Kestir bana yakışmaz yakışanı da kıskanırımAy benim bele kahküllerim vardı yine mi kestirsem ne etsem
He yaa yeniden umutsuzluk sardı bide koca engeli var bekar olsam nere olursa giderdim ama şimdi diyom şura olur mu yok bura olur mu yok..öğlene kadar depresyon uykusuna yattım..ayı olup kış uykusuna yatasım varNedennnnn
İş konusu mu ahuuuu
Yaaaa ahu neden hiç iyi yönünden bakmıyorsun kuzun? Burası hiç olmayadabilirdi..hiç çalışmamış olmakta iyidir dimi tecrübe oldu.. bak hiç beklemediğin anlarda Allah kapı açtı yine olacak ben inanıyorum..sabırlı ol..He yaa yeniden umutsuzluk sardı bide koca engeli var bekar olsam nere olursa giderdim ama şimdi diyom şura olur mu yok bura olur mu yok..öğlene kadar depresyon uykusuna yattım..ayı olup kış uykusuna yatasım var
Hemşom seninde mi ikizlerin varKız okadar havama bakma 2 haftadır
Çok şükür iyi verdim bu hafta cuma günü sürpriz bekliyorum
Tartı şuan pek parlak değil yenme ihtimalinde var pes etme der topuguma sıkarım
Ayy benim boyda 163 du şimdi 160 bazen 158 bende anlamadim
Kız benim ikiz oğlanların adı
Biri Ömer biri Ali
Ortancinin adı Eren
Küçüğün ki de kerem
Soğumasını bellek eziyetSüt kaynattim yogurt mayalayacam.sogumasi zaman alacak bana uyku yok..
Taamaaam be annem gibi başlama@MiuLegobesw ayağıma krem sürdüm dışarıda tehlikeli şeyler var gec kalma
Ben ufak tefek cinayet ler var onu izliyorum süper dizi ya
Ben kullandım da ama uzaması işkenceye dönüyor sonraKestir bana yakışmaz yakışanı da kıskanırım
Kız ne kadar zaman alcak sanki soğumasuSüt kaynattim yogurt mayalayacam.sogumasi zaman alacak bana uyku yok..
Taamaaam be annem gibi başlama
Bugün yeni bölümü mü vardı ben dün izledim ilk bölümü.. nasıl güzel mi 2. Bölüm?
Ben kullandım da ama uzaması işkenceye dönüyor sonra
Kız ne kadar zaman alcak sanki soğumasu
İstemiyorum ki evlenmek.. zor gelir bana.. erkeklerdenBen korkarım gezme bak öyle
Evet sonrası sıkıntı ama yakışıyorsa yaparım ben yani
Sen neden evlenmiyorsun
Bu saatte kahve :) canım çekti ama ben papatya çayı içtim :) bu arada dizi güzel Merve ve entrikalariBi de kahve yapayım
Beni kim öpse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?