çooook güzellll ki resmen kıskanıyorum senin menüleri banu
Geçti ausum geçti ilaç sayesinde :) hala ağrısı ama hala nerde giçbir fikrim yok
Yok nilim gayet güzel menü ayarında tadımlık karbon var ondan zarar gelmez afiyet olsun ımmmmmmm
Hava buzzzzzzz gibi yahu bu ne
Hemen gelde de bitse şu kış hiç sevmiyorum hiççççç
PakizeSonuçta cumaya ne kaldı şuradaaa
Şu çirkini de koyayımmmne koymuştuk bunun adını yaaa
Ben de istanbuldayim.Gel öpeyimya cidden evde atlayacak yer yok küçük bi yer buldum koridorda onda da sehpaya fln carpiyo yerini degismem lazim ve orasi da oglumun kapisinin önü çıt sesine uyanir uyanikken de cok nadir birakir beni.Ben aksam atlayamam komsular geliyo. Gündüz isteler.Mecbur gündüz yapcam yaptigimi.
Sende oryantal yap
Hem komsum hem de en yakin arkadasimla ayni fakultede ikimiz de 2.ogretim okuduk gece calisip gunduz uyurduk. 4 sene beraber gittik geldik.Guvenlikli yerde oturdugumuz icin saat farketmezdi.Gecenin bi vakti 1 paket makarnayi 2 kisi yerdik.Ama o hep 50 kiloydu lanet olası pislikHatta bi gün ıssız bi yerden geçerken. Ay Berna su an burda bizi kacirmaya gelseler seni tasiyamazlar beni kacirirlar cabuk gidelim demisti
Kemik suyunu benimki hic sevmez bi muz yiyi birtek ve corba gerisi yok valla
Ayı içim gitiiHaslasma kabak sevmeyen oğlumun kabak yiyesi tuttu yarısını o yedi bana yoğurtlu ile bi kaşık kabak kaldi
Ben yapıyorum
Sporlar
Yapılıyor mu
Kızlaaaaaarrrrrr
Sporu az olanı sopalamaya karar verdimsiz bilirsiniz yani
Aman iyi ol kaptanim bende 3 aydir olmuyorum o daha kotu siskinlik yapiyoGeçti ausum geçti ilaç sayesinde :) hala ağrısı ama hala nerde giçbir fikrim yok
Ben yapamıyorum ki arka adelemde bi ağrı var ya hala gelecek erkenden yada ters bi halt ettim yine
Sporlar
Yapılıyor mu
Kızlaaaaaarrrrrr
Sporu az olanı sopalamaya karar verdimsiz bilirsiniz yani
Yok bitanem kemik suyunu anliyo nasil anliyosa icmiyo canim cikiyo icirene kadar yok bi kasik sonrasiJemiksuyunun içine şehriye havuç domates rendesi ne bileyim sebze koysan yenezmi
Ayı içim gitii
Aynen tam zamanında geliyor minnoşumaman ağrısı geçsin de o gelir sabaha kalmaaz .
güzel günde geliyor ..cumaya seni üzmez tartı .
Dondum yahu ankara havasından gınaaa geldi
cnm teşekürler iszlerin sayesinde toparladımm
yarınki menümde hazır kafamda tavuklu salata ve ayran
ayyyy sorma mium tipik ankara havası
Heh pakizePakize
İyi iyi üzerine daha sen devam edersin2 saat yürüdüm iyimi
Türkanım yataktaydım vallaa sıcacık mis gibi kıvrıldım yattım
3 ay mıAman iyi ol kaptanim bende 3 aydir olmuyorum o daha kotu siskinlik yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?