Haha koptum vallaİpler kraliçesi türkan
yakında bunu deneyecek
Ahahaha kız bir çuval ceviz yollarsa didimDemek piremses dersinve kv premsesim diyen ilk gelin olarak tarihe geçersin
Maşallah ona amin aminnn eceCok tatlı herkesin kalbine.nerden.dalacagini biliyor bu yaşta Rabbim evlatlarımızı korusun
Vay devaaammmmmmmCanlar 2300 dene ip atladım devam
Canım 2 ceviz ye bir bardak da tarçınl süt içBen ne yicem
Menü çooook güzel türkanjm etin yağından da yiyebilirsin faydalı yağdır o abartma ama.. yeter kuzum o zaman ayağını sıcak suya masaj yaparak yıkaaa senGelsin menuuuu
Sabah
Klasik
Yumurta
Zeytin
Peynir
Közlenmiş biber
Helva
1 dilim ekmek
Öğle
Salata
Pırasa yemeği
Akşam
Kavurma sadece et kısmı hani yağlı olur ya ben etini yedim
2 domates
Kıvırcık
3 4 litre su içildi
2 türk kahvesi
Gün kurusu
Yeşilcay
@MiuLego
2 saat yürüdüm şu anda ip atliyorim oldumu 2500
Ama yiruyustenmidir nedir ayağım ağrıyor devam etmicem
Kırılır tabi.. ben olsam benim de içime otururdu.. anneden öyle bir ayrım görmek çok üzer insanıEvet cook ayrim yapiyorlar cok sukur muhtaç değilim esim kırıldi konu kayisi degil davranış şekli..
Yesşn onu miu dişinin kovuğuna da yetmez amaaa yesin..burası 16 derken benim nohut ondan 3 gün önce zaten kontrolde 18 di ... kimbilir kaç oldu şimdik
Hahahahahhah zamanla boyda kısalma oluyor aama gün içinde 1-2 cam oynar ada normaldirAyyy ben size bisey diyecektim ben boyumu 1.60 diye biliyordum ki oyleydim gecen bi magazada cocuklar icin koymuslar esim dedi hadi gel senide olceyim anammmm bi olctuku 1.57 ciktimm çekmişmiyim ne olduuuu esimm yol boyu kizdirdi beni
amin inşallah canım benimİnşallah küçülürler canım tekrar geçmiş olsun
Ahahaha kız bir çuval ceviz yollarsa didimbedavadam değil
Maşallah ona amin aminnn ece
Vay devaaammmmmmm
Canım 2 ceviz ye bir bardak da tarçınl süt iç
Menü çooook güzel türkanjm etin yağından da yiyebilirsin faydalı yağdır o abartma ama.. yeter kuzum o zaman ayağını sıcak suya masaj yaparak yıkaaa sen
Kırılır tabi.. ben olsam benim de içime otururdu.. anneden öyle bir ayrım görmek çok üzer insanı
Ayyy ben size bisey diyecektim ben boyumu 1.60 diye biliyordum ki oyleydim gecen bi magazada cocuklar icin koymuslar esim dedi hadi gel senide olceyim anammmm bi olctuku 1.57 ciktimm çekmişmiyim ne olduuuu esimm yol boyu kizdirdi beni
Yesşn onu miu dişinin kovuğuna da yetmez amaaa yesin..
Burdaki herkese teyze dicek büyüyğnce bana miu. Bu arada kızın olacak demiş miydim adını bile buldum elif
Valla dertleri ben biliyorumda 2.5 yıli gecti gorusmeyeli esimi 40 gündür aramıyor annesi esimde inat etti aramıyor bende en az her cuma ara boyle olmaz diyorum sen karışma diyor sıkıci olaylar yaniii ..rabbim bu sınavdan iyilikle cikmamizi nasip etsin..Ahahaha kız bir çuval ceviz yollarsa didimbedavadam değil
Maşallah ona amin aminnn ece
Vay devaaammmmmmm
Canım 2 ceviz ye bir bardak da tarçınl süt iç
Menü çooook güzel türkanjm etin yağından da yiyebilirsin faydalı yağdır o abartma ama.. yeter kuzum o zaman ayağını sıcak suya masaj yaparak yıkaaa sen
Kırılır tabi.. ben olsam benim de içime otururdu.. anneden öyle bir ayrım görmek çok üzer insanı
Ben koydumbende 1.63 diyorum ama aslında epe epey 1.62 olmuşum ... ağız alışkanlığı :)))
elifi nerden duydun kız ?
Ayak demişken türkana aklıma geldi bişey sorcam..
Ben geçen ayak kremi aldım ilk kez kullandım anam ayağım bi hoş oldu
Neyse soru bu değildi.. sorum şu.. ayak törpüsü var ya nasırlar için duşta kullanılan.. ondan kullanıyor musunuz? Ben hiç kullanmadım geçen tam alacaktım arkadaşım dedi ki alma daha fena nasır gibi oluyor ayak mahvoluyor.. öyle mi ya? Ama duşta yumuşayınca da o ölü deriyi almak gerek sanki
Valla dertleri ben biliyorumda 2.5 yıli gecti gorusmeyeli esimi 40 gündür aramıyor annesi esimde inat etti aramıyor bende en az her cuma ara boyle olmaz diyorum sen karışma diyor sıkıci olaylar yaniii ..rabbim bu sınavdan iyilikle cikmamizi nasip etsin..
Ben koydumkızım olsa adını elif koyardım çok severim ne yakışır elif ismi benim için elif o
Neymiş kuzum?Tam adamına sordu n ben onun makinesinin bile aldım beş para etmiyor dahada mahfoluyor hiç deneme sana güzel güzel tavsiyem olucak onu dene istersen
Ben koydumkızım olsa adını elif koyardım çok severim ne yakışır elif ismi benim için elif o
Bende çok severim :) 2. Kızım olursa dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?