Sporumu yapmadım bi 15 dk çıktım eliptiğe sonra geri bıraktım menü de doğru düzgün yok sabah bi iki lokma bişey attım öğlen bi mandalina bi elma akşamda salata cevizli yoğurtlu kereviz bi iki çatal karnabahar yedim gideyim yapayımmı sporu bilemedimYaaaa ahu neden hiç iyi yönünden bakmıyorsun kuzun? Burası hiç olmayadabilirdi..hiç çalışmamış olmakta iyidir dimi tecrübe oldu.. bak hiç beklemediğin anlarda Allah kapı açtı yine olacak ben inanıyorum..sabırlı ol..
Umutsuzluk yok .. yatma öyle depresif modda gezme.. sporunu yaptın mı sen? Menğn nerde?
Şişko merveBu saatte kahve :) canım çekti ama ben papatya çayı içtim :) bu arada dizi güzel Merve ve entrikalari
Yalasınnnnnn
İstemiyorum ki evlenmek.. zor gelir bana.. erkeklerdengeldi.. hiç iyi erkek görmedim. Hiç mutlu evli görmedim
Ya ne demek bilemedim ahu?Sporumu yapmadım bi 15 dk çıktım eliptiğe sonra geri bıraktım menü de doğru düzgün yok sabah bi iki lokma bişey attım öğlen bi mandalina bi elma akşamda salata cevizli yoğurtlu kereviz bi iki çatal karnabahar yedim gideyim yapayımmı sporu bilemedim
Evlilik güzel de iyi denk gelince
Erkekler bazen hiç cekilmiyor
Şişko merveşişkolardan korkulur
Ay bade işçil nasıl zayıflamış gördün mü korkunç görünüyor ya çok çok kötü olmuş
Yalasınnnnnn
Senin çocuğun çok güzel olur ha.Erkek olup iyi olan görmedim.
Hep bencil hep egoist hep düşğncesiz ve kötüler
Yaşasın feminist ruhum
Gökçe bahadır mıydı oya? efsane hatun yahu ben de bayılırımKız sorma sisman ve berbat giyiniyor
Ama güzel kadın
O kadınin yüzü bile çökmüş
Benim favorim oya ismini hatırlamıyorum çok güzel kadin
Hahahhahaha hahahahah hahahhahaSenin çocuğun çok güzel olur ha.
Öperim bitanem öpmez miyimNevresteciğim seni seçtim beni sen öp istiyorum öper misin canımcığım?Nevreste
Na kadan da kibar yazdım tam nevo gibi
Uff sorma..Soğumasını bellek eziyet
Taamaaam be annem gibi başlama
Bugün yeni bölümü mü vardı ben dün izledim ilk bölümü.. nasıl güzel mi 2. Bölüm?
Ben kullandım da ama uzaması işkenceye dönüyor sonra
Kız ne kadar zaman alcak sanki soğumasu
Ay ablası Ata'nın sınav haftası ..yüzünü görmüyorum çocuğunAta dan da haber verme sen artık. Bu şekilde Ata yı sevmeyeceğimizi unutacağımızı sanıyorsan çok yanılıyorsun hey sen dostum HülyaDaydream-
Öperim bitanem öpmez miyim
Tamamm yaaaaaa söylenmeyi bırak beni öp senUff sorma..
Valla 5 litre süt bekle bekle sogumuyo.Birazdan kavanozlara doldurcam öyle daha cabuk sogur.Evden cikmak bütün planlarimi degistirdi.4 saat kalinca disarda gecikti bu da böyle.
Allaaaahhhh sınav haftası mı kıyamam. Ders çalış çalış pert olmuştur.. diyete devam ediyor mu? Kazak bitimce foto at bariii merak ettimAy ablası Ata'nın sınav haftası ..yüzünü görmüyorum çocuğunbu hafta Offum ya birde kazağa başladım..sürekli örgü örüyorum kuzummmm..öperim seniii
Güzel kalplimmm
Tamamm yaaaaaa söylenmeyi bırak beni öp seniyi gelir sana şimdi
İyi gecelee nevomBen artık uyuyacağım hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Dikkat ediyor..Nasıl beslenmesi gerektiğini öğrendi..okulda da dengeliyor yemekleri..pilav yerse çorba içmiyor gibi..yavaş gidiyor kilo ..bu kiloda kalasınada razıyım boyu uzayacak sonuçta..atarım Can'ım foto..Allaaaahhhh sınav haftası mı kıyamam. Ders çalış çalış pert olmuştur.. diyete devam ediyor mu? Kazak bitimce foto at bariii merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?