Evet sayılır kuzum tempolu değil de normal yürüyüş olarak hesaplarsın:))Biz bugun oglumla sahilde baya bi yuruduk 1 saatten fazla neredeyse, arada oglumu kucagimda tasidigim da oldu. Bu spordan sayilirmi ? @MiuLego
Sadece bel dolmuş o kadarcık maşallahgayet iyi balım ... 53 lerde iken ben
88
67
88
47
falandı
gayet ince idim . xs... 34 beden . s ve 36 beden rahat rahat ....
şimdi
90
75
89
48
yani bel kısmın çok kalınlaştı gerisi yakın .
Kuzum hangi gün yiyeceksin o gün başka karbon yemeyeceksin ve porsiyonu çok yemeyeceksin o önemli yoksa tabi ki yersinKepekli makarna masum mu?
Adacım ne kadar güzel menü bugğn herkesler taze fasılye yemiş :) spor da çoook güzellll maşallah
Sağol kuzum geçti gitti bile
Ah çakıl ahhhhBugun tum gun 1 simit oglen 15 dakika da islem yaparken yedim ve saat 6 da odul pastasi geldi ince 1 dilim ondan yedim hepsi bu dun sehriye corbasi yapmistim aksam 1 kase icip gun bitecek berbat bir beslenme ama hic zaman olmadi suan pastadan midem bulaniyor acaip. Corbayi da ondan dusundum oyiki yapmisim diye. Sicak sicak icerim tabi eve gidebilirsem
Aaaa radyasyon oldu kalp iyi miKayınvalidem toplanan cevizden her sene bir miktar gönderir , ya da gittiğimizde verir .... çok değil işte ... tadımlıktan hallice)
bu senede vermişti .
dün yeniden koca çuval yollamış .. eşime iş yerine ... aus yer şimdi bol bol demiş
kv kalp kalp kalp ausçok sever beniiii çoooooooook
Ne kadar çirkin davranş..Masallah kvbenim kv kayısı ticareti yapiyorlar her yil butun evlatlarina gun kurusu ve cekirdek verirdi... bu yil 3 evladına eylul ayinda vermis bizimkini vermediler... gecen senede küstük ama gondermislerdi bu sene ne oldu anlamadik akkillarinca bana ders veriyorlar Allah muhtac etmesin onlaraaa.....
Sivas da kaybolacak yer değil fekat her defasında başarıyorumAhahaha gitme bilmediğin sokaklara
Kız ben de senin gibiyim yürürüm öyle bilmediğim yerlerde ama Allahtan ankara kayboluncak yer değil
Kıyamam.. kuzum süt alsana bir kutu yaaa
Sen evinden dışarı çıkma kuzum rüzgarda bile savrulursun Allah korusunSivas da kaybolacak yer değil fekat her defasında başarıyorum
Ausencia dikkat et balım cevizler radyasyonlu olmasın
Yaaaaaa
Demek piremses dersinve kv premsesim diyen ilk gelin olarak tarihe geçersinEvet sayılır kuzum tempolu değil de normal yürüyüş olarak hesaplarsın:))
Sadece bel dolmuş o kadarcık maşallah
Kuzum hangi gün yiyeceksin o gün başka karbon yemeyeceksin ve porsiyonu çok yemeyeceksin o önemli yoksa tabi ki yersin
Adacım ne kadar güzel menü bugğn herkesler taze fasılye yemiş :) spor da çoook güzellll maşallah
Ah çakıl ahhhh
Çantana çiğ kuruyemişler at ve herzaman küçül bir kutu sütün olsun
Menğ çok kötü tabi bulanır miden
1 tane faydalı doyuracak şey yememişsin ki
bahaneleri at kenara.. çalışma temponu biliyorsun ona göre hazırlıklı ol
Aaaa radyasyon oldu kalp iyi mi
Gerçi bana da bir çuval ceviz gönderse piremsesim derim ona
Ausum ne varsa gobekte benim basen toto hak getiren gram yok belim hala kalın demigayet iyi balım ... 53 lerde iken ben
88
67
88
47
falandı
gayet ince idim . xs... 34 beden . s ve 36 beden rahat rahat ....
şimdi
90
75
89
48
yani bel kısmın çok kalınlaştı gerisi yakın .
Cok tatlı herkesin kalbine.nerden.dalacagini biliyor bu yaşta Rabbim evlatlarımızı korusun
İnan banada oluyor.arada oyuzden mezun olduğum kilolardan uzaklasamadim bu donemler geçici önemli olan almadan.atlatmak mutsuz olma mutlu mutlu jillian yap sen cok spor yapardın en azindan almazsın
Biz hiç görmedik hemde hiç
Masallah kvbenim kv kayısı ticareti yapiyorlar her yil butun evlatlarina gun kurusu ve cekirdek verirdi... bu yil 3 evladına eylul ayinda vermis bizimkini vermediler... gecen senede küstük ama gondermislerdi bu sene ne oldu anlamadik akkillarinca bana ders veriyorlar Allah muhtac etmesin onlaraaa.....
Evet sayılır kuzum tempolu değil de normal yürüyüş olarak hesaplarsın:))
Sadece bel dolmuş o kadarcık maşallah
Kuzum hangi gün yiyeceksin o gün başka karbon yemeyeceksin ve porsiyonu çok yemeyeceksin o önemli yoksa tabi ki yersin
Ah çakıl ahhhh
Çantana çiğ kuruyemişler at ve herzaman küçül bir kutu sütün olsun
Menğ çok kötü tabi bulanır miden
1 tane faydalı doyuracak şey yememişsin ki
bahaneleri at kenara.. çalışma temponu biliyorsun ona göre hazırlıklı ol
Aaaa radyasyon oldu kalp iyi mi
Gerçi bana da bir çuval ceviz gönderse piremsesim derim ona
Sivas da kaybolacak yer değil fekat her defasında başarıyorum
Ausencia dikkat et balım cevizler radyasyonlu olmasın
Su beli 60 cm olan kadınları kiskanmayayim da kimi kiskanayim acaba
Peynirli salata yap canım.Ben ne yicem
Canlar 2300 dene ip atladım devam
Denerik sıkıntı yokİpler kraliçesi türkan
yakında bunu deneyecek
Evet cook ayrim yapiyorlar cok sukur muhtaç değilim esim kırıldi konu kayisi degil davranış şekli..Ne kadar çirkin davranş..
Boşver kuzum sen de ondan gelene muhtaç değilsin ki.. çocuklar arasında ayrım yapmak çok günah
Oyyy cok tatli masallah... benim kizimda sen hic merak etme iyu olacaksin ben sana yardim ederim diyor eriyorum resmennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?