- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
Saferan'ım dukancılar çoğalıyor takımda.Ben,Hülya,Anşaa,Esra,senBu arada balığa bayılırım,yerken beni hatırla;şifa olsun canım
senin yerinede yedim canım merak etmee...çok güzeldi çupra bağadatın balık sosuyla baharatldık mangalda tadı bi başka oldu kuzu haltetmiiş...........
bugünden itibaren bütün kaçamaklarıarkamda bırakıp sağlıklı beslenmeye başlıyoruum..sabah tartılamadım hasarı bilemiyorum ama evdeki müsli bi tene kadar 2 öğün müsli yicem sonra acil yulaf kepeği bulmama lazım dukana p tesiden başlamak istiyorum...
Evet canım eşimle birlikte yapmam iyi olacak.Teşekkürler verdiğin site için,yalnız tatlım forumda site linki vermek yasak.buradan bilmeyenlere de duyurmuş olayım.Böyle bir durum olduğundan özelden yolla canım
saferancım ben de önce dukanı düşündüm.karatay diyeti de dukanla montignac karışımı gibi geldi bana.Günde 1 kez ara öğün yapılabiliryor.Meyve olarak sadece domates salatalık biber veriyor olması biraz zorlayabilir tabi.çünkü diyet yaparken bişiler yemek istediğimiz de hemen meyveye sarılırız.meyve suyu bile yok.Tabi kitap yok henüz elimde,ordan burdan okuduklarımla yazıyorum.bir de spor şart diyor.günde 5 km yürüyün,her istediğinizi yiyin diyor.yürüme bandı almayı düşünüyorum
hdai bakalım hep birlikte asılalım diyete ......
onları yolettim dün ev aldı başını gidiyor ya...eşimde dışarı çıkmıuyor kafayı yicem yataktan çıkmıyor ..temizlik yapmak istiyorum bırakmıyoor....:84::84::84:evet ya bende sadece bende sorun var sanmistim begen butonunda ..elbette basaracagiz tatlim ben yola ciktim bile hedefe dogru en kisa surede ulasacam arkamdan gelin yolunuz kaybolmaz .tek tek mezuniyet kutlayacagiz.evet ya yalnizlik bence guzel .karisanin gorusenin olmuyor .tek merci var hesap vermen gereken oda kendinsin
dinlenebildinmi tatlim kayninlar gittimi
ay ya bayramda bayramda hic kacamak yapmadimm ben insallah biseyler degisecek
kiz kapinin arkasina saklan cavur kadin gelince kafasina tavayi gecir o kendine gelene karad sen halledersin burayi. uyanincada bisey gormedim dersin
afiyet olsun çook güzel görünüyor ..nevim benim bu atak evresini falan yenCanlarım özel günüm çok yaklaştı,içimde inanılmaz bir tatlı arzusu vardı ki normalde tatlı ile arası olan biri değilimdir aslında.Ben de hemen kalktım.2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı,2 yemek kaşığı buğday kepeği,2 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 limon rendesi,1 yumurta,1 kaşık light yoğurt,1 yemek kaşığı tarçın,1 çay kaşığı karbonat,1 çay kaşığı zencefil ve 1 çay kaşığı keten tohumu ile Dukan kurabiyesi yaptım.175 derecede yarım saat fırında pişirdim.Dukan diyetinin en güzel yanı bu.Tatlandırıcı ve kepek kullanılan tatlıların tümü serbest.Dukan diyeti yapacak arkadaşlarım için tarif akılda bulunsun diye ekledim,tamamen masum ve Dukan diyetinde serbesttir
Eki Görüntüle 249666 Eki Görüntüle 249667 Eki Görüntüle 249668
iden bi yazsana ben siteye batım ama doğrumu bilmiyorum.....
bu gece e$ime kavusuyorum,sükürler olsun.özledim yahu
gözün aytdın canım..............
hayırlı seneler oılsun canım sana ...allah bu sene herşeyi gönlüne göre versin inş....Kızcağızın boyu 166 cm imiş,70 kg a çıkmış,ağlaya ağlaya aramış Taylan Kümeli'yi,ee tabi bi de ekran önünde,daha da zor gelmiş Ona.9 ayda 15 kg vermiş ve kurtulmuş.Biz de kurtulucazzzzz
Hadi gözün aydın canım,Allah ayırmasın :123: Ben de yarın gece yaklaşık 10 ay sürecek yalnızlığıma doğru yola çıkıyorum.Yarın gece binicem,ertesi gün öğle vakti Allah izin verirse görev yerimde olucam.Ama yine de elhamdülillah diyorum,Allah bir insan için neyi reva görüyorsa;hayır ondadır.Rabbimiz neylerse güzel eyler,kışın sonu bahardır şüphesiz
gunaydin 7. takimins fistiklariii...
diyetler nasil gidiyor bakim?? bayramda yaramazlik yapanlarhadi itiraf edin bakim..gelin kucagima..azicik sevicem sizi..soz acimicakk
ilk itiraf benden gelsin ozaman..ben birtane baklava huplettimoda once servisi yaparken dayanamadim artik...birdaha boyle tazesini derden bulucam dedim ve seytana uydum
bugun diyetime basliyorum artik..Allah utandirmasin..kalan fazlaliklarimizida verelim kurtulalim insallah..
ben bugun ve yarin sadece yogurt yiyecegim yine...
kizlar buarada pazartesi sabahi bana dua edin..sabah 9da sinavim var...trdekiler 10da etmeye baslasin..gecen kaybetmistim ya 2 puanla..o sinavim...insallah alirim...birde bugun ogretmenimle deneme sinavi yapacaktik...gunlerdir aradim telime cikmadi msj attim cvp vermedi..sonrada dun ogle msj atmis..ben gelemicem hastayim sinavinda basarilar..yapabilirsinanlayacaginiz kaldim ortada..bir baska ogretmen vardi onu aradim oda bugun itibariyle tatile cikiyormus.. yani insallah alirim kizlar sinavi...dua edin bana..
inş..kazanırsın gülüm allah yolunu açık etsin.........
Selam Hanımlar
sağol canım
sınavında başarılar canım.Ne sınavı bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin
günayhın saphiraaaaaa................