Yok leptini bozmayayimmmm simdi kivrana kivrana uyurumVarsa 1 elma ye gi:)
Evet hasta oldumSağol canım
Sağol canım benim
Cok gecmis olsun nevreste
Ahhhh ahhhh ellerde ne kayınvalideler varKayınvalidem toplanan cevizden her sene bir miktar gönderir , ya da gittiğimizde verir .... çok değil işte ... tadımlıktan hallice)
bu senede vermişti .
dün yeniden koca çuval yollamış .. eşime iş yerine ... aus yer şimdi bol bol demiş
kv kalp kalp kalp ausçok sever beniiii çoooooooook
Ben yapamıyorum çok kıskandım
Canım belim tutulmuş yürüyemiyorum bile
Sen yaparsın ne varsa eskilerde var
Çok çabuk pes ediyorsunBen hala evime gidemedim ve artik vazgeciyorum obez olarak olmeye karar verdim. Bir yarar goremiyorum yurutemiyorum siz guzel bir ekipsiniz ve basarili olacaginizi biliyorum herkese iyi geceler
Fatih ten de eren den de güzel güzel isim yusuf ausum...Yusufa isim koyma şeklimiz ..
eşim ve ben bir ajanda kağıdı alırız elimize ve birbirimize bakmadan istediğimiz 10 ismi yazarız ...
sonra listeler karşılaştırırlır ... en yüksekte yazılan ona göre puanı vardır . Onun ilk sırasında Fatih ..bende Eren yazar .. 2. sırada ikimizinde Yusuf .... onun listede hiç Eren yok :)) Fatih bende sonlarda ....
Sonuç olarak ikimizinde en yüksek ortak tercihi Yusuf seçilir .
Tamam türkanım iyi ki almadım o zaman..Ben ayaklarıma takik bir insanım gerçi kendimede takımım herşeyi denerim üzerimde yılların tecrübesi konuşuyor sakın ha sakın ponza imiş yok ayak törpüsü makinasiymis hiç denemeyin berbat oluyor ayaklar yaptıkça yapıyorsun
Güzel bir ayakk kremi al her gün sabah akşam uygula ayağına ben geceleri yatmadan önce ayağımı bi güzel kremleyip üzerine çorap çekip yatıyorum sen ki sürekli ayağında ayakkabı var sürekli kremle ayağın pamuk gibi kalır
He birde bu cidden ise yarıyor
Pedikür yapmaya gerek kalmıyor hatta
Zeytinyağı ve toz şekeri karıştırın ayak parmaklarınıza tirnaklarniza ovalayarak pleeng yapın en son ayağınıza da sürüp onu bi güzel yıkayıp kremleyin sonuç mükemmel :)
DeğilKesim senin adın da zeynep
Ay benim işyerinde arkadaşım koydu hamza.. herkes şok.. tabi böyle yeni moda isim bekliyorlar ya.. kız istiyorum hazma koyucam dedi koydu vallaBende elif ismini cok severim ama kv min adi olunca koymadim .. oğlum olsaydi Hamza koyacaktik...
Diren adaaaaaaaŞuan feci acıktım başımda agri koltuguma sızmış durumdayimmmmm
Sağol bonusum kuzummmmIyi aksamlar.
@MiuLego daha iyisin sanirim hep iyi ol ins.
@Ausencia bana dargin yada kizgin yada kirginsin sanirim.
Görmeyip cevap vermedigine göre vardir dusundugun hissettigin bisey zaten konu ben olunca cokta anormal degil sorunlar yanlis anlasilmalar vs.
Dunden beri aklimda ama yoktur heralde dedim kendi kendime.
Simdi tekrar girince bi kez daha gordum var bisey.
Durduk yere kimse kimseye tavır yapmaz illaki hic bisey sebepsiz degildir.
Ama bu sefer gercekten ne oldugunu bilmiyorum bisey olduysada vallahi farkinda degilim.
Sizinle cok rahat konusuyorum onu biliyorum sadece.
Seni kirip inciticek bisey dediysem yada saygisizca konustuysam üzdüysem özür dilerim.
Kusuruma bakma lütfen hic bir konuda hic bir kastım yok olamazda zaten.
Gevezeligime bos bogazligima gevşek ağzıma ver.
Geçti benimki kuzum regl ağrısıydı sadece
Vay vay vaaaaayyyyyy
Ben de inadına seni zayıflatmayaBen hala evime gidemedim ve artik vazgeciyorum obez olarak olmeye karar verdim. Bir yarar goremiyorum yurutemiyorum siz guzel bir ekipsiniz ve basarili olacaginizi biliyorum herkese iyi geceler
Iste buradaaaaaaaşimdi baktım geçmiş mesajlarına yine bulamadım
Vay vaaaaayyyy e hadi bu başlangıç olsunPlates topunu sidirdm
Çok spor yapıyorum ya
Güzel bir koruma menüsüselam adil kullanım kota şeysim dolmuş onun için 2 gündür site açılmakta güçlük yaşıyor hemen menümü yazayım açılmışken
Sabah-9.00
Yarım gevrek
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
çay
Öğlen-12.00
Tavuklu salata
Akşam-17.00
1 porsiyon ızgara tavuk göğsü(tavuk dışında yicek bişey bulamadım)
5 sarma
1 domates
1.8 litre su @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?