Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaaaaaa

Noldu acaba yaaa.. alıp götürmemişlerdir inşallah kaçar ya insandan yakalayamazlar bence.. diğer ihtimal de kötü.. inşallah gelir yarın.

Yaaaaaaa

Noldu acaba yaaa.. alıp götürmemişlerdir inşallah kaçar ya insandan yakalayamazlar bence.. diğer ihtimal de kötü.. inşallah gelir yarın.
Kediler genelde yaşam alanlarını terk etmezler..inşallah ölmemiştir..sadece o korkutuyor beni..

Tövbeler olaun ne diyor ya
hayatinda gic kilolu olmamis kadin şarkısı.

Trabzondaki diyetisyenim aşırı zayıf bi kadindi.Yapisi öyleydi belli.Arkadasimla beraber gidiyoduk.Bi gün arkadaşım isyan etti.Sen hic light süt ictin mi hee nerden bilecen benim ne cektigimi sen hic diyet yaptin mi soyle bana diye cemkirdi kadina sakayla karisik

Ya hahahahh çok haklı bence de
Bu kız da aşırı aşırı zayıf göm baklavaları diyor bi de

Iyi geceler hanımlar ve sevgili morticim Antepia27

Akşam kayinvalidem geldi nasıl mutlu oldum. 3 haftadır çocuklara eşim bakıyor ister istemez zorlandık. Ausencia 1 torba cevizde getirmiş hemde kaman cevizi, sende olduğu için rahat yazıyorum asermezsin sanırım

Yarın için heyecanliyim. Diyete başlıyorum. ecemavi jillian da yapmak istiyorum. Tüm şartları zorlayacağım

Yarın ola hayrola diyerekten yazıma son veriyorum

Mortim kaçamak yapmıyorsan yine verirsin. Hadi bu hafta senin olsun ama haftaya alırım senden ona gore gardını al

Süt kaynattim yogurt mayalayacam.sogumasi zaman alacak bana uyku yok..

Soğumasını bellek eziyet
Kiz.niye bekleyeceğiz hele yazın sakın bekletmeyin bakteri ürer hemen kaplara bölüp.soguk.su.dolu.leğene oturt soğur

Şişko merve şişkolardan korkulur

Ay bade işçil nasıl zayıflamış gördün mü korkunç görünüyor ya çok çok kötü olmuş

Yalasınnnnnn
Ne fenasın birine şişko.diğerine.yüzü.çökmüş

Senin çocuğun çok güzel olur ha.
Evlenmesi lazımmmmm

Tövbeler olaun ne diyor ya

Ana takım.kaptanım ne paylaştın öyle

Senin kv gizli hayranıyım Maaşallah
Spor yaparsan daha cabuk diyet havasına girersin tecrübeyle sabit
İnsan kıyamıyor yemeye okdar spor yaptım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…