Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yusufta bilmez bu isme sevgimi .

ona sordum ne olsun diye ..kız olursa elif olsun dedi aaa o nerden çıktı annecim dedim ..bi filmde duydum güzel isim dedi ...

Yok artık

Yusuf var ya inanılmaz bir çocuk ya belki bir gün tanışırız onla yanınıza geleceeğğğğmmm bi gün

Yusufa isim koyma şeklimiz ..

eşim ve ben bir ajanda kağıdı alırız elimize ve birbirimize bakmadan istediğimiz 10 ismi yazarız ...

sonra listeler karşılaştırırlır ... en yüksekte yazılan ona göre puanı vardır . Onun ilk sırasında Fatih ..bende Eren yazar .. 2. sırada ikimizinde Yusuf .... onun listede hiç Eren yok :)) Fatih bende sonlarda ....

Sonuç olarak ikimizinde en yüksek ortak tercihi Yusuf seçilir .

Ben ayaklarıma takik bir insanım gerçi kendimede takımım herşeyi denerim üzerimde yılların tecrübesi konuşuyor sakın ha sakın ponza imiş yok ayak törpüsü makinasiymis hiç denemeyin berbat oluyor ayaklar yaptıkça yapıyorsun
Güzel bir ayakk kremi al her gün sabah akşam uygula ayağına ben geceleri yatmadan önce ayağımı bi güzel kremleyip üzerine çorap çekip yatıyorum sen ki sürekli ayağında ayakkabı var sürekli kremle ayağın pamuk gibi kalır

He birde bu cidden ise yarıyor
Pedikür yapmaya gerek kalmıyor hatta
Zeytinyağı ve toz şekeri karıştırın ayak parmaklarınıza tirnaklarniza ovalayarak pleeng yapın en son ayağınıza da sürüp onu bi güzel yıkayıp kremleyin sonuç mükemmel :)

Son düzenleme:
Iyi aksamlar.

@MiuLego daha iyisin sanirim hep iyi ol ins.

Ausencia bana dargin yada kizgin yada kirginsin sanirim.
Görmeyip cevap vermedigine göre vardir dusundugun hissettigin bisey zaten konu ben olunca cokta anormal degil sorunlar yanlis anlasilmalar vs.

Dunden beri aklimda ama yoktur heralde dedim kendi kendime.
Simdi tekrar girince bi kez daha gordum var bisey.

Durduk yere kimse kimseye tavır yapmaz illaki hic bisey sebepsiz degildir.
Ama bu sefer gercekten ne oldugunu bilmiyorum bisey olduysada vallahi farkinda degilim.
Sizinle cok rahat konusuyorum onu biliyorum sadece.
Seni kirip inciticek bisey dediysem yada saygisizca konustuysam üzdüysem özür dilerim.
Kusuruma bakma lütfen hic bir konuda hic bir kastım yok olamazda zaten.
Gevezeligime bos bogazligima gevşek ağzıma ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…