Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun tum gun 1 simit oglen 15 dakika da islem yaparken yedim ve saat 6 da odul pastasi geldi ince 1 dilim ondan yedim hepsi bu dun sehriye corbasi yapmistim aksam 1 kase icip gun bitecek berbat bir beslenme ama hic zaman olmadi suan pastadan midem bulaniyor acaip. Corbayi da ondan dusundum oyiki yapmisim diye. Sicak sicak icerim tabi eve gidebilirsem

Ahahaha gitme bilmediğin sokaklara
Kız ben de senin gibiyim yürürüm öyle bilmediğim yerlerde ama Allahtan ankara kayboluncak yer değil

Kıyamam.. kuzum süt alsana bir kutu yaaa
Valla alacak yer yoktu.metrodan indim zaten eve kaldi 10 dk burdan da bisey almam

Kayınvalidem toplanan cevizden her sene bir miktar gönderir , ya da gittiğimizde verir .... çok değil işte ... tadımlıktan hallice)

bu senede vermişti .

dün yeniden koca çuval yollamış .. eşime iş yerine ... aus yer şimdi bol bol demiş

kv kalp kalp kalp aus çok sever beniiii çoooooooook

başlamam lazım ece, kendimi çok kilolu hissediyorum ve mutsuz olmama neden oluyor bu durum. ben hep böyleyim aslında, bir başlasam devamı gelecek biliyorum,
İnan banada oluyor.arada oyuzden mezun olduğum kilolardan uzaklasamadim bu donemler geçici önemli olan almadan.atlatmak mutsuz olma mutlu mutlu jillian yap sen cok spor yapardın en azindan almazsın

Biz hiç görmedik hemde hiç

Masallah kv benim kv kayısı ticareti yapiyorlar her yil butun evlatlarina gun kurusu ve cekirdek verirdi... bu yil 3 evladına eylul ayinda vermis bizimkini vermediler... gecen senede küstük ama gondermislerdi bu sene ne oldu anlamadik akkillarinca bana ders veriyorlar Allah muhtac etmesin onlaraaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…