Kepekli makarna masum mu?
Kızım anne hikaye oku diye yanıma.gelmiş
Annem hastayım diyorum öpüyumde geçsin diyor
Ben hala isteyim sgk odemeler bekleniyor cok keyifsiz
Sabah 2 dlm veya bir dlm tb ekmeği. Başka karbon yok hayatımda :))En az banu kadar :))
ne kadar yediğine ... ne ile yediğine ... gün içinde ne kadar karbon aldığına bağlı canom
Valla alacak yer yoktu.metrodan indim zaten eve kaldi 10 dk burdan da bisey almamAhahaha gitme bilmediğin sokaklara
Kız ben de senin gibiyim yürürüm öyle bilmediğim yerlerde ama Allahtan ankara kayboluncak yer değil
Kıyamam.. kuzum süt alsana bir kutu yaaa
Tamam minnosum sen yeter ki isteeetb dan da olsa pizza yediğin öğlen ,akşam bulgur yeme ... yani ikisi de yenilebilir ama aynı gün olmaması gerek ..bence:)
Tamam minnosum sen yeter ki isteee
Sana karikatur gonderdim begenmedin miiiiiiiiiiiii
Evetttttbugün mü ? görmemişim balım
Abla napiyosun nasilsin nasil gidiyorbugün mü ? görmemişim balım
Oowww tatlı kuzucukkKızım anne hikaye oku diye yanıma.gelmiş
Annem hastayım diyorum öpüyumde geçsin diyor
Abla napiyosun nasilsin nasil gidiyor
İnan banada oluyor.arada oyuzden mezun olduğum kilolardan uzaklasamadim bu donemler geçici önemli olan almadan.atlatmak mutsuz olma mutlu mutlu jillian yap sen cok spor yapardın en azindan almazsınbaşlamam lazım ece, kendimi çok kilolu hissediyorum ve mutsuz olmama neden oluyor bu durum. ben hep böyleyim aslında, bir başlasam devamı gelecek biliyorum,
Biz hiç görmedik hemde hiçKayınvalidem toplanan cevizden her sene bir miktar gönderir , ya da gittiğimizde verir .... çok değil işte ... tadımlıktan hallice)
bu senede vermişti .
dün yeniden koca çuval yollamış .. eşime iş yerine ... aus yer şimdi bol bol demiş
kv kalp kalp kalp ausçok sever beniiii çoooooooook
Masallah kvKayınvalidem toplanan cevizden her sene bir miktar gönderir , ya da gittiğimizde verir .... çok değil işte ... tadımlıktan hallice)
bu senede vermişti .
dün yeniden koca çuval yollamış .. eşime iş yerine ... aus yer şimdi bol bol demiş
kv kalp kalp kalp ausçok sever beniiii çoooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?