YaaaaaaaKızlar aslında keyfimde yok..baktığım asıl kedi 5 gündür yok..bana gelmese apartman görevlimiz var oda yediriyor ona gider..oda bana sordu halbuki ben onda diye rahattım..başına bişey mi geldi yoksa alıp bir yere mi götürdüler bilmiyorum.
Kediler genelde yaşam alanlarını terk etmezler..inşallah ölmemiştir..sadece o korkutuyor beni..Yaaaaaaa
Noldu acaba yaaa.. alıp götürmemişlerdir inşallah kaçar ya insandan yakalayamazlar bence.. diğer ihtimal de kötü.. inşallah gelir yarın.
İnşallah ya inşallah.. benim de aklıma takılır çok.Kediler genelde yaşam alanlarını terk etmezler..inşallah ölmemiştir..sadece o korkutuyor beni..
İvitBeni mi öptünnnnnnnn
Dur bakayım bir daha
Valla beni öptü
Tövbeler olaun ne diyor ya
Ya hahahahh çok haklı bence dehayatinda gic kilolu olmamis kadin şarkısı.
Trabzondaki diyetisyenim aşırı zayıf bi kadindi.Yapisi öyleydi belli.Arkadasimla beraber gidiyoduk.Bi gün arkadaşım isyan etti.Sen hic light süt ictin mi hee nerden bilecen benim ne cektigimi sen hic diyet yaptin mi soyle bana diye cemkirdi kadina sakayla karisik
Unide bi arkadasim vardi abartmiyorum benim 2 katimi yerdi ve 40 kiloyduYa hahahahh çok haklı bence de
Bu kız da aşırı aşırı zayıf göm baklavaları diyor bi de
Mortim kaçamak yapmıyorsan yine verirsin. Hadi bu hafta senin olsun ama haftaya alırım senden ona gore gardını alKız okadar havama bakma 2 haftadır
Çok şükür iyi verdim bu hafta cuma günü sürpriz bekliyorum
Tartı şuan pek parlak değil yenme ihtimalinde var pes etme der topuguma sıkarım
Ayy benim boyda 163 du şimdi 160 bazen 158 bende anlamadim
Kız benim ikiz oğlanların adı
Biri Ömer biri Ali
Ortancinin adı Eren
Küçüğün ki de kerem
Hep demeyelim de çoğu zaman diyelimErkek olup iyi olan görmedim.
Hep bencil hep egoist hep düşğncesiz ve kötüler
Yaşasın feminist ruhum
Süt kaynattim yogurt mayalayacam.sogumasi zaman alacak bana uyku yok..
Kiz.niye bekleyeceğiz hele yazın sakın bekletmeyin bakteri ürer hemen kaplara bölüp.soguk.su.dolu.leğene oturt soğurSoğumasını bellek eziyet
Ne fenasın birine şişko.diğerine.yüzü.çökmüşŞişko merveşişkolardan korkulur
Ay bade işçil nasıl zayıflamış gördün mü korkunç görünüyor ya çok çok kötü olmuş
Yalasınnnnnn
Evlenmesi lazımmmmmSenin çocuğun çok güzel olur ha.
Tövbeler olaun ne diyor ya
Senin kv gizli hayranıyım MaaşallahIyi geceler hanımlar ve sevgili morticimAntepia27
Akşam kayinvalidem geldi nasıl mutlu oldum. 3 haftadır çocuklara eşim bakıyor ister istemez zorlandık.Ausencia 1 torba cevizde getirmiş hemde kaman cevizi, sende olduğu için rahat yazıyorum asermezsin sanırım
Yarın için heyecanliyim. Diyete başlıyorum.ecemavi jillian da yapmak istiyorum. Tüm şartları zorlayacağım
Yarın ola hayrola diyerekten yazıma son veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?