Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sporumu yapmadım bi 15 dk çıktım eliptiğe sonra geri bıraktım menü de doğru düzgün yok sabah bi iki lokma bişey attım öğlen bi mandalina bi elma akşamda salata cevizli yoğurtlu kereviz bi iki çatal karnabahar yedim gideyim yapayımmı sporu bilemedim

Ya ne demek bilemedim ahu?

Kendine kötülük neden yapıyorsun? Bunalıma gircek birşey yok ortadatoparla kendinioldu olacak çok ye de kilo al madem tümden sal kendini

İp atlayacaktın öyle anlaşmıştık? Sonra cumaları kahroluyorsun bak.

Kalk kalk silkelen kendine gel kalkhayat devam ediyor çok şükür diyip yola devam

Şişko merve şişkolardan korkulur

Ay bade işçil nasıl zayıflamış gördün mü korkunç görünüyor ya çok çok kötü olmuş

Yalasınnnnnn

Kız sorma sisman ve berbat giyiniyor
Ama güzel kadın
O kadınin yüzü bile çökmüş
Benim favorim oya ismini hatırlamıyorum çok güzel kadin

Kız sorma sisman ve berbat giyiniyor
Ama güzel kadın
O kadınin yüzü bile çökmüş
Benim favorim oya ismini hatırlamıyorum çok güzel kadin
Gökçe bahadır mıydı oya? efsane hatun yahu ben de bayılırım

Şişko ama güzel hakkataen öbürü zaten çok iyi rol yapıyor

Bir de mert fırat var

Soğumasını bellek eziyet
Uff sorma..

Valla 5 litre süt bekle bekle sogumuyo.Birazdan kavanozlara doldurcam öyle daha cabuk sogur.Evden cikmak bütün planlarimi degistirdi.4 saat kalinca disarda gecikti bu da böyle.

Ata dan da haber verme sen artık. Bu şekilde Ata yı sevmeyeceğimizi unutacağımızı sanıyorsan çok yanılıyorsun hey sen dostum Hülya Daydream-
Ay ablası Ata'nın sınav haftası ..yüzünü görmüyorum çocuğun bu hafta Offum ya birde kazağa başladım..sürekli örgü örüyorum kuzummmm..öperim seniii

Ay ablası Ata'nın sınav haftası ..yüzünü görmüyorum çocuğun bu hafta Offum ya birde kazağa başladım..sürekli örgü örüyorum kuzummmm..öperim seniii
Allaaaahhhh sınav haftası mı kıyamam. Ders çalış çalış pert olmuştur.. diyete devam ediyor mu? Kazak bitimce foto at bariii merak ettim

Kızlar aslında keyfimde yok..baktığım asıl kedi 5 gündür yok..bana gelmese apartman görevlimiz var oda yediriyor ona gider..oda bana sordu halbuki ben onda diye rahattım..başına bişey mi geldi yoksa alıp bir yere mi götürdüler bilmiyorum.

Allaaaahhhh sınav haftası mı kıyamam. Ders çalış çalış pert olmuştur.. diyete devam ediyor mu? Kazak bitimce foto at bariii merak ettim
Dikkat ediyor..Nasıl beslenmesi gerektiğini öğrendi..okulda da dengeliyor yemekleri..pilav yerse çorba içmiyor gibi..yavaş gidiyor kilo ..bu kiloda kalasınada razıyım boyu uzayacak sonuçta..atarım Can'ım foto..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…