Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saferan'ım dukancılar çoğalıyor takımda.Ben,Hülya,Anşaa,Esra,sen Bu arada balığa bayılırım,yerken beni hatırla;şifa olsun canım

senin yerinede yedim canım merak etmee...çok güzeldi çupra bağadatın balık sosuyla baharatldık mangalda tadı bi başka oldu kuzu haltetmiiş...........
bugünden itibaren bütün kaçamaklarıarkamda bırakıp sağlıklı beslenmeye başlıyoruum..sabah tartılamadım hasarı bilemiyorum ama evdeki müsli bi tene kadar 2 öğün müsli yicem sonra acil yulaf kepeği bulmama lazım dukana p tesiden başlamak istiyorum...

hdai bakalım hep birlikte asılalım diyete ......

onları yolettim dün ev aldı başını gidiyor ya...eşimde dışarı çıkmıuyor kafayı yicem yataktan çıkmıyor ..temizlik yapmak istiyorum bırakmıyoor....:84::84::84:
afiyet olsun çook güzel görünüyor ..nevim benim bu atak evresini falan yen
iden bi yazsana ben siteye batım ama doğrumu bilmiyorum.....

bu gece e$ime kavusuyorum,sükürler olsun.özledim yahu

gözün aytdın canım..............

hayırlı seneler oılsun canım sana ...allah bu sene herşeyi gönlüne göre versin inş....

inş..kazanırsın gülüm allah yolunu açık etsin.........

Selam Hanımlar

sağol canım

sınavında başarılar canım.Ne sınavı bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin

günayhın saphiraaaaaa................

Kaptanım,güzel prensesim,sen herşeyin en güzeline layıksın Gülüm.Göreceksin,Nev söylemişti diyeceksin,sınavını rahatlıkla geçeceksin inşallah.Bu arada yazdıklarına koptum,biraz seveceksin öyle mi Canımsın,sen bu takımın ruhusun Gülüm,7. takım olarak başaramayacağımız hiçbirşey yok Allah'ın izniyle
Selam Hanımlar
sağol canım

sınavında başarılar canım.Ne sınavı bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin
Selam canım benim Bu arada sana bir haberim var.Be-- bayılerinde vo-- marka eliptik bisiklet,üstelik normal bisiklet ve twister da makineye monteli halde 320 liraya düşmüş.Vo-- spor aletlerinde bir numaradır biliyorsun.Haber veriyim dedim canım,3 alet birarada

Ohhh,afiyetler olsun Saferan'ıma,şifa olsun da kilo olmasın inşallah Saferan'ım diyetini kopyalıyorum hemen.Zaten sen takıldıkça,ben burdayım,yardımcı olurum.Senin kilona göre 7 gün atak yapman gerekiyor.Bu ilk 7 günde protein hariç hiçbirşey almayacaksın.Çaylarında tatlandırıcı kullanabilirsin,serbest.Ben tavuk,yumurta,yoğurt ve sütten yararlanmıştım en çok.7 günden sonra sebzeler işin içine girince rahatlayacaksın.
*****Dukan diyetinin olmazsa olmazları:
*Günde en az 1.5 litre su
*Az tuz kullanımı(mümkünse hiç)
*Yiyecekleri kısık ateşte pişirmek
*Light içecek ve besinler tüketmek
*Yulaf kepeği(Hayat boyu günde en az 1.5
yemek kaşığı)
*Spor(en az yarım saat yürüyüş)
*4 evreyi de sonuna kadar tamamlamak(Atak-seyir-güçlendirme-koruma)
Canlarım
doktor Dukan kitabında sıkça kendi geliştirdiği bu diyet için YA HEP YA HİÇ diyor.4 evreyi de tamamlamayanın verdiği kiloyu katıyla alacağına kesin gözüyle bakıyor.Bu yüzden başlamadan önce çok iyi düşünülmesini istiyor.
*Diyete başlamadan önce ben kan ve idrar verdim.10 gün sonra gidip tekrar vericem,eğer değerlerde negatif bir değişme varsa ki yapanlarda olmadı ama tedbirimi alıcam.
*Diyete başlamadan önce [url]http://www.dukandiet.co.uk/[/URL] sitesine girip,oradaki 11 soruluk testi çözüyoruz.Kilomuza boyumuza ve yaşam tarzımıza göre Dukan test bu 4 evreyi ne kadar süre yapmamız gerektiğini söylüyor.Seninkini zaten yapmıştık.
*Bende atak dönemi kiloma göre 6 gün çıktı.Seninki 7 gün.Testte kaç gün diyorsa o kadar gün yapmak ve aşmamak çok önemli imiş.
ATAK DÖNEMİNDE:

* SAF PROTEİN DENİLEN;Kaz hariç beyaz etlerin tümü,light sütlerin tümü,light yoğurtların ve light içeceklerin tümü kahve,çay,yumurta,balık ürünlerinin tümü sınırsız oranda serbest.Yağ ve şeker kesinlikle yasak,tatlandırıcılar serbest.
SEYİR DÖNEMİNDE:İşte bu dönemde sebzeler de işin içine giriyor yağsız pişirilmek kaydı ile.

* 1 gün SAF PROTEİN,1 gün SAF PROTEİN+nişastalı olmayan tüm sebzeler.(Bunu isteyen 5 gün saf protein,5 gün saf protein+sebze olarak da uygulayabilir;1+1'in ya da 5+5'in kilo vermede bi farklılığı yokmuş.Ben daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm ilk yöntemi uyguluyorum canım)Seyir döneminin ne kadar sürdürülmesi gerektiğini yine Dukan test söylüyor.İşte dilediğimiz kiloya gelince de koruma ve güçlendirme dönemleri başlıyor ki Allah nasip eder de o kiloya inersek,kilo koruma topiğinde bol bol konuşuruz bunları canım.
*DİYETİN EN BÜYÜK AVANTAJI:
*
Sınırsız tüketim(liste dahilinde)
*İzin verilen malzemelerle çok rahat yapılan kekler,krepler,pudingler...
*Light dondurma özgürlüğü.

DİYETİN EN ÖNEMLİ NOKTASI:
*Su.
Yeteri kadar su tüketilmediğinde Dukan diyeti böbreklerde tahribat yapabiliyor.

nevim ben u listeyikopyalamıştım zaten ama bu seyir işini doğru yapamadım dukan sitesinde türkçeye çevirdim ama anlayamadım heralde müsait bi zamanda benim için bi bakarmısın............

hehe beni hic sevemeyecen cunku hiiiic kacamak yapmadim insallah cumaya biseyler degisecek yarindan itibaren sporada basliyom hadi kizlar sizde cumaya kadar yarisacagiz yine asilin sporlara bakkiim.rabbim sinavinda basari versin insallah bu defa alirsin canim

amaaaaan sende bosver keyfini cikar birgunde ev kokacak degilya esinin gonlu olsun yarin yaparsin hep temiz hep temiz bosver bugunde kirli olsun demi ama

nevim ben u listeyikopyalamıştım zaten ama bu seyir işini doğru yapamadım dukan sitesinde türkçeye çevirdim ama anlayamadım heralde müsait bi zamanda benim için bi bakarmısın............
Canım seyirde ekstra bişey yok ki.Zaten senin 7 günlük atakla başlıyor diyetin.Seyir dönemi hedef kilona düşene kadar devam ettirmen gereken süreç.1 gün saf protein(atakta yediklerin)+1 gün saf protein ve sebzelerle(hem sebze hem protein) hedef kilona kadar gideceğin dönem.Bunun süresini hedef kilona ulaştığın zaman belirliyor.Yani senin hedefin 60 ise,60 a düşene kadar sürecek.Günde 2 kaşık yulaf kepeği kullanılacak seyir boyu da.Sıfır yağ;sebze ve etlerini ister haşlar ister fırına verirsin.Dukan sitesiyle hiç uğraşma.Bunun dışında birşey yok canım bilmen gereken.

Canlarım dönüş vakti geldi Bu gece 11'de biniyorum,yarın öğle 12 gibi görev yerimde olucam Allah izin verirse.Dualarınızı eksik etmeyin,ben de otobüste sizlere dua edicem,yolcunun duası makbul olurmuş
Gülüm sınavının nasıl geçtiğini mutlaka yaz olur mu.Otobüste internet ağı var,bi aksilik olmazsa yoldan da girerim yine.
Hepinizi çok seviyorum.Yolcunun işini Allah bilir,hakkınızı helal edin.Sağlıkla görüşürüz inşallah canlarım

yolun acik olsun guzelim rabbim hayirli yol versin saglik ve selametle git ama bize ilk izlenimleri aktarmayi unutma sakin

kazasız belasız evine inersin inşallah dualarını kabul etsin rabbim sen hakkını helal et benim varya eğer helal olsun:78:

nevcim yazdığın bisiklete bakıcam,teşekkürler
Nerdeydin,nereye gidiyorsun ben yine fransız Hayırlı yolculuklar canım
bu saate kadar oturup kavak yellerinin finalini izledim.kaçırmıştım da sabah yine kazınıcam yataktan herkese mışıl mışıl uykular.
sabah topiğe ilk gelene de günayyydddııınnn

hehe gunaydini ben kaptim kimseye vermem.ilk ben geldim cunku.canimcim nevimiz ögretmen yaz tatili oldugu icin ailesinin yanindaydi .tatil bitti gorev yerine geri dönüyor nevimiz.

inş.. sağ salim varmışsındır nevim .....allah bahtını açık etsiin................

http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/467026-begen-secenegine-oldu-2.html
arkadaslar begen secenegi hakkinda anket acilmis .olsun mu olmasin mi diye .linki koydum bakin bir isterseniz

günaydın ganfişim ben oyladım bileeeee.....................:87::87:

hehe gunaydini ben kaptim kimseye vermem.ilk ben geldim cunku.canimcim nevimiz ögretmen yaz tatili oldugu icin ailesinin yanindaydi .tatil bitti gorev yerine geri dönüyor nevimiz.
kap kap :)

hııı anladım şimdi,örtmenler pazartesi göreve başlıyorlar galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/467026-begen-secenegine-oldu-2.html
arkadaslar begen secenegi hakkinda anket acilmis .olsun mu olmasin mi diye .linki koydum bakin bir isterseniz
teknik sorun yaratıyor diye veya ota mota herkes beğene basıyor diye adminler kaldırmışlar sanırım canım.bende oyliim bari :)

slm kızlar arife gününden beri bayramınızı kutlamak istiyordum ama bu aptal bilgisayarın tuşları kitlenmişti,sizleri okuya biliyordum ama yazı yazamıyordum.geçmiş bayramınızı kutlarım,inşallah herkes iyidir.

yolun acik olsun guzelim rabbim hayirli yol versin saglik ve selametle git ama bize ilk izlenimleri aktarmayi unutma sakin
Teşekkür ederim Ganfed'im.Ben de gerçekten reaksiyonları çok merak ediyordum.Daha tabi pazartesi okul açılacağı için öğretmen arkadaşlarım görmedi ama;komşular,mahalle esnafı istisnasız herkes şok oldu.Kaça düştün dediler,79 dedim ama kimse inanmadı,en az 75 gibi duruyorsun dediler.Gerçekten çok mutlu oldum;inanır mısınız 26 kilo verdim ama ilk kez bu sözleri duydum.Sanırım artık beden iyice ufalma yoluna girdi ki dikkatleri çekmeye başladı.Gerçekten acayip gaz oldu bana.Dambılım da elime ulaştı.Bugün yol yorgunuyum ama yarından itibaren düzenli sporuma başlıyor ve diyetime kaldığım yerden kaçamaksız devam ediyorummmmmm

kazasız belasız evine inersin inşallah dualarını kabul etsin rabbim sen hakkını helal et benim varya eğer helal olsun:78:
Teşekkür ederim canım ablam,evime ulaştım çok şükür sağ salim.Tabi 70 gündür yoktum,ev tozdan görünmüyor ama yarın yavaş yavaş temizlemeye başlarım.Az önce bir duş aldım,kendime geldim şükür

Teşekkür ederim bitanem,ulaştım görev yerime.Bisiklet bence de harika,özellikle 3 aletin birarada olması

Nevimiz demişsin ya,içime sıcak sıcak bişeyler aktı.Beni böyle sahiplenmeniz,bağrınıza basmanız,çok seviyorum hepinizi ben ya

İlk iş oyumu kullandım Ganfed'imBeğen butonunu geri istiyorummmmmm

inş.. sağ salim varmışsındır nevim .....allah bahtını açık etsiin................
Allah razı olsun bitanem.Evime ulaştım çok şükür;şimdi duşumu aldım bol karanfilli çay demliyorum,içince kendime gelirim inşallah

hııı anladım şimdi,örtmenler pazartesi göreve başlıyorlar galiba
Evet bitanem,pazartesi seminer çalışmalarımız başlıyor.Kuzularımız 19'unda gelecek

Canım,senin de geçmiş bayramın mübarek olsun.Bizler iyiyiz çok şükür.Asıl sen nasılsın,tek merakımız sensin.Biraz daha iyi misin inşallah

nevcim evine vardın demek sağ salim,sevindim canım.O ilk izlenimleri ben de çokkk merak ediyorum ve nasıl içimi kıpır kıpır ediyor düşüncesi bile daha önceki kilo verişimde aldığım tepkiler muhteşemdi,zevkten dört köşe oluyordum,resmen azmin zafer ödüllerini alıyordum.İnşallah Allahın izniyle yeniden toplayacağım o ödülleri,toplayacağız hep birlikte. Burası süpermiş gerçekten,iyi ki davet etmişsin beni canım.tekrar teşekkür ederim

Canımsın,çok teşekkür ederim.İnan biz de takımca sen gelir gelmez hemen alıştık,çok sevdik seni.Birlikte başarıcaz hiç şüphem yok.Canım 9 eylülde listeye gireceksin inşallah,ondan sonraki hafta 16'sında ilk bildirimini yapacaksın.Gör bak ondan sonra nasıl azimleneceksin,biz de bu süreçte artı ya da eksi her anında yanında olucaz

hayatımda bir değişiklik yok herşey aynı devam ediyor.canım aslında geçiçi olsada listeden çıktığıma biraz üzüldüm,ama sizede hak veriyorum bu aralar katılımım biraz azdı.bende merak ediyorum seni görenler nasıl tepki verecekler.
Aramıza hoşgeldin canım.

oo valla süpersin canim.ne güzel kacamaksiz bir bayram ha.azmin süper
canim daha simdi gördüm.yoksa hayirli yolculuklar dilerdim tatlim
seninde gecmis bayramin mübarek olsun canim.insallah bir dahaki bayramlarini agiz tadiyla gecirirsin

ayyy ne güzel canim yaaa.demek herkes sok oldu.dur bakalim,yarin ne olacak birde.birde bakiyormussun,bekar bir ögretmen arkadasin yada bir cocugun abisi falan sana asik oluyormus.wooow süper bir haber olur bu heee.
cok sevindim canim sag salim yetismene yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…