Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Demek piremses dersinve kv premsesim diyen ilk gelin olarak tarihe geçersin
Ahahaha kız bir çuval ceviz yollarsa didim bedavadam değil
Cok tatlı herkesin kalbine.nerden.dalacagini biliyor bu yaşta Rabbim evlatlarımızı korusun
Maşallah ona amin aminnn ece
Canlar 2300 dene ip atladım devam
Vay devaaammmmmmm
Canım 2 ceviz ye bir bardak da tarçınl süt iç
Menü çooook güzel türkanjm etin yağından da yiyebilirsin faydalı yağdır o abartma ama.. yeter kuzum o zaman ayağını sıcak suya masaj yaparak yıkaaa sen
Evet cook ayrim yapiyorlar cok sukur muhtaç değilim esim kırıldi konu kayisi degil davranış şekli..
Kırılır tabi.. ben olsam benim de içime otururdu.. anneden öyle bir ayrım görmek çok üzer insanı

burası 16 derken benim nohut ondan 3 gün önce zaten kontrolde 18 di ... kimbilir kaç oldu şimdik
Yesşn onu miu dişinin kovuğuna da yetmez amaaa yesin..

Burdaki herkese teyze dicek büyüyğnce bana miu. Bu arada kızın olacak demiş miydim adını bile buldum elif

Ayyy ben size bisey diyecektim ben boyumu 1.60 diye biliyordum ki oyleydim gecen bi magazada cocuklar icin koymuslar esim dedi hadi gel senide olceyim anammmm bi olctuku 1.57 ciktimm çekmişmiyim ne olduuuu esimm yol boyu kizdirdi beni
Hahahahahhah zamanla boyda kısalma oluyor aama gün içinde 1-2 cam oynar ada normaldir

Ayak demişken türkana aklıma geldi bişey sorcam..

Ben geçen ayak kremi aldım ilk kez kullandım anam ayağım bi hoş oldu

Neyse soru bu değildi.. sorum şu.. ayak törpüsü var ya nasırlar için duşta kullanılan.. ondan kullanıyor musunuz? Ben hiç kullanmadım geçen tam alacaktım arkadaşım dedi ki alma daha fena nasır gibi oluyor ayak mahvoluyor.. öyle mi ya? Ama duşta yumuşayınca da o ölü deriyi almak gerek sanki

Duş alıcam yol olmuyor yürüyüş beni yordu 3000 e tamamladim ama :)

Ayyy ben size bisey diyecektim ben boyumu 1.60 diye biliyordum ki oyleydim gecen bi magazada cocuklar icin koymuslar esim dedi hadi gel senide olceyim anammmm bi olctuku 1.57 ciktimm çekmişmiyim ne olduuuu esimm yol boyu kizdirdi beni

bende 1.63 diyorum ama aslında epey epey 1.62 olmuşum ... ağız alışkanlığı :)))

Yesşn onu miu dişinin kovuğuna da yetmez amaaa yesin..

Burdaki herkese teyze dicek büyüyğnce bana miu. Bu arada kızın olacak demiş miydim adını bile buldum elif

elifi nerden duydun kız ?

Valla dertleri ben biliyorumda 2.5 yıli gecti gorusmeyeli esimi 40 gündür aramıyor annesi esimde inat etti aramıyor bende en az her cuma ara boyle olmaz diyorum sen karışma diyor sıkıci olaylar yaniii ..rabbim bu sınavdan iyilikle cikmamizi nasip etsin..

Tam adamına sordu n ben onun makinesinin bile aldım beş para etmiyor dahada mahfoluyor hiç deneme sana güzel güzel tavsiyem olucak onu dene istersen

Karışma adacım dicem de insan dayanamıyor ki ben olsam ben de arada derdim ara diye..

İnşallah düzelir de annesi de vicdana gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…