Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum
Kalkinca limonlu su
Sabah - 1 yumurta,1 dilim tb ekmek, salata
Ara- 2 tam ceviz,2 gun kurusu
Oglen- 3 kofte,Az yogurt
Aksam- 10 cig badem, 2 gun kurusu
2 litre su
Bi de tarcinli sut icecegim
Spor oglum uyuyunca yapacagim her zamanki gibi
15 dak hiit cardio yapmstm oglen, onu da ekleyip yazarim
@MiuLego nehirnil111

Afiyet olsun çiçeaaam çok beğendim.

Böyle canının istediği şeyleri diyete zarar vermeyecek şekilde yendiğinde ben çok mutlu oluyorum. Kararında yenmiş şeyler görünce. Harikasın
Vaaaaayyyyyy hafif menüüü bravooo
Köfte ve kırmızı et ile yoğurt ayran tüketme canım bol sakata tüket demir emilimini azaltıyor yoksa..aklında olsun

Tenkssss

Bir hayriş atasözü der ki diyeti bozduğumuz bugünler de dünlerin yarını değil mi azizim

igdedali anneeeemmmmmmmm çıtırımmmmmm nerdesinnnn
Burdayım miuum. Daraldım yürümeye çıktım. Hava da buzz gibiydi. Bilmediğim sokaklara daldım. kayboldum. eflal bilir en son teke diye bir yere yetişmişim. İn cin top oynuyordu. Biraz daha yürüsem Erzincandaymışım
Geçmiş olsun bu aradaaa. Kalçana sıcak su torbası koy annem. O biraz da olsa iyi geliyor

Totoyla beraber canım o toto var icinde

Vaaaaayyyyyy hafif menüüü bravooo
Köfte ve kırmızı et ile yoğurt ayran tüketme canım bol sakata tüket demir emilimini azaltıyor yoksa..aklında olsun[/QUOTE]
Tamam kaptanim, dikkat ederim, mumkun oldugu kadar hafifletmeye calisiyorum menumu, vucut da alisti cok sukur az yemeye, 49 kiloyu gore bilsem olsem gam yemem, sonra da sikilasmak icin spora devam edecegim, ama dusundukce zorlasiyor gozumde, ah su sabirsizligim olmasa keske de, nerdeeee
@MiuLego

Ahahaha gitme bilmediğin sokaklara
Kız ben de senin gibiyim yürürüm öyle bilmediğim yerlerde ama Allahtan ankara kayboluncak yer değil
Dünyanın yolunu yürüdüm de bi market bulamadim ki mideme bisey koyayim her yerde manticilar pastacilar kebapcilar simitciler.Evden cikarken badem yediydim onla duruyorum.Ve hala eve gidemedim açım offf..
Kıyamam.. kuzum süt alsana bir kutu yaaa

Fikir istiyorum canlar Ausencia de hele bu ölçüler iyi mi @MiuLego
Bel 110 dan 73 düştü
Toto dan heaapladim basen mi oluyorsa 88 den 86
Tek bacak üst bolum 46 iyi mi sizce

gayet iyi balım ... 53 lerde iken ben
88
67
88
47
falandı

gayet ince idim . xs... 34 beden . s ve 36 beden rahat rahat ....

şimdi
90
75
89
48

yani bel kısmın çok kalınlaştı gerisi yakın .

tb dan da olsa pizza yediğin öğlen ,akşam bulgur yeme ... yani ikisi de yenilebilir ama aynı gün olmaması gerek ..bence:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…