İşte bu yahuuuuuu sporsuz ahu ahu değildirr
Yarın pro yapsam görürüm haaa 71,5 u..GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HOŞGELDİN KASIM (3 KASIM) HEDEFLERİ
Efser (68.2) _________________ efserimmmmmmmmmmmm bugeçen haftanın hedefi. Bunu bu hafta yaparsın artık değil mi? Bu hafta senden çok şey bekliyorum. Artı üzdü..
suspushanimcim (59.9) ________________________ 5 lere hoş geldin diyelim nisa ipin ucunu sıkı tut..
Bonus (96.0) _______________________ valla istiyorum bunu yahu. çok falan dinlemem. sadece 1 hafta kaçamaksız geçirsen zaten göreceksin bunu. bahane yok!
@Portakal Sulu Ordek (52.2) ______________ hedefini nokta atışla tutturmuş ördekime mis gibi hedef beeeee
nar_cicegim (64.4) ________________ gaza bas artık çiçeaaam hastalıklar bitsin.
@White1989 (51) ______________ vaytım iyileşiyorsa bu hedefi de alır gider ki
@eflalim (67.4)_____________________________ tam 1 kilo eksi istiyorum. çok mu? yoo hiç de değil.. spora bahane bulmazsan olur bu hedef. olmalı.
CocoChanelmademoiselle (57.8)__________________ şu hedefin güzelliğine bakar mısın kokoşum yahu
Nevreste (67.2)_________________________ o -1 buraya gelecek ulen işte o kadar
@Candysugar (60.9)_________________________hoş geldin mi 60 lar ve hemen güle güle mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzz
Ahu060812 (67) ______________________ hadi artık ahuuuuuuuuuu
@Makbule007 (57.4)_______________________________ hadi makbuşum bu enerjiyle 57 ler gelsin
aeben (66.9)____________________ kilo kesinlikle alınmayacak değil mi? sadece 100 gr eksi hedefi formaliteden
saydin78 (57.9) ______________________ bu haftaki yoğunluğu düşünüp minicik eksi hedefi kondurdum beni kırma emi saydınım olsun bu
ecemavi (65.9) ____________ ece kuzum bu hafta çok sağlam verdik ha gayret biraz meta dinlendirmeli hedef
Antepia27 (103.9) _________________________ ne ne neeeeeeeeeeeeee 103 lere hoş geldin mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzzz
ada81 (68.9) ______________________ ada balım az öz net. kesin varmalık hedef bu işte.. geçen hafta hedefi hemi de bu hafta olacak
Nare83 (65.5) __________________ 1 kilo net eksi karatayla mümkün ki
@daydream- (71.5) _____________ haftaya cuma bu olsun hülya kesin olsun baaak ona göre
Nefs (52.9)________________________ay nefsim hadi ya 52 lere selam çakalım artık
ErSeSi (65.9) ______________ geçen hafta hedefi bu. bu hafta olmalı
kelebekolacam (70.9) _____________________ daktırım hedefini geçmiş biri olarak şimdi de bu hedefler selam 70 ler ve bay bay 7 ler deriz yavaştan
@Sherrysherrylady (74.6) ___________________ tam 1 kilo eksi isteyen bir miu var ha gayret şerim
nehirnil111 (52.0) ____________ çok yaklaştık be nilişkom
deynepnaz (65.2)_____________________________ ödem var deynepim onlar gidince de çok rahat bu hedefe koşacaksın
sevgili8284 (95)________________________ ne kadar da net bir hedef yahu :)
matematik61 (78.5)__________________________sen yaparsın sporu artırınca bence be güveniyorum. uzak değil yakın kolay hedef bu
Donna_salut (52.2)_____________________________ kuzum sık dişini yap sporunu az da aktif olunca bu iş tamam
@Ahmet esra (80.5)____________________________hoş geldin hedefi bu :)
begum75 (58.9) ______________________ oooo yeni rakamlar geldi 58 ler geleceeekkkkkkk
@_SARAYCA_ (60.2) ________________________ bak hele bak bak 1.2 kilo eksi sarayca için nedir ki
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( ) ____________________ hedef belli
Sorma canım ya yakamızı bırakmıyor resmen hastalıklar sinirim bozuldu artık
canım öyle mi uyumuşum kiiii gece kızım uyandı eşimi dürttüm hiç kalmayacam kalk kıza bak dedimmmyaa begüm gülme ama valla sanki bi günde karnım küçüldü gibi
Dedektif tutacağım
miyom; kas dokularında ortaya çıkan, çoğunlukla kadınların dölyatağında oluşan ur canım. yani rahimde oluşan ur.
küçükken sorun değil de, büyüyünce aşırı kanamaya, düzensiz kanamaya neden oluyor ve bulunduğu bölgeye göre bağırsak ve idrar torbasına baskı yapabiliyor. o zaman da ameliyat şart oluyor.
amin canım inşallah
saol begümcüm. miyomların boyutu açısından doktor bugün ameliyat sınırındasın dedi.
ama benim şimdilik kanamalarım düzenli. aylık normal rutinde geliyor. ara kanamam yok. çok şükür başka organlara da etki etmiyor. çünkü biliyorsundur bazen bağırsak ve idrar torbasına baskı yapıyor. ben de şu an öyle bir durum da yok. ama kanama miktarım arttı ve bu ay çok ağrım oldu. doktora onu söyledim. dediğim gibi dedi ameliyat sınırındasın. şu an ameliyat önermiyorum ekstra bir sıkıntın olmadığı için. olursa ama hemen gel dedi. miyom ameliyatları hakkında genel bir bilgi verdi.
hayırlısı olsun bakalım begümcüm. ilk defa ne olacak diye derin derin düşündüm. moralim çok bozuldu. umarım şiddetli kanamalarım olmaz. aklımda birşeyler var. düşüneyim yavaş yavaş uygulayacağım. şu an çok moralsizim.
Günaydınnnnn
Ekim ayı geldiiiii
Güzael başlayıp tez elden bol eksilerle gönderiyoruz ekimiiiiii
Tertemiz 2 gün menüsüne hoşgeldin dedik miiii
Karbondan şişkinlik yapan yiyeceklerden uzak durduk bile dimiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?