- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Afiyet olsun çiçeaaam çok beğendim.Menum
Uyaninca sirkeli su
7.30= 1 haslanmis yumurta biraz peynir
Yesilcay 1. Teneffus
Turk kahvesi 2. Teneffus
12.30= arkadasim tam bugdaydan pizza yapmis evde. Cok minnak bir dilim tadina baktim. Ince dilimdi salam sosis falan yoktu zaten
14.00= 1 kocaman elma
18.00= 2 kasik bulgur pilavi, kiymali kabak yemegi, yogurt
@MiuLegoAusencia
Vaaaaayyyyyy hafif menüüü bravoooMenum
Kalkinca limonlu su
Sabah - 1 yumurta,1 dilim tb ekmek, salata
Ara- 2 tam ceviz,2 gun kurusu
Oglen- 3 kofte,Az yogurt
Aksam- 10 cig badem, 2 gun kurusu
2 litre su
Bi de tarcinli sut icecegim
Spor oglum uyuyunca yapacagim her zamanki gibi
15 dak hiit cardio yapmstm oglen, onu da ekleyip yazarim
@MiuLegonehirnil111
TenkssssAfiyet olsun çiçeaaam çok beğendim.
Böyle canının istediği şeyleri diyete zarar vermeyecek şekilde yendiğinde ben çok mutlu oluyorum. Kararında yenmiş şeyler görünce. Harikasın
Vaaaaayyyyyy hafif menüüü bravooo
Köfte ve kırmızı et ile yoğurt ayran tüketme canım bol sakata tüket demir emilimini azaltıyor yoksa..aklında olsun
Bir hayriş atasözü der ki diyeti bozduğumuz bugünler de dünlerin yarını değil mi azizimhayriş nede güzel anlatmışsın ama bir lokmayı yememek için öyle bi mücadele veriyorumki bilemezsin
direniyorum resmen , bir lokmaya yenilme banu diyorum hep kendi kendime
ama diger tarafımda ye gitisn yarın toparlarsın diyor, ama o yarın çok zor geliyorr
Burdayım miuum. Daraldım yürümeye çıktım. Hava da buzz gibiydi. Bilmediğim sokaklara daldım. kayboldum. eflal bilir en son teke diye bir yere yetişmişim. İn cin top oynuyordu. Biraz daha yürüsem Erzincandaymışımigdedali anneeeemmmmmmmm çıtırımmmmmm nerdesinnnn
Annem daha fenaAnne mi kayınvalide mi
Totoyla beraber canım o toto var icindeAhahhahaah vurdum hiç acımadım poposuna poposuna hem de
Duygusala mı bağladın seeeen
Ne zaman başlıcan kiiiii
Ay sen de mi hala sancısııı
Allah kolaylık versin ip atla kuzum gelmesi hızlanır
Hem de nasıl
Baya iyi kuzum baseni yanlış mı hesapladın çok çıkmış fıtoda incecikti
Geçmiş olsun nevom
Ahahaha gitme bilmediğin sokaklaraBir hayriş atasözü der ki diyeti bozduğumuz bugünler de dünlerin yarını değil mi azizim
Burdayım miuum. Daraldım yürümeye çıktım. Hava da buzz gibiydi. Bilmediğim sokaklara daldım. kayboldum. eflal bilir en son teke diye bir yere yetişmişim. İn cin top oynuyordu. Biraz daha yürüsem Erzincandaymışım
Geçmiş olsun bu aradaaa. Kalçana sıcak su torbası koy annem. O biraz da olsa iyi geliyor
Kıyamam.. kuzum süt alsana bir kutu yaaaDünyanın yolunu yürüdüm de bi market bulamadim ki mideme bisey koyayim her yerde manticilar pastacilar kebapcilar simitciler.Evden cikarken badem yediydim onla duruyorum.Ve hala eve gidemedim açım offf..
Basen canım 76 imiş toto ile 86 cikiyorBen osman ı okuyayım accuk
Menum
Uyaninca sirkeli su
7.30= 1 haslanmis yumurta biraz peynir
Yesilcay 1. Teneffus
Turk kahvesi 2. Teneffus
12.30= arkadasim tam bugdaydan pizza yapmis evde. Cok minnak bir dilim tadina baktim. Ince dilimdi salam sosis falan yoktu zaten
14.00= 1 kocaman elma
18.00= 2 kasik bulgur pilavi, kiymali kabak yemegi, yogurt
@MiuLegoAusencia
Cuma görüşelim beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?